رفتن به مطلب

لپ تاپ RoG Zephyrus ایسوس، آغاز عصر جدیدی در لپ تاپ های گیمینگ

Recommended Posts

1.thumb.jpg.dccf76fc088ea3ab79703a69786457aa.jpg

لپ تاپ RoG Zephyrus که ایسوس در نمایشگاه کامپیوتکس 2017 معرفی کرده بود، اکنون قابل خرید است.

Zephyrus که به عنوان نازک ترین، سبک ترین و قوی ترین لپ تاپ ایسوس شناخته می شود در دو مدل مختلف GX501VI-XS74 و GX501VS-XS71 عرضه می شود. هر دو مدل این لپ تاپ دارای پردازنده Core i7 7700HQ به همراه 16 گیگابایت حافظه DDR4 با فرکانس 2400 مگاهرتز بر روی یک مادربرد با چیپ ست HM175 اینتل هستند. همچنین صفحه نمایش هر دو مدل لپ تاپ RoG Zephyrus ایسوس یک پنل 15.6 اینچ ضد انعکاس با رزولیشن 1920x1080، نرخ تازه سازی تصویر 120 هرتز و پشتیبانی G-Sync انویدیا است.

اما تفاوت این دو مدل لپ تاپ Zephyrus در پیکربندی پردازنده گرافیکی و فضای ذخیره سازی آنها است. GX501VI-XS74 به همراه یک SSD نوع M.2 بر روی درگاه PCIe با حجم 512 گیگابایت و یک کارت گرافیک GeForce GTX 1080 عرضه می شود در حالیکه مدل GX501VS-XS71 از قدرت کارت گرافیک GeForce GTX 1070 بهره می برد و دارای یک درایو SSD با حجم 256 گیگابایت نوع M.2 است که همانند مدل دیگر از طریق درگاه PCIe به مادربرد متصل می شود. هر دو مدل لپ تاپ Zephyrus مبتنی بر فلسفه Max-Q انویدیا هستند که امکان طراحی ای این چنین باریک، سبک و قدرتمند را فراهم کرده می کند.

با توجه به سخت افزاری چنین قدرتمند که در فضایی اینگونه کوچک تعبیه شده اند، شاید بتوان سیستم خنک کنندگی Zephyrus را مهمترین قسمت آن تلقی کرد. این لپ تاپ هوا را از طریق فن های دمنده ای که ورودی آنها در گوشه های کف لپ تاپ و همچنین سوراخ های ریزی که در قسمت فوقانی و میان کلید های کیبورد قرار دارند، از پایین و بالا به داخل می کِشد. جنس خود فن ها از پلیمر کریستال مایع است که طبق ادعای ایسوس تا %33 نازک تر از مدل های معمول هستند.

2.thumb.jpg.b0ca0cb2b4fd8698a5005f722d4479b8.jpg

هوای ورودی از طریق دو رادیاتور داخلی به کانال های موجود در لبه های پشتی هدایت شده و از آنجا به بیرون هدایت می شوند. در کنار لوله های ناقل حرارت مشترک GPU و CPU، هر کدام از این واحدها لوله های ناقل حرارت اختصاصی خود را نیز دارند. همچنین MOSFETها، خازن ها و مدار پاور هر کدام لوله های ناقل حرارت مخصوص به خود را دارند و هنگامی که لولاهای لپ تاپ باز می شوند، یک شکاف 6 میلی متری ایجاد می شود که امکان ورود حجم بیشتری از هوا به داخل را توسط فن ها فراهم می کند. این سیستم خنک کننده نیز یکی دیگر از قسمت های طراحی Max-Q است.

پورت های ورودی در هر دو مدل لپ تاپ Zephyrus یکسان است. یک USB 3.1 نوع C نسل 2 با قابلیت پشتیبانی از Thunderbolt 3، چهار پورت USB 3.1 نوع A و یک خروجی صفحه نمایش HDMI 2.0 و یک جک 3.5 میلی متری ترکیبی هدفون و میکروفون تمام پورت های آنها را تشکیل می دهند. از دیگر امکانات لپ تاپ Zephyrus می توان به پشتیبانی از WiFi با استاندارد 802.11ac، بلوتوث، دوربین HD و میکروفون مخصوص اشاره کرد.

کیبورد آن شامل دکمه هایی با عمق فشردگی 1.4میلی متر و 30 کلید قابل برنامه ریزی می شود که دارای نورپردازی RGB پشت زمینه Aura است و توسط نرم افزار مخصوص ایسوس قابل کنترل است. همچنین ایسوس توانسته است یک باتری 4 سلولی 50WH را در این بدنه بسیار نازک و کوچک تعبیه کند.

