رفتن به مطلب

کمک فوری دوستان (مشکل رفع شد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان دیشب بود سیستم خاموش کردم رفتم بیرون و برگشتم قرار بود جای رمو عوض کنم پس اول جای رمو عوض و وصل کردم ولی سیستم روشن میشه و رو مانیتور گزینه 

No signal

Please check contact 

و تصویر نمیده گرافیک دراوردم تصویر نداد و ram دراوردم تصویر نداد باطری مادربردو دراوردم تصویر الان چی کار کنم دوستان چرا اینطوری شده

کمکم کنید تا رفعش کنم

تشکر موفق باشی

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

والا عزیز من پیام "نو سیگنال " فقط زمانی دریافت میکنم که کابل مانیتور به گرافیک وصل نباشه.

در مواقعی که سیستم بوق خطا میزنه و به اصطلاح "تصویر نمیده" هم باز پیام نو سیگنال نمیاد

شما اول کابل مانیتور و اتصالش رو با گرافیک چک کن

بعد اینکه سیستم بوق سلامت میزنه ؟؟

لینک به دیدگاه

کولر برداشتم نشد vga زدم نشد رمو دراوردم نشد پس مشکل از چیه باطری مادربردم دراوردم نشد پس به نظر من مشکل از مادربرده اخه باطری هم دراوردم نشد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

والا عزیز من پیام "نو سیگنال " فقط زمانی دریافت میکنم که کابل مانیتور به گرافیک وصل نباشه.

در مواقعی که سیستم بوق خطا میزنه و به اصطلاح "تصویر نمیده" هم باز پیام نو سیگنال نمیاد

شما اول کابل مانیتور و اتصالش رو با گرافیک چک کن

بعد اینکه سیستم بوق سلامت میزنه ؟؟

من بوقی نمیشنم داداش حتی تو مادربردهای قبلیم بوق نمیشنیدم

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، nasabam گفته است :

با انبورد خود مادربورد تصویر میده ؟

نه بدون تصویره

لینک به دیدگاه

دادا یه دونه از اینها به مین وصل کن

تفسیر صدای بوق ،  مشکل رو عنوان میکنه

20170618_130141_crop_264x405.jpg.fb058c03b166d17ea1a5f9dbcb20b271.jpg

لینک به دیدگاه

عزیز مطمین هستید مشکل از مانیتور و کابلش نیست؟ 

ویندوز لود میشه ؟ (صدای اسپیکر رو زیاد کن اگه ویندوز لود بشه از روی صدای "Log On" یا همون صدای welcome متوجه میشید)

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

عزیز مطمین هستید مشکل از مانیتور و کابلش نیست؟ 

ویندوز لود میشه ؟ (صدای اسپیکر رو زیاد کن اگه ویندوز لود بشه از روی صدای "Log On" یا همون صدای welcome متوجه میشید)

مانیتور دیگه امتحان کردم نشد

بوق هم نداره

لینک به دیدگاه

سی پی یو رو در بیار ببین پایه های سوکت سی پی یو کج نشدن ؟

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، nasabam گفته است :

سی پی یو رو در بیار ببین پایه های سوکت سی پی یو کج نشدن ؟

نه مشکلی نداشتنند

لینک به دیدگاه

والا دادا من فکرم به چیزی نمیرسه

فقط یه تجربه با یه سیستم قدیمی داشتم

که رم هاش مشکلی عجیبی داشت یعنی سالم بود ولی بعضی وقتها تصویر نمیداد. بعد چند هفته عیب یابی فهمیدم تنها چاره کشیدن برق پاور به مدت ۳۰ ثانیه هست ! بعد همه چی اوکی میشد. 

البته اون یه سیستم قدیمی ۷۷۵ بود.

ایشالا مشکلی خاصی نیست و با کمک دوستان حل میشه.

لینک به دیدگاه

شما ک میگی مانیتور نو سیگنال هست مانیتور رو اول چک کن مرد مؤمن

شاید سوکت اون یا  کابلش خرابه !!شما مانیتور خوردتو روی یه چیز دیگه تست کن

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

والا دادا من فکرم به چیزی نمیرسه

فقط یه تجربه با یه سیستم قدیمی داشتم

که رم هاش مشکلی عجیبی داشت یعنی سالم بود ولی بعضی وقتها تصویر نمیداد. بعد چند هفته عیب یابی فهمیدم تنها چاره کشیدن برق پاور به مدت ۳۰ ثانیه هست ! بعد همه چی اوکی میشد. 

البته اون یه سیستم قدیمی ۷۷۵ بود.

ایشالا مشکلی خاصی نیست و با کمک دوستان حل میشه.

بدبختی همینه بی رم با رم با گرافیک بی گرافیک و حتی vga تصویر نگرفتم و همینطور بوق نزدن

تشکر داداش

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

شما ک میگی مانیتور نو سیگنال هست مانیتور رو اول چک کن مرد مؤمن

شاید سوکت اون یا  کابلش خرابه !!شما مانیتور خوردتو روی یه چیز دیگه تست کن

رو تلوزیون تست کردم سالمه هم کابلش هم مانیتور نمایش میده پس مانیتور  و کابل نیست

لینک به دیدگاه

دادا اگه مانیتور کاملا سیاه هست که به اصطلاح تصویر نمیده و مشکل سخت افزاری هست.

اما اگه میگه نو سیگنال  یعنی اتصالات از گرافیک به مانیتور مشکل هست.

اساتید کجایید ؟ ما که بلد نیستیم

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

دادا اگه مانیتور کاملا سیاه هست که به اصطلاح تصویر نمیده و مشکل سخت افزاری هست.

