رفتن به مطلب

مشاوره براي خريد مادربورد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام،  دوستان من براي سيستم جديد ميخوام مادربورد بگيرم ولي خيلي توش شك دارم بر خلاف ساير قطعات. نميدونم بايد H270 بگيرم؟ Z270بگيرم؟ ارزونترينشو بگيرم؟ يا گرونتر؟

برا سيستم قبليم Asus H97 PROGamer خريدم ولي فرق خاصي توش احساس نكردم چيز مفيدي اونقدر كه تبليغ ميكرد نداشت. برا همين موندم الان ارزون ترين Z270 رو بگيرم يا يه H270؟ يكم راهنمايي ميكنيد كه اين قيمت هاي مختلف اصلا ارزش داره يا نه يا فقط صرفا اسم چيپش مهمه و بقيش الكيه.تعداد usb3هام مهم نيست ٤ تا هم بسه. در ضمن قطعات اصلي سيستمم:

Intel Core i7 7700K

ASUS Strix GTX1070

16GB DDR4 Ram 

مرسي.

ویرایش شده توسط iMahyar77
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، iMahyar77 گفته است :

سلام،  دوستان من براي سيستم جديد ميخوام مادربورد بگيرم ولي خيلي توش شك دارم بر خلاف ساير قطعات. نميدونم بايد H270 بگيرم؟ Z270بگيرم؟ ارزونترينشو بگيرم؟ يا گرونتر؟

برا سيستم قبليم Asus H97 PROGamer خريدم ولي فرق خاصي توش احساس نكردم چيز مفيدي اونقدر كه تبليغ ميكرد نداشت. برا همين موندم الان ارزون ترين Z270 رو بگيرم يا يه H270؟ يكم راهنمايي ميكنيد كه اين قيمت هاي مختلف اصلا ارزش داره يا نه يا فقط صرفا اسم چيپش مهمه و بقيش الكيه.تعداد usb3هام مهم نيست ٤ تا هم بسه. در ضمن قطعات اصلي سيستمم:

Intel Core i7 7700K

ASUS Strix GTX1070

16GB DDR4 Ram 

مرسي.

داداش شما ک داری 7700 کا میگیری زد270 بگیر ک اورکلاک هم بتونی بکنی

ولی اگر اور برات مهم نیست 7700 معمولی با اچ270 بگیر ک هرینه هات کاهش پیدا کنه و برای 1070 هم کافیه

جاش مقدار اس اس دی سیستمت رو بیشتر کن یا یه موس و کیبرد خوب بگیر

اینا به نظر من توی تجربه بازی بیشتر تاثیر داره تا تفاوت بین 7700 کا با معمولی برای 1070

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، iMahyar77 گفته است :

Intel Core i7 7700K

ASUS Strix GTX1070

16GB DDR4 Ram 

مرسي.

منم با کاربر بالایی موافقم . 7700 + h270  کاملا کافیه

http://lioncomputer.ir/product/10967/مادربرد+ایسوس+ROG+STRIX+H270F+GAMING/

لینک به دیدگاه

اگه مشکل مالی نداری z بخر

حالا ارزون ترینش هم بخری خوبه

من z270 از gigabyte gaming 5 رو پیشنهاد میکنم

درضمن cpu ضریب بسته ادمو دل چرک میکنه اخرش

لینک به دیدگاه

كلا دليل تفاوت قيمت هاي Z270 و اينا بين خودشون چيه؟ چرا ٥٥٠ تومني داره و ٢ ميليوني هم داره؟ مگه يه چيپست نيست؟

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، iMahyar77 گفته است :

كلا دليل تفاوت قيمت هاي Z270 و اينا بين خودشون چيه؟ چرا ٥٥٠ تومني داره و ٢ ميليوني هم داره؟ مگه يه چيپست نيست؟

یک چیپست هست ولی کلی مزایای دیگه هم داره اونی 2 تومنه

تعداد فن هدر بیشتر ساتا بیشتر فاز بیشتر برای اورکلاک سی پی یو بلاک واترکولر روی خود برد حتی

شما اگر برات مهم نیست یه برد زد خوب بگیر ولی اگر بودجه محدودی دارین مادربرد اچ270 بر اساس زیبایی انتخاب کنید با 7700 معمولی  (اگر اورکلاک انجام نمیدید !!! )

تنها تفاوت این 2چیپ هم اینه ک زد قابلیت اورکلاک ضریب باز داره ولی اچ نداره !!! وگرنه همه چی این دو چیپ یکیه و در صورتی ک قصد اورکلاک سی پی یو رو نداشته باشید کارایی 100% یکسانی دارند

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Javadmpower گفته است :

اگه مشکل مالی نداری z بخر

حالا ارزون ترینش هم بخری خوبه

من z270 از gigabyte gaming 5 رو پیشنهاد میکنم

درضمن cpu ضریب بسته ادمو دل چرک میکنه اخرش

سلام 

من با نظر دوستمون موافقم 

تو هزینه های بالا نباید برای مین کم گذاشت. 

درمورد سی پی یو. هم همینطور حسی رو دارم!

لینک به دیدگاه

يكي از دلايل من براي ٧٧٠٠كا فركانس پايه خيلي بالاترشه حتي اگه اور نكنم تا ٤.٨ مياد بالا معموليش ماكسش ٤.٢ ه كه مينيمم كا هست. 

من بين اين ٤ تا يكيو انتخاب نهايي ميكنم كه تو يه رنج قيمتن لطفا انتخاب كنيد بهترينشو با يه دليل مختصر:

http://lioncomputer.ir/product/11819/مادربرد+ام+اس+ای+Z270+TOMAHAWK/

http://lioncomputer.ir/product/10861/مادربرد+ام+اس+ای+H270+GAMING+PRO+CARBON/

http://lioncomputer.ir/product/12000/مادربرد+ام+اس+ای+H270+GAMING+M3/

http://lioncomputer.ir/product/10575/مادربرد+ام+اس+ای+Z270+GAMING+PLUS/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...