رفتن به مطلب

فروش مين برد و CPU آنلاك شو 100% پايدار دو ماه كاركرده

Recommended Posts

با سلام،

يكعدد مين برد ASRock 870 Extreme 3 با گارانتي شاب به همراه يكعدد CPU Phenom II 555 Black با گارانتي ماتريكس كه دو ماه است خريداري شده و بطور متوسط روزي حداكثر 2 ساعت كاركرد سبك (اينترنت و آفيس) داشته بفروش مي رسد.

توضيحات:

1- CPU از بچ خاص و قابل آنلاك به چهار هسته بصورت كاملا پايدار مي باشد كه با ولتاژ هسته پايين 1.26ولت هم به راحتي و بصورت خنك كار كرده و با فن استوك تا 3.6 گيگاهرتز هم اور مي شود. ضمنا پايداري دستگاه در اين وضعيت با OCT نيز تست و تاييد شده است.

2- مين برد بدون هيچ تنظيم پيچيده و فقط با زدن كليد X هسته را آنلاك مي كند. عملكرد اين مين برد در باز كردن هسته هاي سالم و نيز قابليت اوركلاك براي دوستاني كه باهاش كار كردن كاملا شناخته شده هست و نياز به توضيح نداره.

3- سيستم طي مدت اين دوماه اور نشده و هيچ بازي هم انجام نداده. چون اصولا بنده اهل بازي نيستم (از كارت گرافيك 5450 سيستم معلومه)

4- مشخصات كامل قطعات به همراه بنچ مارك آن در حالت 4 هسته اي رو مي تونين تو لينك امضام ببينيد.

5- با توجه به نتايج بنچمارك، اگه خريدار، رم ها رو خواست (دوتا GeiL DDR3 1333 2GB CL-7)، مي تونم به همون قيمتي كه خريدم (هردوتاش 80 تومن) تقديم كنم. چون خودم بايد به همون قيمت بخرم.

علت فروش:

من فقط واسه اينترنت و آفيس از سيستم استفاده مي كنم و بنظرم قدرتش واسم زياديه. لذا مي خوام يه 775 دسته دوم جور كنم و باقيمانده پول رو به يه زخم تكنولوژيك ديگه بزنم.

در نتيجه: دو تا قطعه حتما با هم فروخته مي شه

قيمت پايه:

براي هر دوتا قطعه 200 تومان

خداييش با اين قيمت كجا 4 هسته اي ميدن؟؟؟

فروش تهران و بصورت حضوري پس از تست از طرف خريدار، در صورت ارسال به شهرستان، هزينه ارسال با خريدار

دوستان شهرستان هم اينجا بايد از طريق يكي از آشناها يا هر روشي كه به نظرشون ميرسه تست و تحويل بگيرن

ضمنا با توجه به مدت كاركرد قطعات و ارزشي كه CPU داره زير قيمت پايه به هيچ وجه فروخته نميشه.

ویرایش شده توسط Hamid Reza
لینک به دیدگاه

جدا جدا هم می فروشید؟ مثلا cpu رو؟ قیمت جدا چنده؟

همونطور كه در قسمت «علت فروش» پست اول گفتم، دوتاش با هم فروخته ميشه.

البته در صورتيكه دو خريدار قطعي براي هردوتاش به تفكيك باشه، جدا هم ميشه فروخت. قيمت 110 تومان براي هركدام.

لینک به دیدگاه

ببخشید 200 خریدارم

همونطور كه گفتم زير قيمت پايه متاسفانه اصلا راه نداره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این قیمتی که شما دادید با نو فرق انچنانی نداره..............

لینک به دیدگاه

این قیمتی که شما دادید با نو فرق انچنانی نداره..............

asrock extreame 3 الان نو 120 هست عزیز شما 110 داری میدی؟

با تشكر از توضيحات دوستان

من مجموعش رو مي خوام 220 بفروشم. با توجه به ارزش CPU (البته براي افرادي كه با اين CPU آشنا هستن)، داشتن يه CPU چهار هسته اي خنك با 6 مگ كش سطح 3 كه دو ماه كاركرد داشته خيلي بيشتر از 110 مي ارزه. مثلا 120. نتيجتا اين رقم از 220 كم مي شه و قيمت مين برد ارزونتر ميفته. ضمنا توجه كنين كه مين برد فقط دو ماه كاركرده، پس واسه كسي كه مصرف كننده واقعي باشه مي ارزه (شايد واسه دلال كمتر بيارزه ولي من هدفم اينه كه مصرف كننده ازم بخره)

موفق باشيد

لینک به دیدگاه

:o UP...... UP ........ UP =D>

لینک به دیدگاه

يه مدتي سر نزده بودم..

فقط خواستم بگم: همچنان موجوده :-?

لینک به دیدگاه

قيمت پايه كاهش يافت: 200 تا واسه دوتاش. زير اين قيمت ديگه واقعا واسم نمي صرفه. چون زياد اختلافي با 775 نداره.

دوستايي هم كه 775 دسته دوم DDR3 دارن (مين و CPU)، معاوضه هم ميشه. خبر بدن

خداييش با اين قيمت كجا 4 هسته اي ميدن؟؟؟

ببينيم چي ميشه... coolsmiley02.gif

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

قیمت CPU تک چند مد نظرتون هست؟

سلام، همونطور كه در تاپيك اول عرض كردم با هم مي فروشم. جدا نمي تونم بدم متاسفانه

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

هر دو قطعه به همرا ه RAM ها به قيمت 280 فروخته شد

با تشكر، مسئولين محترم لطفا تاپيك بسته شود

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...