رفتن به مطلب

نظرتون در مورد این کارت 1070 چیه ؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  قصد خرید یک کارت دارم اینجا هم هوا گرمه بعضی وقتا دمای کارت تا 80 درجه هم میرسه و کارت اکثر اوقات زیرفشاره  

کارتی که پیدا کردم  

MSI GTX 1070 SEA HAWK X

http://lioncomputer.ir/product/10874/کارت+گرفیک+ام+اس+ای+GTX+1070+SEA+HAWK+X/

لیون هم نداره ولی همسایه قیمت 2090 گذاشته زیاد تو یوتیوب سرچ کردم و بررسی دیدم دماش خیلی خوب بود و از اونور فرکانسش خیلی بهتر از فاندرزادیشن و حتی بعضی 1070 شرکتای دیگه 

ارزش خرید داره ؟  از کارتای شرکت گیگا مثل 1070 G1  بهتر جواب میده ؟  از اونور نمیخوام زیاد هزینه کنم ازاینور دلم برای کارت میسوزه که داغ کنه :D

لینک به دیدگاه

در خوب بودنش شکی نیست ولی توجه داشته باشید با یه افزایش بودجه مختصر میتونید یه 1080 تهیه کنید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

اگر دما از ٨٠ بالاتر نميره مساله ايي نيست براي گرافيك مشكلي نداره اين دما به نظر بالا مياد ولي خب تحمل gpu خيلي بيشتر از اينه مهم نيست اصلا... از طرفي فكر نكنيد چون واتركولينگ هست پرفورمنس و دماي بهتر و محسوس تري نسبت به گرافيك هاي ايركولينگ بهتون ميده، در كل هزينه اضافي دادن براي واتركولرش منطقي نيست زياد.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، JDM گفته است :

در خوب بودنش شکی نیست ولی توجه داشته باشید با یه افزایش بودجه مختصر میتونید یه 1080 تهیه کنید.

موفق باشید

1080 تو گیم خیلی خوبه ولی شبا که میذارم برای ماین از 1070 کمتر جواب میده 

در ۱ ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

اگر دما از ٨٠ بالاتر نميره مساله ايي نيست براي گرافيك مشكلي نداره اين دما به نظر بالا مياد ولي خب تحمل gpu خيلي بيشتر از اينه مهم نيست اصلا... از طرفي فكر نكنيد چون واتركولينگ هست پرفورمنس و دماي بهتر و محسوس تري نسبت به گرافيك هاي ايركولينگ بهتون ميده، در كل هزينه اضافي دادن براي واتركولرش منطقي نيست زياد.

سلام علی جون مخلصم

دادا الان 1070 گیگا arous  شده 2030 ت با 60 تومن واترکولینگ دار بگیرم چطور ؟ چون خیلی رو مخه از اونورم یکی از 480 ها یی که واسه دوستم خریدیم  برای ماین سوخت گارانتی جواب داد : به علت استفاده نادرست ما قبول نمیکنیم میترسم تو دراز مدت کارت بسوزه و دستم تو حنا بمونه 

با این شرایط نمی ارزه ؟ 

لینک به دیدگاه

اگر ارزانتر پيدا نميشه كارت خوبيه از اونجا كه ليون يه مدت قيمت پايين براي فروش گذاشته بود گفتم البته قيمت ها هم تا چند وقت ديگه بر ميگرده به حالت قبل، ولي در حال حاظر با اين قيمتها كارت خوبيه...

گرافيك ٤٨٠ شما هم قطعا به خاطر دماي بالا نسوخته، گرافيك شما گرافيك گيمينگ بوده كه تمام جزييات و طراحيش مهمترينش سيستم برق رساني و مدار تغذيش براي كاربرد گيمينگ طراحي شده بوده نه استفاده ٢٤در٧ اونم در لود ١٠٠ درصد..

لینک به دیدگاه

اگر ارزانتر پيدا نميشه كارت خوبيه از اونجا كه ليون يه مدت قيمت پايين براي فروش گذاشته بود گفتم البته قيمت ها هم تا چند وقت ديگه بر ميگرده به حالت قبل، ولي در حال حاظر با اين قيمتها كارت خوبيه...

گرافيك ٤٨٠ شما هم قطعا به خاطر دماي بالا نسوخته، گرافيك شما گرافيك گيمينگ بوده كه تمام جزييات و طراحيش مهمترينش سيستم برق رساني و مدار تغذيش براي كاربرد گيمينگ طراحي شده بوده نه استفاده ٢٤در٧ اونم در لود ١٠٠ درصد..

