رفتن به مطلب

اعتراض های بی معنی و پی در پی کاربران

MSF_SE7EN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت تمامی کاربران محترم لیون کامپیوتر

جدیدا در فروم به سری تاپیک هایی زده میشه یه سری حرف هایی گفته میشه که من به شخصه نتوسنتم جواب ندم بنابراین تصمیم گرفتم با زدن یه تاپیک یه سری مسائل و حرف هارو بررسی کنیم.

همه میدونن در طی چند ماه گذشته چندین تاپیک نارضایتی کاربران از محصولات برخی شرکت ها (نمونش شرکت گرین) و یا گران شدن و نداشتن ثبات در قیمت قطعات کامپیوتری زده شد و خیلی از کاربران در این گفتگو ها شرکت کردن و تعداد زیادی ناراضی بودند که چرا قیمت برخی قطعات نسبت به قیمت دلاریشون انقدر بالا هستند یا چرا باید کارت 3200 تومنی یه دفعه بیاد روی 2400 و خیلیا دچار ضرر بشن.

و یا ناراضایتی کاربران از شرکت های گارانتی کننده که جوابگو نبودن،پی گیر نیستن و تنها با زور کارشون رو انجام میدن

اما جدیدا برخی از اعضا اومدن و تاپیک های فروشی زدند که واقعا باعث تاسف هست و قیمت های فضایی رو پیشنهاد دادند که اصلا درست نیست و هیچ عقل سلیمی این قیمت رو نمیپذیره

کارت گرافیکی رو که قیمتش تا همین دو سه هفته پیش 1200-1300 بود رو قیمت پایه 1600 هزارتومان میزنن و میگن خب چون تقاضاش بالا هست!!!

حرف کلی من اینه آقایونی که بخاطر شدت گرفتن بحث ماین و این حرفا کارت های خودتون رو چیزی حدود 500-600تومن بالاتر از قیمتی که حتی براش پرداختید میفروشید خواهشا به هیچ عنوان اعتراض به پاسخگو نبودن گرین ، زیر سوال بردن پاور های این شرکت، قیمت های بالای گارانتی کننده ها که بیشتر از قیمت واقعی به دلار هست ، عقب انداختن کار شما در گارانتی ها و پاسخگو نبودن گارانتی ها در قبال محصول گارانتی شده و آتش بازی های آواژنگ و ... نکنید!

وقتی خود ما به همدیگه رحمی نداریم از یه گارانتی کننده که خریدار هارو به شکل کیسه های پول میبینه تقاضای انصاف داریم؟

وقتی خودمون کارتی رو که دو هفته پیش 1050تومن بوده قیمت میزنیم 1500 چون ارزش ماین رفته بالا انتظار دارید گرین بره با کیفیت ترین پاورهارو به قیمت منصفانه عرضه کنه؟

وقتی شما کارت ماین شده رو بعنوان کارت در حد و آکبند به فروش میرسونید از گارانتی کننده انتظار پاسخگویی دارید؟

میدونم برخی از این افراد توجیهشون تقاضا برای محصول هست  و میگن "خب قیمتش این شده جدیدا" ، "تقاضا برای این کارت بالاست" و از اینجور حرف ها هست ; فقط جواب من به اینجور افراد این هست پس به هیچ عوان نسبت به قیمت های غیر عادلانه گارانتی کننده ها و مسائلی که در بالا اشاره کردم حق اعتراض ندارید چون خودتون اگه جای این افراد (منظور گارانتی کننده و ...) بودید مطمئنا قیمت های فعلی نه تنها وجود نداشت بلکه چندین برابر میشد شمایی که به افرادی مثل خودتون رحم ندارید با اینحال که شرکتی هم ندارید پس اگه یه زمانی شما وارد کننده بشید حتما میگین خب یه کارت 200دلاری رو میدیم 3میلیون چون "قیمتش این شده جدیدا" ، "تقاضا برای این کارت بالاست"

در آخر هم تشکر میکنم از همه شما عزیزانی که وقت گزاشتید و این نوشته که چه عرض کنم تاسف نامه این بنده رو خواندین کمال تشکر رو میکنم و امیدوارم وضع فعلی و طرز تفکر برخی افراد تغییر کنه و اینجور مسائل رو به هیچ عنوان شاهد نباشیم.

