رفتن به مطلب

مشاوره خرید سیستم تا 5 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان اهل فن 

بنده بعد از 10 15 سال خبط و استفاده از لپتاپ :1_grinning: به تازگی به اشتباه خودم پی بردم و میخوام یه دسکتاپ جمع کنم. اولین کیسی هست که میخوام خودم جمع کنم و نیازمند راهنمایی دوستان هستم .

کار اصلیم برنامه نویسی و مجازی سازی هستش . در آینده نزدیک میخوام برا بازیسازی با unity هم اقدام کنم احتمالا . میدونم که با سیستم ارزونتر و قطعات ضعیف تر هم کارم راه میفته ولی واقعا حوصله و اعصاب قطعه عوض کردن و فروش قبلیا و خرید جدید و اینجور ماجراجویی ها رو نداره و میخوام سیستمی بگیرم که حداقل 6 7 سال راحت جواب کارمو بده با بهترین کیفیت. قطعاتی که مد نظرمه (کارت گرافیک مجزا به کارم نمیاد) : 

Mainboard : MSI Z270 TOMAHAWK       
CPU : Core i5-7600K        
Ram : G.SKILL TridentZ 16GB 3200Mhz CL16    
 Storage : Samsung 960 Evo 500GB NVME        
Optic Drive : Liteon 
Case : Corsair Carbide Series SPEC-01        
Power : Corsair VS650            
Monitor : Asus MX259    

مین برد : گزینه ای که قیمت مناسبی داره و نورپردازی جالبیم داره . رم هم که تا 3800 ساپورت میکنه ، تو این رنج قیمت گزینه بهتری هست دوستان معرفی کنن مگرنه تو رنج قیمت 800 900 مادربوردهای Strix Asus گزینه های خیلی ایده آلی هستن که البته نمیخوام هزینه اضافه بکنم. به طور کلی بین برند MSI و ASUS کدوم رو پیشنهاد میدین؟از نظر برندی بگین ، چون به نظر خودم کیفیت ساخت مین بردهای MSI بهتره یه مقدار و ساپورت نرم افزاری بهتریم تو سایتش داره

پردازنده : راستش بین این و 7700 گیر کردم یه مقدار. ولی 7600K خب میشه اورکلاکش کرد و انگار per thread هم عملکرد بهتری داره ، قیمتش هم که پایین تره به هر حال

رم : فکر کنم تنها موردی هست که روش شکی ندارم :1_grinning:

هارد : اینم احتمالا همینطور . فقط تنها رقیب به حقی که داره plextor 512 M.2 هست. دوستانی که تجربه دارن ، کدومش رو پیشنهاد میدن؟ (پلکستور ظرفیتش بالاتره یکم قیمتشم کمتره تا جایی که میدونم)

کیس : بین گزینه مورد نظر و Deepcool Dukase V3 شک دارم. به نظرتون کدوم؟

پاور : پر ابهام ترین حیطه :D دوستان یه توضیحی در مورد نیمه ماژولار و ماژولار کامل و مدلهای گلد یه سری از پاورها و اینا بدن لطفا . کم بودن سر و صدای فن پاور خیلی برام مهمه و کیفیت ساختش ایضا. لطفا فقط بین کورسیر و کولر مستر پیشنهاد بدین و گرین رو بزارین کنار

مانیتور : اینم فکر کنم بهترین گزینست و چیز دیگه ای رو دستش نیست تو این حول و حوش

خلاصه که منتظر پیشنهادات دوستان هستیم . قیمت چیزایی که نوشتم رو حول و حوش 5100 میلیون هست ، بالا پایینش تا 1 تومن زیاد مشکلی نداره ولی راستیتش هزینه گزاف بیهوده که به دردم نخوره نمیخوام انجام بدم

ممنون

لینک به دیدگاه

سلام، من نظر خاصی روی قطعات انتخابی تون ندارم، همشون عالی هستند اما قبلا ورودتون رو به حیطه دسکتاپ داران تبریک میگم و به قول دوستان امیدوارم فن ش سالهای سال براتون بچرخه!

