رفتن به مطلب

ارتقاي رزوليشن

Recommended Posts

سلام من دو عدد 1080ti فاندرز در حالت sli دارم ولي مانيتور 1080p دارم و با resolution scale و dsr به خيال خودم 4k بازي مي كنم حالا مي خوام مانيتور رزوليشن بالاتر بگيرم بنظرتون 4k بگيرم يا 1440p? بنظر شما من مي تونم با اين سيستم بازي هايي مثلcod ww2 , farcry 5 , shadow of war  را با حداكثر تنظيمات با anti aliasing خاموش در 4k روان بازي كنم؟ 

لینک به دیدگاه

سلام

پیشنهاد من اینه که 4k بگیرید . 

کلا 1080ti خیلی از بازی ها رو رو این رزولوشن ۶۰ فریم راحت میده ، حالا شما ماشالا دوتا از این کارت هم که داری ، حتما فکر یه مانیتور خوب باش که نهایت لذت رو از بازیت ببری ، به رفرش ریت بالا هم فکر کن ، با دوتا 1080ti

لینک به دیدگاه

شما با یدونه از اون گرافیک ها هم به راحتی میتونین رو 4k آخرین تنظیمات بازی کنید

به نظر من 4k تهیه کنید

یا اینکه مانیتور 2k که 144 هرتز باشه و حتما هم g sync داشته باشه

در هر دو صورت هم اوورکیل فک میکنم باشه دوتا 1080 ti 

این مدلم جالبه یه نگاهی بندازین

http://lioncomputer.ir/product/8775/مانیتور+ایسوس+راگ+سوئیفت+PG348Q/#prettyPhoto

ویرایش شده توسط Cantaver
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، mosmag گفته است :

سلام

پیشنهاد من اینه که 4k بگیرید . 

کلا 1080ti خیلی از بازی ها رو رو این رزولوشن ۶۰ فریم راحت میده ، حالا شما ماشالا دوتا از این کارت هم که داری ، حتما فکر یه مانیتور خوب باش که نهایت لذت رو از بازیت ببری ، به رفرش ریت بالا هم فکر کن ، با دوتا 1080ti

ممنون

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Cantaver گفته است :

شما با یدونه از اون گرافیک ها هم به راحتی میتونین رو 4k آخرین تنظیمات بازی کنید

به نظر من 4k تهیه کنید

یا اینکه مانیتور 2k که 144 هرتز باشه و حتما هم g sync داشته باشه

در هر دو صورت هم اوورکیل فک میکنم باشه دوتا 1080 ti 

این مدلم جالبه یه نگاهی بندازین

ممنون

لینک به دیدگاه

دوستان لطفا مدل مانيتور 4k تا 4 تومان پيشنهاد بديد هدف اصلي من هم گيم هست.

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

Pg27aq

مانيتور خيلي خوبيه ولي فكر نكنم پيدا بشه

لینک به دیدگاه

مانيتور pg27aq خيلي خوبه بايد تو بازار دنبالش بگردم اگر نبود چي بخرم؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hossein gamer گفته است :

Uppppppp

سلام

عیدتون مبارک

اینو بگیرین و سعادت دنیا و آخرت رو ببرین:

تلویزیون ال ای دی سه بعدی اسمارت اولترا اچ دی فورکی 55UH850T ال جی 55 اینچ

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ***sniper*** گفته است :

سلام

عیدتون مبارک

تلویزیون اصلا قابل مقایسه با مانیتور نیست مانیتور قابلیت هایی داره که تو تلویزیون پیدا نمیشه مثلا چون از مانیتور توی فاصله نزدیک استفاده میشه تکنولوژی محافظ چشم داره که تلویزیون نداره و موارد دیگه نرخ بروزرسانی مانیتور و سرعت پاسخگویی پنل هست که مانیتور توشون برتری داره

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

Pg348q 

البته اگه بودجتون بش میرسه اگه نمیرسه

Mg24uq یا mg28uq

ممنون

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، M-yousef گفته است :

تلویزیون اصلا قابل مقایسه با مانیتور نیست مانیتور قابلیت هایی داره که تو تلویزیون پیدا نمیشه مثلا چون از مانیتور توی فاصله نزدیک استفاده میشه تکنولوژی محافظ چشم داره که تلویزیون نداره و موارد دیگه نرخ بروزرسانی مانیتور و سرعت پاسخگویی پنل هست که مانیتور توشون برتری داره

