رفتن به مطلب

آموزش آپدیت دستی بایوس مادربردهای جدید ASUS

digital_2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان خسته نباشید پیشاپیش عید همگی مبارک و نماز و روزه هاتون هم قبول باشه:x

دوستان می خواستم بنده رو راهنمایی کنید که چطور تو مادربردهای جدید ASUS بایوس رو دستی آپدیت کنم گفتم شاید کسی این کارو کرده و بلده مادربرد بنده این مدلی است

https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-B250-PRO/HelpDesk_Download/

خوب بار اول که بایوس آپدیت کردم با نرم افزار EZ UPDATE بود که آنلاین دانلود و بعدش ریست و در حالت بایوس نصب کرد خودش اتوماتیک

1.thumb.jpg.e86b62c82a9547bee638ff42b1bbfbe4.jpg

و از دیروز که آپدیت جدید بایوس امده  Version 0807 هر چی رو سرور وصل میشم آپدیت جدید دریافت نمی کنه پس گفتم به صورت دستی نصب کنم طبق آخرین باری که تو بایوس بودم یک چیزی مثل همین نرم افزار داخلش بود حالا نمی دونم اسمش EZ UPDATE بود یا EZ FLASH حالا دوستان شما راهنمایم کنید که چطور می تونم دانلود و دستی نصب کنم

بنده مشکلات مادربرد رو ارسال کردم و خوشبختانه ASUS پیام بنده رو دیده و آپدیت داده:D(پشتیبانی قوی داره):D

تشکر دوستان

موفق باشی:x

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

یک همچین چیزی تو بایوس مادربرد است

bios01.jpg.20b677edfbd5750b47b665570fcb3132.jpg

فایل بایوسو دانلودش کردی ؟  اگه نه برو تو سایت اسوس و مدل مادربوردتو بنویس فکر کنم از اون عکسایی که دادی مدلش Prime 250 pro هست  آخرین ورژن بایوسو دانلود کن بریز تو فلش  

بعد برو تو بایوس  Ez  Flash updater  بعد رو usb  کلیک کن بعد فایلتو انتخاب کن و منتظر باش بخونه  صبر کن خودش 2 بار سیستم ریبوت و یکبارم کامل خاموش میشه و خودش روشن میشه برای تنظیم فرکانس رم  پس دست نزن بهش تا زمانی خودش بنویسه مادربورد تنظیماتش ریست شده و آپدیت شده 

این راها رو من رو مادربورد ماکسیموس و زد 170 رفتم فکرمیکنم مثل هم باشه 

راستی از تنظیماتت بکاب بگیر یا باید دوباره تنظیم کنی که خودت دوباره تنظیم کنی بهتره ایسوس با رستور مشکل داره همیشه یه چیزی ارور میده 

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

فایل بایوسو دانلودش کردی ؟  اگه نه برو تو سایت اسوس و مدل مادربوردتو بنویس فکر کنم از اون عکسایی که دادی مدلش Prime 250 pro هست  آخرین ورژن بایوسو دانلود کن بریز تو فلش  

بعد برو تو بایوس  Ez  Flash updater  بعد رو usb  کلیک کن بعد فایلتو انتخاب کن و منتظر باش بخونه  صبر کن خودش 2 بار سیستم ریبوت و یکبارم کامل خاموش میشه و خودش روشن میشه برای تنظیم فرکانس رم  پس دست نزن بهش تا زمانی خودش بنویسه مادربورد تنظیماتش ریست شده و آپدیت شده 

این راها رو من رو مادربورد ماکسیموس و زد 170 رفتم فکرمیکنم مثل هم باشه 

راستی از تنظیماتت بکاب بگیر یا باید دوباره تنظیم کنی که خودت دوباره تنظیم کنی بهتره ایسوس با رستور مشکل داره همیشه یه چیزی ارور میده 

سلام داداش من بدون فلش اپدیت کردم فایل ریختم تو C  و روش کلیک و نصب کردم بدون فلش مشکلی که نداره؟؟ SSD داشتم

لینک به دیدگاه

وقتی روی USB زدم کل پارتیشنمو آورد وارد C شدم که مربوط به SSD بعدش فایلشو روش کلیک کردم خودش نصب کرد الان درست اپدیت شده دوستان؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

سلام داداش من بدون فلش اپدیت کردم فایل ریختم تو C  و روش کلیک و نصب کردم بدون فلش مشکلی که نداره؟؟ SSD داشتم