فقط به خنک کننده آبی (یا بادی) فکر کردین؟

ویرایش:

ولی به نظر من کمی بیشتر هزینه کنید و این پاور رو بردارید

http://lioncomputer.ir/product/7935/پاور+کولرمستر+وی+650+گلد+RS650-AFBAG1/

هم فول ماژولار هست، هم فن ساکت و قوی داره، هم دارای گواهی گلد هست

فرق نیمه ماژولار با فول ماژولار بیشتر در کابل ها هستند و تغییرات ی در مدار داخلی پاور برای افزایش راندمان تغذیه خروجی ،  البته انتخاب نوع در ظاهر هم تاثیر گذار هست

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Saman Taji گفته است :

سلام، من نظر خاصی روی قطعات انتخابی تون ندارم، همشون عالی هستند اما قبلا ورودتون رو به حیطه دسکتاپ داران تبریک میگم و به قول دوستان امیدوارم فن ش سالهای سال براتون بچرخه!

فقط به خنک کننده آبی (یا بادی) فکر کردین؟

ویرایش:

ولی به نظر من کمی بیشتر هزینه کنید و این پاور رو بردارید

http://lioncomputer.ir/product/7935/پاور+کولرمستر+وی+650+گلد+RS650-AFBAG1/

هم فول ماژولار هست، هم فن ساکت و قوی داره، هم دارای گواهی گلد هست

فرق نیمه ماژولار با فول ماژولار بیشتر در کابل ها هستند و تغییرات ی در مدار داخلی پاور برای افزایش راندمان تغذیه خروجی ،  البته انتخاب نوع در ظاهر هم تاثیر گذار هست

ممنون از نظرتون ، والا پردازنده سیستم قرار نیست لود زیادی باشه روش کلا واسه همین واتر کولر نیازی نیست براش فکر میکنم و فنهای بادی خود کیس هم جوابگو هست

پاور هم اختلاف قیمتی به نسبت زیادی با کورسیری که در نظر دارم ، داره. میارزه به نظرت اینقدر هزینه برا یه قطعه مصرفی که تاثیری هم تو پرفورمنس سیستم نداره؟

لینک به دیدگاه

سلام

به نظر بنده انتخاب 7700 با توجه به اینکه قراره طولانی مدت با سیستم کار کنید بهتره

به طور کلی i7 ها توی نرم افزار های مهندسی عملکرد بهتری از خودشون نشون میدن...از اونجا که خیلی اختلاف قیمت زیادی بینشون نیست شما 7700 بگیرید

البته احتیاجی نیست که مدل k بگیرید...عادی هم کاملا کافیه

لینک به دیدگاه

برای مجازی سازی و برنامه نویسی توصیه بنده یک پردازنده Core i7 هستش که حداقل 8 تا Thread داشته باشه.

حداقل دو دلیل مهم داره:

1- وجود 8 تا Thread یعنی ایجاد ماشین مجازی با منابع بیشتر و سرعت بهتر

2- در برنامه نویسی Thread بیشتر یعنی اینکه شما می تونید موازی سازی بیشتری برای برنامه خودتون انجام بدید. موازی سازی منظورم این هستش که Job های مختلف را روی Thread ها تقسیم کنید.

رشته تحصیلی خودمم هم مهندسی کامپیوتر( مقطع ارشد) هستش و اطلاعات نسبتا خوبی از کامپیوتر دارم و برنامه نویسی هم انجام دادم.

با  هزینه ای که برای i5 7600K  و مادربورد Z270 tomhawk  می کنید، می تونید یک i7 6700K و Z170 gaming 5 بگیرید که قطعا کارایی بهتری از i5 7600K داره.

نمی خوام از جنس خودم تعریف کنم که فروش بره. به نظر من  یک نگاه به این تاپیک فروش بندازید.

در نهایت تصمیم با خودتان هستش. موفق باشید.

ویرایش شده توسط amirmahmoud
لینک به دیدگاه

سلام

مانیتور خوبه

پاور هم همونی که دوستان فرمودند  کولرمستر v650 فول ماژولار رو پیشنهاد میکنم

فکر کنم 850 ها به صرفه تر از 960 باشند

اگه اشتباه نکنم  روی 7600K  فن نباشه و اگه بخوای بخری مسلما خرید 7700 بودن  K خیلی بهتر  باشه. یکی دو سال دیگه فن استوکش رو در میاری و یدونه خوبش رو روش میندازی

رم ها تون که جای بحث نداره

مین بردهم ایسوس توصیه میکنم یعنی همون 800 الی 900 تومنی هاش

کیس هم که نظر ی ندارم

لینک به دیدگاه

در 59 دقیقه قبل، gamer5 گفته است :

