رفتن به مطلب

فروش کارت 290X کاهش قیمت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

یه عدد کارت 290X رفرنس سافایر سری بتلدفیلد موجود هست

تا حالا ماین نشده ، سالم ، بدون تعمیر و ....

با همه متعلقات

اگه برا ماین میخواید ای کارت تو ماینینگ و GPGPU از 480 یه سر و گردن بالاتره

فقط گارانتیش تموم شده

قیمت پایه 890

گام افزایشی 10 تومن

فوری 970

7ray_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B

l1op_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B

ویرایش شده توسط moein252
لینک به دیدگاه

جدیدا فروش این مدل رو تو سایت ندیدم ، کارتهای AMD هم کمیاب شدن معلوم نی هرکه یه قیمتی میده و میخره

قیمت مدنظر رو پخ کنید تا ببینیم خدا چی میخواد

ویرایش شده توسط moein252
لینک به دیدگاه

دوستان این لینک هست یکی از دوستان همین کارت رو با قیمت خیلی پایینی میفروشه

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/75208-فروش-کارت-گرافیک-sapphire-r9-290x-4gb

لینک رو گذاشتم به دو دلیل

1. قیمتش عالیه و توصیه میکنم اگه 290X میخواید با این قیمت شک نکنید

2. اینکه کسی خواست کارت بنده رو به قیمتی که زدم بخره بدون اطلاع نخریده باشه و علی الظاهر سرش کلاه نره

بنده قیمتم همونیه که تو پست نوشتم و تو رنج قیمتی که دوستمون گذاشتن نمیدم چون هیچ کارتی با این قدرت تو این رنج قیمتی پیدا نمیشه و اگه به اون قیمت بفروشم باید جای 290X برم با 1050ti سر کنم ، اون دوستمون شاید هر دلیلی مثل علاقه خیلی زیاد به ارتقا یا پول لازم بودن و ... داشته باشه ولی بنده ندارم

لینک به دیدگاه

در در 1396/03/30, 01:44:42، moein252 گفته است :

دوستان این لینک هست یکی از دوستان همین کارت رو با قیمت خیلی پایینی میفروشه

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/75208-فروش-کارت-گرافیک-sapphire-r9-290x-4gb

لینک رو گذاشتم به دو دلیل

1. قیمتش عالیه و توصیه میکنم اگه 290X میخواید با این قیمت شک نکنید

2. اینکه کسی خواست کارت بنده رو به قیمتی که زدم بخره بدون اطلاع نخریده باشه و علی الظاهر سرش کلاه نره

بنده قیمتم همونیه که تو پست نوشتم و تو رنج قیمتی که دوستمون گذاشتن نمیدم چون هیچ کارتی با این قدرت تو این رنج قیمتی پیدا نمیشه و اگه به اون قیمت بفروشم باید جای 290X برم با 1050ti سر کنم ، اون دوستمون شاید هر دلیلی مثل علاقه خیلی زیاد به ارتقا یا پول لازم بودن و ... داشته باشه ولی بنده ندارم

ببخشید میشه بگید برتری کارت گرافیک شما نسبت به  اون کاربری که همین گرافیک رو 750 میفروشه چیه ؟

لینک به دیدگاه

بالا توضیح دادم برتری وجود نداره

ایشون به هر دلیل خواستند قیمت خیلی پایین بذارن ، مثلا پول لازمی یا اینکه اصلا کارت مال کس دیگه ای باشه و گفته باشه و .... و حتی نه از کارت بنده بلکه  از 290 معمولی هم قیمت کمتر زده

ولی بنده این مسائل برام وجود نداره و از کارتمم راضی ام فقط دیگه خیلی کم گیم روز میزنم و نهایت دوتا و تراک سیمولیتور و بازی های سبک و دیگه گیم ها با داستان تکراری شون خیلی برام جذابیتی نداره،  اصراری هم بر فروش اونم با قیمت بخس ندارم و اگه بخوام بفروشم نمیام به قیمتی بفروشم که دیگه کارت پایینتر از خودش رو هم نتونم بخرم

