رفتن به مطلب

مشکل در نصب Horizon3-OpusDev

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان..

من این بازی دیشب دانلود کردم...امروز فهمیدم برای کرک یه سری فایلایی به نام dump و auto_fh3.V7 میخواد که 5 گیگه..کاری ندارم...اینا رو هم دانلود طبق آموزش ها پیش رفتم.....و مراحل زیر رو انجام دادم

1-بازی رو جای مورد نظر اکسترکت کردم (   U:\horizon3 )

2-از فولدر DUMP/media فایل هارو کپی کردم در U:\horizon3\media

3-سیستم رو قبلا از قسمت services.msc آپدیت رو غیر فعال کرده بودم...اونو دوباره باز کردم و سیستم رو روی developer mode بردم...

4-توی آموزش گفته بودedit group policy -> administrataver template -> windows components ->   app package deploym,ent سه مورد اول رو روی enabled بزارم

5-بعد فایل auto_fh3.V7 از run as administrator بالا آوردم و اونو توی فولدر اصلی بازی(   U:\horizon3 ) ریختم....وقتی بالا اومد گزینه اول رو زدم...بعدش هم Y .....سپس برنامه وسطا یه ارور میده که عکسشو میزارم براتون....ولی به کارش ادامه میده و شورت کات هارو میسازه اما شورت کات ها باز نمیشن....

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن

Screenshot (15).png

Screenshot (18).png

لینک به دیدگاه

برای نصب بازی باید ویندوز دیفندر رو غیرفعال کنید و آنتی ویروس رو هم همینطور. بیلد ویندوزتون هم دقت کنید با بیلد گفته شده یکی باشه یا بالاتر.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، M.Data گفته است :

برای نصب بازی باید ویندوز دیفندر رو غیرفعال کنید و آنتی ویروس رو هم همینطور. بیلد ویندوزتون هم دقت کنید با بیلد گفته شده یکی باشه یا بالاتر.

غیر فعال ان...

بیلد 14393 

ورژن 1607

بیلد بالاتر میخواد؟

ویرایش شده توسط Kiarash Atri
لینک به دیدگاه

دوستان من مشکلمو حل کردم گفتم اینجا بگم شاید یه روزی به درد کسی بخوره..

اگه هنگام کار با فایل auto_fh3. با یه ارور قرمز مواجه شدید و ادامه داد به کارش ولی بازی باز نشد مشکل از اینه که بیلد ویندوزتون قدیمیه..ویندوزتون رو آپدیت کنید و یا آخرین ورژن رو دانلود و نصب کنید سپس اقدام به نصب و کرک بازی کنید.

امیدوارم روزی به درد کسی بخوره

لینک به دیدگاه

سلام
آخرین آپدیت ویندوز رو نصب کنید
پیشنهاد می کنم از نسخه فشرده CorePack استفاده کنید. مشکل من رو حل کرد 
نیاز به کرک نداره. فقط اجرا خواهید کرد
--------
یه آموزش نصب خیلی مختصر داره که در عکسی که همراه فایل های نصبی دانلود می کنید موجوده .. با اون جلو برید
(( قبل از نصب باید برخی تنظیمات ویندوز رو عوض بکنید ))

ویرایش شده توسط meepo
لینک به دیدگاه

بله دوستمون درست میگن . نسخه کورپک رو دانلود میکردید بهتر بود و نصب بی دردسری داره .یه سری تنظیمات کوچیک داره تو ویندوز که انجام بدین . تو قسمت دانلودش آموزش نصب هست

ویرایش شده توسط mehdidolaty
لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، meepo گفته است :

سلام
آخرین آپدیت ویندوز رو نصب کنید
پیشنهاد می کنم از نسخه فشرده CorePack استفاده کنید. مشکل من رو حل کرد 
نیاز به کرک نداره. فقط اجرا خواهید کرد
--------
یه آموزش نصب خیلی مختصر داره که در عکسی که همراه فایل های نصبی دانلود می کنید موجوده .. با اون جلو برید
(( قبل از نصب باید برخی تنظیمات ویندوز رو عوض بکنید ))