ممنون از نظرتون ، والا پردازنده سیستم قرار نیست لود زیادی باشه روش کلا واسه همین واتر کولر نیازی نیست براش فکر میکنم و فنهای بادی خود کیس هم جوابگو هست

پاور هم اختلاف قیمتی به نسبت زیادی با کورسیری که در نظر دارم ، داره. میارزه به نظرت اینقدر هزینه برا یه قطعه مصرفی که تاثیری هم تو پرفورمنس سیستم نداره؟

قطعا تاثیری در سرعت سیستم نداره اما توان مصرفی هم اهمیت داره، به نظر من ارزش خرید داره به دلایل زیر

۱. سیستم فول ماژولار کابل ها... علاوه بر کارایی بالاتر موجب زیبایی ظاهر سیستم و اسمبل راحت تر بدون شلوغ شدن کابل ها و در نتیجه تهویه بهتر هوای داخل کیس

۲. راندمان بالاتر ۹۰ درصد

۳. فن ساکت تر، قوی تر با طول عمر بیشتر

۴. گارانتی بیشتر...  ۴ سال آواژنگ طبق گفته لیون کامپیوتر

و در مورد کیس نمیتونم نظر کارشناسی بدم، اما به نظرم کیس Corsair کوچک تر و جمع و جورتر از کیس DeepCool هست، ظاهر شکیل کیس DeepCool رو نداره اما کیفیت ش فکر میکنم بالاتره شاید تنها عیبش فضای کمتر نصب تاور خنک کننده سی پی یو باشه ولی شما یه نگاهی هم به این کیس Lian Li داشته باشید

http://lioncomputer.ir/product/9907/کیس+لیان+لی+PC‐K5X/

کیس های لیان لی کیفیت خیلی بالایی دارند...

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

پیشنهادم رو پیوست کردم

مانیتور همون که خودتون گفتیم بهترین گزینه موجوده

برای مادربرد یه مدل رده بالا رو توصیه میکنم ( تو قسمت cpu توضیح دادم )

برای cpu بدون شک نباید به کمتر از 7700K رضایت بدید . cpu برای شما مهم ترین جز . یه مادربرد بالارده انتخاب کردم که مدار تغذیه قوی داشته باشه و یه واتر کولر 240 گذاشتم که بتونید پردازنده رو اور کلاک کنید . یادتون نره اورکلاک برای شما از همه چیز واجب تره .

برای رم هم من دلیلی نمیبینم 100 تومن بیشتر هزینه کنید برای gskill trident z . مدل evo x هم led داره و هم قیمتش مناسب تره و رده بالا محسوب میشه . اما اگه دلتون راضی نمیشه  فقط با gskill راضی میشید اونم گزینه خوبیه و میتونید جایگزین کنید

برای ذخیره سازی هم 960 evo  گیگ 250 کافیه و 500 گیگ لازم نیست . قیمت 500 گیگ 1 تومن و قیمت 250 گیگ 600 تومن هست . شما 400 صرفه جویی میکنید که میتونید یه هارد 2 ترا بردارید .

برای کیس به نظرم dukase بهتر باشه و ظاهر زیباتری داره . بازم انتخاب با خودتونه ولی من نظرم روی dukase هست

پاور هم سری V از کولر مستر انتخاب کردم که از VS کروسیر مقداری بهتره و توی اورکلاک خیالتون راحت تر باشه

واتر کولر هم از گرین انتخاب کردم که مقرون به صرفه هست و پرفورمنس خوبی داره . اگر خواستید میتونید با هر واتر کولر 240 دیگه ای عوض کنید ( فقط سری EX از deepcool نگیرید که نشتی پیدا میکنه و تمام قطعات رو دود میکنه )

پ ن بسیار مهم : شما سعی کن حتما یه هارد حد اقل 1 ترا برداری . چون به زودی وسوسه xDxDمیشی و یه گرافیک میخری و گیم هم انجام میدی .

