رفتن به مطلب

خریدار تعداد محدود گرافیک RX 480

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و خسته نباشید به همه اعضای انجمن

اولا باید یه عذر خواهی بکنم از اعضای محترم انجمن لیون کامپیوتر بابت نابسامانی چند روز اخیر قیمت های RX ها . مقصر اصلی این کار بنده بودم . به خاطر قیمت دادن فضایی و ایجاد قیمت حبابی به این کارت گرافیک ها. در حالی که اصلا نباید همچین کاری می شد. ولی به خاطر خریدن این کارت برای ماین مجبور به دادن قیمت بودم . دیگه برای ماینر ها صرف نمیکنه از گرافیک برای ماین استفاده کنند زیرا یک شرکت چینی برای ماینر ها یک دستگاه مخصوص درست کرده و با مصرف برق کمتر توان ایجادی بیشتری دارند. 

با یک وارد کننده صحبت شده برای وارد کردن دستگاه ماینر . اگه وارد بشه کسی دنبال RX نمیگرده و میبینید که قیمت ها چه جوری پایین میاد.

ولی

برای اینکه مادربورد و رایزر و پاور برای ماینر با گرافیک خریداری کرده ام باید این سری رو وصل کنم . لذا تصمیم به این دارم که تعدادی محدود  از گرافیک 480 رو خریداری کنم تا  این جنسهای که خریدم  توو دستم نمونه.

1-گرافیک ها ی که بدون گارانتی هستند خریداری نمیشه.

2- گرافیک های که برای ماین استفاده شده خریداری نمیشه

3-افرادی که امتیاز کافی ندارن اول ارسال و تست و بعد پرداخت.

4-افرادی که قیمت نجومی مد نظرشون هست الکی قیمت ندن خریداری نمیشه.

توجه شود قیمت اکبند این دستگاه  توو چین 231 دلاره و تا به ایران برسه 270 دلار میشه.و 200 برای گارنتی دستگاه میگیرین که سرجمع به هزینه رفت امد و ماشین میشه 1280 . حالا اونکه اورده میفروشه 1350 . 

لطفا دوستان  ارزش خودشون رو بدونن و الکی قیمت پرت نکنند.

قیمت ها رو هم میتونید تووو اینجا قرار دهید هم میتونید پ خ کنید.

یا علی

ویرایش شده توسط gamero
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

تقریبا هیچ کس به صورت پیشفرض قصد فروش کارت RX480 و امثالهم رو نداره و تمام کسانیکه قصد این کار رو دارن بخاطر این بوده که دیدن قیمتش فضایی شده مثل من میگن میفروشیم میریم یه مدل بالاتر میگیریم. وگرنه اگه بنا بر این باشه که قیمت طبیعی این کارتها رو در نظر بگیریم در واقع این کارت در قحطی به سر می بره و یافت نمیشه. من کارت RX580 توی دیوار هم آگهی کردم 1700 تماس ها و پی ام های تلگرامی داشتم که تا 1500 هم خریدار بودن و گفتم خیر. چون گفتم من که از این کارت به شدت راضی ام. آکبندش هم که نیست. یا به قیمت یه 1070 میفروشمش. یا خیر.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Magneto گفته است :

سلام دوست عزیز.

تقریبا هیچ کس به صورت پیشفرض قصد فروش کارت RX480 و امثالهم رو نداره و تمام کسانیکه قصد این کار رو دارن بخاطر این بوده که دیدن قیمتش فضایی شده مثل من میگن میفروشیم میریم یه مدل بالاتر میگیریم. وگرنه اگه بنا بر این باشه که قیمت طبیعی این کارتها رو در نظر بگیریم در واقع این کارت در قحطی به سر می بره و یافت نمیشه. من کارت RX580 توی دیوار هم آگهی کردم 1700 تماس ها و پی ام های تلگرامی داشتم که تا 1500 هم خریدار بودن و گفتم خیر. چون گفتم من که از این کارت به شدت راضی ام. آکبندش هم که نیست. یا به قیمت یه 1070 میفروشمش. یا خیر.

دوست عزیز بنده فقط  480 خریدارم. 480 داری قیمت بده

لینک به دیدگاه

درود

شاید این به کارتون بیاد

480 آکبند رو میدن 1250 و 580 pluse رو میدن 1200

https://divar.ir/v/مشهد_پیروزیگرافیک-480--و-580|-قطعات-و-لوازم-جانبی|-مشهد_پیروزی|-دیوار/PGr-3r2EA

ویرایش شده توسط AnSaWR
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، AnSaWR گفته است :

درود

شاید این به کارتون بیاد

480 آکبند رو میدن 1250 و 580 pluse رو میدن 1200

دوست عزیز کارت داری

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، gamero گفته است :

دوست عزیز کارت داری

خیر

فقط این آگهی رو دیده بودم گفتم آدرسشو بهتون بدم شاید به دردی خورد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من یه msi 480 gaming 8 g دارم کارکرد 3 ماه روزی یکی 2 ساعت بازی کردم ، چه قیمتی مد نظر دارید ؟

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، AnSaWR گفته است :

ممنون

لینک به دیدگاه

گرافیک کاربر عزیز A7Up خریداری شد.