3.thumb.jpg.2f0be54e44c4384262d6e9d6d60198a7.jpg

مدل پرچمدار RoG Zephyrus ایسوس با نام GX501VI-XS74 هم اکنون از طریق وب سایت های آمازون، Newegg و فروشگاه آنلاین ایسوس با قیمت 2699 دلار قابل تهیه است. مدل GX501VS-XS71 نیز از ماه آگوست با قیمت احتمالی 2299 دلار در فروشگاه ها موجود خواهد بود.

Capture.thumb.JPG.a6e0f437a1d4c2c0573259407d9d904e.JPG

منبع: TechPowerUp

مترجم: مجید بکائیان

لینک به دیدگاه

اصلا ارزش این همه هزینه نداره لب تاپ  

مگه چندساعت میخواد شارژ نگه داره ازاونطرف اگه برای پردازش حرفه ای بخوایم همون لب تاپی که دارای رایزن 1700 با 8 هسته و 16 رشته خیلی مناسبتره

لینک به دیدگاه

لطفا چندتا از اون نواوری هایی که باعث میشن نسل جدیدی از لپ تاپ های گیمینگ رو شروع کنه هایلایت کنین ماهم یاد بگیریم.

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، TeraFloppy64 گفته است :

لطفا چندتا از اون نواوری هایی که باعث میشن نسل جدیدی از لپ تاپ های گیمینگ رو شروع کنه هایلایت کنین ماهم یاد بگیریم.

درود

تعبیه کارت گرافیک GTX 1080 MAX-Q در یک لپ‌تاپ به ضخامت 1.7cm و  خنک‌سازی اون طبیعتاً کار راحتی نیست!

مطمئناً به مهندسی پیشرفته و قطعات منحصر به فردی نیازه، طبق بررسی هایی که از این نوت‌بوک شده دماش حدودا 60 70 درجه در بیشترین حالت هست!

وب‌سایت laptopmag که به نوعی با Tomshardware در ارتباطه برای توصیف این لپ‌تاپ از این عبارت استفاده کرده:

A new Era for Gaming Laptops

پس این تیتر برای این لپ‌تاپ به نظر من کاملا به جا هست....

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، mostafa abbac گفته است :

درود

تعبیه کارت گرافیک GTX 1080 MAX-Q در یک لپ‌تاپ به ضخامت 1.7cm و  خنک‌سازی اون طبیعتاً کار راحتی نیست!

مطمئناً به مهندسی پیشرفته و قطعات منحصر به فردی نیازه، طبق بررسی هایی که از این نوت‌بوک شده دماش حدودا 60 70 درجه در بیشترین حالت هست!

وب‌سایت laptopmag که به نوعی با Tomshardware در ارتباطه برای توصیف این لپ‌تاپ از این عبارت استفاده کرده:

تشکر دوست عزیز. کار منم راحت کردی ^_^

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mostafa abbac گفته است :

درود

یعنی  هیچ لپتاپ دیگه ای نمیتونه GTX 1080 داشته باشه؟ هیچ لپتاپی سیستم خنک سازی نداشته تا الان؟ عزیز اینا پیشرفت یا همون Upgrade محصوب میشن و هیچ دلیلی برای شروع یک نسل جدید نیستن...

سایت  Tomshardware هم مثل ما ایرانیا علاقه خاصی به هایپ و جو گیری داره...

نمیدونم چرا مردم فکر میکنن برند asus مال باباشونه و سعی دارن فقط هایپ کنن الکی...اینم یه لپتاپ مثل بقیه برندهاست

جمله A new Era for Gaming Laptops رو میشه مثلا رو اون لپتاپ کانسپت Razer که سه تا مانیتور داره استفاده کرد چون اون واقعا تکنولوژی جدیدی رو معرفی میکنه نه فقط استفاده از کارت گرتفیک جدیدتر.

intro-01.jpg.8148445ac29ce1240e94a7c839cbb011.jpg

ویرایش شده توسط TeraFloppy64
لینک به دیدگاه

سلام - تشکر از خبر

البته بنده هم تا حدودی با نظر کاربر ترا فلاپی 64 موافق هستم

این قیمت های گزاف و این باریک تر شدن ها همیشه بوده و خواهد بود و اتفاق جدیدی نیست که بخواد عبارت سنگینی مثل عصر جدید لپ تاپ ها رو یدک بکشه بلکه بیشتر یک ترفند برای بزرگنمایی و تبلیغات هستش

متاسفانه بازار لپ تاپ ها گویا هیچوقت قرار نیست قیمت هاشون کاربر پسند و منطقی بشه و رسما لپ تاپ های گیمینگ از بدو تولد تا به الان فقط مختص به رده مرفه بودن و چیزی به اسم لپ تاپ گیمینگ و کاربر عادی در ذهن بنده نمیگنجه

در انتها واقعا اعتراف میکنم که متن تاپیک خیلی بنده رو کنجکاو کرد ولی وقتی خوندم واقعا چیز خاص و تازه ای درش ندیدم ولی دست اقا مجید درد نکنه بابت اخبار به روز و خوبشون که به شخصه همیشه دنبالشون میکنم..سلامت و موفق باشید

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

سلام - تشکر از خبر

درود بر آقا حمیدرضای عزیز

اولاً در همین ابتدا عرض کنم که بنده هیچ وقت با انتقاد مشکلی نداشتم، ندارم و نخواهم داشت اما به شرطی که بر مبنای مدرک و دلیل باشه + لحن مودبانه و محترمانه و نه کنایه آمیز.

