رفتن به مطلب

آزمون سرعت رایانه در نرم افزار تدوین Edius

اشتراک گذاری

Recommended Posts

این هم خروجی با تنظیمات پست اول

به دور  فن ها و دمایی cpu هم یه دقتی بکنید :دی

594bba3fde7c7_testedius2.thumb.jpg.301a98c8f660c2fa6e1c48225b1752fd.jpg

البته چون وسط تست بازش کردم مینیمم دما بالا هست توحالت عادی حدود 40 درجه هست  دما

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، ramin9500 گفته است :

این هم خروجی با تنظیمات پست اول

به دور  فن ها و دمایی cpu هم یه دقتی بکنید :دی

البته چون وسط تست بازش کردم مینیمم دما بالا هست توحالت عادی حدود 40 درجه هست  دما

از نظر قدرت پردازش برای ویدئو عالیه. سپاس از وقت و توجهی که برای این کار گذاشتی. به زودی برای رایزن اقدام خواهم کرد. فعلا مادربوردی که می‌خوام توی بازار نیست. دما هم مناسبه.  ظاهرا افسانه‌های بخاری به تاریخ پیوست. :D

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

از نظر قدرت پردازش برای ویدئو عالیه. سپاس از وقت و توجهی که برای این کار گذاشتی. به زودی برای رایزن اقدام خواهم کرد. فعلا مادربوردی که می‌خوام توی بازار نیست. دما هم مناسبه.  ظاهرا افسانه‌های بخاری به تاریخ پیوست. :D

خواهش میکنم

برد چی مد نظرتون هست مگه؟؟

کراسهیر یه خوبی داره هرکولری دوست داشته باشی میتونی روش ببندی البته خیلی خوبی داره این یکیش بود :دی

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ramin9500 گفته است :

خواهش میکنم

برد چی مد نظرتون هست مگه؟؟

کراسهیر یه خوبی داره هرکولری دوست داشته باشی میتونی روش ببندی البته خیلی خوبی داره این یکیش بود :دی

دارم درباره‌ی معماری am4  می‌خونم. مادربوردی می‌خوام که ساتا و usb3 جلو زیاد داشته باشه. با این که ۲۴ تا مسیر pcie داره نمی‌دونم چرا همه‌ی مادربوردهاش کمبود ساتا دارند. تا این لحظه مادربوردی که نسبت به z97 deluxe  خودم برتری داشته باشه یا حتی معادلش باشه ندیده‌ام. بگذریم که crosshair مادربورد ارزانی هم نیست. به هر حال وسوسه‌ش قویه و احتمالا تسلیمش می‌شم و برای توسعه‌ی ذخیره سازی از شکافهای‌ pcie استفاده خواهم کرد. اگر برم به سمت رایزن، برای خودم و مراجعان، تعداد زیادی کولر هم دارم که به درد نخور می شن. باید قبلش اونها رو رد کنم.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

دارم درباره‌ی معماری am4  می‌خونم. مادربوردی می‌خوام که ساتا و usb3 جلو زیاد داشته باشه. با این که ۲۴ تا مسیر pcie داره نمی‌دونم چرا همه‌ی مادربوردهاش کمبود ساتا دارند. تا این لحظه مادربوردی که نسبت به z97 deluxe  خودم برتری داشته باشه یا حتی معادلش باشه ندیده‌ام. بگذریم که crosshair مادربورد ارزانی هم نیست. به هر حال وسوسه‌ش قویه و احتمالا تسلیمش می‌شم و برای توسعه‌ی ذخیره سازی از شکافهای‌ pcie استفاده خواهم کرد. اگر برم به سمت رایزن، برای خودم و مراجعان، تعداد زیادی کولر هم دارم که به درد نخور می شن. باید قبلش اونها رو رد کنم.

بهنظرم اگه به پورتهای ساتا زیادی احتیاج داری برد asrock x370 Taichi به نظرم خیلی خوب هست 2تا درگاه m.2 هم داره فقطموجودشدنش تو ایران یکم داستان هست.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ramin9500 گفته است :

بهنظرم اگه به پورتهای ساتا زیادی احتیاج داری برد asrock x370 Taichi به نظرم خیلی خوب هست 2تا درگاه m.2 هم داره فقطموجودشدنش تو ایران یکم داستان هست.

اتفاقا صبح داشتیم با خبات درباره‌ش بحث می‌کردیم. اگر زود بیاد ایران و طبق روال ازراک قیمتش مناسب باشه، در ارتقا به رایزن شک نخواهم کرد. 

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

اتفاقا صبح داشتیم با خبات درباره‌ش بحث می‌کردیم. اگر زود بیاد ایران و طبق روال ازراک قیمتش مناسب باشه، در ارتقا به رایزن شک نخواهم کرد. 

سلام سعید جان ASUS هم برای رایزن مین زده ولی خوب قیمتش یکم زیاده:D

http://lioncomputer.ir/product/12154/مادربرد+ایسوس+PRIME+A320M-K/

http://lioncomputer.ir/product/10598/مادربرد+ایسوس+PRIME+B350M-A/

http://lioncomputer.ir/product/12171/مادربرد+ایسوس++PRIME+A320M-C/

MSI هم است

http://lioncomputer.ir/product/11840/مادربرد+ام+اس+ای+B350+TOMAHAWK/

http://lioncomputer.ir/product/11859/مادربرد+ام+اس+ای+B350M+MORTAR/

امیدوارم دخالت بی جا نکرده باشم

موفق باشی:x

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/01, 18:35:43، digital_2015 گفته است :

درود ابوالفضل جان

مشکل اصلی در این پلتفرم موجودی محدود مادربورد و پردازنده است، این رفع بشه، بقیه ی مشکلات هم حل خواهند شد.