لینک به دیدگاه

من حرفتون و قبول دارم ولی وقتی فروشنده میگه یک خریدار دیگه به من گفته 1.500 میشه بگه که نه من کارتم و 1.500 نمیفروشم قیمت کارت بنده 1.200 هست وقتی خیلی ها با این قیمت میخرند نمیشه انتظار داشت فروشنده قیمت کارت و بیاره پایین

بهتره یه کم روی خریدار ها کار کنیم

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

من حرفتون و قبول دارم ولی وقتی فروشنده میگه یک خریدار دیگه به من گفته 1.500 میشه بگه که نه من کارتم و 1.500 نمیفروشم قیمت کارت بنده 1.200 هست وقتی خیلی ها با این قیمت میخرند نمیشه انتظار داشت فروشنده قیمت کارت و بیاره پایین

بهتره یه کم روی خریدار ها کار کنیم

اتفاقا اصلا ربطی به خریدار نداره

مثلا شما فرض کن ماشینتون 20میلیون تومنه من بگم 100میلیون میخرم شما میفروشی؟

اگه جواب بله باشه پس کلاه بردار محسوب میشید(بلا نسبت البته)

اگه جواب خیر باشه پس شخص منصفی هستید که خودتون از ارزش جنستون مطلع هستید

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

اتفاقا اصلا ربطی به خریدار نداره

مثلا شما فرض کن ماشینتون 20میلیون تومنه من بگم 100میلیون میخرم شما میفروشی؟

اگه جواب بله باشه پس کلاه بردار محسوب میشید(بلا نسبت البته)

اگه جواب خیر باشه پس شخص منصفی هستید که خودتون از ارزش جنستون مطلع هستید

شما ماشین بیست میلیونی من و میخوای 100 میلیون بخری دو حالت وجود داره مورد اول ( دیوانه ای دور از جون) مورد بعدی این ماشین برای تو ارزش خاصی داره و حاضری براش 100 میلیون بدی

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

شما ماشین بیست میلیونی من و میخوای 100 میلیون بخری دو حالت وجود داره مورد اول ( دیوانه ای دور از جون) مورد بعدی این ماشین برای تو ارزش خاصی داره و حاضری براش 100 میلیون بدی

دوست عزیز ما باید شعور خودمون برسه که ارزش جنس خودمون رو بدونیم قیمت فضایی ندیم هرچند خریدار باشه

یه مورد سومیم هست مثلا من از وضعیت قیمت ماشین شما بی اطلاعم

متوجه منظورتون هستم ولی اگه 100تومن ماشینتون رو بفروشید پس به هیچ عنوان به قیمت ماشنای دیگه حق اعتراض ندارید

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دوست عزیز ما باید شعور خودمون برسه که ارزش جنس خودمون رو بدونیم قیمت فضایی ندیم هرچند خریدار باشه

متوجه منظورتون هستم ولی اگه 100تومن ماشینتون رو بفروشید پس به هیچ عنوان به قیمت ماشنای دیگه حق اعتراض ندارید

وقتی شما برای خرید ماشین من 100 میلیون قیمت پیشنهاد میدی من اول میپرسم برای چی این قیمت و پیشنهاد میدی امکان داره مثلا از ماشین من 100 عدد تولید شده و فقط 10 تای اون ماشین مونده باشه و برای شما این ارزش و داشته باشه ولی اگه برای شما این ارزش و داشته باشه قطعا برای دیگران هم داره پس ماشین وارد یک مزایده 100 میلیون به بالا میشه

وقتی شما به من قیمت 100 میلیونی پیشنهاد بدی من کنجکاو میشم و دلیلش و میپرسم و اگه بفهمم همون قضیه ای که گفتم اتفاق افتاده قطعا ماشین و وارد مزایده میکنم ولی اگه بفهمم شما ارزش واقعی ماشین و نمیدونی قطعا بت میگم

ویرایش شده توسط M-yousef
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دوست خوبم ، مسئله ماشین نیست آخه!  تمام عالم و آدم میدونن که 480 و 580 یک رقیب خوب به اسم 1060 دارن ، میتونن اون رو خریداری بکنن خیلی تفاوت خاصی نداره برای بازی ، اما برای کار ماینینگ برای ماینر ها صرفه خرید داره این کارت! این مشکل فروشنده نیست که کارت صرفا برای گیم خریداری کرده بوده ، وقتی میبینه میتونه با همون قیمت کارتی یک لول بالاتر بخره به فکر فروشش می افته! هر دو طرف هم از این قضیه راضی هستن!

در مورد گارانتی هم باید عرض کنم ربطی به هم ندارن العان در حال حاظر در سایت ها خارجی اگر موجود باشه قیمتش خیلی بالاتر از قیمت اصلیش هست پس فقط در ایران نیست ،  در حالی که اخلالی در کار گارانتی های اونور آب به وجود نیومده! دوم اگر خود گارانتی کننده داخلی بیاد پیدا بکنه و وارد بکنه کارت رو به نظرتون به قیمت قبلی میفروشه؟ خیر! 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، M-yousef گفته است :

