رفتن به مطلب

اگه توان پاور کم باشه .....

Recommended Posts

عرض ادب خدمت دوستان این سوال برا من پیش اومده که اگه توان پاور کم باشه چه مشکلاتی می تونه توی سیستم به وجود بیاد (غیر از لطمه زدن به دیوایسها ) و چطوری میشه از این بابت مطمئن شد که کمبود پاور توی یک سیستم وجود نداره ( چون همونطور که می دونید پاور بنا به مدت استفاده توان اولیه خودش رو از دست می ده )

لینک به دیدگاه

عرض ادب خدمت دوستان این سوال برا من پیش اومده که اگه توان پاور کم باشه چه مشکلاتی می تونه توی سیستم به وجود بیاد (غیر از لطمه زدن به دیوایسها ) و چطوری میشه از این بابت مطمئن شد که کمبود پاور توی یک سیستم وجود نداره ( چون همونطور که می دونید پاور بنا به مدت استفاده توان اولیه خودش رو از دست می ده )

با سلام

خوب دوست خوبم این بحث یه مقدار تخصصی به نظر میاد .

در کل وقتی یه منبع تغذیه ضعیف باشه افت ولتاژ پیش میاد .

و افت ولتاژ باعث جریان میشه که جریان زیاد 1 - پاور داغ میکنه 2 - باعث میشه قطعات هم داغ کنه .

که در ادامه به مرور زمان باعث استحلاک زیاد در سیستم و قطعات میشه .

خوب هر قطعه ای بعد از مدتی که مصرف و استفاده میشه قطعاتش به مرور زمان مشکل پیش میاد و افت کیفیت پیدا میکنه .

در کل همیشه باید پاوری رو انتخاب کرد که یه مقدار از مصرف قطعات بیشتر باشه قدرت بیشتری داشته باشه . چون بعد از اون زمانی که خودتون فرمودید و کیفیت پاور پایین اومد این بالاتر بودن قدر تاثیر زیادی در سیستم داره .

لینک به دیدگاه

با سلام

ببخشید سوالی برای من پیش اومد حالا اگه توان پاور زیاد باشه یعنی مثلا یه سیستمی پاور 450 بیشتر لازم نداره اگه یه پاور 600 یا 700 روی سیستم باشه مشکلی پیش نمی یاد؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییتون دوستان

نرم افزار مناسبی وجود داره که اطلاعات مکفی در رابطه با پاور بده ؟

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنماییتون دوستان

نرم افزار مناسبی وجود داره که اطلاعات مکفی در رابطه با پاور بده ؟

با سلام

خوب من تا به حال ندیدم باید فردا براتون سوال کنم اگر باشه خیلی خوب میشه من خودم به شخصه حتما برای خودم تهیه میکنم و استفاده میکنم و به شما هم پیشنهاد خواهم داد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...