رفتن به مطلب

وام ضروری برای خرید سیستم

Peacekeeper
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام برای خرید سیستم احتیاج به وام ضروری دارم. ولی هیچ کدوم از بانک ها درست حسابی وام نمیدن! کسی میتونه یه بانک خوب و یا جاهایی که به راحتی وام میدن رو معرفی کنه؟

ویرایش شده توسط REZAALIFAR
لینک به دیدگاه

سلام ... بهترین کار اینه که قرعه کشی های محلی رو شرکت کنید ...

بانک ها اصلا وام نمیدن مگه اینکه هزار تا پارتی و صد تا ضامن معتبر معرفی کنی واسه 5 میلیون  ... اونم بعد یک سال بهت میدنش و در مدت یک سال باز پرداختش میبینید که 8 میلیون باید پس بدید ...

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mahanhemati68 گفته است :

سلام ... بهترین کار اینه که قرعه کشی های محلی رو شرکت کنید ...

بانک ها اصلا وام نمیدن مگه اینکه هزار تا پارتی و صد تا ضامن معتبر معرفی کنی واسه 5 میلیون  ... اونم بعد یک سال بهت میدنش و در مدت یک سال باز پرداختش میبینید که 8 میلیون باید پس بدید ...

:S

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

چه فکرو  خیالی 

تو ایران وام ؟

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/04, 15:07:01، REZAALIFAR گفته است :

سلام برای خرید سیستم احتیاج به وام ضروری دارم. ولی هیچ کدوم از بانک ها درست حسابی وام نمیدن! کسی میتونه یه بانک خوب و یا جاهایی که به راحتی وام میدن رو معرفی کنه؟

داداش جایی وام با درصد پائین و بازپرداخت طولانی مدت پیدا نمیشه برای خرید سیستم گیمینگ باید دستت توی جیب بابات باشه تا بتونی سیستم گیمینگ ببندی و حالش رو ببری اگرم مثل من بابا نداری یا خونواده ضعیفی داری هم باید تا آخر تو حسرت سیستم جدید بمونی و آه بکشی و با همون سیستم سوکت  478  قدیمی سر کنی داداش:41_pensive:

ویرایش شده توسط erfan90ir
لینک به دیدگاه

درود

یه وقت نرین بانک بگین وام برا سیستم میخوام

اولا متوجه منظور نمیشن

بعدشم زمین رو گاز میگیرن از خنده!

یارو داره از مریضی میمیره و وامی براش در کار نیست

این که جای خود دارد!

لینک به دیدگاه

وام که شما دورشو خط بکش یا باید خودت دربیاری یا از اشنا ها قرض کنی. منم که 10 سال بود سیستممو نتونستم تغییر بدم بزور رفتم فقط یه گرافیک بگیرم الان مانیتورم مال 20 سال پیشه ( انقدر مانیتور خوبیه از 100 تا مانیتور امروزی از هر نظر حتی رزولوشن بهتره 1600*1200 )  اما چه کنیم وضع خرابه دیگه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به نظر من شما که دنبال وامی جایی رو توی شهرتون پیدا کن که بتونی سیستم قسطی بخری

مثلا توی شهر ما یک فروشگاه بزرگ هست و اقساطی کار میکنه و خودم سیستمم رو از اونجا خریدم و ماه به ماه کار کردم و پولشو دادم..اینجوری خیلی بی دردسر تره و بهتر از بانکه و ادمو نمی پیچونن

خیلی جاها پیدا میشن که اینجوری کار کنن..نا امید نشو و امیدت به خدا باشه..منم فکرشو نمیکردم یه روزی سیستم خوب بخرم ولی نه تنها گرفتم بلکه طی این مدت کلی ارتقاش دادم و واقعا خدا رو شکر میکنم از این بابت

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

در در 1396/04/04, 15:07:01، REZAALIFAR گفته است :

بانک ملت یه طرح داره به اسم شاپ، یکسری فروشگاه و عمده فروش و خرده فروش هم نمایندگی شاپ رو از بانک ملت گرفتن و مشتریانشون رو معرفی می کنن به بانک و وام یک الی 20 میلیون تومانی با 10درصد سود بانک به مشتری میده (از فروشگاهی که میخواهید سیستم خرید کنید معرفی نامه می گیرید و میبرید بانک تا مبلغ 10 میلیون تومان هم فقط یک ضامن میخواد)

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1396/04/15, 00:07:59، GRANDAM گفته است :

وام که شما دورشو خط بکش یا باید خودت دربیاری یا از اشنا ها قرض کنی. منم که 10 سال بود سیستممو نتونستم تغییر بدم بزور رفتم فقط یه گرافیک بگیرم الان مانیتورم مال 20 سال پیشه ( انقدر مانیتور خوبیه از 100 تا مانیتور امروزی از هر نظر حتی رزولوشن بهتره 1600*1200 )  اما چه کنیم وضع خرابه دیگه

:41_pensive:

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/15, 01:28:48، حمیدرضا الماسی گفته است :

دوست عزیز به نظر من شما که دنبال وامی جایی رو توی شهرتون پیدا کن که بتونی سیستم قسطی بخری

مثلا توی شهر ما یک فروشگاه بزرگ هست و اقساطی کار میکنه و خودم سیستمم رو از اونجا خریدم و ماه به ماه کار کردم و پولشو دادم..اینجوری خیلی بی دردسر تره و بهتر از بانکه و ادمو نمی پیچونن

خیلی جاها پیدا میشن که اینجوری کار کنن..نا امید نشو و امیدت به خدا باشه..منم فکرشو نمیکردم یه روزی سیستم خوب بخرم ولی نه تنها گرفتم بلکه طی این مدت کلی ارتقاش دادم و واقعا خدا رو شکر میکنم از این بابت

آره باید یجایی پیدا کنم اقصادی چند ماهه دادن؟

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/14, 21:31:21، erfan90ir گفته است :

داداش جایی وام با درصد پائین و بازپرداخت طولانی مدت پیدا نمیشه برای خرید سیستم گیمینگ باید دستت توی جیب بابات باشه تا بتونی سیستم گیمینگ ببندی و حالش رو ببری اگرم مثل من بابا نداری یا خونواده ضعیفی داری هم باید تا آخر تو حسرت سیستم جدید بمونی و آه بکشی و با همون سیستم سوکت  478  قدیمی سر کنی داداش:41_pensive:

:41_pensive:

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، REZAALIFAR گفته است :

آره باید یجایی پیدا کنم اقصادی چند ماهه دادن؟

من 12 ماهه گرفتم..البته مقداری هم پیش دادم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...