روش معامله معاوضه بود و 350 هم روی کارت خودم که گالاکس 1060 شش گیگ بود که تا نوامر 2018 گرانتی داره.

اول این جانب می فرستم و بعد از تست  دوست عزیزمون میفرسته .

تا شب برگه تیپاکس اینجا اپلود میشه .

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، gamero گفته است :

گرافیک کاربر عزیز A7Up خریداری شد.

روش معامله معاوضه بود و 350 هم روی کارت خودم که گالاکس 1060 شش گیگ بود که تا نوامر 2018 گرانتی داره.

اول این جانب می فرستم و بعد از تست  دوست عزیزمون میفرسته .

تا شب برگه تیپاکس اینجا اپلود میشه .

تایید میشه
دست گلت درد نکنه :x

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، gamero گفته است :

یک عدد از دوست عزیزمون خریداری شد.

حمیدرضا الماسی 

photo_2017-06-20_14-46-38.thumb.jpg.99a2fdfb4812e522d912e9bcc29e4231.jpg

تایید میشه - کارت براشون ارسال شد

مبارکتون باشه

لینک به دیدگاه

در در 1396/03/29, 13:13:41، Magneto گفته است :

سلام دوست عزیز.

با اجازه استارتر

من 480 دسته دو دارم  میفروشم نیترو  اوسی 

قیمت هم خصوصی عالی میدم 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، KR Modir گفته است :

با اجازه استارتر

من 480 دسته دو دارم  میفروشم نیترو  اوسی 

قیمت هم خصوصی عالی میدم 

لطفا پیام خص صی کنید. 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1396/03/29, 12:44:00، gamero گفته است :

یک شرکت چینی برای ماینر ها یک دستگاه مخصوص درست کرده و با مصرف برق کمتر توان ایجادی بیشتری دارند. 

با یک وارد کننده صحبت شده برای وارد کردن دستگاه ماینر . اگه وارد بشه کسی دنبال RX نمیگرده و میبینید که قیمت ها چه جوری پایین میاد.

سلام

میشه منبع این حرفتون رو بگید یا این دستگاه جدید رو معرفی کنید؟؟

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، arvin40 گفته است :

سلام

antminer asis 

سرچ کن.

دوست وارد کنندمون 10 ملیون 500 میگیره و 10 الی 20 شهریور قراره تحویل بده.

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، arvin40 گفته است :

سلام

با عرض پوزش بخاطر لینک دادن ولی ایشون واس فروش هم  دارن

https://forum.persiantools.com/threads/دستگاه-استخراج-کننده-بیتکوین-antminer-s5.857450/

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، AnSaWR گفته است :

با عرض پوزش بخاطر لینک دادن ولی ایشون واس فروش هم  دارن

https://forum.persiantools.com/threads/دستگاه-استخراج-کننده-بیتکوین-antminer-s5.857450/

ایشون نیستن.

این فقط ANTMINER S5  تعداد داره

ولی ANTMINER S7  یه دونه داری

ولی وارد کننده  تازه ما ANTMINER S9 وارد میکنه

لینک به دیدگاه

دوستان یعنی واقعا شما نمیدونید الگوریتم ماین asic با gpu فرق داره؟؟

و اومدن بهترین دستگاه اسیک برا ماین هیچ تاثری رو ماین با گرافیک نداره 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، arvin40 گفته است :

دوستان یعنی واقعا شما نمیدونید الگوریتم ماین asic با gpu فرق داره؟؟

و اومدن بهترین دستگاه اسیک برا ماین هیچ تاثری رو ماین با گرافیک نداره 

چرا ولی دیگه همه چی نباید گفت .بزار بگم 

گرافیک مخصوص ماین زدن 470 ماینیگ.اون باید که دیروز من تهران بودم واسه همین چند وارد کننده دارن روش کار میکنند.

من هم این گرافیک های که میخرم برای هر کدوم از رک هام یک میندازم تا تصویر بگیرم و الی  منتظر همون گرافیک مخصوص ایسوس هستم

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، gamero گفته است :

چرا ولی دیگه همه چی نباید گفت .بزار بگم 

گرافیک مخصوص ماین زدن 470 ماینیگ.اون باید که دیروز من تهران بودم واسه همین چند وارد کننده دارن روش کار میکنند.

من هم این گرافیک های که میخرم برای هر کدوم از رک هام یک میندازم تا تصویر بگیرم و الی  منتظر همون گرافیک مخصوص ایسوس هستم

البته من تا اونجایی که میدونم این گرافیک جدید ایسوس قرار نیست هش ریت بالاتری داشته باشه و این طور که من از چند تا سایت خارجی دیدم چیزی راجعبه بالاتر رفتن هش ریت  نگفتن.

اون چیزی  من از سایت ایسوس دیدم  میگه عمر گرافیک رو بالا برده ضد گردوخاکه :46_confounded: و دست ماینر رو برای اورکلاک بازتر میکنه و مصرف برق پایین تری داره که برق تو ایران خیلی ارزونه تاثیر چندانی نداره و اور کلاک مگه چقدر تاثیر داره ؟

در ضمن برای این وی÷گی ها باید یه پول تپل هم حتما بدید.

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...