آنقدر گفتن چندوقت دیگه قیمت برمیگرده من الان حدود 1 ماهه صبرکردم ولی خبری نشد :43_slight_frown:

خود amd هم میدونسته که اینا اسما گیمینگه ولی میرن زیر فشار ماین ولی خوب حرفتو قبول دارم اما اصلا  با چه منطقی میگه استفاده نادرست از کارت ؟ اصلا چجوری تشخیص میده ؟ :ph34r:

لینک به دیدگاه

سلام تو خریدش هیچ شکی نکن بخر چندین سال دگ هم نمیفروشی

لینک به دیدگاه

اشتباه نکن.خرید 1080 عقلانی تره! چشم ما الان واترکولر رو گرفته.ولی به نظر من قطعا یه 1080 خییییل عالی تره حداقلش تا 3 سال راحتی

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

آنقدر گفتن چندوقت دیگه قیمت برمیگرده من الان حدود 1 ماهه صبرکردم ولی خبری نشد :43_slight_frown:

خود amd هم میدونسته که اینا اسما گیمینگه ولی میرن زیر فشار ماین ولی خوب حرفتو قبول دارم اما اصلا  با چه منطقی میگه استفاده نادرست از کارت ؟ اصلا چجوری تشخیص میده ؟ :ph34r:

عزيز اولا كه amd صرفا چيپ رو طراحي و توليد ميكنه طراحي بورد و انتخاب قطعات و كولينگ و... دست شركت سازنده ايي مثل ايسوس و سافاير و.. اينهاست كه اكثرا همه جهت كاربري گيمينگ طراحي شدند،به عنوان مثال شركت ايسوس كارت هاي سري expedition هم توليد كرده كه براي استفاده ٢٤در٧ هست كه قطعات به كار رفته درش كاملا متفاوت هست..

اين هم كه گارانتي گفته به خاطر استفاده نادرست بوده اينطور نيست كه دروغ گفته باشند، يك تعميركار ساده هم كه به بورد گرافيك نگاه كنه علت رو ميتونه بفهمه اسيبي كه گرافيك تحت همچين مصارفي ميبينه كاملا مشخصه چون تو مصرف گيمينگ نميتونه همچين اتفاق هايي بيوفته.. 

لینک به دیدگاه

عزيز اولا كه amd صرفا چيپ رو طراحي و توليد ميكنه طراحي بورد و انتخاب قطعات و كولينگ و... دست شركت سازنده ايي مثل ايسوس و سافاير و.. اينهاست كه اكثرا همه جهت كاربري گيمينگ طراحي شدند،به عنوان مثال شركت ايسوس كارت هاي سري expedition هم توليد كرده كه براي استفاده ٢٤در٧ هست كه قطعات به كار رفته درش كاملا متفاوت هست..

اين هم كه گارانتي گفته به خاطر استفاده نادرست بوده اينطور نيست كه دروغ گفته باشند، يك تعميركار ساده هم كه به بورد گرافيك نگاه كنه علت رو ميتونه بفهمه اسيبي كه گرافيك تحت همچين مصارفي ميبينه كاملا مشخصه چون تو مصرف گيمينگ نميتونه همچين اتفاق هايي بيوفته.. 

+1

حرفتو قبول دارم علی جان ولی خود شما میگی دمای بالاتر از 80 درجه تحمل داره  الان من بذارم تو لود 80 درصد روزی 10-12 ساعت باید اتفاقی بیفته ؟ چرا 6 تا کارت دیگه هیچیشون نشده که حدود 7ماهه داره ثابت تو لود100 درصد کار میکنه 

یه جا دیدم کارت رو میذاشت تو مایکروویو بازم جون سالم به در میبرد :43_slight_frown:

کیفیت این msi در اون حد کیفیت ساخت مثلا سافایر نیترو هست ؟ 

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

1080 تو گیم خیلی خوبه ولی شبا که میذارم برای ماین از 1070 کمتر جواب میده 

سلام علی جون مخلصم

دادا الان 1070 گیگا arous  شده 2030 ت با 60 تومن واترکولینگ دار بگیرم چطور ؟ چون خیلی رو مخه از اونورم یکی از 480 ها یی که واسه دوستم خریدیم  برای ماین سوخت گارانتی جواب داد : به علت استفاده نادرست ما قبول نمیکنیم میترسم تو دراز مدت کارت بسوزه و دستم تو حنا بمونه 

با این شرایط نمی ارزه ؟ 

سلام 

احتمالا بایوس ادیت نشده بوده که اینو گفتند؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، abc.abc گفته است :

سلام 

احتمالا بایوس ادیت نشده بوده که اینو گفتند؟

سلام نه اصلا بایوس دست نخورده بود و بلد هم نیست مطمنم فقط دمای کاریش  70-75 بود 

لینک به دیدگاه

باز هم ميگم با خريد اين گرافيك انتظار دماي ٦٠-٧٠ درجه نداشته باشيد، بعيد ميدونم دمايي زير همين ٨٠ رو تو فول لود تجربه كنيد... يكمم استهلاك و دردسر واتركولينگش رو در نظر بگيريد، از طرفي هم من به اون فن روي گرافيك زياد نظر مساعدي ندارم  نويز بالايي دارن به خاطر طراحي و پره هاي ريزش جاذب شديد گرد و خاك هست..

