رفتن به مطلب

مداوم کار کردن CPU در حالت Boost (فرکانس بالا) !!! کمک کنید لطفا

Illidan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا

یه مدته که سی پی یو م core i5 4460 با فرکانس بالا کار میکنه چه در حالت بیکاری باشه چه نباشه چه 1% باشه چه 100%. تا حالا 2 بار به خاطر این مسئله ویندوز عوض کردم و تا چند  روز خوبه یعنی میاد رو فرکانس پایین کار میکنه و به نسبت کاری که ازش میکشم فرکانس تغییر میکرد, ولی بعد از اون چند روز حدودا 4-5 روز دوباره اینجوری میشه!!!

دوستان لطفا کمک کنید مشکل چیه؟

یه چیز دیگه ایا این طبیعیه که از 16 گیگ رم 12 - 13 گیگ رم میره تو standby ؟

2.thumb.jpg.2bdb8b50c74285d4fed31ec98ffd1583.jpg1.thumb.jpg.066558256205afa2a32b62f1ee408b4d.jpg3.thumb.jpg.0409e3a2638dac72d38a4b72195c01bd.jpg

لینک به دیدگاه

سلام میتونین از داخل بایوس  توربو مود  رو غیر فعال کنید . رم هم اونی که گفتید مهم نیست.

لینک به دیدگاه

درود

تا جایی که تجربه کرده ام باگ ویندوز 10 است. مادربوردت چیه؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام میتونین از داخل بایوس  توربو مود  رو غیر فعال کنید . رم هم اونی که گفتید مهم نیست.

سلام. خوب اگه غیر فعال کنم اتفاق خاصی میوفته؟ منظورم اینه اگه درست شد به چیز دیگه ای کار نداره. تا فرکانس 3.4 میره وقتی تو بازی برم یا کاری انجام بدم یا ربطی نداره؟

در 8 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

تا جایی که تجربه کرده ام باگ ویندوز 10 است. مادربوردت چیه؟

سلام. اقای بهمنیان یعنی خودتون هم این رو تجربه کردید و سی پی یو رو تحت فشار قرار میده یا باگی هست که عدد رو اشتباه میده؟ تو cpuz هم این رو نشون میده به ویندوز مربوطه؟

مادربرد gigabyte Z97 gaming 3 هست

لینک به دیدگاه

مشکل که به هیچ وجه پیش نمیاد فقط فرکانس سیپوتون کم میشه . ااز توربو هم در نیارین مشکلی نیست و نگران کننده نیست

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

مشکل که به هیچ وجه پیش نمیاد فقط فرکانس سیپوتون کم میشه . ااز توربو هم در نیارین مشکلی نیست و نگران کننده نیست

ممنون بابت پاسختون. والا همین جوری تو بعضی بازیها افت فریم دارم به خاطر سی پی یو. اگه فرکانس پایین بیاد افت فریم بیشتر نمیشه؟ (گرافیک gtx 1070 هست)

با eset smart security 10 اسکن کردم ویروس نداشت. احتمال داره به خاطر ویروس باشه؟ و این انتی ویروس نتونه بشناسش؟

لینک به دیدگاه

وقتی XMP Profile رو فعال میکنی این حالت پیش میاد. تا اونجائی که مشخصه رم در فرکانس 1866 داره فعالیت میکنه. از تو بایوس حالت XMP رو برای رم ها غیر فعال کن تا رم ها در فرکانس 1333 کار کنن ، ببین درست میشه یا نه.

ویرایش شده توسط rambo.2020
................
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Illidan گفته است :

سلام. خوب اگه غیر فعال کنم اتفاق خاصی میوفته؟ منظورم اینه اگه درست شد به چیز دیگه ای کار نداره. تا فرکانس 3.4 میره وقتی تو بازی برم یا کاری انجام بدم یا ربطی نداره؟

سلام. اقای بهمنیان یعنی خودتون هم این رو تجربه کردید و سی پی یو رو تحت فشار قرار میده یا باگی هست که عدد رو اشتباه میده؟ تو cpuz هم این رو نشون میده به ویندوز مربوطه؟

مادربرد gigabyte Z97 gaming 3 هست

درود

تا جایی که دریافته ام این مشکل به تداخل ساز و کار مدیریت توان ویندوز و امکانات مادربورد برای مدیریت توان مصرفی مربوطه.اگر امکانش است ویندوز رو از نو بنصب. قبلش از توی بایاس همه ی گزینه های مربوط به بهینه سازی یا مدیریت توان رو غیر فعال کن، پس از نصب ویندوز هم ابدا برنامه های مادربورد رو نصب یا اجرا نکن. درایورها رو هم جز گرافیک مجتمع فکر نکنم نیاز باشه بنصبی چون برای z97 ویندوز همه رو می شناسه. 

پ.ن این مشکل رو با پردازنده های گوناگون داشته ام. مثلا تنطیمات مدیریت توان در ویندوز خود به خود عملا می ره روی high performance در حالی که پروفایل balanced انتخاب شده و cpuz هم فرکانس رو روی بیشینه نشان می ده.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

چه بازی هایی بازی میکنی افت فریم داره؟ اساسین سیندیکیت هم این سیپیو براش کافیه.  میتونی از بایوس لود دیفالت کنی اگه تمامی تنظیمات ست بشن. از gpu z هم یه عکس بزار.

لینک به دیدگاه

قبل این مشکل گرافیک سی پی یو رو هم غیر فعال کرده بودم. گرافیک سی پی یو برای محیط بایوس که به صورت HD بایوس رو نشون میده غیرفعال کردم و ویندوز رو از روی حالت high performance روی balance گذاشتم مشکل حل شد! ممنون از راهنماییتون.

ولی نمیدونم چطور رم با فرکانس 1866 کار میکنه در حالی که XMP هم Disable هست هم غیر فعال و نمیتونم تغییرش بدم!؟

یه چیز دیگه بعد از این کارها الان رم دیگه 12-13 گیگ نمیره standby و حدود 2-3 گیگ standby هست!؟ کسی میدونه علت چیه!؟

ویرایش شده توسط Illidan
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...