رفتن به مطلب

فروش ۳ عدد باندل کمیاب (1366_775ddr3) و پاور

Recommended Posts

درود دوستان و همکاران
باندل ۱= مادربرد حرفه ای و کمیاب asus p5q3 در حد نو با پنل و cpu e7500 و فن اینتل. از بهترینهای ۷۷۵ قابلیت ساپورت ۱۶ گیگ رم تا باس 1800 لینک

باندل ۲= مادربرد عالی گیگا x58a ud3r با پنل که usb3 و ساتا 3 6gb همراه با سیپیو i7 930 با فن اینتل .لینک مادربرد 

باندل ۳= مادربرد مشابه نو foxconn flaming blade با جعبه و سی دی و کراس و پنل و همه چی حتی کابل ساتا. بسیار خنکه این مادربرد برعکس سایر بردهای ۱۳۶۶ و دیباگر و کلی کوفت زهرمار داره. همراه با i7 920 و فن اینتل که آکبند انداختم روش به سختی یافتم ۳۵ پول فنشو دادم فقط:mad: .با دوتا رم دو گیگ خوشگل gskill باس 1600 که با رنگ مادربرد مچ هستن. لینک مادربرد

۴=پاور گرین gp 585b کابل منیجمنت و باز نشده بسیار تمیز و سالم. یه کابل ساتا و یه ۸ پین گرافیکش نیست که خودم کابل فلت خوب دارم اگه خریدار بخاد جدا تقدیم میشه(ساتا و ide به اندازه کافی داره و یه 2+6 گرافم داره خودش)

۵=پاور فن کوچیک 330 وات گرین باز شده سرویس شده.

قیمتها= باندل اول فروخته شد
باندل دوم 630
باندل سوم فروخته شد
پاور اولی  فروخته شد
پاور دومی  فروخته شد
پیشنهادات خارج از قیمت و تعویض فقط تو پخ.
مادربردها فقط با سیپیو فروش میره.
پاورها فقط هر دو باهم
ضمنا کسی زئون ۶ هسته خاست دارم میتونم با سیپیو روی باندلا عوض کنم ک قیمت اضافه میشه.(۲۵۰ تومن زئون)
همه موارد کاملا تست شده و سالم هستن ۲۴ ساعت پس از دریافت خریدار هم مهلت تست داده میشه.
کرج حضوری و سایر ارسال با تیپاکس .هزینه ارسال با خریدار.

لینک تاپیک در پی تی و عکسهای کامل:

https://forum.persiantools.com/threads/۳-عدد-باندل-کمیاب-1366_775ddr3-و-پاور.872488/

20170620_190701.jpg

20170620_190817.jpg

20170620_192416.jpg

20170620_192709.jpg

ویرایش شده توسط پژمان 65
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
در در 30 خرداد 1396 در 20:38، پژمان 65 گفته است :

درود دوستان و همکاران
باندل ۱= مادربرد حرفه ای و کمیاب asus p5q3 در حد نو با پنل و cpu e7500 و فن اینتل. از بهترینهای ۷۷۵ قابلیت ساپورت ۱۶ گیگ رم تا باس 1800 لینک

باندل ۲= مادربرد عالی گیگا x58a ud3r با پنل که usb3 و ساتا 3 6gb همراه با سیپیو i7 930 با فن اینتل .لینک مادربرد 

باندل ۳= مادربرد مشابه نو foxconn flaming blade با جعبه و سی دی و کراس و پنل و همه چی حتی کابل ساتا. بسیار خنکه این مادربرد برعکس سایر بردهای ۱۳۶۶ و دیباگر و کلی کوفت زهرمار داره. همراه با i7 920 و فن اینتل که آکبند انداختم روش به سختی یافتم ۳۵ پول فنشو دادم فقط:mad: .با دوتا رم دو گیگ خوشگل gskill باس 1600 که با رنگ مادربرد مچ هستن. لینک مادربرد

۴=پاور گرین gp 585b کابل منیجمنت و باز نشده بسیار تمیز و سالم. یه کابل ساتا و یه ۸ پین گرافیکش نیست که خودم کابل فلت خوب دارم اگه خریدار بخاد جدا تقدیم میشه(ساتا و ide به اندازه کافی داره و یه 2+6 گرافم داره خودش)

۵=پاور فن کوچیک 330 وات گرین باز شده سرویس شده.

قیمتها= باندل اول فروخته شد
باندل دوم 630
باندل سوم فروخته شد
پاور اولی  فروخته شد
پاور دومی  فروخته شد
پیشنهادات خارج از قیمت و تعویض فقط تو پخ.
مادربردها فقط با سیپیو فروش میره.
پاورها فقط هر دو باهم
ضمنا کسی زئون ۶ هسته خاست دارم میتونم با سیپیو روی باندلا عوض کنم ک قیمت اضافه میشه.(۲۵۰ تومن زئون)
همه موارد کاملا تست شده و سالم هستن ۲۴ ساعت پس از دریافت خریدار هم مهلت تست داده میشه.
کرج حضوری و سایر ارسال با تیپاکس .هزینه ارسال با خریدار.

لینک تاپیک در پی تی و عکسهای کامل:

https://forum.persiantools.com/threads/۳-عدد-باندل-کمیاب-1366_775ddr3-و-پاور.872488/

20170620_190701.jpg

20170620_190817.jpg

20170620_192416.jpg

20170620_192709.jpg

سلام . پاور من دو کابل 4 پین و یک کابل 6 پین داره که به مادربرد وصل میشه مال کیس اچ پی 8100 هست پاور شما این پسن هارو داره یا نه !

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، Naseh گفته است :

سلام . پاور من دو کابل 4 پین و یک کابل 6 پین داره که به مادربرد وصل میشه مال کیس اچ پی 8100 هست پاور شما این پسن هارو داره یا نه !

۶ پین واس گرافه. واس سیپیو یا ۴ یا ۸ (دوتا ۴)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...