موردی بود بفرمایید راهنماییتون کنم

Capture.JPG

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، MamadMedusa گفته است :

واتر کولر هم از گرین انتخاب کردم که مقرون به صرفه هست و پرفورمنس خوبی داره . اگر خواستید میتونید با هر واتر کولر 240 دیگه ای عوض کنید 

یکی از دوستان گرین 120 گرفته بود و میگفت که توی دمای اتاق 30 درجه ای  در حالت بی کاری دمای سی پی یو حدود 34 الی 35 بود

و کلی ازش راضی بود

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مانیتوری که انتخواب کردید ال سی دی است پیشنهاد بنده خرید نسل جدید ال جی های 24 یا 27 اینچ است به دو دلی:

1.خدمات و پشتیبانی و قطعات ال جی در داخل یافت می شود.

2.پنل آی پی اس دارند و کمترین آسیب پذیری برای چشم و در عین حال بیشترین زاویه ی تصویر و همچنین جلوه ی مشکی مناسبتری دارند.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، iman90 گفته است :

سلام

مانیتور خوبه

پاور هم همونی که دوستان فرمودند  کولرمستر v650 فول ماژولار رو پیشنهاد میکنم

فکر کنم 850 ها به صرفه تر از 960 باشند

اگه اشتباه نکنم  روی 7600K  فن نباشه و اگه بخوای بخری مسلما خرید 7700 بودن  K خیلی بهتر  باشه. یکی دو سال دیگه فن استوکش رو در میاری و یدونه خوبش رو روش میندازی

رم ها تون که جای بحث نداره

مین بردهم ایسوس توصیه میکنم یعنی همون 800 الی 900 تومنی هاش

کیس هم که نظر ی ندارم

سلام ، SSD Sata خب از نظر پرفورمنس و سرعت تقریبا یک سوم nvme هست و این تفاوت سرعت شاید تو کارهای کوچیک زیاد خودشو نشون نده ولی برا کارهای با حجم بالا (مثلا یه پروژه سنگین بخوای ایمپورت کنی تو ادوبی پریمیر یا مثلا یه فایل zip با حجم 10 گیگ رو بخوای اکسترکت کنی) تفاوت محسوسی داره . علاوه بر اینها خیلی شیک و مجلسی رو برد سوار میشه دیگه دیگه ساتا کشیدن از مادربرد و پیچ کردن هارد و ... رو نداره

مین برد هم واقعا قصد هزینه زیاد ندارم چون چیز بیشتری بهم نمیده ، با توجه به اینکه دو سه سال دیگه خواستم سیستم ارتقا رو بدم هم مادربورد رو باید با cpu بدم بره با این مسخره بازیهای اینتل سر socket های جدید

در 10 ساعت قبل، MamadMedusa گفته است :

پیشنهادم رو پیوست کردم

مانیتور همون که خودتون گفتیم بهترین گزینه موجوده

برای مادربرد یه مدل رده بالا رو توصیه میکنم ( تو قسمت cpu توضیح دادم )

برای cpu بدون شک نباید به کمتر از 7700K رضایت بدید . cpu برای شما مهم ترین جز . یه مادربرد بالارده انتخاب کردم که مدار تغذیه قوی داشته باشه و یه واتر کولر 240 گذاشتم که بتونید پردازنده رو اور کلاک کنید . یادتون نره اورکلاک برای شما از همه چیز واجب تره .

برای رم هم من دلیلی نمیبینم 100 تومن بیشتر هزینه کنید برای gskill trident z . مدل evo x هم led داره و هم قیمتش مناسب تره و رده بالا محسوب میشه . اما اگه دلتون راضی نمیشه  فقط با gskill راضی میشید اونم گزینه خوبیه و میتونید جایگزین کنید

برای ذخیره سازی هم 960 evo  گیگ 250 کافیه و 500 گیگ لازم نیست . قیمت 500 گیگ 1 تومن و قیمت 250 گیگ 600 تومن هست . شما 400 صرفه جویی میکنید که میتونید یه هارد 2 ترا بردارید .

برای کیس به نظرم dukase بهتر باشه و ظاهر زیباتری داره . بازم انتخاب با خودتونه ولی من نظرم روی dukase هست

پاور هم سری V از کولر مستر انتخاب کردم که از VS کروسیر مقداری بهتره و توی اورکلاک خیالتون راحت تر باشه

واتر کولر هم از گرین انتخاب کردم که مقرون به صرفه هست و پرفورمنس خوبی داره . اگر خواستید میتونید با هر واتر کولر 240 دیگه ای عوض کنید ( فقط سری EX از deepcool نگیرید که نشتی پیدا میکنه و تمام قطعات رو دود میکنه )

پ ن بسیار مهم : شما سعی کن حتما یه هارد حد اقل 1 ترا برداری . چون به زودی وسوسه xDxDمیشی و یه گرافیک میخری و گیم هم انجام میدی .