وقتی شما برای خرید ماشین من 100 میلیون قیمت پیشنهاد میدی من اول میپرسم برای چی این قیمت و پیشنهاد میدی امکان داره مثلا از ماشین من 100 عدد تولید شده و فقط 10 تای اون ماشین مونده باشه و برای شما این ارزش و داشته باشه ولی اگه برای شما این ارزش و داشته باشه قطعا برای دیگران هم داره پس ماشین وارد یک مزایده 100 میلیون به بالا میشه

وقتی شما به من قیمت 100 میلیونی پیشنهاد بدی من کنجکاو میشم و دلیلش و میپریم و اگه بفهمن همون قضیه ای که گفتم اتفاق افتاده قطعا ماشین و وارد مزایده میکنم ولی اگه بفهمم شما ارزش واقعی ماشین و نمیدونی قطعا بت میگم

أوست عزیزم من منظورم به شخص شما که نبود

البته که میگید و اطلاع رسانی میکنید

موضوع بحثمون کلی بود

لینک به دیدگاه

عجب تایپیک خوبی. واقعا نیاز بود. امروزه بعضی افراد rx 470 و مدلای دیگرو به طور مثال کارت به صورت نو در مغازه ای 800 تومن نو فروخته میشه و یک هفته بعد بار اون مغازه تموم میشه . روز بعدش ینفر که کارش با اون کارت تموم شده میره و همون کارت رو 1400 تومن میفروشه و حتی دسته دو هم هست داره 600 سود میکنه ! پس فردا مغازه دار که میبینه اینجوریه بار جدیدش که میاد اونم میزنه 1600 . بعضی از افراد هم که نیاز دارند یا باید قید کارتو بزنن یا باید برن پول دوتا کارت رو برای یکی بدن. امیدوارم دیگه شاهد این گرون فروشی ها نباشیم.

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

أوست عزیزم من منظورم به شخص شما که نبود

البته که میگید و اطلاع رسانی میکنید

موضوع بحثمون کلی بود

نه مشکلی نداره  ، شما از این نارحت هستید که ملت همشون از وضعیت کشورمون آه و ناله می کنن در حالی که خودشون این جور مسائل رو رعایت نمی کنند فرمایشتون هم کاملا درست هست ،  منتها این مسئله در ارتباط با گارانتی نیست ، منظورم اینکه این باعث نمیشه که گارانتی ها کار خودشون رو درست انجام ندن ، تاثیر شرکت های گارانتی کننده به روی مشتری خیلی بیشتر از تاثیر یک نفر  هست ، وقتی مصرف کننده وضعیت شرکت های گارانتی رو میبنه نا خود آگاه به خودش میگه وقتی شرکت  بزرگی مثل x اینجوری  از مشتری کلاه برداری میکنه چرا من باید به خودم ضرر بزنم برای راضی کردن یک نفر؟

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ایموجی های جدید کجا رفتن؟! :35_thinking:

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، AJOR گفته است :

دوست خوبم ، مسئله ماشین نیست آخه!  تمام عالم و آدم میدونن که 480 و 580 یک رقیب خوب به اسم 1060 دارن ، میتونن اون رو خریداری بکنن خیلی تفاوت خاصی نداره برای بازی ، اما برای کار ماینینگ برای ماینر ها صرفه خرید داره این کارت! این مشکل فروشنده نیست که کارت صرفا برای گیم خریداری کرده بوده ، وقتی میبینه میتونه با همون قیمت کارتی یک لول بالاتر بخره به فکر فروشش می افته! هر دو طرف هم از این قضیه راضی هستن!

در مورد گارانتی هم باید عرض کنم ربطی به هم ندارن العان در حال حاظر در سایت ها خارجی اگر موجود باشه قیمتش خیلی بالاتر از قیمت اصلیش هست پس فقط در ایران نیست ،  در حالی که اخلالی در کار گارانتی های اونور آب به وجود نیومده! دوم اگر خود گارانتی کننده داخلی بیاد پیدا بکنه و وارد بکنه کارت رو به نظرتون به قیمت قبلی میفروشه؟ خیر! 

حرف شما متین

حرف من به کسانی بود که تا یه تاپیک اعتراضی میبینن میان و طرفداری میکنن همش میگن این چه وضعشه انصاف کجاست،این چه پاوریه،گارانتی دیر جواب میده و امثال این حرفا

اما خودشون تا قیمت یه چیزی میره بالا سریع دامن میزنن به قضیه و میخوان جنسی رو که 1تومن خریدن 1500-1600 بفروشن

منظور من از این تاپیک این بود که اینجور افراد حق اعتراض به موارد بالا رو ندارن چون خودشون همینجوری عمل میکنن

در 1 دقیقه قبل، AJOR گفته است :

