رفتن به مطلب
  • 0

مشکل عدم فوکوس دوربین آکبند D5300 نیکون

mnbv172
 اشتراک گذاری

سوال

سلام من این دوربینو چندروز پیش خریدم روز اول خونه تست کردم با لنز 18-55 عکس ماکرو منظورم بین 15-30 سانتیمتر هست خیلی خوب عکس میگرفت و راضی کننده بود اما 3 روزه دارم سعی میکنم دوباره عکس بگیرم اصلا فکوس نمیده چه درحالت اتوماتیک و چه دستی حتی فوکوس روی اشیا و صورت کم شده 

چندین بار ریست فکتوری کردم جواب نداده به نظرتون مشکل از لنزه ؟ 

لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• 1
در 8 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

سلام من این دوربینو چندروز پیش خریدم روز اول خونه تست کردم با لنز 18-55 عکس ماکرو منظورم بین 15-30 سانتیمتر هست خیلی خوب عکس میگرفت و راضی کننده بود اما 3 روزه دارم سعی میکنم دوباره عکس بگیرم اصلا فکوس نمیده چه درحالت اتوماتیک و چه دستی حتی فوکوس روی اشیا و صورت کم شده 

والا فکر کنم باید توی انجمنای تخصصی عکاسی این سوالو بپرسین. ولی من فکر کنم لنز مشکل خورده... شما با یه لنز دیه امتحان کن.

لینک به دیدگاه

• 1
در 1 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

فروشنده میگه فقط یک روز عرف خرید ماست اگه الان یک هفته بیشتره 

ولی مطمنم ضربه نخورده 

خب شما نرم بهش بگو من این یه هفته کار نکردم با دوربین، ببین این وجدان بی وجدان شروع به کار نمیکنه؟

اگر نکرد خب یه جایی که مشابه این دوربین بازش باشه ببرین لنزو امتحان کنین، مشکل داشت حتما تعمیرکارم داره

لینک به دیدگاه

• 1

درود

فوکوس دستی هم نمی‌کنه؟ یعنی روی هیچ فاصله‌‌ای فوکوس نیست؟

ساکن کجایی؟ از کجا خرید کردی؟ لنز که بدون ضربه مشکل‌دار بشه‌‌، قاعدتا باید خیلی کارکرده باشه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

• 1

معمولا مشكل به هم ريختگي و سردرگمي سيستم فوكوس به يكي از اين دو مورد كه ميگم برميگرده.

١-كثيف شدن يا لك افتادن روي المان انتهايي لنز.

٢-كثيف شدن يا وجود گرد و غبار بر روي سنسور فوكوس كه در قسمت پاييني منشور قرار داره يا همينطور ايينه.

اين دو مورد رو چك كنيد حتما براي پاك كردن گرد و غبار هم از پوار استفاده كنيد.

لینک به دیدگاه

• 1

سلام

کمترین فاصله  ای که این لنز میتونه فکوس کنه 30 سانت هست

نکته دوم این هست که ببین به صورت نرمافزاری فکوس رو  روی حالت دستی نگذاشته باشی 

تو منوی اصلی  ردیف پایین  دومین گزینه هست از سمت چپ

ویرایش شده توسط ramin9500
لینک به دیدگاه

• 1
در 4 ساعت قبل، mnbv172 گفته است :

سلام.

روی خود لنز،2تا کار میشه انجام داد هم زوم،هم فوکوس. دکمه ی فوکوس  2تا تنظیم داره، یکی اتوماتیک یکی دستی، اگر میتونی روی دستی بزار و خودت فوکوس لنز رو تنظیم کن.(نزدیک ترین دایره ی چرخونی که به شیشه ی لنز نزدیکه،کار فوکوس رو انجام میده) اگر بزاری اتوماتیک هم که دوربین تنظیمش رو به دست میگیره.

شاید دستت خورده به این دکمه هه و دوربین دیگه نمیتونه کنترل فوکوس رو به دست بگیره.

توی خود دوربین هم چندین مد هست، اگر بزاری روی مد Manual اکثر تنظیمات رو باید خودت انجام بدی، اون بالای دوربین همون دکمه چرخونه رو بزار روی حالت اتوماتیک و چنتا عکس نزدیک و دور بگیر ببین فوکوس درست میشه یا نه؟

ویرایش شده توسط TechBaMohsen
لینک به دیدگاه

• 0
در ۱ ساعت قبل، amirff1 گفته است :

والا فکر کنم باید توی انجمنای تخصصی عکاسی این سوالو بپرسین. ولی من فکر کنم لنز مشکل خورده... شما با یه لنز دیه امتحان کن.

لنز دیگه ندارم بعد عمری پولمونو گذاشتیم رو هم دوربین خریدیم شد این 

گارانتی هم نداره متاسفانه 

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، mnbv172 گفته است :

لنز دیگه ندارم بعد عمری پولمونو گذاشتیم رو هم دوربین خریدیم شد این 

گارانتی هم نداره متاسفانه 

خب فروشنده باید این چند روزه قبول کنه، شما سریعا زنگ بزن فروشنده....

ان شا الله درست میشه

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱ ساعت قبل، amirff1 گفته است :

خب فروشنده باید این چند روزه قبول کنه، شما سریعا زنگ بزن فروشنده....

