رفتن به مطلب

[حل شد] مشکل نصب ویندوز 10 ارور compareexchange128

GRANDAM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

ممنون از شما من تا مرحله 4 رفتم و cpu id و اینارو پیدا کردم فایلم دانلود کردم ( راه دوم ) اما قسمت 4 رو متوجه نمیشم من چیزیو تنظیم نکردم مثلا لطفا کمک کنید

در در 1396/04/12, 15:12:31، hnplay گفته است :

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

ممنون از شما من تا مرحله 4 رفتم و cpu id و اینارو پیدا کردم فایلم دانلود کردم ( راه دوم ) اما قسمت 4 رو متوجه نمیشم من چیزیو تنظیم نکردم مثلا لطفا کمک کنید

YOUR_BIOS.BIN

منظورش بایوس خود مین هست که از سایت خود مین میگیری .

لینک به دیدگاه

ببخشید من منظورم راه دوم هست اون راه اوله که تو قسمت 4 فایل بایوسو میخواد

من نگرفتم از سایت با نرم افزار گرفتم خودش دان کردو نصب نمیدونمم کجا هست. ببخشید انقدر سوال میکنم چند تا سوال داشتم

1- تو مرحله 3 کار خاصی لازمه چون زده تنظیم کن میکرو کد هاتو.

2- چجوری تنظیم باید کرد

3- cborm195 به چه دردی میخوره؟

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

ببخشید من منظورم راه دوم هست اون راه اوله که تو قسمت 4 فایل بایوسو میخواد

من نگرفتم از سایت با نرم افزار گرفتم خودش دان کردو نصب نمیدونمم کجا هست. ببخشید انقدر سوال میکنم چند تا سوال داشتم

1- تو مرحله 3 کار خاصی لازمه چون زده تنظیم کن میکرو کد هاتو.

2- چجوری تنظیم باید کرد

3- cborm195 به چه دردی میخوره؟

1&2- اول اسم ncpucode-lga-771-775-microcode-cpuid-1067x-6Fx.bin به ncpucode.bin تغییر میدی و بعد attrib +R ncpucode.bin این دستور فایل ncpucode.bin رو readonly میکنه. دستی هم میتونی انجامش بدی میزنی properties بعد تیک گزینه readonly رو میزنی همین کار و انجام میده.

3. واسه کار ما cbrom میکرو کدهای فایل ncpucode.bin رو میریزه داخل فایل بایوس اصلی.

ویرایش شده توسط hnplay
لینک به دیدگاه

توی این روش اگه میشه کمک کنید توی همونجاست یکم پایینتر

من منظورم این روش بود 595a272b79d4e_322.thumb.JPG.c87490d7c2080c1c6f730c79fc9ccfac.JPG

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

توی این روش اگه میشه کمک کنید توی همونجاست یکم پایینتر

من منظورم این روش بود 595a272b79d4e_322.thumb.JPG.c87490d7c2080c1c6f730c79fc9ccfac.JPG

روش اول زده پیشنهادی Method 1 (recommended)

همین روش اول رو برو

لینک به دیدگاه

نه روش اول ریسکیه برای همین روش 2 میرم  . روش اول همرو میپاکه ( یوقت میبینی مثلا برق میره چیزی میشه به فنا مییریم ) روش دوم فقط 771 رو اضافه میکنه برقم رفت یا اتفاق دیگه ای سیپیو قبلیمو میزارم درس میکنمش. اگه ممکنه این راهو شما ببینین به من کمک کنید خیلی نیاز دارم ممنون از شما مثبتام ببخشید تموم شد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

نه روش اول ریسکیه برای همین روش 2 میرم  . روش اول همرو میپاکه ( یوقت میبینی مثلا برق میره چیزی میشه به فنا مییریم ) روش دوم فقط 771 رو اضافه میکنه برقم رفت یا اتفاق دیگه ای سیپیو قبلیمو میزارم درس میکنمش. اگه ممکنه این راهو شما ببینین به من کمک کنید خیلی نیاز دارم ممنون از شما مثبتام ببخشید تموم شد

. واسه کار ما cbrom میکرو کدهای فایل ncpucode.bin رو میریزه داخل فایل بایوس اصلی.

پاک نمیکنه که اینم اضافه میکنه.