در 9 دقیقه قبل، mehdidolaty گفته است :

بله دوستمون درست میگن . نسخه کورپک رو دانلود میکردید بهتر بود و نصب بی دردسری داره .یه سری تنظیمات کوچیک داره تو ویندوز که انجام بدین . تو قسمت دانلودش آموزش نصب هست

مشکل حل شد ... بیلد ویندوز پایین بود...ویندوز آخرین ورژن دانلود کردم حل شد

با تشکر

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام من بازی FORZA HORIZON 3 از یکی از درایو منتقل کردم به یکی دیگه.بعدش دیگه بازی اجرا نشد و این ارور داد

bandicam 2017-07-02 19-32-14-459.jpg

لینک به دیدگاه

خودم مشکل حل کردم.

دلیل این ارور نصب نشدن درست fh3 بود.

https://www.youtube.com/watch?v=KSqJUs7r14A

این اموزشش توی youtub

لینک به دیدگاه

سلام دوستان من بازی forza horizon 3 رو دانلود کردم نسخه corpack با حجم 31 تمام کارای رو ک گفته تو سایت انجام دادم ولی بازم این ارور میادش

595d1bd5adc84_Screenshot(4).thumb.png.d2dba5e1bc3050bc73fdb10c1a466fa1.png

واسه کرک کردنشم ک وسط کرک یه سری نوشته قرمز میاد ک انگار درست انجام نمیشه ..چند روزه دارم این کارارو میکنم ولی درست نمیشه ممنون میشم کمک کنید
اینم از بویلد ویندوزم 

595d1c0340f20_Screenshot(6).thumb.png.af95af9620656bccb23e977e920a7e0e.png

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Ffarzad گفته است :

سلام دوستان من بازی forza horizon 3 رو دانلود کردم

مشکلت فقط 1 دلیل داره 100% هم ok میشه. ورزن ویندوزت حداقل 14393.576 باید باشه.

NFO.png

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

developer mode رو هم روشن کن. انتی ویروس هم 100% غیر فعال. توی autofhz اول 3 رو بزن بعد y.

New Bitmap Image.jpg

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Ffarzad گفته است :

یعنی در صورت نصب ویندوز 10 بیلد 14936 بازی اجرا میشه ؟

بله. هرچی بالا تر از 14393.576. ورزن creator update رو دانلود کن یه سری باگ هارم برطرف کرده عالیه.

ویرایش شده توسط ar_prv
لینک به دیدگاه

اقا میشه بگید این ورزن  ویندوز 10 بیلد 14936 رو از کجا میتونم دانلود کنم ..

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

من نصب کردم بازی اجرا میشه اما به محض تموم شدن تریلر اول بازی درخواست اکانت ایکس باکس می‌کنه هرکاری هم میکنم وصل نمیشه حتی با چیزشکن

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

سلام 

من بازیا قبلا نصب کردم و بازی کردم .به تازیگی ویندوز عوض کردم  و مجدد بازی را نصب کردم هنگام اجرای بازی  ارور میده .theres a problrm with opusrelase.contact your system administrator about repairing or reinstalling it

پیام را که کنسل میکنم این اررورا میده the application cannot be started.try reinstalling the application to fix the problem

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

دوستانی که مشکل نصب دارن به این پست هم سری بزنن شاید مشکلشون حل شد ?

لینک به دیدگاه

• 6 سال بعد...

سلام دوستان عزیز بنده هم این مشکل  رو داشتم و تونستم حل کنم فقط کافیه از تو منو استارت رو شورتکات گیم کلیک راست کنین و بعدش گزینه uninstall اگه دوباره برا کرک کردن برین مبینین اینبار درست میشه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...