مشکلی نیست 

الان برو تو بایوس چک کن ببین ورژنش عوض شده

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

مشکلی نیست 

الان برو تو بایوس چک کن ببین ورژنش عوض شده

بله عوض شده بود پس الان مشکلی نیست؟؟آپدیت شده؟؟

یک سوال چرا علاوه بر فلش SSD و HDD هم بود و فایل فقط تو SSD شناخت و لازم نیست دیگه از نو نصب کنم بایسو با فلش؟؟؟ (چون من وقتی این ارور بود بایوس آپدیت کردم که این ارور رفع شد

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

بله عوض شده بود پس الان مشکلی نیست؟؟آپدیت شده؟؟

یک سوال چرا علاوه بر فلش SSD و HDD هم بود و فایل فقط تو SSD شناخت و لازم نیست دیگه از نو نصب کنم بایسو با فلش؟؟؟ (چون من وقتی این ارور بود بایوس آپدیت کردم که این ارور رفع شد

نه دیگه وقتی ورژن عوض شده دیگه مشکلی نیست  سوال بعدیم فکر کنم به خاطر اینکه اس اس دیت و هاردت پسوندشون فرق میکنه یا یکیشون پسوند gpt یا mbr داره 

راستی مادربوردتو چک کن ببین دکمه TPU  I-II اگه داره بذار رو II چون واتر کولر داری میگم  اگه هنوز ارورت نشون میده اگه نشون نمیده ولش کن 

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

نه دیگه وقتی ورژن عوض شده دیگه مشکلی نیست  سوال بعدیم فکر کنم به خاطر اینکه اس اس دیت و هاردت پسوندشون فرق میکنه یا یکیشون پسوند gpt یا mbr داره 

راستی مادربوردتو چک کن ببین دکمه TPU  I-II اگه داره بذار رو II چون واتر کولر داری میگم  اگه هنوز ارورت نشون میده اگه نشون نمیده ولش کن 

هم ssd وهم hdd هردو GPT است

و کولرم سیم ها رو بیرون و قشنگ محکم و جا زدم درست شد الان

پس دیگه بایوس داداش با فلش آپدیت نکنم درسته و الان آپدیته؟

:x

لینک به دیدگاه

هم ssd وهم hdd هردو GPT است

و کولرم سیم ها رو بیرون و قشنگ محکم و جا زدم درست شد الان

پس دیگه بایوس داداش با فلش آپدیت نکنم درسته و الان آپدیته؟

:x

هدفت آپدیت بوده که شده دیگه حساس نباش که اذیتت کنه 

برای منم هر3تا هاردم gpt رو uefi  که هرسه تا لود میشه جز یکی که encrypt کردم

ختم تاپیک:D ماینرا آدمای بدی نیستن :ph34r:

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

هدفت آپدیت بوده که شده دیگه حساس نباش که اذیتت کنه 

برای منم هر3تا هاردم gpt رو uefi  که هرسه تا لود میشه جز یکی که encrypt کردم

ختم تاپیک:D ماینرا آدمای بدی نیستن :ph34r:

این تصاویر این بخشه که hdd و sdd رو می آورد

PRIME-B250-PRO-ASUS-0807.CAP

11.thumb.jpg.2e9e8df4e2481831788ebdc0676b77e7.jpg20170625_174203.thumb.jpg.327f55a6b1d0629ceb9e9621bfdfdde2.jpg

تشکر داداش

لینک به دیدگاه

این تصاویر این بخشه که hdd و sdd رو می آورد

PRIME-B250-PRO-ASUS-0807.CAP

11.thumb.jpg.2e9e8df4e2481831788ebdc0676b77e7.jpg20170625_174203.thumb.jpg.327f55a6b1d0629ceb9e9621bfdfdde2.jpg

تشکر داداش

همون پسون .cap  لود کنه دیگه حله حالا چرا هاردتو لود نمیکنه تو تنظیمات بایوس هم میشه اینطوری باشه  فقط حساس نباش چینگولکش نکن :D

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

همون پسون .cap  لود کنه دیگه حله حالا چرا هاردتو لود نمیکنه تو تنظیمات بایوس هم میشه اینطوری باشه  فقط حساس نباش چینگولکش نکن :D

تشکر داداش حله آپدیت شد من مشکلات مادربرد فرستادم واسشون و خیلی برام عجیب بود که خودنند و آپدیت دادنند واقعا پشتیبانی asus حرف نداره

موفق باشی داداش:x

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...