موردی بود بفرمایید راهنماییتون کنم

Capture.JPG

سلام دوست عزیز ممنون بابت پاسخت . مادربورد پیشنهاد جالبی بود ولی نمیدونم چندتا مورد اضافه تر ارزش هزینه بیشتر نسبت به مادربورد انتخابی قبلی خودم رو داره یا نه. فکر کنم اصلی ترین قابلیت اضافه تری که داره m.2 shield اش هست که یه حالت خنک کننده برا ssd nvme داره و محافظش هم هست . مگرنه کارت صدای بهتر و مدار صوتی گرونتر و داشتن پورت Dsiplay port و killer lan و اینا شاید چندان کاربردی نباشه برام . اختلاف قیمت 220 تومنیش هم هست . به چه دلیل برا اور کردن بهتر از مینبرد گفته شده خودم هست؟

cpu از همون اول هم نظرم رو 7700K بود ولی تو نت خیلی در موردش بد نوشتن ، میگن مشکلات گرمایی شدید داره و اینتل هم علننا به مصرف کننده ها گفته cpu رو اورکلاک نکنن 

هارد هم الان یه لپتاپ دارم که 850 evo روشه و همینقدر از نظر حجمی کاملا کفاف کارمو میده ، چون هارد سیستم رو میخوام یه پارچه بزارم اصلا سراغ هارد مکانیکی نمیرم :1_grinning: واقعا سرطانه در مقایسه با SSD

لینک به دیدگاه

اون رمه جی اسکیل خیلی مدل خوبیه ولی یکم زیادی گرانه پیشنهاد من تهیه یه رمه ارزان تره

و برای مانیتور اینکه مدل بسیار خوبی هست ولی مانیتور های ایسوز تو ایران به صورت بسیار بد قیمت خوردن و ارزش خریدشون خیلی کمه

پیشنهاد من خرید دو عدد از این مانیتور هست که به نظرم. برای برنامه نویس دو مانیتور بهتر جواب بده 

http://lioncomputer.ir/product/8804/مانیتور+23+اینچ+بنکیو+VZ2350HM/#prettyPhoto

هرچند که باید یه گرافیک ارزون قیمت بگیرید که از دو مانیتور پشتیبانی کنه

پردازنده هم 7700 کا انتخاب کنید

بعد اینکه چرا نمیرید سراغ ای ام دی؟

هم از خرید کولر راحت میشید هم پرفورمنس بیشتری میگیرید واسه کاراتون

لینک به دیدگاه

دوستان به نظرم دو تا نقطه ابهام موند فقط دیگه : 

1 ) افرادی که 7700K دارن راضی هستن؟این بحث گرمای وحشتناکش حتی تو کارای عادی و اینکه رسما نمیشه اورکلاش کرد با اون گرما خیلی وایرال شده. در نظر بگیرید که سیستم من علننا 17 18 ساعت در روز رو روشنه حداقل و بدبختانه تو زمستون جاش طوری هست که خیلی نزدیک شوفاژه :S خیلی خیلی برام مهمه که همیشه استیبل باشه و دماش بالا نره چون واقعا در اکثر اوقات کار سنگینی هم باهاش انجام نمیخوام بدم و کلاک ریت بالایی که فقط داره گرما تولید میکنه بدتر به ضررمه. تفاوت قیمتیش هم در نظر باشین با یه چی مثل i5-7600K . کلا این 7700K ها انگار پردازنده های خوش ساختی نیستن

2) سوال بعدیم در مورد رم هست . بین gskill trident z و geil evo x کدوم رو پیشنهاد میدین؟ geil شاید نزدیک 100 یا بیشتر ارزونتر هست و led هم داره ، از طرفی gsikll رو شنیدم از نظر برندی معتبر تر و با کیفیت تر از geil هست. راهنمایی کنید لطفا ، کیفیت خود برند خیلی برام مهمه . مثلا تو پاور هم نمیشه یه برند مسخره ای مثل گرین رو با کورسیر مقایسه کرد

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Cantaver گفته است :