دوماً چقدر خوبه قبل از اینکه از کسی که در انجمن سابقه ای داره ایراد بگیریم، بریم خودمون هم کمی تحقیق کنیم، شاید اون فرد چیزی که نوشته یا اطلاعاتی که داره میده بر مبنای مدارکی و مستنداتی هست که ما هنوز نمی دونیم! البته شاید جای تعجبی هم نباشه وقتی اعتماد به نفس به حدی بالا میره که سایت معتبری مثل Tom's Hardware رو جوگیر بخونیم!

سوماً بنده خودمم می دونم هر لپ تاپی می تونه GTX 1080 داشته باشه، اما آیا شما می دونید هیچ لپتاپی (تا الان) نمی تونه GTX 1080 داشته باشه و ضخامتش تنها حدود 1.8 سانتی متر باشه و وزنش هم تنها 2.27 کیلوگرم باشه؟ شما که خودتون دارید میگید طرح مفهومی، خوب اون چطور میخوای چیز جدیدی به صنعت معرفی کنه در حالیکه اگر عملی و شدنی بود در مرحله طرح مفهومی نمی موند؟

حالا از دیگر نکات و نقاط مثبت این محصول مثل اورکلاک پذیری پردازنده لپ تاپ (حتی اگر شما اینکار رو هم انجام ندید باز هم نمی تونید منکر جالب جودن این مورد بشید) یا طراحی رادیکال و جدیدش با ورودی هوا در کف لپ تاپ می گذریم. (می تونید برای دیدن این شاهکار به سایت ایسوس مراجعه کنید، اونجا وقتی در طول صفحه اسکرول کنید، متوجه میشید که کف لپ تاپ چطور باز میشه تا هوای بیشتری وارد بشه)

اما در مورد تیتر این خبر که ظاهراً به مذاق برخی خوش نیامده: تیتر این خبر مستقیماً اشاره داره به تکنولوژی کاملاً جدید (تأکید می کنم: جدید) انویدیا به نام Max-Q. یک لپ تاپ با دقیقاً همین کارت گرافیک، سیستم حرارتی و مقدار مصرفی حدود 150 وات خواهد داشت اما به لطف تکنولوژی جدید Max-Q انویدیا که بر مبنای ایجاد عمیق ترین ارتباط بین نرم افزار و سخت افزار برای بیشترین کارایی و بهینگی ممکن هست، همین مصرف رو به 90 تا 110 وات کاهش میده. تا به امروز باور بر این بود لپ تاپی چنین قدرتمند باید همیشه وصل یک منبع تغذیه دائم باشه (مثل چیزی که دوست عزیزمون در پست اول اشاره کرده) اما حالا شاهد یک کارت گرافیک فول چیپ، با این مصرف در لپ تاپی که اولین در نوع خودش هست با طراحی ای چنین باریک، سبک و قدرتمند اگر شروع عصر جدیدی نیست پس چیه؟

در نهایت حمیدرضا جان با تمام احترام و همچنین سپاس بابت حمایت هایی که در گذشته از بنده کردی (و همچنین دیگر دوستان عزیز)، کاملاً از عنوان خبر راضی هستم و حاضر به تغییرش نیستم و در واقع اتفاقاً یکی از مناسب ترین تیترهایی میدونم که تا به حال انتخاب کردم.

ویرایش شده توسط Trickster
لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، Trickster گفته است :

درود بر آقا حمیدرضای عزیز

اولاً در همین ابتدا عرض کنم که بنده هیچ وقت با انتقاد مشکلی نداشتم، ندارم و نخواهم داشت اما به شرطی که بر مبنای مدرک و دلیل باشه + لحن مودبانه و محترمانه و نه کنایه آمیز.

دوماً چقدر خوبه قبل از اینکه از کسی که در انجمن سابقه ای داره ایراد بگیریم، بریم خودمون هم کمی تحقیق کنیم، شاید اون فرد چیزی که نوشته یا اطلاعاتی که داره میده بر مبنای مدارکی و مستنداتی هست که ما هنوز نمی دونیم! البته شاید جای تعجبی هم نباشه وقتی اعتماد به نفس به حدی بالا میره که سایت معتبری مثل Tom's Hardware رو جوگیر بخونیم!