20000h(128.00K)                         147E3h(81.97K)  tt.BIN
  1. XGROUP CODE       0E440h(57.06K)   0A00Dh(40.01K)  awardext.rom
  2. ACPI table        042D0h(16.70K)   0195Ch(6.34K)   ACPITBL.BIN
  3. EPA LOGO          0168Ch(5.64K)    0030Dh(0.76K)   AwardBmp.bmp
  4. GROUP ROM[18]     03550h(13.33K)   023DEh(8.97K)   ggroup.bin
  5. GROUP ROM[20]     02900h(10.25K)   01E87h(7.63K)   ffgroup.bin
  6. YGROUP ROM        0C1A0h(48.41K)   06721h(25.78K)  awardeyt.rom
  7. GROUP ROM[22]     0F630h(61.55K)   00329h(0.79K)   tgroup.bin
  8. GROUP ROM[23]     0F630h(61.55K)   0015Bh(0.34K)   t1group.bin
  9. GROUP ROM[24]     0F630h(61.55K)   0051Ah(1.28K)   t2group.bin
 10. GROUP ROM[ 0]     07730h(29.80K)   02CCBh(11.20K)  _EN_CODE.BIN
 11. VGA ROM[1]        0C000h(48.00K)   078C6h(30.19K)  BLB_1471.DAT
 12. MINIT             07400h(29.00K)   07433h(29.05K)  MEMINIT.BIN
 13. PCI ROM[A]        0C000h(48.00K)   066ABh(25.67K)  rtegrom.LOM
 14. GV3                022ADh(8.67K)   00BD6h(2.96K)   PPMINIT.ROM
 15. OEM0 CODE         02AEBh(10.73K)   01FCCh(7.95K)   SBF.BIN
(SP) NCPUCODE          13000h(76.00K)   13000h(76.00K)  NCPUCODE.BIN

من خودم یه تست زدم روی یه فایل بایوس مین گیگا

دستور CBROM195 G31MS2L.F9 /nc_cpucode NCPUCODE.BIN

که بزنی فایل ncpucode.bin رو میریزه داخل G31MS2L.F9 که فایل بایوس اصلی مین گیگا هست. نگاه کن بعد شماره 15 اضافه شده.

لینک به دیدگاه

اقا بخدا هیچی نفهمیدم:3_grin: ساده بگو :14_relaxed: شما خودت یبار کل اموزشو ساده برای ما بگو انجام بدیم:14_relaxed:

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

اقا بخدا هیچی نفهمیدم:3_grin: ساده بگو :14_relaxed: شما خودت یبار کل اموزشو ساده برای ما بگو انجام بدیم:14_relaxed:

خوب :D

1- بایوس مادربرد رو از سایتش باید بگیری اگر مبهم هست واست  مدل مین رو بگو لینک شو بهت میدم.

2- http://xdel.ru/downloads/bios-mods.com-tools/CBROM v1.95/CBROM195.EXE 

3- اینو باید از حالت فشرده خارج کنی اخر کار باید ازش استفاده کنی http://www.delidded.com/dl-content/uploads/2014/06/intelmicrocodelist_v04a.zip

4- اینو بعد از اینکه دانلود کردی اسمش رو به ncpucode.bin تغییر میدی http://www.delidded.com/lga-771-775-microcode/ncpucode-lga-771-775-microcode-cpuid-1067x-6Fx.bin

5- همه این فایل های دانلودی رو توی یک پوشه میریزی

6- فایل ncpucode.bin رو باید readonly کنی میتونی روش راست کلیک بعد بزنی properties بعد تیک گزینه readonly رو بزنی بعد هم ok کنی.

7-باید کنسول رو با دسترسی administrator باز کنی و بیای داخل پوشه شماره 5 واسه این کار هم میتونی start>>all program>> Accessories >>roye Command prompt  rast click mizani run as administrator بعد آدرس پوشه شماره 5 رو کپی میکنی بعد داخل کنسول cd میزنی و آدرس پوشه رو پیست میکنی بعدش و یه enter میزنی.

8- این دستور  cbrom195.exe YOUR_BIOS.BIN /nc_cpucode NCPUCODE.BIN رو باید بزنی البته قبلش باید نام فایل اصلی بایوس مادربردت رو به جای your_bios.bin بزنی اسمش هم باید یه چیزی تو این مایه ها باشه G31MS2L.F9 پس باید اینجوری کد رو بزنیم  cbrom195.exe G31MS2L.F9 /nc_cpucode NCPUCODE.BIN دیگه امیدوارم گرفته باشی.

9- intelmicrocodelist.exe YOUR_BIOS.BIN این دستور رو میزنی البته باید مثل شماره 8 نام فایل بایوس اصلی مادربردت رو به جای your_bios.bin تغییر بدی. پس به طور مثال میشه intelmicrocodelist.exe  G31MS2L.F9 خوب اگر دیدی چند تا میکرو کد به تاریخ 2010 اضافه شده یعنی کارمون تا اینجا درست انجام دادیم.

10- الان فایل بایوس مین با میکروکدهای جدید آماده است باید بایوس رو با این فایل آپدیت کنی .

11- بایوس رو باید فول ریست کنی میشه پی سی رو از برق بکشی یه چند دقیقه باتری رو بیرون بیاری بعد جا بزنی بایوس فول ریست میشه.

