رفتن به مطلب

چند سوال در مورد استفاده بهینه از دستگاه و دسته

Arioman
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر همه دوستان

من تازگی یه ps4 اسلیم با دو دسته خریداری کردم از اونجایی که قبلا کنسول نداشتم چند سوال برام پیش اومده در مورد استفاده درست و بهینه :

1- بهتره دستگاه رو همیشه یا در حال Rest مد قرار بدم یا خاموش کامل کنم ؟ یا رست مد رو برای طول روز که دوباره میخوام بازی کنم بزارم و اخر شب ها کامل خاموش کنم یا مثل دستگاه های دیگه طوری نیست همیشه در حال رست مد باشه

2-باطری دسته چقدر زمان میبره تا شارژ کامل بشه و ایا بیشتر از اون سیمش وصل باشه به باطری صدمه میزنه یا فرقی نداره

چون شب اول نزدیک 4-5 ساعت طول کشید تا فول شه ولی بعدش اینگار دو سه ساعته فول میشه

از طرفی ایا این بهتره که بزارم شارژ دسته کامل یا بیشترش خالی شه و وصلش کنم یا فرقی نداره 2 تا سلول هاشم پر نشون داد بزنم تا فول شه

3- در حال rest مد چند تا گزینه هست که مثلا تا سه ساعت اگه دسته بهش وصل بود شارژش کنه یا همیشه یا اصلا در رست مد هم شارژ نکنه کدوم حالتش رو میذارین اصولا ؟

4-وقتی با دکمه ps به منوی اصلی میام و شات داون میزنم بنظرم میاد از بازی خارج نشده به طور کامل و یجورایی minimize هستش درسته ؟؟  ایا با حالت رست مد از بازی خارج میشه خودش یا باید Close application کنم وگرنه در رست مد هم سی پی یو و هارد و بقیه چیزا بخاطر بازیهایی که بسته نشده درگیره

با تشکر

لینک به دیدگاه

من کنسول ندارم اما از اشناها داره میتونم به 2تا سوالت جواب بدم.  . بهتره بزنی دسته رو مستقیم با سیم به کنسول. 2- هیچ صدمه ای به کنسول نمیره .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...