رفتن به مطلب

Intel i7 7700k vs AMD ryzen 1700x

Recommended Posts

https://tpucdn.com/reviews/Intel/Core_i7-7700K_vs_6700K_Game_Performance/images/small.png                                                                                          https://en.wikichip.org/w/images/thumb/2/20/ryzen_7_1700x.svg/250px-ryzen_7_1700x.svg.png

سلام و درود

مدتی بود می خواستم سیستمم رو به روز کنم و بعد اینکه قطعات قدیمی رو فروختم الان دنبال خرید یه سیستم جدید هستم.

اولش دنبال خرید یه سیستم مبتنی بر پلتفرم اینتل بودم و نظرم روی i7 7700k بود اما مدتی که روی قطعات دیگه داشتم تحقیق می کردم یه سری از نتایج بنچمارک های  ryzen  نظرم رو جلب کرد.

یه عده می گن amd  برای گیم خوب جواب نمیده چون تو گیم بیشتر فرکانس تک هسته مهم هست تا پردازش موازی چند تا هسته!

یه عده می گن درایور های amd به روز نیستن و به مروربا بهبود درایورها  نتایجشون اینتل رو پشت سر میزاره.

یه عده نوشتن دمای 7700kرو  فقط با کولرهای مایع میشه کنترل کرد.

لطفا اساتید راهنمایی کنن تا این مساله یک بار برای همیشه برای من و سایر دوستان که مشکل بنده رو دارن حل بشه.

لطفا صحبت ها با سند و مدرک و به دور از تعصب روی برند باشه.

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست من.

به عنوان اولین پست ارزو میکنم تاپیک به بیراهه و فن بازی نره و همه دوستان منطقی صحبت کنن.

من به خاطر علاقه قبلیم سراغ رایزن میرم. زمانی که amd سی پی یو های مولتی کور رو کرد اینتل مولتی کور نداشت.

ولی نباید از خوبیه اینتل هم گذشت. زمانی که amd بدترین رکوردهای فروش و محبوبیت رو میزد بازار پی سی گیمینگ رو زنده نگه داشت.

اون بحث دما هم به لطف اپدیت 1703 برای اکثر اینتل ها به وجود اومده. برای 6700K من هم به وجود اومد ولی چیز مهمی نیست در کل.

واتر کولینگ هم یه کولینگ مثل ایر هست با دلتا تی پایین تر یعنی نوسانات دمای کمتر. برای پایین اوردن دمای قطعات اول باید دمای اتاق رو کنترل کنید. چون هیچ کولینگی نداریم که بتونه از دمای اتاق پایینتر بیاره دمای سی پی یو جز نیتروژن مایع البته.

در کل به نظرم برید سراغ علاقتون نه بنچمارک و صحبت بقیه.

مثلا یه سری هستن میگن خرید i7 برای بازی کار اشتباهیه و با i5 هم میشه دقیقا همون فریم ها رو گرفت! اگر بخایم این رو بپذیریم که دیگه 16 هسته amd میشه یه چیز ماورای بی خود! ولی اینطور نیست. خود من اکثرا که بازی میکنم میبینم بیش از 6 هسته بالای 80% مصرف داشتن! این یعنی مولتی کور که i5 نمیتونه انجام بده.
بازی های جدید سراغ مولتی کور دارن میرن.

روزی که من 6700K خریدم بهترین سی پی یو amd خیلی پایینتر از این سی پی یو بود و اگر امروز میخاستم سیستمم رو اپگرید کنم مطمعنا رایزن میخریدم. دلیلمم صرفا علاقه قبلی و قلبی به amd هست.

