رفتن به مطلب

خرید یک کیس قوی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام شما اصلا سمت بازار رضا و اینا نرو اونجا قیمتا خیلی نجومیه !!! یه q6600 رو میدادن 150 !!! شما بهتره بری میدون ولیعصر اونجا قیمتا بهتره .

در جواب دوست خوبمون : دوست عزیز منظورت چیه مادربرد اورکلاک داره اون یکی نداره :4_joy: تا به حال خنده دار تر از این ندیده بودم توی همه مادربردا میشه سیپیو و رم و... اور کرد شما از کجات اوردی اون مادربرد توش نمیشه اور کرد:4_joy::35_thinking:

لینک به دیدگاه

• ارسال 84
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 5 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام شما اصلا سمت بازار رضا و اینا نرو اونجا قیمتا خیلی نجومیه !!! یه q6600 رو میدادن 150 !!! شما بهتره بری میدون ولیعصر اونجا قیمتا بهتره .

در جواب دوست خوبمون : دوست عزیز منظورت چیه مادربرد اورکلاک داره اون یکی نداره :4_joy: تا به حال خنده دار تر از این ندیده بودم توی همه مادربردا میشه سیپیو و رم و... اور کرد شما از کجات اوردی اون مادربرد توش نمیشه اور کرد:4_joy::35_thinking:

شما سوادت نمیکشه عزیز. اگه اینطوری بود که همه مادربوردا یه چیپ ست داشتن و یه قیمت

لینک به دیدگاه

حاجی شما چرا توهین میکنی . شما که اطلاعات نداری چرا میای حرف میزنی؟ اصن شما میدونی چیپست چیه ؟  برو یکم اطلاعاتتو ببر بالا بعد بیا به بنده بگو بی سواد پسر جان.

لینک به دیدگاه

والا تا اونجایی که من میدونم سری h مادربرد ها برای اورکلاک نیست همونطور که سری غیر کا پردازنده ها مال اور کلاک نیستن

در کل توی ایران که گارانتی ها دنبال بهونه هستن تا جنس رو تعویض نکنن اورکلاک به چه دردی میخوره xD

در ضمن مثبت هم دادم منفی هاتون پاک بشه اینجا که جای دعوا نیست یکم مراعات همدیگرو کنید خب و سعی کنید از اطلاعات همدیگه استفاده کنین

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

خب اینو که منم میدونم مخصوص اورکلاک نیستن ایشون میگن کلا نمیشه اورکلاک کرد

در 23 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

والا تا اونجایی که من میدونم سری h مادربرد ها برای اورکلاک نیست همونطور که سری غیر کا پردازنده ها مال اور کلاک نیستن

در کل توی ایران که گارانتی ها دنبال بهونه هستن تا جنس رو تعویض نکنن اورکلاک به چه دردی میخوره xD

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، GRANDAM گفته است :

والا آخه اگه یادم باشه توی فروم تامس هاردویر هم پرسیده بودن برای h97 گفته بودن امکان اورکلاک سیپیو روش نیست حالا دیگه من زیاد نمیدونم

چون اصلا سمت اورکلاک و اینا نمیرم

لینک به دیدگاه

گیگابایت شما نرم افزار easytune مخصوص اورکلاک توی سیدی مادربرد هام هست باهاش راحت اور میشه کرد بدون رفتن به بایوس

در 23 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

والا آخه اگه یادم باشه توی فروم تامس هاردویر هم پرسیده بودن برای h97 گفته بودن امکان اورکلاک سیپیو روش نیست حالا دیگه من زیاد نمیدونم

چون اصلا سمت اورکلاک و اینا نمیرم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

عزیز 7600k تا 5 گیگا هرتز اور میشه با z270 

با h270 حداکثر بتونی تا 4.4 اور کنی که فرق زیادی با بوست کلاک خودش نداره.. چه کاریه 7600k بگیری وقتی نمیتونی ازش استفاده کامل کنی. بعدش اور کردن کولینگ میخواد که این دوست ما بودجه کافی نداره که کولر بگیره براش. اور کلاک رم هم مشخصات خود مادربورد میگه حداکثر 2400 ولی واسه z270 هر تا 3800 دیدم

لینک به دیدگاه

خب بنظر من حق با دوستمون هستن پردازنده غیر کا مادربرد سری ایچ براش بهتره مسلما و غیر از این آدم خرید کنه پول اضافه داده

+خبرایی شده که سوکت جدید اینتل در راهه من که باشم میرم سمت رایزن که خیلی خیلی بهتره

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

خب بله شما قیمت بالاتر بده مادربرد بهتر بگیر  z270 تا 1.7 هم الان موجود داریم ارزونترینشم اونجور که من دیدم 563 دقیقا هست  و برای اور خیلی بهتره اما شما پولش خب خودتون میبینید بالاتر هست یه متوسطش 700-800 هست بخوای اینو بگیری از بودجه دوستمون میره بالاتر