نه مشکلی نداره  ، شما از این نارحت هستید که ملت همشون از وضعیت کشورمون آه و ناله می کنن در حالی که خودشون این جور مسائل رو رعایت نمی کنند فرمایشتون هم کاملا درست هست ،  منتها این مسئله در ارتباط با گارانتی نیست ، منظورم اینکه این باعث نمیشه که گارانتی ها کار خودشون رو درست انجام ندن ، تاثیر شرکت های گارانتی کننده به روی مشتری خیلی بیشتر از تاثیر یک نفر  هست ، وقتی مصرف کننده وضعیت شرکت های گارانتی رو میبنه نا خود آگاه به خودش میگه وقتی شرکت  بزرگی مثل x اینجوری  از مشتری کلاه برداری میکنه چرا من باید به خودم ضرر بزنم برای راضی کردن یک نفر؟

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

ایموجی های جدید کجا رفتن؟! :35_thinking:

اتفاقا راست گویی و درست کاری جایی که همه درست کار باشن (شرکتا مثل آدم باشن) خیلی جلوه نمیکنه تا اینکه وقتی همه میخوان سر همدیگرو شیره بمالن شما این کارو نکنی

مثلا در سفیدی،سفیدی و پاکی جلوه گر نیست اما در سیاهی حتی یک نقطه خودشو بطور کامل نشون میده

لینک به دیدگاه

این یه قانونه به نام عرضه در مقابل تقاضا قضیه از اونجا شروع میشه که یک کالایی تموم شده باشه و یک مشتری داشته باشه که اون و به قیمت پایه بخواد ولی یک مشتری دیگه همون کالا رو میخواد قیمت تا جایی افزایش پیدا میکنه تا بالاخره یکی از اونا بتونه کارت و بخره

وقتی عرضه زیاد میشه خریدارها کمتر از اونی هستند که بتونن تمام کالای تولید شده رو بخرند برای همین فروشنده قیمت و میاره پایین تا خریدار ها بیشتر برای خرید ترغیب بشن

در واقع این گرونی تقصیر هیچکس نیست نه تولید کننده نه فروشنده و نه خریدار مثلا هیچکس پیش بینی نمیکرد که قیمت بیت کویین انقدر بکشه بالا ما فقط میتونیم این شرایط و کنترل کنیم تا دیگه خیلی از تخیل خارج نشن این قیمت ها

لینک به دیدگاه

با کمال احترام ، با نظرتون مخالفم.

اول اینکه این نوع حرکت رو مردم شروع نکردن بلکه وارد کننده شروع کرده پس مردم هم ادامه میدن. شما هرجور حساب کنی متمعن باش مردم ضرر میکنن و فروشنده سود

در ایران رابطه عرضه و تقاضا هم مشخصه. عرضه بیش از تقاضا باشه قیمت ثابته، تقاضا بیشتر از عرضه باشه قیمت میره بالا.

ملاک خرید و فروش ، قیمت بازار بوده. بنده جنسی میخرم هزارتومن و بعد از یک سال اون جنس میشه 20 هزار تومن. شما توقع نداشته باش من جنسمو بفروشم 800 تومن. بحث جنس نیست ، بحث ارزش کالاست. ملاک ارزش کالا قیمت بازار هست.

دوم اینکه از قدیم گفتن سزای گرانفروش نخریدن است. کسی که جنسشو گرون میده سزاش اینکه کسی جنسشو نخره ولی شاید یکی احتیاج داشته باشه بخاد اون جنسو با اون قیمت بخره.

شما دو مقوله جدا از هم رو به هم ربط میدی و این دو مقوله اصلا قابل مقایسه با هم نیست.

مطلب سوم که خیلی مهمه ، شما میگی کسی که جنسشو با این قیمت میزاره برا فروش نباید نسبت به قیمت و  کیفیت پایین برخی از محصولات شاکی باشه ، در جواب باید بگم ، برادر من حالا ما یه عمر شاکی بودیم نه اینکه خیلی رسیدگی کردن ، نه اینکه خیلی قیمتارو آوردن پایین ، نه اینکه خیلی احترام گذاشتن به مصرف کننده ، نه اینکه خیلی پاسخگو بودن به مشکلات.

به شما پیشنهاد میدم حتما یه سر به سایت ebay بزنی و ببینی کالاهایی که اصلا ارزش نداره رو مردم با چه قیمت های فضایی گذاشتن برا فروش.

بنده با گذاشتن قیمت های نجومی افراد موافق نیستم ولی مخالف هم نیستم. چون در جنگل وقتی همه گرگ هستن اگه بخای گوسفند باشی نه تنها خورده میشی بلکه باعث حرج و مرج جنگل هم میشی.

همین کارت 470 یا 480 یا 570 یا 580 برو توی سات ebay ببین ملت چه قیمت هایی براش گذاشتن. سیاست بازار همینه. نمیگم درسته ولی قانون فعلی بازار همینه و هیچ ربطی به جنسای آشغال گرین و خدمات بد گارانتی کننده ها و ... نداره.

