رفتن به مطلب

مشاوره خرید حافظه ssd

Recommended Posts

سلام

قصد خردی هارد اس اس دی رو دارم اما بعد از کلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که هارد هایی که رابط m.2 یا PCI-E دارن فوق العاده پر سرعت تر هستن ولی ماردبوردم ASUS Z87-A هست و از قابلیت NVMEپشتیبانی نمیکنه. با این تفسیر ایا امکانش وجود داره که با استفاده از ورودی PCI-Express 3.0 x16 که مادربوردم داره بتونم ویندوز رو روش بوت کنم؟

تو چندتا از سایتهای خارجی دیدم که میگفتن امکان اینکه با یه اپدیت پشتیبانی بکنه هست اما هیچ زمان معینی نداره.ممنون میشم اگه راه حلی دارید در اختیارم بذارید یام اگه فایده نداره بیخیال بشم ویه هارد با رابط SATA3 بخرم. تنها چیزی که برام مهمه سرعته 

لینک به دیدگاه

درود

امکانش هست که روی pcie   بتونی ahci ssd بنصبی، ولی اینکه روی این مادربورد چقدر با ساتا اختلاف سرعت داشته باشه نمی دونم.. برای nvme تجربه ای ندارم و با توجه به احتمال ناسازگاری استفاده از ssd ساتا رو پیشنهاد می کنم،

لینک به دیدگاه

اگر میتونی بیشتر هزینه کنی به نظر من مادربورد رو عوض کن و مادربوردی بگیر که m.2 داشته باشه

در غیر اینصورت ssd معمولی بگیری و با sata وصل کنی بیشتر به نفعته 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

برای سیستم شما بهترین راهکار استفاده از دو SSD ساتا در RAID 0 است.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...