مثال واضح میزنم براتون شما یه تندر دست دو دارید که نیازهاتون رو هم جواب میده و حدود قیمت مدل شما 35 تومنه ، یه نفر به هر دلیل میاد ماشین هم مدل شما رو 22 تومن آگهی میکنه که قیمت 405 دست دو هست ، اونوقت شما هم میاید 22 قیمت میدید ؟؟ معلومه که نه چون با اون قیمت جای تندر خودتون ، 405 دست دو یا پراید نو باید بخرید ، این عینا قضیه اینجاست ، اگه من این کارت رو 750 بفروشم  یا باید برم جاش یه 1050ti نو بخرم که نصف کارت خودمه  یا باید 300 تومن بذارم روش تا یه 470  دست دو بخرم که 15 درصد ضعیفتر از کارت خودمه، مگه مغز خر خوردم که جنس خودم رو بفروشم و 300 هم بذارم روش تا یه جنس ضعیفتر بگیرم ، حالا نه فقط ایشون ، اصلا کل فروم آگهی 290X با قیمت 750 بزنن

ویرایش شده توسط moein252
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، moein252 گفته است :

بالا توضیح دادم برتری وجود نداره

ایشون به هر دلیل خواستند قیمت خیلی پایین بذارن ، مثلا پول لازمی یا اینکه اصلا کارت مال کس دیگه ای باشه و گفته باشه و .... و حتی نه از کارت بنده بلکه  از 290 معمولی هم قیمت کمتر زده

ولی بنده این مسائل برام وجود نداره و از کارتمم راضی ام فقط دیگه خیلی کم گیم روز میزنم و نهایت دوتا و تراک سیمولیتور و بازی های سبک و دیگه گیم ها با داستان تکراری شون خیلی برام جذابیتی نداره،  اصراری هم بر فروش اونم با قیمت بخس ندارم و اگه بخوام بفروشم نمیام به قیمتی بفروشم که دیگه کارت پایینتر از خودش رو هم نتونم بخرم

مثال واضح میزنم براتون شما یه تندر دست دو دارید که نیازهاتون رو هم جواب میده و حدود قیمت مدل شما 35 تومنه ، یه نفر به هر دلیل میاد ماشین هم مدل شما رو 22 تومن آگهی میکنه که قیمت 405 دست دو هست ، اونوقت شما هم میاید 22 قیمت میدید ؟؟ معلومه که نه چون با اون قیمت جای تندر خودتون ، 405 دست دو یا پراید نو باید بخرید ، این عینا قضیه اینجاست ، اگه من این کارت رو 750 بفروشم  یا باید برم جاش یه 1050ti نو بخرم که نصف کارت خودمه  یا باید 300 تومن بذارم روش تا یه 470  دست دو بخرم که 15 درصد ضعیفتر از کارت خودمه، مگه مغز خر خوردم که جنس خودم رو بفروشم و 300 هم بذارم روش تا یه جنس ضعیفتر بگیرم ، حالا نه فقط ایشون ، اصلا کل فروم آگهی 290X با قیمت 750 بزنن

حرف  شما کاملا درسته و جنس شماست و صاحب اختیارید ان شا الله به قیمت دلخواهتون فروش بره ولی این قیمت توی لیون مطمئنا فروش نمیره -مگه اینکه تو سایت دیوار اگهی کنید شاید اونجا فروش بره

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، nasabam گفته است :

هر شما کاملا درسته و جنس شماست و صاحب اختیارید ان شا الله به قیمت دلخواهتون فروش بره ولی این قیمت توی لیون مطمئنا فروش نمیره -مگه اینکه تو سایت دیوار اگهی کنید شاید اونجا فروش بره

ان شاءالله فروش هم نره عیب نداره منم اصراری بر فروشش ندارم ، اگه به قیمت منصفانه ای فروش رفت رفت وگرنه این کارت رو ول نمیکنم برم جاش 1050ti بخرم

لینک به دیدگاه

سلام.

الان قیمت کاهش داده شده 890؟؟؟؟؟

قیمت اولش مگه چند بود؟

لینک به دیدگاه

خخخخخ

بابا اولش 940 زده بودم

آقا به فکر منم باشید الان 390 رو 1150 زدن  ، نمیخوام 1050ti بفروشم که ، ارزش 290X از 470 بیشتر نباشه کمتر نیست

هرچه برای خود میپسندید برای دیگران بپسندید

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...