رفتن به مطلب

مشکلات سری کابی لیک

Recommended Posts

سلام دوستان بنده چند روزی میشه سیستم 1151 با  پردازنده 7700 بستم مشکل افزایش دما دارم کولر معمولی دیپ کول 80 تومنی روش نصبه با خمیر z9 کیس هم z4 و گردش هوا مناسب
کلی تحقیق کردم هر کس یه پیشنهاد میده اینجا مطرح کردم از نظرات شما هم استفاده کنم ممنون 
وقتی پروفایل اورکلاک رو باز گذاشتم دما بعد از 2 دقیقه به 92 رسید که نذاشتم بالا تر بره اما بدون اور روی حالت دیفال 3.6 دما توی لود 100 با prime95 تا نهایتا 76 میره توی عکس ها موجوده
توی تنظیمات ویندوز هم پاور اپشن رو روی بالانس گذاشتم 

photo_2017-06-16_13-11-33.jpg

photo_2017-06-16_13-11-41.jpg

لینک به دیدگاه

درود

مادربورد چیه؟

عکس از cpuz هم بگذار.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

مادربورد چیه؟

عکس از cpuz هم بگذار.

مادربرد z270h

1.PNG

2.PNG

لینک به دیدگاه

منظورت از باز گذاشتن پروفایا اورکلاک دقیقا چیه؟ با برنامه ای درون ویندوز؟

با این حال  با تنظیمات پیفرض مادربورد، آزمون cinebech بگیر و  همزمان پایش دما با hwmonitor ثبت کن. با تغییر دور فن به بیشینه ببین چه تغییری می کنه.

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

منظورت از باز گذاشتن پروفایا اورکلاک دقیقا چیه؟ با برنامه ای درون ویندوز؟

با این حال  با تنظیمات پیفرض مادربورد، آزمون cinebech بگیر و  همزمان پایش دما با hwmonitor ثبت کن. با تغییر دور فن به بیشینه ببین چه تغییری می کنه.

توی بایوس یه حالت داره هرچقدر سیستم بخواد واسه اور ولتاژ میده که البته نهایتش تا 1.260 رفت یک لول بالاتر از x.m.p این تنظیمات که گفتم ازمون هم گرفتم رو حالت دیفالت بدون اورکلاک  مشکلی توی پردازش ندارم فقط نرخ دما رو حالتی غیر از دیفالت از کنترل خارج میشه یعنی نمیشه تحت هیچ شرایطی اور کرد 

3.PNG

ویرایش شده توسط amirtm
لینک به دیدگاه

شما که میخواستی اور کنی سری K این سی پی یو میخریدی که محدودیتی در اورکلاک نداشته باشی با این حال فکر میکنم با تعویض کولر سی پی یو به یک کولر قوی ترجیحا liquid باشه و استفاده از یک خمیر سیلیکون مرغوب میتونه مشکلت رو تا حدودی حل کنه

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، amirtm گفته است :

توی بایوس یه حالت داره هرچقدر سیستم بخواد واسه اور ولتاژ میده که البته نهایتش تا 1.260 رفت یک لول بالاتر از x.m.p این تنظیمات که گفتم ازمون هم گرفتم رو حالت دیفالت بدون اورکلاک  مشکلی توی پردازش ندارم فقط نرخ دما رو حالتی غیر از دیفالت از کنترل خارج میشه یعنی نمیشه تحت هیچ شرایطی اور کرد 

3.PNG

البته جهت اطمینان یک تست دما در حالت فول لود و اور از مادربورد بگیر ببین دما فقط در سی پی یو اینقدر افزایش داره یا در مادربورد هم این افزایش دما وجود داره

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، hamid_lifter گفته است :

البته جهت اطمینان یک تست دما در حالت فول لود و اور از مادربورد بگیر ببین دما فقط در سی پی یو اینقدر افزایش داره یا در مادربورد هم این افزایش دما وجود داره