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم

لینک به دیدگاه

خب دوست گرامی. شما یه نگاه به کشور های دیگه هم بنداز اونجا ها مگه تقاضا کمه؟ مثلا امریکا کلی جمعیت بیشتره و کلیم میخرن اما اونجا همش 100 دلار 100 دلارقیمت میاد پایین.  اما توی ایران انگار برعکسه میکشه بالا. الان ینفر میره از خارج میاره خداد تومن هم سود میکنه. بعد باید پول سود اونهارو ما بدیم و فقط ضررش برای ما میمونه.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، i-Farzad گفته است :

با کمال احترام ، با نظرتون مخالفم.

اول اینکه این نوع حرکت رو مردم شروع نکردن بلکه وارد کننده شروع کرده پس مردم هم ادامه میدن. شما هرجور حساب کنی متمعن باش مردم ضرر میکنن و فروشنده سود

در ایران رابطه عرضه و تقاضا هم مشخصه. عرضه بیش از تقاضا باشه قیمت ثابته، تقاضا بیشتر از عرضه باشه قیمت میره بالا.

ملاک خرید و فروش ، قیمت بازار بوده. بنده جنسی میخرم هزارتومن و بعد از یک سال اون جنس میشه 20 هزار تومن. شما توقع نداشته باش من جنسمو بفروشم 800 تومن. بحث جنس نیست ، بحث ارزش کالاست. ملاک ارزش کالا قیمت بازار هست.

دوم اینکه از قدیم گفتن سزای گرانفروش نخریدن است. کسی که جنسشو گرون میده سزاش اینکه کسی جنسشو نخره ولی شاید یکی احتیاج داشته باشه بخاد اون جنسو با اون قیمت بخره.

شما دو مقوله جدا از هم رو به هم ربط میدی و این دو مقوله اصلا قابل مقایسه با هم نیست.

مطلب سوم که خیلی مهمه ، شما میگی کسی که جنسشو با این قیمت میزاره برا فروش نباید نسبت به قیمت و  کیفیت پایین برخی از محصولات شاکی باشه ، در جواب باید بگم ، برادر من حالا ما یه عمر شاکی بودیم نه اینکه خیلی رسیدگی کردن ، نه اینکه خیلی قیمتارو آوردن پایین ، نه اینکه خیلی احترام گذاشتن به مصرف کننده ، نه اینکه خیلی پاسخگو بودن به مشکلات.

به شما پیشنهاد میدم حتما یه سر به سایت ebay بزنی و ببینی کالاهایی که اصلا ارزش نداره رو مردم با چه قیمت های فضایی گذاشتن برا فروش.

بنده با گذاشتن قیمت های نجومی افراد موافق نیستم ولی مخالف هم نیستم. چون در جنگل وقتی همه گرگ هستن اگه بخای گوسفند باشی نه تنها خورده میشی بلکه باعث حرج و مرج جنگل هم میشی.

همین کارت 470 یا 480 یا 570 یا 580 برو توی سات ebay ببین ملت چه قیمت هایی براش گذاشتن. سیاست بازار همینه. نمیگم درسته ولی قانون فعلی بازار همینه و هیچ ربطی به جنسای آشغال گرین و خدمات بد گارانتی کننده ها و ... نداره.

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم

پس شما عقیدتون بر اینه چون در یک جا مثلا همه دزدن چرا شما دزد نشی؟

وقتی همه خودشونو میندازن تو چاه چرا شما نندازی؟

اینجا یک مسئله ای هست به اسم انسانیت که ما خیلی وقته فراموشش کردیم و هرچیم که سرمون میاد ازین هست

بله و طبق حرف و عقیده شما،شما اعتراض به سودجویی گرین و گارانتی کننده نداشته باشید

مثلا کارت 2تومنی رو اوایل دادن 3400چون تقاضا زیاد بود!!!

مثال عرض میکنم برای شفاف تر شدن قضیه ،کشوری که جنس 800 تومنی در دوسال بشه 20 هزارتومن معلوم الحال هست ولی سوالی که من و شما باید از خودمون بپرسیم اینه که تقصیر کی یا چی هست این گران شدن؟

و الان قضیه نجومی شدن قیمت ها مال دوسال هم نیست در عرض 2یا3 هفته هست 

پس اعتراض به قیمت و سودجویی شرکت ها نداشته باشید

میدونم رویه بازار همینه منتها نه به شدت کشور عزیز ما

لینک به دیدگاه

با سلام

حرف استارتر محترم رو در کل قبول دارم . متاسفانه این روزها همه انصاف و درستکاری رو از بقیه انتظار دارن و برای بی انصافی خودشون هزار و یک دلیل دارن که دلیل هزار و یکمی اینه که چون بقیه اینطوری هستن پس کار منم توجیح داره

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

خب دوست گرامی. شما یه نگاه به کشور های دیگه هم بنداز اونجا ها مگه تقاضا کمه؟ مثلا امریکا کلی جمعیت بیشتره و کلیم میخرن اما اونجا همش 100 دلار 100 دلارقیمت میاد پایین.  اما توی ایران انگار برعکسه میکشه بالا. الان ینفر میره از خارج میاره خداد تومن هم سود میکنه. بعد باید پول سود اونهارو ما بدیم و فقط ضررش برای ما میمونه.

