رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید سیستم تا سقف یک و هشتصد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

به پیشهاد دوستان تصمیم داشتم یه مینی کیس یا کیس تاور استوک واردتی بخرم اما راستیتش دلم نمیاد رو این حساب اگه بخوام یه کیس ببندم تا سقف یک میلیون هشتصد چه قطعاتی رو پیشنهاد می کنید 

البته مونیتور ایسوس VX239  و  یک هارد یک ترا و سایر قطعات خارجی کامیپیوتر رو دارم 

پی نوشت یک : واسه خاطر آرشیو فیلم هام الویت اول من این ـه چندین هارد اکسترنال و یا اینترنال رو ساپورت کنه 

پی نوشت دو : زیاد تو نخ گیم و این حرفها  هم نیستم  

لینک به دیدگاه

این سیستم که بهت پیشنهاد میکنم بسیار عالی با قابلیت ارتقا بالا میباشد . که در آینده مشکلی برات پیش نیاد.

Capture.JPG

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

این سیستم که بهت پیشنهاد میکنم بسیار عالی با قابلیت ارتقا بالا میباشد . که در آینده مشکلی برات پیش نیاد.

Capture.JPG

با تشکر از پاسخگویی دوست من 

البته بنده باید عرض کنم که  هارد یک ترا  اینترنال دارم  به اضافه 12 ترا   ( 5 هارد اکسترنال )  
 در برآورد اولیه CPU ر و I3  یا I5  در نظر داشتم  ... گرافیک رو می تونم در آینده  اضافه کنم و یه مادربرد با گرافیک آنبرد در حال حاضر  کارم رو راه میاندازه خودم بیشتر با برند ایسوس رو با توجه به تجربیات قبلی ام  ترجیح میدم و اینکه به نظرم پاور رو باید قوی تر در نظر گرفت با توجه به هارد هایی که همیشه به سیستم وصل خواهند بود 

ویرایش شده توسط caspian
لینک به دیدگاه

این قطعات رو هم یکی از دوستان در یکی از انجمن ها معرفی کردند  

Intel Core i5-7400 Kaby Lake
ASUS PRIME B250-PRO LGA 1151 Motherboard

Corsair Vengeance LPX 8GB 2400MHz CL16 DDR4
GREEN Z+ Grand Black
GREEN GP550A-UK 80Plus Gold 
LiteOn iHAS124-14 24x Internal DVD Writer

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، caspian گفته است :

این قطعات رو هم یکی از دوستان در یکی از انجمن ها معرفی کردند  

Intel Core i5-7400 Kaby Lake
ASUS PRIME B250-PRO LGA 1151 Motherboard

Corsair Vengeance LPX 8GB 2400MHz CL16 DDR4
GREEN Z+ Grand Black
GREEN GP550A-UK 80Plus Gold 
LiteOn iHAS124-14 24x Internal DVD Writer

شما میتونید به جای هارد  سی پی یو i5 بردارید . مورد دوم کیسی که من انتخاب کردم چهار تا جای هارد 3.5 اینچی داره ولی کیسی که دوستون معرفی کرده جای دو تا هارد دارد. مورد سوم ماردربرد انتخابی من دارای 6 پورت ساتا و 7 پورت یو اس بی میباشد در ضمن این مادربردی که انتخاب کردم قابلیت ارتقا پذیری بالایی داره. در ضمن پاور که برای شما انتخاب کردم 580 واته و پاور خوبیه و خودم مدل 530 واتش را دارم و کاملا راضی هستم. و با توجه به نیاز شما فکر کنم سیستم زیر مناسب باشه مادربرد هم براتون ایسوس انتخاب کردم.

Capture.JPG

ویرایش شده توسط miladnuranii
لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، miladnuranii گفته است :

شما میتونید به جای هارد  سی پی یو i5 بردارید . مورد دوم کیسی که من انتخاب کردم چهار تا جای هارد 3.5 اینچی داره ولی کیسی که دوستون معرفی کرده جای دو تا هارد دارد. مورد سوم ماردربرد انتخابی من دارای 6 پورت ساتا و 7 پورت یو اس بی میباشد در ضمن این مادربردی که انتخاب کردم قابلیت ارتقا پذیری بالایی داره. در ضمن پاور که برای شما انتخاب کردم 580 واته و پاور خوبیه و خودم مدل 530 واتش را دارم و کاملا راضی هستم. و با توجه به نیاز شما فکر کنم سیستم زیر مناسب باشه مادربرد هم براتون ایسوس انتخاب کردم.

Capture.JPG

سلام و سپاس از وقتی که گذاشتید

یه موردی که جایی خوندم این بود ؛   سری CPU  کبی لیک از ویندوز های قبل از 10 پشتیبانی نمی کنه  و اگه بخوام ویندوز 7 نصب کنم امکانش نیست !
آیا همون سری CPU 
اسکای لیک انتخاب بهتری نیست ؟!

