رفتن به مطلب

تعویض مادربرد و پردازنده !!یا خرید گرافیک!!

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان سیستم الان بنده اینه

asus b150 pro gaming \ aura

core i3 6100

asus rog rx 470 OC 

همونطور ک عنوان کردم من به سرم زده جدیدا سیستممو تعویض کنم حالا موندم مادربرد و پردازنده رو عوض کنم یا پولشو بدم و گرافیک بگیرم.کارم با سیستم هم فتوشاپه هم گیم تو رزولوشن 1080و واقعا پردازندم نمیکشه و نگاه میکنم همش رو لود 90 یا 95 درصده!!تو بازیا جدید هم همش گلوگاهه برا گرافیکم

مادربرد و پردازنده مد نظرم اینه

http://lioncomputer.ir/product/11801/سی+پی+یو+ای+ام+دی+Ryzen+5+1600X/

http://lioncomputer.ir/product/11865/مادربرد+گیگابایت+AX370-Gaming+5/

حالا به نظر شما مادربرد و پردازنده رو عوض کنم یا گرافیک و پردازنده ؟

ویرایش شده توسط ali.king
لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

سلام دوستان سیستم الان بنده اینه

asus b150 pro gaming \ aura

core i3 6100

asus rog rx 470 OC 

همونطور ک عنوان کردم من به سرم زده جدیدا سیستممو تعویض کنم حالا موندم مادربرد و پردازنده رو عوض کنم یا پولشو بدم و گرافیک بگیرم.کارم با سیستم هم فتوشاپه هم گیم تو رزولوشن 1080و واقعا پردازندم نمیکشه و نگاه میکنم همش رو لود 90 یا 95 درصده!!تو بازیا جدید هم همش گلوگاهه برا گرافیکم

مادربرد و پردازنده مد نظرم اینه

http://lioncomputer.ir/product/11801/سی+پی+یو+ای+ام+دی+Ryzen+5+1600X/

http://lioncomputer.ir/product/11865/مادربرد+گیگابایت+AX370-Gaming+5/

حالا به نظر شما مادربرد و پردازنده رو عوض کنم یا گرافیک و پردازنده ؟

شما مادربرد و پردازنده رو عوض کن ولی مادربرد سری ایکس 370 نگیر 

یه مادربرد بی350 بگیر با یکم افزایش بودجه 1700 بگیر

لینک به دیدگاه

سلام خدمت شما. اگر قسظ شما فقط گیم هست بهتره اینتل بگیرین چون طبق تست های انجام شده که توی خود لیون هم موجوده پردازنده 7500 اینتل دربرابر 1500x رایزن در گیم 6 درصد قویتره اما اگر کار هم با کامپیوترتون مثل انیمیشن سازی و اینها هم میکنید رایزن بگیرید چون رایزن توی اینکارا 20 درصد قویتره ولی توی گیم با وجود تعداد هسته بالاتر از اینتل ضعیف تره 

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام خدمت شما. اگر قسظ شما فقط گیم هست بهتره اینتل بگیرین چون طبق تست های انجام شده که توی خود لیون هم موجوده پردازنده 7500 اینتل دربرابر 1500x رایزن در گیم 6 درصد قویتره اما اگر کار هم با کامپیوترتون مثل انیمیشن سازی و اینها هم میکنید رایزن بگیرید چون رایزن توی اینکارا 20 درصد قویتره ولی توی گیم با وجود تعداد هسته بالاتر از اینتل ضعیف تره 

حرف هایی ک فن های اینتل میزنن

رایزن از نظر گیمر های معمولی بسیار بهتر از اینتل هست چون تفاوت قدرت شاید 5 درصد باشه ولی افت فریمی ک اینتل توی بازی میده 20 درصد بیشتر از رایزن هست و بدترین تجربه هم توی همون افت فریم هست و در ضمن اگر کمی دقت کنید ایشون گفتن ک یه سری کار گرافیکی مثل فوتوشاپ هم انجام میدن پس 100% رایزن پیشنهاد میشه