اون رمه جی اسکیل خیلی مدل خوبیه ولی یکم زیادی گرانه پیشنهاد من تهیه یه رمه ارزان تره

و برای مانیتور اینکه مدل بسیار خوبی هست ولی مانیتور های ایسوز تو ایران به صورت بسیار بد قیمت خوردن و ارزش خریدشون خیلی کمه

پیشنهاد من خرید دو عدد از این مانیتور هست که به نظرم. برای برنامه نویس دو مانیتور بهتر جواب بده 

http://lioncomputer.ir/product/8804/مانیتور+23+اینچ+بنکیو+VZ2350HM/#prettyPhoto

هرچند که باید یه گرافیک ارزون قیمت بگیرید که از دو مانیتور پشتیبانی کنه

پردازنده هم 7700 کا انتخاب کنید

بعد اینکه چرا نمیرید سراغ ای ام دی؟

هم از خرید کولر راحت میشید هم پرفورمنس بیشتری میگیرید واسه کاراتون

سلام ، آره خودمم فکر میکنم برم سراغ همون Geil evo x برا رم

مانیتور رو زدین به هدف قشنگ . مانیتورهای 150 60 دلاری ایسوس قیمت 1100 دارن تو کشور ما که بسیار جالبه :S مانیتور پیشنهادی رو امتحان کردین شما؟راضی هستین؟برای کار بلند مدت بی وقفه خیلی برام مهمه چشم رو اذیت نکنه

cpu هم اصلا رایزن تو برنامه هام نیست . دلایل زیادی هم داره : از نداشتن گرافیک مجتمع بگیر تا ساپورت اما اگر رم ها ازش و مشکلات پشتیبانی و عملکرد بسیار ضعیف در تک هسته و ...

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، gamer5 گفته است :

سلام دوست عزیز ممنون بابت پاسخت . مادربورد پیشنهاد جالبی بود ولی نمیدونم چندتا مورد اضافه تر ارزش هزینه بیشتر نسبت به مادربورد انتخابی قبلی خودم رو داره یا نه. فکر کنم اصلی ترین قابلیت اضافه تری که داره m.2 shield اش هست که یه حالت خنک کننده برا ssd nvme داره و محافظش هم هست . مگرنه کارت صدای بهتر و مدار صوتی گرونتر و داشتن پورت Dsiplay port و killer lan و اینا شاید چندان کاربردی نباشه برام . اختلاف قیمت 220 تومنیش هم هست . به چه دلیل برا اور کردن بهتر از مینبرد گفته شده خودم هست؟

cpu از همون اول هم نظرم رو 7700K بود ولی تو نت خیلی در موردش بد نوشتن ، میگن مشکلات گرمایی شدید داره و اینتل هم علننا به مصرف کننده ها گفته cpu رو اورکلاک نکنن 

هارد هم الان یه لپتاپ دارم که 850 evo روشه و همینقدر از نظر حجمی کاملا کفاف کارمو میده ، چون هارد سیستم رو میخوام یه پارچه بزارم اصلا سراغ هارد مکانیکی نمیرم :1_grinning: واقعا سرطانه در مقایسه با SSD

مادربردی که که من بهتون پیشنهاد دادم مدار تغذیه بهتری داره و راحت تر اروکلاک میکنه ( در نتیجه ولتاژ کمتری نیازه و دمای cpu هم کمتره )

m2 sheild یگی از بهترین قابلیت ها هست مخصوصا برای شما که فقط از m2 استفاده میکنید و کار سنگین انجام میدید . در کل همه ی ssd های m2 بعد از کار مقداری داغ میشن و عملکردشون به شدت میاد پایین . 

در مورد 7700K  من به شدت تکذیب میکنم . تمام 7700K  به راحتی به 5 گیگاهرتز میرسن . خیلی هم cpu خوبی هست و مشکل گرمایی نداره . ازاینجور صحبت ها تو نت زیاده . خیلی توجه نکنید ( مگر یکی دو تا سایت ایرانی و خارجی که حرفشون سند )

در 20 دقیقه قبل، gamer5 گفته است :

دوستان به نظرم دو تا نقطه ابهام موند فقط دیگه : 