موفق و پیروز باشید.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

بحث جالبیه ، امیدوارم اساتید اهل فن هم بیان نظراتشون رو بگن

یکی از مشخصات اصلی پردازنده علاوه بر کلاک ریت ، تعداد core و thread اش هست. هر هسته مثلا میتونه 8 یا 4 ترد رو به صورت همزمان مورد پردازش قرار بده

به نظر بنده تو کارهای معمولی حداقل و جدای نرم افزارهای سنگین و تخصصی که با دانش فوق العاده برنامه نویسی هم نوشته شدن و میتونن از ظرفیت تمامی core ها استفاده کنن، در باقی موارد واقعا این عملکرد و سرعت تک core یا مشخصا تک thread هست که تفاوت ها رو رقم میزنه نه صرفا تعداد core و thread بالا. راستشو بگم خودم خیلی با نحوه برنامه نویسی multi core آشنا نیستم و حتی نمیدونم این پخش کردن job ها بین core های مختلف توسط os انجام میشه یا خود cpu کنترلی داره یا کاملا تحت کنترل برنامه نویسه. ولی مثلا شما یه برنامه جاوا multi thread ، multi process هم که مینویسی ، هرچقدر هم که سنگین باشه از قدرت یکی از core هات استفاده میکنه و در نتیجه اینجاست که کلاک ریت و سرعت پردازش هر thread خیلی بولد میشه نه صرفا تعداد core و thread بالا. مثل این میمونه که شما یه بانک بزنی 16 تا باجه درست کنی ولی هرکی میاد تو بره سراغ یه باجه. 10 تا باجه دیگه هم بزنی تاثیری تو کارت نداره ولی اگر مسئول پاسخگو اون تک باجه رو عوض کنی و مثلا ربات بزاری جاش، تاثیر زیادی میبینی

لینک به دیدگاه

به عنوان کسی که یجورایی فن اینتل حساب میشم (کاملا نه ولی به شخصه ای ام دی به دلم نمیشینه) اگه میخوای الان خرید کنی رایزن انتخاب بهتریه 

به نظر من قدرت مولتی کور اون چند درصد تفاوت تو گیم رو کاملا میپوشونه (یه کولر خوشگلم داره نیازی به خرید کولر نیست :))

همین دیروز یه ویدیو دیدم که تو رزولوشن 4k با گرافیک 1070 تو 60 فریم (تنظیماتو یکم پایین آورده بود تا به 60 فریم برسه) فرق سی پی یو پنتیوم g4560 با i7 7700k فقط یه فریم بود

حتی پردازنده ای دو هسته ای با فرکانس3.5 به این خوبی عمل کرده پس نگران فریم ریت پایین نباشید

البته اگه میتونید چند ماه صبر کنید پلتفرم x299 انتخابه عالی ای هستش

حتی پردازنده 6 هسته ایش با قیمت 389 دلار از رایزن 1800x با قیمت 459 دلاری بهتر عمل کرده تو مولتی کور و اینکه دستتون واسه آپگرید رو خیلی بیشتر باز میزاره

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Cantaver گفته است :

البته اگه میتونید چند ماه صبر کنید پلتفرم x299 انتخابه عالی ای هستش

حتی پردازنده 6 هسته ایش با قیمت 389 دلار از رایزن 1800x با قیمت 459 دلاری بهتر عمل کرده تو مولتی کور و اینکه دستتون واسه آپگرید رو خیلی بیشتر باز میزاره

من هنوز ندیدم بنچمارکهای رسمی پلتفرم X299 منتشر بشه اگر دوستان منبعی دارن لطفا ذکر کنن تا استفاده کنیم.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، e.jalili گفته است :

من هنوز ندیدم بنچمارکهای رسمی پلتفرم X299 منتشر بشه اگر دوستان منبعی دارن لطفا ذکر کنن تا استفاده کنیم.

http://wccftech.com/intel-core-i7-7800x-7900x-i9-7900x-cpu-benchmarks-leaked/

IntelCorei77800X_Geekbench_Stock660x740.thumb.png.2d0f347e625298d5b113aada6d180edf.png

AMDRyzen71800X_Geekbench3_412GHz.thumb.png.eb925d6b3718c848a5c8e0fe9c3a3ea0.png

لینک به دیدگاه

الآن بزرگترین مشکل رایزن به نظر من  مادربرد هاش هست مثلا کافیه gaming 3 گیگابایت و توی b350 و h270 مقایسه کنید اصلا برد am4 حرفی برای گفتن نداره نمیدونم چرا شرکت ها برای برد های amd کم میذارن 

