رفتن به مطلب

انتخاب کیس از بین این دو کیس

اشتراک گذاری

نظرسنجی در مورد کیس :)  

6 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. با سلام ، اگر شما قصد خرید کیس داشتید کدام یک را انتخاب میکردید؟

• Deepcool Dukase White V3
    • Green Z Plus Grand White

Recommended Posts

سلام عرض میکنم خدمت لیونی های عزیز و خوشحالم ک در در جمع شما هستم :21_kissing_closed_eyes:

راستش من یه مدت هست ک مادربورد لپ تاپم سوخته و چون یکم قدیمی هم شده مادربوردشم سخت تو اصفهان گیر میاد و خلاصه کلی رفت و آمد و اینکه نیاز هامم دیگه برطرف نمیکرد تصمیم گرفتم بعد از خرید یک تبلت ویندوزی ک الآن دارم باش مینویسم براتون :12_slight_smile: برم تو فکر یه کامپیوتر خوب ( در کنار گشتن دنبال مادربرد واسه لپ تاپ Dell Inspiron 5520)  :35_thinking:

در واقع چون دانشجوی رشته ی نرم افزارم دنبال یه سیستم خوب ک بتونم  اکثر نرم افزار های خوب و  کمی تا قسمتی سنگین :22_stuck_out_tongue_winking_eye: رو همزمان با یادگیری کار کنم  فعلاً ک فقط با ویژوال استودیو 2017 هس ولی خب تو فکر یه سری نرم افزار دیگه هم هستم با اجازتون :x

همیشه عادت دارم یه گیم خوب کنار دستم باشه چون تفریح سالم هم کم گیر میاد لاب لای درس :35_thinking: (اینم از واجباته ;) )

خب هر ماه یکم از بودجه ام رو میخام صرف خرید قطعات کنم ایشالا یه سیستم ک با نگاه کردن بهش روحمان هم متنوع بشه :12_slight_smile:

و دیگه از دست داغ شدن لپ تاپ  و اینا هم با یاری خداوند رها شویم.

سپاس از شما لیونی های عزیز ک این فرصت را فراهم آوردید.

این ماه قصد خرید کیس داشتم ک بین این دو کیس ممنون میشم راهنماییم کنید در مورد خرید سپاس :x

1. deepcool dukase v3 white

2. green z plus grand white

در مورد خرید کیس ، قطعات هر گونه دیدگاه و مشاوره ی شما دوستان خوبم میتونه خیلی بهم کمک کنه چون تجربه ی اولم هست و زیاد اطلاعات ندارم و علاقه مند هستم ک در این زمینه اطلاعاتم بالا بره پس اگر قصد نوشتن دارین پشیمون نشین ;) ممنون

اگر قطعاتی مد نظرتون هست بهم پیشنهاد بدین ممنون

من نهایت 2 تومن برای خود کیس در طی این مدت فک میکنم هزینه کنم (در ارتباط با بودجه ی کیس)

ویرایش شده توسط Tabnak7
بهای کامل ب خویشتن :)
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...