لینک به دیدگاه

• 10 ماه بعد...

درود بر دوستان

پست اول را بروز کردم. نسخه‌های ۷.۴۲ و ۷.۵۳ ایدیوس در پست اول.

@ramin9500

قابل توجه دوستانی که با دیسک برنر ایدیوس مشکل دارند، هر دوی این نسخه‌ها را آزموده‌ام بی‌ایرادند. 

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود بر دوستان

پست اول را بروز کردم. نسخه‌های ۷.۴۲ و ۷.۵۳ ایدیوس در پست اول.

@ramin9500

قابل توجه دوستانی که با دیسک برنر ایدیوس مشکل دارند، هر دوی این نسخه‌ها را آزموده‌ام بی‌ایرادند. 

سلام سعید جان

ممنون

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ramin9500 گفته است :

سلام سعید جان

ممنون

قربانت رامین جان

البته هنوز چند ساعتی مانده تا کامل بارگیری بشوند.

لینک به دیدگاه

سلام این خدمت شما طبق قولی که داده بودم

ryzen 1800x

msi b350 pro carbon

crucial 8GB 3000Mhz

coolermaster 650W

Edius_test.png

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

استارتر گرامی این تاپیک ادامه پیدا نمی کنه ؟

رایزن های سری 2000 و 3000 به همراه پردازنده های سری 8000 و 9000 اینتل . PCIe4 و .... همه موجود شدند .

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

استارتر گرامی این تاپیک ادامه پیدا نمی کنه ؟

رایزن های سری 2000 و 3000 به همراه پردازنده های سری 8000 و 9000 اینتل . PCIe4 و .... همه موجود شدند .

درود

سری 3 رایزن گمان نکنم ایران آمده باشد. از  سری یک رایزن چندتایی به دستم رسیدند که مشکل داشتند و نتوانستم آزمون بگیرم. سری 2000 دو تا در دسترسم هستند در صورت امکان آزمون خواهم گرفت. 

دوستانی که در انجمن هستند کمتر کسی اهل ویرایش ویدئو خاصه با ایدیوس است، به همین دلیل استقبالی از تاپیک نشد. 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

سری 3 رایزن گمان نکنم ایران آمده باشد. از  سری یک رایزن چندتایی به دستم رسیدند که مشکل داشتند و نتوانستم آزمون بگیرم. سری 2000 دو تا در دسترسم هستند در صورت امکان آزمون خواهم گرفت. 

دوستانی که در انجمن هستند کمتر کسی اهل ویرایش ویدئو خاصه با ایدیوس است، به همین دلیل استقبالی از تاپیک نشد. 

نسل 9000 اینتل چی ؟

الان 9900 تونسته 2 برابر 6700 هسته و ترد داشته باشه . با توجه به تست هایی که قبلا قرار داده شده باید بتونه زمان رندر رو به کمتر از نصف کاهش بده .

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

نسل 9000 اینتل چی ؟

الان 9900 تونسته 2 برابر 6700 هسته و ترد داشته باشه . با توجه به تست هایی که قبلا قرار داده شده باید بتونه زمان رندر رو به کمتر از نصف کاهش بده .

9700 برای کسی اسمبل کردم و این آزمون را فراموش کردم. سوکت 2066 و تردریپر هم جایش خالی است زئون هم دو تا از دوستان داشتند که ظاهرا با ایدیوس رابطه ی خوبی ندارد . بیشتر هدفم این بود که با مشارکت کاربران بتوان تاپیک را گسترش داد و این کار یک نفره به سرانجام نمی رسد.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

9700 برای کسی اسمبل کردم و این آزمون را فراموش کردم. سوکت 2066 و تردریپر هم جایش خالی است زئون هم دو تا از دوستان داشتند که ظاهرا با ایدیوس رابطه ی خوبی ندارد . بیشتر هدفم این بود که با مشارکت کاربران بتوان تاپیک را گسترش داد و این کار یک نفره به سرانجام نمی رسد.

موافقم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود تست زیبا وعالی بود.که قدرت واقعی پردازنده  هانشان می دهید. درمورد سخت  افزار اگه چیزی نیاز داشتید برای تست در خدمتم

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...

سلام به همگی

اقا سعید گل الان چندتا سوال تو مغزم ایجاد شده

شما با استفاده از cpu رایزن راحت خروجی سریع میگیرین از ادیوس؟بدون اینکه کوییک سینک فعال باشه؟

لینک به دیدگاه

در در 13 بهمن 1398 در 00:47، saeed_pa3x گفته است :

سلام به همگی

اقا سعید گل الان چندتا سوال تو مغزم ایجاد شده

شما با استفاده از cpu رایزن راحت خروجی سریع میگیرین از ادیوس؟بدون اینکه کوییک سینک فعال باشه؟

درود 

مدتهاست رایزن نیازموده ام، اما کوییک سینک ویژه ی gpu های مجتمع اینتل است و ندیده ام با پردازنده های رایزن فعال شود.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...