رفتن به مطلب

مشاوره در امر خرید اینترنت بصرفه برای گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بچه ها من الان سرویس اینترنت 512 نامحدود مخابرات رو دارم(سرویس طلایی که بعضی از دوستان میدونن مخابرات داره ازشون التماس میکنه که کمتر استفاده کنن) پینگ افتضاح 300 -400 جیتر و تایم اوت هم تا دلت بخواد. سرعت آپلود با سرور سونی 8 کیلوبایت :| سرعت دانلود هم با سرور سونی 40 کیلوبایته :| یعنی الان کنسول رو روشن نمیکنم چون نمیتونم برم تو GTA Online اعصابم خورد میشه. تنها چیزی که باعث شده این سرویس رو نگه دارم همین نامحدود بودنش و قیمتشه که 20 تومنه.
الان حاضرم تا سقف نهایتا 60 تومن/ ماهیانه  هزینه کنم ولی یه اینترنت با سرعت خوب و پینگ خوب بگیرم چند تا سوال داشتم که اگه کسی کامل جواب بده ازش تشکر میکنم:
VDSL روی کابل های خاصی باید نصب شه یا همون کابلی که ADSL میگیری هم میشه؟ تانوما چی؟ کابل نوری با این کابل های معمولی چه فرقی داره
شنیدم سرویس 4 مگ 34 گیگ پس پرداخت (قبض) تهران پینگ و جیتر و تایم اوت زیاد دارند؟ درسته؟ شاتل خوبه سرویس گیمینگ دارند؟
اگه مثلا سرویس پس پرداخت بگیری و از حجم بیشتر استفاده کنی بدون اینکه از شما اجازه بگیره ترافیک اضافه میزنه؟ اینجوری که خیلی بده هر یک گیگ هم 1500ت هست.
کلا چه سرویسی پیشنهاد میکنید حجم هم برام خیلی مهمه که زیاد باشه چون تو خونه اعضای آنلاین زیادن^_^

ویرایش شده توسط Alone In THE Darkness
لینک به دیدگاه

درود

سرویس های های وب رو بررسی کنید

طرح های فشفه داره که مناسب در میاد

لینک به دیدگاه

خب الان های وب فشفه 30 روزه هفتاد گیگی چهل هزارتومنه ولی نه پینگ مشخصه نه حتی سرعتش شاید همون 512 کیلوبایت باشه به خاطر همینه که به های وب فکر نکردم.
این فشفشه ها روی بسته مکمل میشه؟

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Alone In THE Darkness گفته است :

خب الان های وب فشفه 30 روزه هفتاد گیگی چهل هزارتومنه ولی نه پینگ مشخصه نه حتی سرعتش شاید همون 512 کیلوبایت باشه به خاطر همینه که به های وب فکر نکردم.
این فشفشه ها روی بسته مکمل میشه؟

والا پینگ وسرعتش خوبه

بسته به کیفیت خطتون سرعت تا 1 2 مگ هم میرسه

لینک به دیدگاه

بنده شاتل رو پیشنهاد میدم یه سرویس ۸ مگابیت با طرح شب رایگان و ۶ گیگ ترافیک قیمتش ماهانه ۴۵ تومن میشه که شما میتونی ۲۰ تومن دیگه ترافیک خریداری کنید که میشه حدود ۶ گیگ دیگه و در مجموع ۱۲ گیگ (البته بازم کمه ) یا سرویس های با سرعت پایینتر که بنده زیر ۴ مگ رو پیشنهاد نمیدم.

لینک به دیدگاه

بنده پیشنهاد میکنم به هیچ وجه سمت مخابرات نرید و شاتل بگیرید. بسته قبلی بنده 512 بود گرفتم شد 1.7 مگ دانلود !  توی بازی های انلاینم خوبه الان سرویسمو کردم 2 مگ .

لینک به دیدگاه

بنده داشتم به سرویس VDSL مخابرات فکر میکردم
الان ADSL رو خطم دارم برای تبدیل به VDSL باید چیکار کنم؟ فقط مودم باید عوض کنم.
یه بسته داره مخابرات مروارید 1 :50 گیگ سرعت کف 16 مگ آپ تا 50 مگ ماهیانه 60 تومان پس پرداخت
الان بخوام خط رو جا بجا کنم ژانره کردن خط عصاب خوردکنیه

لینک به دیدگاه

• 9 ماه بعد...

سلام خسته نباشید منم همین مشکل رودارم ولی قیمت برام مهم نیست رفتم بابدبختی اینترنت vdsl سرعت 100 مگ گرفتم بافیبرنوری و حتی باپارتی بازی ایپی استاتیک گرفتم ولی پینگم 154 هستش وبرای بتل فیلد بالاست ومدام کیکم میکنن په شرکتی پینگ زیر هفتادمیده قیمتش اصلا مهم نیست فقط پینگ برام مهمه ممنون

در در 1396/03/29, 20:20:00، Alone In THE Darkness گفته است :

بنده داشتم به سرویس VDSL مخابرات فکر میکردم
الان ADSL رو خطم دارم برای تبدیل به VDSL باید چیکار کنم؟ فقط مودم باید عوض کنم.
یه بسته داره مخابرات مروارید 1 :50 گیگ سرعت کف 16 مگ آپ تا 50 مگ ماهیانه 60 تومان پس پرداخت
الان بخوام خط رو جا بجا کنم ژانره کردن خط عصاب خوردکنیه

دوست عزیز فقط مودمت بایدعوضشه ولی فایده نداره همونه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...