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

خب بنظر من حق با دوستمون هستن پردازنده غیر کا مادربرد سری ایچ براش بهتره مسلما و غیر از این آدم خرید کنه پول اضافه داده

+خبرایی شده که سوکت جدید اینتل در راهه من که باشم میرم سمت رایزن که خیلی خیلی بهتره

والا تا الان که آمار نشون میده بازی کردن رو کبی لیک فریم بیشتری میده تا رایزن چون ظاهرا بازیا سی پی یو با سرعت بیشتر رو از سی پی یو های با تعداد هسته ی بیشتر دوس دارن :3_grin: سوکت جدید منظورت x299? اون که اصلا واسه ما نیست. باید کلیه بفروشیم براش:4_joy:

GRANDAM عزیز هم عرض کنم من بی احترامی نکردم شما بدون اطلاعات  میای  میگی خندم میگیره منم مجبورم مثل خودت جوابتو بدم. بعدشم جبهه گرفتن نمیخواد. این جور مواقع یه سرچی بکن تو گوگل بعد به بحثت ادامه بده:21_kissing_closed_eyes:

لینک به دیدگاه

سلام خب شما گفتی با مادربردی که من گفتم نمیشه اور کرد برای همین خب خودتون جای من بودین خندتون میگرفت. 1000 تام منفی دادی:4_joy:

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام خب شما گفتی با مادربردی که من گفتم نمیشه اور کرد برای همین خب خودتون جای من بودین خندتون میگرفت. 1000 تام منفی دادی:4_joy:

الانم میگم نمیشه:4_joy: شما هر وقت اور کلاک کردی یه عکس بگیر ازش پ.خ کن من بهت2000 تا مثبت میدم

لینک به دیدگاه

والا ندارمش مادربردشو بده خودم برات اور میکنم اما باید 7000 تا بدی 2000 قبول نیس:14_relaxed::4_joy:

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

قصد توهین ندارم ولی وقتی اطلاعات کافی درمورد چیزی ندارید نباید نظر بدید 

چیپست سری h270 به هیچ وجه قابلیت اوورکلاک سی پی یو و رم رو نداره و فرق اصلیش با چیپست z270 فقط قابلبت اوورکلاکه

"برق شما بالا میره 2- برق اضافی به صورت گرما خارج میشه و هرچی برق اضافی زیاد تر باشه پاور هم داغتر میشه و عمر پاورو کم میکنه"

در مورد این نظری که شما دادید معلومه اصلا اطلاعتی از پاور ندارید 

پیشنهاد میکنم تحقیق بیشتری بکنید و در مورد چیزی که اطلاعی ازش ندارید نظر ندید

هرچند 400 وات برای 1060 کافیه 

لینک به دیدگاه

شما اصن حرف منرو قبول نداری توی نت بزن خود سایت سخت افزار گفته منم ازونجا پاورو نقل قول کردم. + مادربرد گیگا نرم افزار et داره واسه همه مادربرداش برای اور

لینک به دیدگاه

دوستان پس سیستم این شد مشکلی که نداره ؟؟

کارت zotac gtx 1060 amp

سی پی یو i5 7500

مادربورد msi b250 gaming m3

رم کروشیال Ballistix Sport LT 8GB 2400Mhz CL16 

کیس گرین زد 4 آستیاک

پاور 480 وات بگیرم یا 550؟؟ جواب این خیلی مهمه نمیخوام پاور ضعیف باشه مشکلی پیش بیاد 
ممنون

لینک به دیدگاه

دوستان پس سیستم این شد مشکلی که نداره ؟؟
کارت zotac gtx 1060 amp
  سی پی یو i5 7500
مادربورد msi b250 gaming m3
رم کروشیال Ballistix Sport LT 8GB 2400Mhz CL16 
کیس گرین زد 4 آستیاک
پاور 480 وات بگیرم یا 550؟؟ جواب این خیلی مهمه نمیخوام پاور ضعیف باشه مشکلی پیش بیاد 
ممنون

سلام داداش من مادربرد و حتما سری z بگیر مث من بعدا پشیمون نشی

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

پاورتم گریم 580بردار ک ی موقع کم نیادhttp://lioncomputer.ir/product/7674/%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1+%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86+580+%D9%88%D8%A7%D8%AA++GP580A-ES/

لینک به دیدگاه

حاجی وات مصرفیش 400 هست تشخیص شما کاملا اشتباه هست 480 هم زیادیشه

در در 1396/04/13, 03:16:10، سامی گفته است :

پاورتم گریم 580بردار ک ی موقع کم نیادhttp://lioncomputer.ir/product/7674/%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1+%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86+580+%D9%88%D8%A7%D8%AA++GP580A-ES/

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

حاجی وات مصرفیش 400 هست تشخیص شما کاملا اشتباه هست 480 هم زیادیشه

سلام داداش مطمئنی پاور 480 کافیه؟ اخه میترسم کم باشه  چون هر کی یه پاوری میگه بنداز رو سیستم  !؟!؟از 480 وات بگیر تا 600 پیشنهاد دادن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...