1 ) افرادی که 7700K دارن راضی هستن؟این بحث گرمای وحشتناکش حتی تو کارای عادی و اینکه رسما نمیشه اورکلاش کرد با اون گرما خیلی وایرال شده. در نظر بگیرید که سیستم من علننا 17 18 ساعت در روز رو روشنه حداقل و بدبختانه تو زمستون جاش طوری هست که خیلی نزدیک شوفاژه :S خیلی خیلی برام مهمه که همیشه استیبل باشه و دماش بالا نره چون واقعا در اکثر اوقات کار سنگینی هم باهاش انجام نمیخوام بدم و کلاک ریت بالایی که فقط داره گرما تولید میکنه بدتر به ضررمه. تفاوت قیمتیش هم در نظر باشین با یه چی مثل i5-7600K . کلا این 7700K ها انگار پردازنده های خوش ساختی نیستن

2) سوال بعدیم در مورد رم هست . بین gskill trident z و geil evo x کدوم رو پیشنهاد میدین؟ geil شاید نزدیک 100 یا بیشتر ارزونتر هست و led هم داره ، از طرفی gsikll رو شنیدم از نظر برندی معتبر تر و با کیفیت تر از geil هست. راهنمایی کنید لطفا ، کیفیت خود برند خیلی برام مهمه . مثلا تو پاور هم نمیشه یه برند مسخره ای مثل گرین رو با کورسیر مقایسه کرد

1-شما اگر از یک واتر کولر 240 استفاده کنید راحت میتونید اورکلاک کنید و مشکل دمایی نداشته باشید . زیاد به شایعات توجه نکنید . 7700K پردازنده بسیار خوب و خوش ساختیه .

2- هر دو در یک سطح هستند ولی از trident z بیشتر برای رکورد زنی استفاده میکنن . من نظرم روی همون evo x هست چون led زیبایی داره

در 9 دقیقه قبل، gamer5 گفته است :

مانیتور رو زدین به هدف قشنگ . مانیتورهای 150 60 دلاری ایسوس قیمت 1100 دارن تو کشور ما که بسیار جالبه :S مانیتور پیشنهادی رو امتحان کردین شما؟راضی هستین؟برای کار بلند مدت بی وقفه خیلی برام مهمه چشم رو اذیت نکنه

cpu هم اصلا رایزن تو برنامه هام نیست . دلایل زیادی هم داره : از نداشتن گرافیک مجتمع بگیر تا ساپورت اما اگر رم ها ازش و مشکلات پشتیبانی و عملکرد بسیار ضعیف در تک هسته و ...

در مورد مانیتور نظرم روی یک عدد mx259 هست . فکر کنم پردازنده داخلی 7700K توانایی پشتیبانی از دو مانیتور رو نداشته باشه و به مشکل بخورید و ضرر کنید . 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، gamer5 گفته است :

سلام ، SSD Sata خب از نظر پرفورمنس و سرعت تقریبا یک سوم nvme هست و این تفاوت سرعت شاید تو کارهای کوچیک زیاد خودشو نشون نده ولی برا کارهای با حجم بالا (مثلا یه پروژه سنگین بخوای ایمپورت کنی تو ادوبی پریمیر یا مثلا یه فایل zip با حجم 10 گیگ رو بخوای اکسترکت کنی) تفاوت محسوسی داره . علاوه بر اینها خیلی شیک و مجلسی رو برد سوار میشه دیگه دیگه ساتا کشیدن از مادربرد و پیچ کردن هارد و ... رو نداره

آخه برای کیس هایی با این قیمت، توصیه نمیشه. در مورد یک سوم بودن هم لطفا دوستانی که در عمل  کار کردند اگه نظر بدند خیلی خوبه

بله با نظر شما موافق هستم. مثلا   zip های 60 الی 70 گیگی روی ssd ها کمی وقت گیرتر هستش. اما ببین این تفاوت قیمت برات واقعلا در عمل میصرفه

، چون هارد سیستم رو میخوام یه پارچه بزارم اصلا سراغ هارد مکانیکی نمیرم :1_grinning: واقعا سرطانه در مقایسه با SSD

!!!!