Screenshot_2017-06-19-16-51-06.thumb.png.de69cf2f038d634c344dac0815906d20.png

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

همه میدونن در طی چند ماه گذشته چندین تاپیک نارضایتی کاربران از محصولات برخی شرکت ها (نمونش شرکت گرین) و یا گران شدن و نداشتن ثبات در قیمت قطعات کامپیوتری زده شد و خیلی از کاربران در این گفتگو ها شرکت کردن و تعداد زیادی ناراضی بودند که چرا قیمت برخی قطعات نسبت به قیمت دلاریشون انقدر بالا هستند یا چرا باید کارت 3200 تومنی یه دفعه بیاد روی 2400 و خیلیا دچار ضرر بشن.

من فقط این تیکه رو می تونم توضیح بدم که دلیل افت قیمت کارت های 1080 رو بدونید. وقتی که کارت های 1080Ti معرفی شدن،nVidia قیمت عرضه ی این کارت ها رو 700 دلار تایین کردن و قیمت کارت های 1080 رو از روی 700 دلار(Founders Edition) کرد 500 دلار در نتیجه به یکسال نکشیده ارزش این کارت ها 200 دلار ( تقریبا به دلار 4000  تومنی معادل 800 تومن که همون افت از 3200 به 2400 هستش ) افت پیدا کرد. حالا شرکت های وارد کننده هم که بار کارت های 1080Ti تو راه بود برای رد کردن سریع باقی مونده ی کارت ها توی انبار قیمت ها رو کم کردن. بنده توی همون تاپیک خبر گفتم اگه یه سری احساس می کنن سرشون کلاه رفته دیگه همینیه که هست علتشم خود nVidia  هستش که از اول می تونست کارت های 1080 رو با قیمت 500 دلار بفروشه ولی چون رغیبی برای کارتهاش نبود به قیمت 700 دلار فروخت کارت هاشو که یه سری اومدن منفی دادن گفتن شما از ضرر دیگران خوشحالی. برای من فرقی نداره چه ملت برشکسته بشن چه میلیارد. حقیقت مسئله اینکه کارت های 1080 به یکسال نرسیده افت ارزش پیدا کردن(یا در حقیقت  به ارزش اصلیشون دارن فروخته می شن جدای از اینکه کارت های 1080 جدید500 دلاری  مموری پر سرعت تر هم دارن مثل مدل MSI gaming X Plus). این نه تقصیر وارد کنندس نه به چیزی جز سیاست قیمت گذاری nVidia ربط داره.کلا هر کسی 1080 رو هر جای دنیا قبل از اعلام 1080Ti خریید 200 دلار بلکه هم بیشتر روش ضرر داده.

در 14 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

دوست من شما باید به چند مورد اینجا توجه کنید

1-مگه میشه با دلار چهارتومن جنسی وارد بشه؟پس خرج شرکتی مثل آواژنگ از کجا میاد؟

2-در خرید تعداد بالا به شما تخفیف های خوبی میدن

3-اصلا اگر اشتباه نکنم این قضیه کم شدن قیمت مال قبل از قیمت گزاری و عرضه 1080تی ای بود در عید که برند گیگا قیمتش سقوط کرد در حالیکه ایسوس همون 3تومن موند!!!!

1-والا من اساس دلار مبادلاتی که حوالش 4000 تومنه می گم. اینکه واقعا سودشون رو چند حساب می کنن و چطوریه رو نمی دونم ولی کارت Zotac GTX 1080 AMP EXTREME الان 567 دلاره قیمتش توی Newegg که می شه 2268 تومن. (منهای اینکه شما توی آمریکا بسته به ایالتی که توش هستید بین 8-13 درصد باید مالیات بدید) الان این گراف داره 2399 فروخته می شه ...مشکل الان دقیقا چیه؟چرا گرون تر از 2400 نمیفروشن یا اینکه چرا ارزون تر از قیمت دلاری نمیفروشن؟اینکه شرکت واقعا سودش چقدره فکر نکنم بحثی باشه که به حقوق مصرف کننده ربطی داشته باشه.مصرف کننده همین که بتونه جنس رو هم قیمت بازار جهانی و قیمت اصلی جنس بخره همین مهمه.