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

شما مادربرد و پردازنده رو عوض کن ولی مادربرد سری ایکس 370 نگیر 

یه مادربرد بی350 بگیر با یکم افزایش بودجه 1700 بگیر

ممنون داداش بابت پاسخت.ولی راستش ظاهر b350 ها اصلا به دلم نمیشینه:3_grin: نهایتش 200 بیشتر هزینه میکنم asus prime x370 رو میگیرم

مرسی بازم

لینک به دیدگاه

حاجی شما خودت برو توی کانال لیون ببین زده بعد بگو  چون فن اینتلم میگم اینتل بهتره توی خود لیون زده برای گیم بهتره اینتل اما اگر دوست عزیز کار گرافیکی انجام میده 20 درصد رایزن بهتره

در در 1396/04/13, 12:53:47، The.13east گفته است :

رایزن از نظر گیمر های معمولی بسیار بهتر از اینتل هست چون تفاوت قدرت شاید 5 درصد باشه ولی افت فریمی ک اینتل توی بازی میده 20 درصد بیشتر از رایزن هست و بدترین تجربه هم توی همون افت فریم هست و در ضمن اگر کمی دقت کنید ایشون گفتن ک یه سری کار گرافیکی مثل فوتوشاپ هم انجام میدن پس 100% رایزن پیشنهاد میشه

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

ممنون از پاسخت داداش.ولی من 1600x مد نظرمه ک بخرم ک شاید در حد 7500 اینتل باشه.و تو گیم رزولوشن 1080 رو تا گرافیک 1080 براش گلوکاه نیس.و منم کار گرافیکی هم انجام میدم

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

مرسی از پاسخت داداش

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

حاجی شما خودت برو توی کانال لیون ببین زده بعد بگو  چون فن اینتلم میگم اینتل بهتره

لیون هم خیلی چیزا رو نمیگه

1% فریم رو وقتی بت داد ک دیدی اینتل 20 درصد ضعیفه و اگر کارتت دقیقا 40فریم بده با رایزن راحت بازی میکنی ولی با اینتل45 فریم میگیری ولی هر یه مدت یه افت فریم شدید  بهت میده میفهمی ای ام دی توی بازی هم طلاست !!!

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

ممنون داداش بابت پاسخت.ولی راستش ظاهر b350 ها اصلا به دلم نمیشینه:3_grin: نهایتش 200 بیشتر هزینه میکنم asus prime x370 رو میگیرم

مرسی بازم

قیافه ینی برای شما مهمه؟؟؟

بی350 تماهاک ام اس ای قیافه بسیار زیبایی داره

و در ضمن بیشترین چیزی توی سیستم به چشم میاد کارت گرافیک و خنک کننده پردازندس !!!

ولی هر طوری میشه برد 1میلیونی بکارتون نمیاد !!! 

در عوض میتونید 1700 داشته باشید ک فوق العادس

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز من اگر بخوام در حال حاضر سیستم جدید بگیرم حتما رایزن میگیرم به خاطر ارزش خرید بالاش ولی در مورد شما اصلا نیازی به این همه هزینه نیست شما صرفا با آپگرید سی پی یو مشکلتون حل میشه. یک 6700 معمولی بنداز رو سیستم نیازی به تعویض برد نداری

در ضمن در جریان باشید که رایزن ها کاراییشون با رم فرکانس بالا خیلی بیشتر میشه تو گیمینگ بر خلاف اینتل که زیاد تاثیر نداره و اگه رمی که داری فرکانس بالا نیست و یا با رایزن ها سازگاری نداره که این عدم سازگاری با خیلی از رم ها هم فعلا تو رایزن هست، هزینه تعویض با یک رم خوب هم به هزینه هات اضافه میشه

مطمئن باش برای شما تعویض سی پی یو با 6700 کم هزینه ترین راهه

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ali.king گفته است :

سلام.الان بهترین کار برای شما اینه که cpu رو بفروشید و یه 6700 تهیه کنید . اگر هم پولی موند میتونید گرافیک رو ارتقاع بدید .
موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...