آیا از نزدیک دیدین یا مقایسه کردین یا صرفا بر اساس شنیده ها دارین نظر میدین؟

اون ماله قدیما بود،امروزه با پیشرفتی که کردن تیوی خیلی هم عالیه،یکبار با تیوی گیم بزنی محاله برگردی مانیتور،محافظ داره خوبشم داره،قابلیتهایی هم داره که مانیتور های میلیونی ندارن،دوال پلی،تری دی پسیو،ورودی های متنوع،رسیور معمولی،رسیور بوق;)،pmi1200 داره(رفرشریت مجازی) که تصاویر رو فوق روان میکنه،سیستم صوتی فوق العاده،سنسور حرکتی،سنسور صوتی،افکت HDR،و خیلی موارد دیگر که میشه با مطالعه بهش دست یافت.

مانیتور تو وبگردی و بعضی موارد خاص.

واسه گیم تیوی خیلی هم خوبه

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ***sniper*** گفته است :

آیا از نزدیک دیدین یا مقایسه کردین یا صرفا بر اساس شنیده ها دارین نظر میدین؟

اون ماله قدیما بود،امروزه با پیشرفتی که کردن تیوی خیلی هم عالیه،یکبار با تیوی گیم بزنی محاله برگردی مانیتور،محافظ داره خوبشم داره،قابلیتهایی هم داره که مانیتور های میلیونی ندارن،دوال پلی،تری دی پسیو،ورودی های متنوع،رسیور معمولی،رسیور بوق;)،pmi1200 داره(رفرشریت مجازی) که تصاویر رو فوق روان میکنه،سیستم صوتی فوق العاده،سنسور حرکتی،سنسور صوتی،افکت HDR،و خیلی موارد دیگر که میشه با مطالعه بهش دست یافت.

مانیتور تو وبگردی و بعضی موارد خاص.

واسه گیم تیوی خیلی هم خوبه

?!?!?!?!?!?

من مقایسه هاش و دیدم

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/05, 08:54:41، ***sniper*** گفته است :

سلام

عیدتون مبارک

موجود  عقده ای که میای بی دلیل منفی میدی به این پست،بدون با اینکارا چیزی از پیش نمیبری فقط حقارتت رو ثابت میکنی.

منفی واسه پستهای حاوی توهینه نه واسه عقده گشایی.اگر پست دارای موردی بود استارتر میگفتن نیازی نبود تو  کاسه داغتر از آش بشی.

حذف شدن گزینه گزارش از زیر پستها باعث رفاه این افراد شده و دارن جولان میدن،یه مشت کاربرنما ریختن فرومو نابود کردن:

یکی میاد دارونداره کاربرا حتی رفتگانشون رو به باد رکیکترین فحش ها میگیره باعث میشه عزیزانی مثل سعید قاسمی برن

بعضی از حضرات با بحثهای بیهوده تاپیک رو به بیراهه میکشن و درگیری ایجاد میکنن و باعث بن شدن کاربرا میشن

یه سری هم با تهمت های بیجا به کاربران باتجربه باعث دلسری اونها شدن  وکاری کردن دیگه کسی رو راهنمایی نکنن و فقط نظاره گر باشن.

بازارچه هم که داره روز به روز سوت و کور میشه

هرچی دلال و بزخر افتادن به جون تاپیکها به هیچکس مجال خرید نمیدن،قبلا یکی دو تا بودن بودن الان پیشرفت کردن و تیمی کار میکنن،دو سه نفر قیمت پرت میدن،نفر آخر میاد کمی بیشتر از قبلیا پیشنهاد میده و فروشنده بدبخت هم بین بدو بدتر انتخاب میکنه.خلاصه به مرگ میگیرن تا به تب راضیش کنن.

به خودتون بیاین دنیا ارزش این کار ها رو نداره.......

...............................................................................................

استارتر محترم ازتون پوزش میخام که اینارو تو تاپیکتون نوشتم.باید جواب این موجودات رو داد شاید تلنگری شد و اصلاح شدن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...