رفتن به مطلب

کمک. مشکل در تعویض پاور

maximal10
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان من امروز قصد داشتم پاور سیستم خودم رو عوض کنم و از یک پاور دیگه استفاده کنم وقتی پاور جدید رو نصب کردم وقتی دکمه روشن کردن کیس رو میزدم یک لحظه انگار برق میومد تو سیستم و میرفت. و روشن نمیشد. دوباره همون پاور قبلیم رو وصل کردم ولی مادربرد و فن های سیستم روشن میشه ولی یک بوق مقطع پشت سر هم میزنه . هر چی چک میکنم متوجه نمیشم چی رو اشتباه زدم. یا شاید واسه قطعات اتفاقی افتاده باشه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

فیلم هم از نوع بوق گرفتم

beep.mp4

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

رم ها رو هم در اوردم بازم همین بوق رو میزنه

لینک به دیدگاه

اگه میشه بگین بوق چه شکلی هست که دیگه مجبور به دانلود فیلم نشیم.

لینک به دیدگاه

باتوجه به اینکه این بوق مربوط به کارت گرافیک است ممکنه در پاور جدیدتون برق کامل به کارت نرسه.

لینک به دیدگاه

با دو تا پاور مختلف امتحان کردم . فرقی نکرد. کارت رو هم در اوردم فرق نکرد احتمال خیلی زیاد مشکل از رمه

لینک به دیدگاه

این بوقی که شما میگید فقط مربوط به کارت میشه که یا خراب شده ویا مشکلی داره که نمیتونه درست عمل کنه . اگر سه بوق کوتاه بود اون مربوط به رم هست. حتی اگه ی بوق کوتاه و سه بوق بلند بود اونم مربوط به رم میشد اما این بوقی که شما گفتید مربوط به کارت هست. اگر کارت دیگه ای دارید با یکی دیگه امتحان کنید. درضمن اون دو پاور مختلف شما ممکنه هردو کمتر از نیاز کامپیوتر شما باشند مثل اینکه یک پاور 200 وات رو به سیستمی که 980 ti به صورت sli  داره وصل کرد که قطعا جواب نمیده حتی اگه 200 با یک مارک دیگه وصل کنید بهش. بهتره مدل پاور و مشخصات قطعاتتون رو قرار بدین تا بهتر بشه کمک کرد.

لینک به دیدگاه

پاور هام هردوشون مناسبن. یکی ۶۵۰ وات و اون یکی ۷۵۰ وات گرین هر دو سالم. با یک کارت گرافیک دیگه هم امتحان کردم نشد. بایوس مادربرد هم ریست کردم 

لینک به دیدگاه

ممکنه مشکل از اسلات گرافیکتون باشه . اگر مادربردتون دوتا اسلات داره روی اون یکی امتحان کنید. اگر مادربردتون گرافیک انبورد داره با اون هم امتحان کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

ممکنه مشکل از اسلات گرافیکتون باشه . اگر مادربردتون دوتا اسلات داره روی اون یکی امتحان کنید. اگر مادربردتون گرافیک انبورد داره با اون هم امتحان کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.

ممنون این کار هم کردم نشد. رو مادربرد 4 تا ال  ای دی است که وضعیت بوت شدن رونشون میده.

1-cpu

2-Ram

3- VGA

4-boot device

روشن که میکنم ال ای دی اول که واسه سی پی یو هست روشن میشه ولی ال ای دی دو که واسه رم هست روشن میمونه و شروع میکنه به بوق زدن و همون جا گیر میکنه

لینک به دیدگاه

اون بوقی که شما گفتین مربوط به کارت گرافیک بوده اما اینجوری که شما گفتین ممکنه از رم هم باشه. اگر میتونین رم هارم تسط کنید. اگر فرقی نکرد ممکنه مشکل از مادربرد باشه اخر سر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...