2-بازم اون بر می گرده به سود شرکت که کاری به مصرف کننده نداره.اگه قیمت جنس به طور نامتعارفی از قیمت جهانی بالاتر بود بله مصرف کننده می تونه اعتراض کنه و جنس نخره.اما وقتی قیمت جهانی همین حدوده اعتراض به چی هستش؟

3-کارت های 1080Ti همون قبل از عید ( فکر کنم 9-10 اسفند) اعلام شدن به همراه همین قضیه ی افت قیمت.آواژنگ هم یه 10-15 روز بعد تخفیف زد که خیلی هم به موقع بود. من در عجبم یکبار هم که کاهش قیمت های جهانی همزمان با ایران اتفاق افتاده مردم اعتراض می کنن. اگه وارد کننده ها دنبال حداکثر سود بودن می تونستن کارت ها رو با همون قیمت های قبلی بالای 3 تومن بفروشن و تا وقتی همه ی جنس ها فروش نرفته جنس جدید وارد نکنن.کاری که هر سال انجام می دادن و باعث رکود و کاهش کسب و کار بازار کامپیوتر می شد اونم تا چند ماه.اما کم کم دارن پی می برن که اگه جریان بازار رو متوقف نکنن از همه لحاظ براشون بهتره. هم برای مصرف کننده هم فروشنده هم وارد کننده.

ویرایش شده توسط HK888
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

پس شما عقیدتون بر اینه چون در یک جا مثلا همه دزدن چرا شما دزد نشی؟

وقتی همه خودشونو میندازن تو چاه چرا شما نندازی؟

اینجا یک مسئله ای هست به اسم انسانیت که ما خیلی وقته فراموشش کردیم و هرچیم که سرمون میاد ازین هست

بله و طبق حرف و عقیده شما،شما اعتراض به سودجویی گرین و گارانتی کننده نداشته باشید

مثلا کارت 2تومنی رو اوایل دادن 3400چون تقاضا زیاد بود!!!

پس اعتراض به قیمت و سودجویی شرکت ها نداشته باشید

میدونم رویه بازار همینه منتها نه به شدت کشور عزیز ما

داداش منظورمنو نگرفتی. بحث گرگ و دزد و چاه و انسانیت و  ... نیست.

کارت 2تومنی رو دادن 3400 چون زورشون میرسید همین الان هم کارت 580 رو بدن 2 تومن هیچکس هیچ کاری نمیتونه بکنه.

منظورمو واضحتر میگم : 

اول اینکه رویه بازار همینه ( چه من و شما خوشمون بیاد چه خوشمون نیاد همینه)

دوم اینکه شما دو مقوله جدا از هم رو به هم ربط میدی و این دو مقوله اصلا قابل مقایسه با هم نیست.

بنده هم با این رویه بسیار مخالفم ولی از جهتی باید موافق باشم چون رویه بازار اینه

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، HK888 گفته است :

من فقط این تیکه رو می تونم توضیح بدم که دلیل افت قیمت کارت های 1080 رو بدونید. وقتی که کارت های 1080Ti معرفی شدن،nVidia قیمت عرضه ی این کارت ها رو 700 دلار تایین کردن و قیمت کارت های 1080 رو از روی 700 دلار(Founders Edition) کرد 500 دلار در نتیجه به یکسال نکشیده ارزش این کارت ها 200 دلار ( تقریبا به دلار0 400 تومنی معادل 800 تومن که همون افت از 3200 به 2400 هستش ) افت پیدا کرد. حالا شرکت های وارد کننده هم که بار کارت های 1080Ti تو راه بود برای رد کردن سریع باقی مونده ی کارت ها توی انبار قیمت ها رو کم کردن. بنده توی همون تاپیک خبر گفتم اگه یه سری احساس می کنن سرشون کلاه رفته دیگه همینیه که هست علتشم خود nVidia  هستش که از اول می تونست کارت های 1080 رو با قیمت 500 دلار بفروشه ولی چون رغیبی برای کارتهاش نبود به قیمت 700 دلار فروخت کارت هاشو که یه سری اومدن منفی دادن گفتن شما از ضرر دیگران خوشحالی. برای من فرقی نداره چه ملت برشکسته بشن چه میلیارد. حقیقت مسئله اینکه کارت های 1080 به یکسال نرسیده افت ارزش پیدا کردن(یا در حقیقت  به ارزش اصلیشون دارن فروخته می شن جدای از اینکه کارت های 1080 جدید500 دلاری  مموری پر سرعت تر هم دارن مثل مدل MSI gaming X Plus). این نه تقصیر وارد کنندس نه به چیزی جز سیاست قیمت گذاری nVidia ربط داره.کلا هر کسی 1080 رو هر جای دنیا قبل از اعلام 1080Ti خریید 200 دلار بلکه هم بیشتر روش ضرر داده.