لینک به دیدگاه

در مورد مانیتور پنلش ah ips هست و برای کار طولانی با کامپیوتر ساخته شده 

خودم تستش نکردم ولی کسایی که داشتنش راضی بودن ازش

به نظرم یکی الان تهیه کنید یکی هم وقتی داشتین گرافیک جدید تهیه میکردین واسه سیستمتون (چون گفتین میخواید واسه بازی سازی اقدام کنید احتمال زیاد قصد تهیه گرافیک رو هم دارید در آینده) 

درمورد رایزن هم مشکلات رمش برطرف شده با آپدیت ها و الان تا3200 ساپورت میکنه بدون هیچ مشکلی در مورد تک هسته هم به اون صورت بد نیست هرچند اگه پردازش تک هسته برای شما مهم تره همون اینتل بهتره واستون

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، MamadMedusa گفته است :

در مورد مانیتور نظرم روی یک عدد mx259 هست . فکر کنم پردازنده داخلی 7700K توانایی پشتیبانی از دو مانیتور رو نداشته باشه و به مشکل بخورید و ضرر کنید . 

دو مانیتور بودن تو برنامم نیست والا به طور کلی mx259 هم دیگه هزینم رو فضای میکنه :1_grinning: با توصیه های خوب شما مادربورد و پردازنده رو مدل بالاتری انتخاب کردم که خب تا همینجاش یه 500 تومنی نسبت به بودجه ای که فکر میکردم بیشتر شده . مادربورد خیلی خوبی پیشنهاد کردین ممنون :x

در 9 ساعت قبل، iman90 گفته است :

آخه برای کیس هایی با این قیمت، توصیه نمیشه. در مورد یک سوم بودن هم لطفا دوستانی که در عمل  کار کردند اگه نظر بدند خیلی خوبه

بله با نظر شما موافق هستم. مثلا   zip های 60 الی 70 گیگی روی ssd ها کمی وقت گیرتر هستش. اما ببین این تفاوت قیمت برات واقعلا در عمل میصرفه

در 10 ساعت قبل، gamer5 گفته است :

نمیصرفه به نظر شما؟:35_thinking: آره تفاوت قیمت زیاده ، شاید حول و حوش 400 و خرده ای اختلافه بین SSD معمولی و nvme اش

دوستان کسایی که از nvme ها (nvme درست درمون مثل plextor یا samsung evo) استفاده کردن تفاوت محسوسی با ssd های معمولی احساس کردن باهاش؟

در 8 ساعت قبل، Cantaver گفته است :

در مورد مانیتور پنلش ah ips هست و برای کار طولانی با کامپیوتر ساخته شده 

خودم تستش نکردم ولی کسایی که داشتنش راضی بودن ازش

به نظرم یکی الان تهیه کنید یکی هم وقتی داشتین گرافیک جدید تهیه میکردین واسه سیستمتون (چون گفتین میخواید واسه بازی سازی اقدام کنید احتمال زیاد قصد تهیه گرافیک رو هم دارید در آینده) 

درمورد رایزن هم مشکلات رمش برطرف شده با آپدیت ها و الان تا3200 ساپورت میکنه بدون هیچ مشکلی در مورد تک هسته هم به اون صورت بد نیست هرچند اگه پردازش تک هسته برای شما مهم تره همون اینتل بهتره واستون

شما که بزرگترین کمک رو کردین با مانیتوری که پیشنهاد دادین و واقعا یه 500 تومنی از هزینه های من کم کردین . خیلی خیلی ممنون ، مانیتور پیشنهادیتون تو اون رنج قیمت بی نظیره و قشنگ جواب کار منو میده

دو مانیتوری بودن تو برنامم نیست به طور کلی چون به هر حال سیستمم هم خونگیه و اتاق هم کوچیک و اصلا کارم به اون حد حرفه ای هم نمیشه دیگه

رایزن هم والا فعلا اول راهه . بعد از برداشته شدن انحصار تکنولوژی Hyper threading ، شرکت AMD تازه بعد چند سال خواب به بازار حرفه ای برگشته و یکم از غافله عقبه به نظرم. برا نسل بعد یا بعدترش حتما AMD جزء گزینه هام هست ولی واقعا در حال حاضر هیچ رقمه نمیشه با پردازنده های اینتل مقایسشون کرد . حتی مادربورد حرفه ای و درست درمون هم با سوکت های مخصوص رایزن درست پیدا نمیشه . علاوه بر اینا یه هزینه کارت گرافیک هم میزاره رو دستم که فعلا اصلا جزء برنامه هام نیست بودجشم ندارم واقعا :1_grinning: برا گیم PS4 دارم . کارت گرافیک یه زمانیم نیازم بشه صرفا برا کاربردهایی به جز گیمه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...