و یه مورد دیگه اینکه ؛  فرق مادربرد چهارصد تومنی  با مادربرد ششصد تومنی در چیه ؟! چون من اصلا توی کار اورکلاک و این حرفها هم نیستم  و شاید امکاناتی داشته باشه اصلا به کار من نیاد 

با ز هم تشکر  دوست من 

ویرایش شده توسط caspian
لینک به دیدگاه

سلام

سیستمی که دوستمون معرفی کردند خوبه فقط اگه بازی نمیکنید یا  کارهای گرافیکی بالایی نمیکنید

سی پی یو بزارید i3 7100

مادربرد MSI B250M PRO-VD

و یک اس اس دی  http://lioncomputer.ir/product/10160/اس+اس+دی+توشیبا+A100+240GB/

ویندوز 7 هم میشه ریخت

لینک به دیدگاه

قطعات رو که دوستان پیشنهاد دادن

ولی چون شما هارد های اکسترنال زیادی دارید به نظرم یه هاب یو اس بی بگیرید مثل مورد پایین

http://lioncomputer.ir/product/8366/هاب+اینترنال+5+پورت+اوریکو+PVU3-5O2I/#prettyPhoto

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، Cantaver گفته است :

قطعات رو که دوستان پیشنهاد دادن

ولی چون شما هارد های اکسترنال زیادی دارید به نظرم یه هاب یو اس بی بگیرید مثل مورد پایین

http://lioncomputer.ir/product/8366/هاب+اینترنال+5+پورت+اوریکو+PVU3-5O2I/#prettyPhoto

مادر برد به اضافه هزینه هاب   تقریبا  میشه 460 تومن   منطقی نیست یه مادربرد بخرم که روی خودش تعداد پورت USB  بیشتری داشته باشه ؟

و یه سوال ؛ آیا هاب اکسترنال  هم هست که جواب  اینکار رو بده ؟  چون من یه هاب  اکسترنال ( معمولی ) داشتم اما اکثرا نمیشناخت سخت افزار هایی که بهش وصل می کردم 

ویرایش شده توسط caspian
لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، caspian گفته است :

مادر برد به اضافه هزینه هاب   تقریبا  میشه 460 تومن   منطقی نیست یه مادربرد بخرم که روی خودش تعداد پورت USB  بیشتری داشته باشه ؟

و یه سوال ؛ آیا هاب اکسترنال  هم هست که جواب  اینکار رو بده ؟  چون من یه هاب  اکسترنال ( معمولی ) داشتم اما اکثرا نمیشناخت سخت افزار هایی که بهش وصل می کردم 

http://lioncomputer.ir/category/609/هاب یو اس بی/#/sort_by_amount_with/page_1/

والا تو این رنج قیمت حداکثر پورت هایی که یه مادربرد داره 7 تا هست که دوتاشو احتمالا موس و کیبورد میگیرن پس میمونه 5 تا پورت که شما هم 5 تا هارد دارید و یکی دو تا هم پورت یو اس بی جلوی کیس هست که  اگه شما بخواهید بازم هارد تهیه کنید یکم با کمبود پورت مواجه میشید و اگه بخواید فلشی به سیستم بزنید یا هدستی وصل کنید به سیستم که بدتر

بیشتر برمیگرده به خودتون که در آینده میخواید هارد اکسترنال جدید تهیه کنید یا حوصله در آوردن و وصل کردن هارد رو دارید یا نه 

برای آرشیو هم به نظرم بیشتر به هارد های اینترنال تکیه کنید و از سری هایی که مخصوص آرشیو ساخته شدن، همچنین کیسی که دارید تهیه میکنید حتما جای زیادی داشته باشه واسه افزایش تعداد هارد 

اس اس دی هم سرعت کار با کامپیوترتون رو ارتقا میبخشه و خریدش به صرفست برای شما 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

شما کارتون در واقع ارشیو کردن هستش و نیازی به گیم ندارید و بلید هارد های زیلدی وصل کنید با این شرایط شما در واقع یک cpu 7100 یا 7400 جوابگو هستش پاور هم بیشتر از 550 نیاز نیستش ولی باید مادر بوردتون مدلای بالا تری باشه تا که خروجی های sata و usb بیشتری در اختیارتون بزاره پس همون ایسوس z270 بالا دوسمون معرفی کردن پیشنهاد بهتری  رم رو هم پینهاد من به تک اسلات 8 بردارید در بلند مدت ب مشکلی نخورید...

لینک به دیدگاه

سیستمی که من معرفی کردن قابلیت ارتقا پذیری بالا داره بنظرم باید مادربردی انتخاب کردن که تو اینده مشکلی نداشته باشه . دوم تفاوت قیمتی بین پاور 550 تا 580 زیاد نیست بهتر که پاور 580 را برداره. سوم جعبه کیس هم که برای ارشیو خوبه و جای چهارتا هارد 3.5 داره. چهارم اگربعدا بخواد با سیستم بازی کنه فقط کافیه یه گرافیک بخره و نیازی به تعویض بقیه قطعات نیست.

ویرایش شده توسط miladnuranii
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...