دوست من شما باید به چند مورد اینجا توجه کنید

1-مگه میشه با دلار چهارتومن جنسی وارد بشه؟پس خرج شرکتی مثل آواژنگ از کجا میاد؟

2-در خرید تعداد بالا به شما تخفیف های خوبی میدن

3-اصلا اگر اشتباه نکنم این قضیه کم شدن قیمت مال قبل از قیمت گزاری و عرضه 1080تی ای بود در عید که برند گیگا قیمتش سقوط کرد در حالیکه ایسوس همون 3تومن موند!!!!

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، i-Farzad گفته است :

داداش منظورمنو نگرفتی. بحث گرگ و دزد و چاه و انسانیت و  ... نیست.

کارت 2تومنی رو دادن 3400 چون زورشون میرسید همین الان هم کارت 580 رو بدن 2 تومن هیچکس هیچ کاری نمیتونه بکنه.

منظورمو واضحتر میگم : 

اول اینکه رویه بازار همینه ( چه من و شما خوشمون بیاد چه خوشمون نیاد همینه)

دوم اینکه شما دو مقوله جدا از هم رو به هم ربط میدی و این دو مقوله اصلا قابل مقایسه با هم نیست.

بنده هم با این رویه بسیار مخالفم ولی از جهتی باید موافق باشم چون رویه بازار اینه

والا بنظر من که این دو معقوله خیلی بهم شباهت داره!

گرین پاور خوب نمیاره چون فقط بفکر سوده که ارزون ترین پاور رو وارد کنه با بالاترین قیمت بفروشه

گارانتی کننده تا میتونه سعی میکنه مردمو بپیچونه تا جنس رو عوض نکنه

سعی میکنه بالاترین قیمت رو که در خیال آدم میگنجه بزنه روی قطعاتش تا سود هنگفت کنه

من فکر کنم اینا از سه کانتینر دوتارو بفروشن سومی مجانی در میاد!!

پس وقتی خود من و شما میایم تا میبینیم در به تخته میخوره قیمت جنسمونو میکشیم بالا دیگه چه انتظاری از گارانتی کننده و پاسخگویی شرکت ها داریم؟

من در اصل تاپیک هم گفتم در میون نظرات عزیزان هم گفتم کسایی که الان قیمت هارو بردن بالا به هیچ عنوان نباید از گرونی چه قطعات کامپیوتری و چه اجناس دیگه گله کنن چون خودشون دقیقا عین کار گارانتی کننده رو انجام دادن

من روی صحبتم فقط با فروشنده های حال حاضر نیست این بیت کوین یه بازه زمانی داره که رد میشه اونوقت تعداد زیادی کارت نیم سوخته و روبه موت بعنوان اکبند در حد با کارکرد زیر 4ماه و دارای دوسال گارانتی به فروش میرسه

بد نیست یکم خودمون برای خودمون ارزش ،احترام و انصاف داشته باشیم و بعدا بریم یقه شرکت گارانتی رو برای قیمتوهای فضایی بگیریم

من که هر چقدر با خودم کلنجار میرم نمیتونم تصور کنم با این پول برق و مشکلات سر راه چطوری میشه صدها یا هزاران کارت تو بازار یه شبه فروخته شده باشه باید از کسایی که در ضمینه فروش هستند و آدمای درستین پرسید

بنظر من تمام جنس ها جمع شده تا قیمت ها یهو بره بالا و ما هم داریم راهشونو هموار میکنیم اگه همین قضیه 30 درصد جنس نو با دست دومم در نظر بگیریم شاهد فروش همین 480و 580 با قیمت بالای 2 تومن تا 2300 خواهیم بود

من نمیگم جنسی که تو بازار جهانی گرون شده باید اینجا همون قیمت قبل باشه بلکه میگم اگه بار جدید خریدند قیمت بره بالا اشکالی نداره اما 100درصد بهتون قول میدم همین 480 هایی که 1تومن به اسم آتش بازی آخر هفته گرین فروخته میشد از بازار جمع و در مدتی کوتاه به قیمت 2تومن فروش میره

لینک به دیدگاه

دادا پرایدی که دارن به من و شما میدن 21 تومن رو با 7 8 تومن و آپشنهای اضافی و کیفیت قطعات بهتر میدن عراق و ...

ماشین خارجی 75 تومن میرسه در گمرک 190 تومن خارج میشه ازون ور و ... اینکه از بحث وضع قیمت اجناس صفر و آکبند

برا اجناس دست دوم و استفاده شده هم که هرکی فروشنده جنس باشه دوست داره جنسش به بالاترین قیمت فروش بره و دست هم تو کارش زیاد نشه این یه چیز طبیعیه. فقط هم مختص ایران نیست و همه جا اینطوریه و نمیشه از کسی شکایت کرد. چه من چه شما چه هرکس دیگه ای وقتی کالایی رو میخواد بفروشه دوست داره به بالاترین حد قیمتش بفروشه کاریش هم نمیشه کرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...