رفتن به مطلب

مشکلات حل شده تان در بازی هارا اینجا بگذارید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. خیلی از بازی ها هستند که همون طور که خودتون هم میدونید دارای مشکل هستند. برخی از این مشکل ها با راه و روش های توی سایت ها حل نمیشه و وقتش میشه خودمو دست به کار بشیم. من هم این تایپیک رو ایجاد کردم تا کسانی که تجربه از درست کردن بازی خودشون دارن رو اینجا بزارن تا یک بنده خدایی دنبال راه بود نخواد کلی بگرده و اخرم مجبور به پاک کردن بازی بشه. باتشکر از دوستان.

اپدیت تایپیک : از دوستان خواهش میشه اگر قسط گذاشتن کمک رو دارید لطفا اسم بازیو بزرگ بنویسید تا راحت تر قابل تشخیص شود.

کرک هایی که دیگر وجود ندارند هم اگر کسی داره قرار بده .

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

Assassins Creed Rogue

یه تجربه خودم اینه که من بازی اساسین راگ رو هرکاری کردم توش نمیرفت نسخه بلک باکس ( کرک - اپدیت - بالا بردن سخت افزار) بعدش اپدیت رو زدم نصب بشه زدم auto rename بعد که تموم شد بازی رو از روی لانچر اپدیت شده اجرا کردم و بلاخره اجرا شد.

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

سلام.
تاپیک خوبی هست
اگر کسی سوال خاصی داشت می تونه مطرح بکنه دوستان راهنمایی کنن // حالا هم مربوط به مشکل اجرایی هم مشکلات گرافیکی و افت فریم و ...
بنده هم اندک تجربه ای دارم راجع به بازی ها ... سعی می کنم در حد توان راهنمایی کنم

لینک به دیدگاه

سلام و با تشکر از شما.  با توجه به حرف شما خیلیا توی فروم نیستن و فقط داخل اینترنت سرچ میکنن که اگه نبود ناراحت بازیو ول میکنن .اینجا اگر دوستان ره حل بزارن و اسم بازیو بزنن میشه تو سرچ از اینترنت اورد و هم بازدید زیاد تر میشه هم مردم میتونین مشکلاتشون رو حل کنن.

تایپیک اپدیت شد.

لینک به دیدگاه

Mass Effect 1

سلام دوستان. من خودم این بازیو قبلا ریختم اما کرکش مشکل داشت و گلکسی مپ رو نشون نمیداد. هرچی سایت فارسیو اینگلیسی بود گشتم یا لینک حذف شده بود یا معتبر نبود یا خود بازی پاک شده بود. یه سایتی بود خدا خیرش بده تنها سایتی بود که کرکو داشت . ادرس دقیقشو ندارم ولی یچیزایی مثل حسین..... روز بلاگ بود. کرکشو میزارم شاید هنوز کسی باشه که این بازیو الان تازه ریخته باشه

.vty-0192.rar

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بازی Xcom 2 که از سایت فایل نیکو گرفتم موقع بازی صفحه قرمز و ارور میداد وسط بازی و باید اسکیپ فشار میدادی تا فیکس کلا رو مخ بود چون تند تند این اتفاق می افتاد با کمک رضا جی تی ایکس (یادش گرامی)

حل شد

راه حل :

راست کلیک کن روی  شرتکات بازی xcom2 بعد داخل بخش properties  بعد اخر  گزینه target خط زیر رو اضافه کن"

-allowconsole -noRedScreens -review بایک فاصله

1.thumb.jpg.2f519b14bf6af9ea6611bb2fb923515a.jpg

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

Alien Shooter 2 Reloaded

این بازیو باید از تویtroubleshoot compatibility  ویندوز رو 98 بزنین تا اجرا بشه وگرنه اجرا نمیشه

لینک به دیدگاه

Alien Shooter 2 Conscription

این بازی کرکش توی هیچ سایت ایرانی نیست وشما باید بازی رو کامل از یه سایت خارجی مثل fullygames دانلود کنید. اما این نسخه هام صدا ندارند و شما باید نسخه اصلی بازی را دانلود کرده و سپس کرک نسخه دانلود شده را با ان تعویض کنید و بازی را به راحتی اجرا کنید.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

به قول شما اگه دوستان حمایت میکردند تایپیک خوبی بود

در در 1396/04/01, 19:22:02، meepo گفته است :

سلام.
تاپیک خوبی هست
اگر کسی سوال خاصی داشت می تونه مطرح بکنه دوستان راهنمایی کنن // حالا هم مربوط به مشکل اجرایی هم مشکلات گرافیکی و افت فریم و ...
بنده هم اندک تجربه ای دارم راجع به بازی ها ... سعی می کنم در حد توان راهنمایی کنم

اما متاسفانه دوستان یاری نمیکنند.

لینک به دیدگاه

سلام ممنون بابت تاپیک اقا ما توی این غول اخر کرایسس 3 موندیم قیضش چیه هرکاری میکنیم نابود نمیشه اگه ممکنه یکی راهنمایی کنه :12_slight_smile::3_grin:

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

بعد از 10 دقیقه بازی تو gta v به ارور 

failed zlib call2

برخورد میکنم و بازی کرش میکنه

بازی اورجینال تحت سوشیال کلاب هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان چه جوری گلوله کشتی عوض میشه 

ماله من همش تیر کمان میزنه 

نیزه نمیزنه 

ولی سمته راستی نیزه هم داره

چه جوری عوض میشه؟؟ 

ممنون 

1546013744302-1384428532.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کسی جوابه منو نمیده؟ 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...