در مادربرد دما نهایتا به 32 میرسه در حالت فول لود و اورکلاک

ویرایش شده توسط amirtm
لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، amirtm گفته است :

در مادربرد دما نهایتا به 32 میرسه در حالت فول لود و اورکلاک

پس احتمال بسیار زیاد مشکل از کولر سی پی یو هست یا درست نصب نشده یا بنا به دلایلی نمیتونه گرما  رو خوب انتقال بده که میتونه خمیر سیلیکون ضعیف باشه یا درست هم پوشانی نداشته باشه همین راه حلی که گفتم به احتمال زیاد مشکلتون رو حل خواهد کرد البته در اورکلاک سعی کنید تا جایی که میشه ولتاژ رو پایین نگه دارید یعنی تا جایی که استیبل هست چون بعضی اوقات ولتاژ زیاد باعث گرمای بیش از حد میشه البته یه راهی هست یکی دیگه از دوستان امتحان کردن و جواب گرفتن البته پیشنهاد نمیکنم چون باید وارد باشی  اما کولر رو میتونید باز کنید زیرشو سمباده بزنید تا حدی که سطح رویی کولر برداشته بشه اما نه اینکه سوراخ بشه و با استفاده از یک خمیر مرغوب دوباره ببندید بعضی از دوستان با این روش تا 15 درجه کاهش دما داشتند

لینک به دیدگاه

با کولری که داری نتیجه قابل قبول و بلکه خوبه. اگر دمای پایین تر در فرکانس بالا بخوای، کولر خوب نیاز داری. کولربادی خوب از۲۰۰ هزار به بالا وکولر مایع خوب وبادوام هم از حدود ۳۵۰ هزار قیمت داره.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در در 1396/03/26, 23:25:51، amirtm گفته است :

ممنون از راهنمایی ها شما

شما همونی نیستی که با حمیدرضا الماسی سر 7700 بحث میکردی که خیلی بهتر از رایزن هست ؟ حالا بکش ! 

لینک به دیدگاه

کلا این سری کابی لیک مشکل گرمایی غیر طبیعی داره انگار

سر 7700K ملت شاکین اساسی

لینک به دیدگاه

این سیپیو چون برای اورکلاک نیست شما که میخوای اور کنی باید یه کولر خوب بزاری روش که دماش کمتر بره بالا.

لینک به دیدگاه

سلام
دوستان من یه کولر ماچو دارم می خواستم بدونم امکان نصب اون روی ۱۱۵۱ هست؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، e.jalili گفته است :

سلام
دوستان من یه کولر ماچو دارم می خواستم بدونم امکان نصب اون روی ۱۱۵۱ هست؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

درود

بله امکانش هست، فقط سر بستنش دقت کن و هیت سینک رو زیادی سفت نکن.

لینک به دیدگاه

در در 1396/03/30, 08:07:32، _theghostsleader_ گفته است :

شما همونی نیستی که با حمیدرضا الماسی سر 7700 بحث میکردی که خیلی بهتر از رایزن هست ؟ حالا بکش ! 

این مدت با خیلی ها صحبت کردم سر این قضیه اما خب سی پی یو های اینتل و رایزن هر دو در شرایط عالی به سر میبرن به شخصه اگه میخواستم رندر یا پردازش موازی یا مجازی سازی کنم میرفتم سراغ رایزن اما به اینتل نیاز دارم درسته مشکل گرمایی داره که من از خمیر زیر ahs اینو میدونم اما برای کاری که دارم انتخاب بهتریه نسبت به رایزن از طرفی من سیستمم بدون کارت گرافیکه نیازمند گرافیک مجتمع بودم که رایزن نداشت شاید اگه داشت میشد خرید خود من اما به شخصه در مورد وضعیت هر دو شرکت میشه گفت تا ای ام دی قدرت نگیره اینتل دست از سیاست هاش بر نمیداره و در کل به نفع مصرفکنندهاس 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...