12- به امید خدا بالا میاد و ویندوز 10 رو نصب میکنی :D

لینک به دیدگاه

بایوسو از @bios  اپدیت کردم  بایوس ماادربردممg31m es2c rev 1.x  هس خودم دارمش ( الان دانلود مکنم ) 

خیلیییییییییی ممنون از شما که انقد کمک کردین  فقط راستشو بخواین من اصن از ریسک خوشم نمیاد در این حد که باید بایوسو اپدیت میکردم دا e5460 بخوره بعد چون میترسیدم e5430 برداشتم . اگه میشه شما راه 2 هم بگی خیلی ممنون میشم چون خودم خیلی از ریسک میترسم بعد پولو مولم تو بند و بساط نداریم مادربرد بسوزه تا سال بعد نداریم کامپیوتر:3_grin:( پ.ن : اگه مادربرد بخرم مادربرد 2011 سال دیگه کنسل میشه )

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

بایوسو از @bios  اپدیت کردم  بایوس ماادربردممg31m es2c rev 1.x  هس خودم دارمش ( الان دانلود مکنم ) 

خیلیییییییییی ممنون از شما که انقد کمک کردین  فقط راستشو بخواین من اصن از ریسک خوشم نمیاد در این حد که باید بایوسو اپدیت میکردم دا e5460 بخوره بعد چون میترسیدم e5430 برداشتم . اگه میشه شما راه 2 هم بگی خیلی ممنون میشم چون خودم خیلی از ریسک میترسم بعد پولو مولم تو بند و بساط نداریم مادربرد بسوزه تا سال بعد نداریم کامپیوتر:3_grin:( پ.ن : اگه مادربرد بخرم مادربرد 2011 سال دیگه کنسل میشه )

روش دوم خیلی سخت تره تازه احتمال خطا هم داره بیخیالش شو. آخر سر هم،  روش دوم  باید فایل بایوس رو دستکاری کنی مثل روش اول،  پس واسه چی راه سخت تر رو بریم؟:|

لینک به دیدگاه

نمیدونم فقط توی سایت زده بود خطر داره واس همین  گفتم روش 2 شاید بهتره . من میترسم راستش بعد میزنم یوقت خراب میکنم شما خودت میشه برام درستش کنی؟ ممنون میشم ازت اگه کمکم کنی خلیل ممنون میشم اینم لینک بایوسم.

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-G31M-ES2C-rev-1x#support-dl

پایین زده بایوس اونو برام درست کن خیلی ممنونم. واقعا ببخشید انقدر وقتتون رو میگیرم:x

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

نمیدونم فقط توی سایت زده بود خطر داره واس همین  گفتم روش 2 شاید بهتره . من میترسم راستش بعد میزنم یوقت خراب میکنم شما خودت میشه برام درستش کنی؟ ممنون میشم ازت اگه کمکم کنی خلیل ممنون میشم اینم لینک بایوسم.

https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-G31M-ES2C-rev-1x#support-dl

پایین زده بایوس اونو برام درست کن خیلی ممنونم. واقعا ببخشید انقدر وقتتون رو میگیرم:x

خدمت شما :x

G31MES2C.F8

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، hnplay گفته است :

خدمت شما :x

G31MES2C.F8

الان نصبش کنم حله ؟ خیلی تشکر از شما

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، GRANDAM گفته است :

الان نصبش کنم حله ؟

اینجوری که سایت زده باید حل باشه.:D

لینک به دیدگاه

اومدم نصب کنم وسطش ارور داد چکار کنم :52_fearful:

در 23 ساعت قبل، hnplay گفته است :

اینجوری که سایت زده باید حل باشه.:D

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

این اروره اولش کامل پر میشه بعد ارور میده ":214341.JPG.499498ed1195059dce16be2c7fb1e77d.JPG

یه سوال مطمئنی مادربردت rev1.0 هست؟

لینک به دیدگاه

اره . هرکاری میکنم فلش بایوس ارور میده انلاینم میام بکنم ارور میده

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

اره . هرکاری میکنم فلش بایوس ارور میده انلاینم میام بکنم ارور میده

بایوس اصلی هم دستی میزنی ارور میده؟

لینک به دیدگاه

اصلا اپدیت انلاین - انتخاب بایوس برای اپدیت - پیدا کردن در سایت میزنی هرسه اش ارور فلش بایوس میده قبلش راحت اپدیت کردم بایوسو

لینک به دیدگاه

سلام بلاخره امروز @bios درست شد و بایوسو نصب کردم اما هنوز ارور قبلی هست چکار کنم؟

در در 1396/04/12, 18:45:04، hnplay گفته است :

بایوس اصلی هم دستی میزنی ارور میده؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...