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

+1

حرفتو قبول دارم علی جان ولی خود شما میگی دمای بالاتر از 80 درجه تحمل داره  الان من بذارم تو لود 80 درصد روزی 10-12 ساعت باید اتفاقی بیفته ؟ چرا 6 تا کارت دیگه هیچیشون نشده که حدود 7ماهه داره ثابت تو لود100 درصد کار میکنه 

یه جا دیدم کارت رو میذاشت تو مایکروویو بازم جون سالم به در میبرد :43_slight_frown:

کیفیت این msi در اون حد کیفیت ساخت مثلا سافایر نیترو هست ؟ 

بالاخره اين يك مساله شرطي نيست كه اگر ماينينگ كنيد صد در صد همه با هم بسوزند، شانسي هست فقط درصد احتمال سوختگي بالا ميره..

اسيبي هم كه كارت تو اين مصارف ميبينه معمولا شباهتي به سوختگي كارت هاي گيمينگ نداره.. 

در مورد دما هم من گفتم، خيلي وقتها كارت به دليل استهلاك بالا (در مصارف ماينينگ) ميسوزه نه دماي بالا!! اين دو تا دو بحث كاملا جداست..

لینک به دیدگاه

بالاخره اين يك مساله شرطي نيست كه اگر ماينينگ كنيد صد در صد همه با هم بسوزند، شانسي هست فقط درصد احتمال سوختگي بالا ميره..

اسيبي هم كه كارت تو اين مصارف ميبينه معمولا شباهتي به سوختگي كارت هاي گيمينگ نداره.. 

در مورد دما هم من گفتم، خيلي وقتها كارت به دليل استهلاك بالا (در مصارف ماينينگ) ميسوزه نه دماي بالا!! اين دو تا دو بحث كاملا جداست..

باز هم ميگم با خريد اين گرافيك انتظار دماي ٦٠-٧٠ درجه نداشته باشيد، بعيد ميدونم دمايي زير همين ٨٠ رو تو فول لود تجربه كنيد... يكمم استهلاك و دردسر واتركولينگش رو در نظر بگيريد، از طرفي هم من به اون فن روي گرافيك زياد نظر مساعدي ندارم  نويز بالايي دارن به خاطر طراحي و پره هاي ريزش جاذب شديد گرد و خاك هست..

ببخش بحث به درازا کشیده شد

واترکولینگش الان با ساپورتر شرکت msi صحبت میکردم گفت سه سال تضمین میشه  و موردی نداشتن 

از لحاظ صدا هم بررسی هاش تو سایتا دیدم نویزش خیلی خیلی کمه تولود بالا بیشتر 45 نمیرسید تو یوتیوب هم دیدم زیاد نویز نداشت ولی گردوخاکو دیگه نمیدونم چطوریه 

بازم مرسی 

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

گردوخاکو دیگه نمیدونم چطوریه 

اگه اشتباه نکنم گردوخاک بیشتر به تهویه کیس و نوع پوشش محل فیلتر ها برمیگرده :$

.........................................................................................................................................................................

نظر بنده بیشتر روی خرید 1080 هستش ولی چون ماین میکنید و کارت تحت فشار زیادی هستش همین مورد بسیار مناسب هست. البته بعد از 3.4 سال برای کارایی بهتره باید کولانت  رو تعویض کنید .
................................................

البته استحلاک کارت رو  هم در نظر بگیرید چون بعد از یه مدت ماین باید کارت رو رد کنید بره پس بهتره کمتر هزینه کنید.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط JDM
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، JDM گفته است :

اگه اشتباه نکنم گردوخاک بیشتر به تهویه کیس و نوع پوشش محل فیلتر ها برمیگرده :$

.........................................................................................................................................................................

نظر بنده بیشتر روی خرید 1080 هستش ولی چون ماین میکنید و کارت تحت فشار زیادی هستش همین مورد بسیار مناسب هست. البته بعد از 3.4 سال برای کارایی بهتره باید کولانت  رو تعویض کنید .
................................................

البته استحلاک کارت رو  هم در نظر بگیرید چون بعد از یه مدت ماین باید کارت رو رد کنید بره پس بهتره کمتر هزینه کنید.

موفق باشید.

نکته خیلی خوبیه سعی میکنم مواردو انجام بدم 

فقط کارتو دیگه رد نمیکنم مثل r9 هایی که داشتم و یکی یکی سوختن و خراب شدن بهتره از دعاهای خیر خریدار :D

یکی از دلایلی که این کارتو انتخاب کردم همینه چون تو بعد ماین خریدار کارت سالم میخواد و کارتی که رفته زیر ماین نمیپسنده حالا من بیام و با 1000 دروغ بهش بدم جوانمردی نیست و خیروبرکت از زندگی میره 

مرسی از همه بازم یکم تحقیق میکنم و شاید بخرم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...