البته اگه بودجه داشته باشید سراغ مدل های رده بالاتر میرید که وضعیت بهتری دارند

لینک به دیدگاه

الآن بزرگترین مشکل رایزن به نظر من  مادربرد هاش هست مثلا کافیه gaming 3 گیگابایت و توی b350 و h270 مقایسه کنید اصلا برد am4 حرفی برای گفتن نداره نمیدونم چرا شرکت ها برای برد های amd کم میذارن 
البته اگه بودجه داشته باشید سراغ مدل های رده بالاتر میرید که وضعیت بهتری دارند

من هردو رو بررسی کردم اتفاقا b350 تو پشتیبانی فرکانس رم بهتر بود بقیه مشخصاتش هم یکی بود حالا متوجه نشدم چرا شما h270 رو بهتر می دونید!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، e.jalili گفته است :

من هردو رو بررسی کردم اتفاقا b350 تو پشتیبانی فرکانس رم بهتر بود بقیه مشخصاتش هم یکی بود حالا متوجه نشدم چرا شما h270 رو بهتر می دونید!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

اون فرکانس بیشتر برای خصوصیات چیپست هاست به خصوصیاتی که توسط کمپانی سازنده اضافه میشن توجه کنید مثل چیپ کنترل شبکه تعداد usb 3.1 و نوع rgb استفاده شده

لینک به دیدگاه

از اساتید دعوت می کنم برای حصول نتیجه بهتر در این تایپیک مشارکت کنند.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

در زمینه ی غیر گیم که برتری کاملا با amd هست، گیم هم در بعضی بازی ها جالب نبوده که خب با توجه به افزایش چشمگیر فریم در اپدیت هایی که برای نمونه در تامبرادر شاهد بودیم نسبت به نمونه ی اولیه که در فیلمی که دوستمون گذاشته بودن میشه امیدوار بود و اینده ی روشن تری رو هم برای amd و برای رایزن دید تا کبی لیک های تقریبا از رده خارج... خودم قصد تهیه ی 1700 رو  دارم که پولش جور نشده تا الان و گرنه گرفته بودم ¬¬ (شاید قسمت بوده مدل پروش رو تهیه کنیم ;)

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
در در 1396/04/23, 02:24:00، Ramin Rostami گفته است :

1-اینتل دیگه هیچ گارانتی نداره،کوچکترین ایرادی داد کل 1.5 ملیون باید بره سطل اشغال ، رایزنها سه سال گاراننی تعویض دارن

2- 7700k  دمای خیلی بالا داره با فن بادی و ویط گیم تا 95 درجه میره اما رایزن به ندرت 55 درجه میرسه پس استحلاک بالا و پونصدتومن اضافه پول واترکولر میخواد

بسیار مطالب جالبی بودن. ممنون از وقتی که گذاشتید.

ویرایش شده توسط e.jalili
لینک به دیدگاه

اگر قصد خرید دارید هیچ فرقی نمیکنه کدوم رو خریداری کنید چون هردو تو یه سطح هستن

برای بازی فقط کافیه شما گزینه v.sync رو روشن کنید اینجا فقط گرافیک شما تعیین کننده حد فریم هست یه بحثی که در اینجا باید بیان بشه اینه که آیا شرایط تا یک یا دو سال دیگه به همین منوال خواهد بود یا خیر

درحال حاضر تفاوت قیمت خرید یک باندل CPU و مین فرق چندانی نمیکنن که به نظر من مین Asus hero با قابلیت های بالا یکی از بهترین انتخابها میتونه باشه

بقیه مطالب رو هم عزیزان بیان کردن و مطلب نهایی اینکه صددرصد نظر قلبی خودتون اینجا مطرحه چون با مواجهه کوچکترین مشکل به خودتون میگید اجب اشتباهی کردم به حرف فلانی گوش کردم

موفق باشید..ّ

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

درود بر شما

مقایسه خوبیه .

به نظرم 1700X  میتونه یک تیر دو نشون باشه /

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...