اما اگه میگه نو سیگنال  یعنی اتصالات از گرافیک به مانیتور مشکل هست.

اساتید کجایید ؟ ما که بلد نیستیم ?

کاملا سیاه نیست میزنه no signal. و قطع میشه و  چراغ مانیتور چشمک میزنه

رو   کابلم همینه و ثانیه شمار میاد و بازم این پیام در حال چشمک زدن مانیتور

لینک به دیدگاه

درود 

با توجه به چیزهایی که توی یک هفته‌ی اخیر درباره‌ی این رایانه گفته شده حدس می‌زنم به دللی تخلیه‌ی الکریسیته‌ی ساکن مادربورد یا رم آسیب دیده‌اند.

البته خود کرده را تدبیر نیست. چند بار بهت گفتم در کیس رو ببند و دیگه دستکاریش نکن. باز آمدی می‌گی "جای رم رو عوض کنم بهتر نیست؟" من هم پاسخ دادم نه، جاش مناسبه. امیدوارم پاسخ قانع کننده‌ای داشته باشی برای اینکه وقتی تصمیت رو گرفته‌ای و می‌خوای دستکاریش کنی چرا نظر دیگران رو می‌پرسی پسر خوب. کلا برای رایانه خریدن هم از آغاز تصمیم گرفته بودی جدید بگیری و چند تا تاپیک زدی و نتیجه چی شد؟ باز کاری رو که ار آغاز می‌خواستی کردی. پیشنهاد من اینه که تاپیک مشاوره رو وقتی بزنیم که نظر دیگران اندکی تاثیری روی تصمیم‌مان داشته باشه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود 

با توجه به چیزهایی که توی یک هفته‌ی اخیر درباره‌ی این رایانه گفته شده حدس می‌زنم به دللی تخلیه‌ی الکریسیته‌ی ساکن مادربورد یا رم آسیب دیده‌اند.

البته خود کرده را تدبیر نیست. چند بار بهت گفتم در کیس رو ببند و دیگه دستکاریش نکن. باز آمدی می‌گی "جای رم رو عوض کنم بهتر نیست؟" من هم پاسخ دادم نه، جاش مناسبه. امیدوارم پاسخ قانع کننده‌ای داشته باشی برای اینکه وقتی تصمیت رو گرفته‌ای و می‌خوای دستکاریش کنی چرا نظر دیگران رو می‌پرسی پسر خوب. کلا برای رایانه خریدن هم از آغاز تصمیم گرفته بودی جدید بگیری و چند تا تاپیک ردی و نتیجه چی شد؟ باز کاری رو که ار آغاز می‌خواستی کردی. پیشنهاد من اینه که تاپیک مشاوره رو وقتی بزنیم که نظر دیگران اندکی تاثیری روی تصمیم‌مان داشته باشه.

سعید جان جای رم اصلا ربطی نداره من سیستم قبلیم درشو زیاد باز می کردم مشکلی نداشت و چند باری رمو جدا کردم مین روشن نمیشه باطری  همینطور رو vgaمادربردم تست کردم تصویر نداد من میگم  اپدیت بایوس باشه شاید مشکلی داشته و والا اون موقع که شما گفتی رمو  نزدم وقتی سیستمو خاموش کردم و برگشتم روشن  دیدم تصویر نمیده من بوقی هم نمیزنه سیستم حالا موندم چی کار کنم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، digital_2015 گفته است :

سعید جان جای رم اصلا ربطی نداره من سیستم قبلیم درشو زیاد باز می کردم مشکلی نداشت و چند باری رمو جدا کردم مین روشن نمیشه باطری  همینطور رو vgaمادربردم تست کردم تصویر نداد من میگم  اپدیت بایوس باشه شاید مشکلی داشته و والا اون موقع که شما گفتی رمو  نزدم وقتی سیستمو خاموش کردم و برگشتم روشن  دیدم تصویر نمیده من بوقی هم نمیزنه سیستم حالا موندم چی کار کنم

الان بهترین راه اینه که دیگه بهش دست نزنی و دست کم یک رم گیر بیاری  و بعد در صورت امکان آزمودن قطعه به قطعه اجرا کنی.

پیشنهاد می‌کنم الان که تمرکز نداری دست کم یک روز دست بهش نزن و بعد با با حوصله قطعا رو کامل باز  کن و یکی یکی اسمبل کن. راهی دیگری سراغ ندارم. 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

الان بهترین راه اینه که دیگه بهش دست نزنی و دست کم یک رم گیر بیاری  و بعد در صورت امکان آزمودن قطعه به قطعه اجرا کنی.

پیشنهاد می‌کنم الان که تمرکز نداری دست کم یک روز دست بهش نزن و بعد با با حوصله قطعا رو کامل باز  کن و یکی یکی اسمبل کن. راهی دیگری سراغ ندارم. 

متاسفانه سعید جان.نمیشه سیستم وسلیه کاریم بوده یعنی بدون سیستم کارم لنگه جورایی همون فتوشاپ عرض می کنم  و اینجا شهر ما اصلا رم ddr4 ندارنند و فقط باید سفارش بدی

لینک به دیدگاه

کابل برق رو از پاور جدا کنید و کلید روشن کردن کامپیوتر رو چند بار بزنید تا برق باقی مونده خالی بشه . بعد از 20 دقیقه سیستم رو دوباره روشن کنید.

لینک به دیدگاه

و یا ممکن برق کم باشه پاور 650 دارم گلد گرین

لینک به دیدگاه

قطعاتتون چی هست؟

در 1 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

و یا ممکن برق کم باشه پاور 650 دارم گلد گرین

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...