سوماً بنده خودمم می دونم هر لپ تاپی می تونه GTX 1080 داشته باشه، اما آیا شما می دونید هیچ لپتاپی (تا الان) نمی تونه GTX 1080 داشته باشه و ضخامتش تنها حدود 1.8 سانتی متر باشه و وزنش هم تنها 2.27 کیلوگرم باشه؟ شما که خودتون دارید میگید طرح مفهومی، خوب اون چطور میخوای چیز جدیدی به صنعت معرفی کنه در حالیکه اگر عملی و شدنی بود در مرحله طرح مفهومی نمی موند؟

حالا از دیگر نکات و نقاط مثبت این محصول مثل اورکلاک پذیری پردازنده لپ تاپ (حتی اگر شما اینکار رو هم انجام ندید باز هم نمی تونید منکر جالب جودن این مورد بشید) یا طراحی رادیکال و جدیدش با ورودی هوا در کف لپ تاپ می گذریم. (می تونید برای دیدن این شاهکار به سایت ایسوس مراجعه کنید، اونجا وقتی در طول صفحه اسکرول کنید، متوجه میشید که کف لپ تاپ چطور باز میشه تا هوای بیشتری وارد بشه)

اما در مورد تیتر این خبر که ظاهراً به مذاق برخی خوش نیامده: تیتر این خبر مستقیماً اشاره داره به تکنولوژی کاملاً جدید (تأکید می کنم: جدید) انویدیا به نام Max-Q. یک لپ تاپ با دقیقاً همین کارت گرافیک، سیستم حرارتی و مقدار مصرفی حدود 150 وات خواهد داشت اما به لطف تکنولوژی جدید Max-Q انویدیا که بر مبنای ایجاد عمیق ترین ارتباط بین نرم افزار و سخت افزار برای بیشترین کارایی و بهینگی ممکن هست، همین مصرف رو به 90 تا 110 وات کاهش میده. تا به امروز باور بر این بود لپ تاپی چنین قدرتمند باید همیشه وصل یک منبع تغذیه دائم باشه (مثل چیزی که دوست عزیزمون در پست اول اشاره کرده) اما حالا شاهد یک کارت گرافیک فول چیپ، با این مصرف در لپ تاپی که اولین در نوع خودش هست با طراحی ای چنین باریک، سبک و قدرتمند اگر شروع عصر جدیدی نیست پس چیه؟

در نهایت حمیدرضا جان با تمام احترام و همچنین سپاس بابت حمایت هایی که در گذشته از بنده کردی (و همچنین دیگر دوستان عزیز)، کاملاً از عنوان خبر راضی هستم و حاضر به تغییرش نیستم و در واقع اتفاقاً یکی از مناسب ترین تیترهایی میدونم که تا به حال انتخاب کردم.

سلام و تشکر اقا مجید

ممنون از توضیحاتتون

البته عرض کنم که اصلا منظور بنده شما نبودید بلکه در واقع داشتم درباره منبع خارجی خبر که همین تیتر رو گذاشته صحبت میکردم

البته بنده نظر خودم رو گفتم و ایرادی از تیتر تاپیک نمیگیرم

در رابطه با همین نازک شدن ها گرچه خیلی جذابه اما مشکل اینه که به همون اندازه قیمتش باعث دکوری بودنش میشه...در واقع اینکه الان توی چنین زخامتی کارت 1080 میزارن اصلا به نظر بنده عجیب نیست چون تکنولوژی هر روز در حال پیشرفته و در واقع اگر این زخامت ها کم نشه باید تعجب کرد نه بشه !

با نگاه به گذشته میبینید هر سال کارت ها قویتر و زخامت ها کمتر میشه و صحبت من صرفا این نسل نیست بلکه همه ی نسل ها از ابتدا تا به الان هستش

در نهایت از نظر من خبر شوکه کننده ای نبود چون ما که والا تا الان رنگ چنین محصولاتی رو ندیدیم عزیز پس منطقیه که برامون همچین جذابیتی هم نداشته باشه

در رابطه با اینکه محصول پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته از نظر باریکی و قدرت شکی نیست و البته غیر از این هم انتظار نمیرفت

در نهایت به گفته شما حتی اگر انتقادی هم هست بهتره در کمال ارامش و دوستی باشه و البته حرف های بنده انتقاد نبود..یعنی واقعا خطاب به شما نبود..بلکه تنها چیزی بود که در رابطه با تاپیک به ذهنم رسید...یعنی این خبر رو اگر هر جای دیگری هم میخوندم بازهم برام چیز خاص و عجیبی نبود که انقلاب نامیده بشه..عنوان تاپیک هم هیچ موردی نداره عزیز و کاملا درسته...چون بنده نظر متفاوتی دارم دلیل بر بد بودن تیتر نمیشه

همیشه موفق و سربلند باشید عزیز

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...