ان شا الله درست میشه

فروشنده میگه فقط یک روز عرف خرید ماست اگه الان یک هفته بیشتره 

ولی مطمنم ضربه نخورده 

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 ساعت قبل، amirff1 گفته است :

خب شما نرم بهش بگو من این یه هفته کار نکردم با دوربین، ببین این وجدان بی وجدان شروع به کار نمیکنه؟

اگر نکرد خب یه جایی که مشابه این دوربین بازش باشه ببرین لنزو امتحان کنین، مشکل داشت حتما تعمیرکارم داره

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

فوکوس دستی هم نمی‌کنه؟ یعنی روی هیچ فاصله‌‌ای فوکوس نیست؟

ساکن کجایی؟ از کجا خرید کردی؟ لنز که بدون ضربه مشکل‌دار بشه‌‌، قاعدتا باید خیلی کارکرده باشه.

درود آقای بهمنیان 

نه دستی هم کار نمیکنه 

ساکن بندرعباسم از دبی خریدم ولی فروشنده که زنگ زدم بهش گفت ما گارانتی نداریم و این حرفا 

برادرم آکبند باز کرده همونجا هم تست کرده بود روزی هم که رسید خوب بود دیگه خاموش کردم تا 3 روز پیش میخواستم عکس بگیرم مطمنا هیچی کار نکرده آقای بهمنیان

در ۱ ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

معمولا مشكل به هم ريختگي و سردرگمي سيستم فوكوس به يكي از اين دو مورد كه ميگم برميگرده.

١-كثيف شدن يا لك افتادن روي المان انتهايي لنز.

٢-كثيف شدن يا وجود گرد و غبار بر روي سنسور فوكوس كه در قسمت پاييني منشور قرار داره يا همينطور ايينه.

اين دو مورد رو چك كنيد حتما براي پاك كردن گرد و غبار هم از پوار استفاده كنيد.

سلام

خودم تمیزش کنم یا ببرم جایی تمیز کنه ؟ اولین باره دوربین این مدلی دارم 

لینک به دیدگاه

• 0
در 11 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

درود آقای بهمنیان 

نه دستی هم کار نمیکنه 

ساکن بندرعباسم از دبی خریدم ولی فروشنده که زنگ زدم بهش گفت ما گارانتی نداریم و این حرفا 

برادرم آکبند باز کرده همونجا هم تست کرده بود روزی هم که رسید خوب بود دیگه خاموش کردم تا 3 روز پیش میخواستم عکس بگیرم مطمنا هیچی کار نکرده آقای بهمنیان

سلام

كار تخصصي نيست كه بيرون براتون انجام بدن.

دوست عزيز دوربين حرفه ايي نيازمند نگهداري و سرويس حرفه ايي هم هست كه البته اين حرفه ايي بودن به معني تعميركار حرفه ايي بودن نيست، مهارت هايي هست كه صاحب اينچنين دوربين هايي بايد بلد باشه مگرنه شما يه تعميركار هم بايد استخدام كنيد هميشه همراهتون باشه كه اينكار ها رو براتون انجام بده.. پيشنهاد من به شما اينه كه يه وقتي هم براي اموزش اين كار ها كه به راحتي با نگاه كردن فيلم هاي اموزشي كه به وفور تو اينترنت و يوتيوب يافت ميشه بگذاريد..

تو تلگرام پيام بديد بهتر ميتونم راهنماييتون كنم براي حل مشكلتون.

alialborz@

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

• 0
در 17 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

درود آقای بهمنیان 

نه دستی هم کار نمیکنه 

سلام

با توجه به این که در هیچ فاصله‌ای فوکوس نمی‌کنه ممکنه ایراد مکانیکی باشه. پیچ تغییر دیافراگم مشکلی نداره؟ دوربین هیچ پیغام خطایی که مربوط به لنز باشه نمی‌ده؟

از دستکاری دوربین بپرهیز. اگر درست نشد، پخ بفرست تا بهت بگم چه کنی. نگران نباش، هر ایرادی داشته باشه با هزینه‌ی‌ کم قابل تعمیره. اگر ایراد سنسور باشه هزینه‌ش ناچیزه.

لینک به دیدگاه

• 0
در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

با توجه به این که در هیچ فاصله‌ای فوکوس نمی‌کنه ممکنه ایراد مکانیکی باشه. پیچ تغییر دیافراگم مشکلی نداره؟ دوربین هیچ پیغام خطایی که مربوط به لنز باشه نمی‌ده؟

از دستکاری دوربین بپرهیز. اگر درست نشد، پخ بفرست تا بهت بگم چه کنی. نگران نباش، هر ایرادی داشته باشه با هزینه‌یکم قابل تعمیره.

جناب بهمنيان دوربين D5300 پيچ تغيير ديافراگمش دقيقا كجاش ميشه؟

لینک به دیدگاه

• 0
در 11 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

جناب بهمنيان دوربين D5300 پيچ تغيير ديافراگمش دقيقا كجاش ميشه؟

منظورت اینه که دیافراگم دستی نداره؟  برای این رده دوربینها معمولا یکی از دکمه‌های پشت رو که نگهداری با چرخاندن دایلر دیافراگم تغییر می‌کنه.

مطابق عکس دکمه‌ی exposure compensation 

https://c1.staticflickr.com/8/7304/12386312665_229249f503_b.jpg

پ.ن دوربین نیکون از این سری خیلی کم استفاده کرده‌ام.نهایتش دست همکاران دیده‌ام. ولی عملکرد کلی slr ها شبیه همه.

لینک به دیدگاه

• 0
در 3 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

منظورت اینه که دیافراگم دستی نداره؟  برای این رده دوربینها معمولا یکی از دکمه‌های پشت رو که نگهداری با چرخاندن دایلر دیافراگم تغییر می‌کنه.

برام جالب بود اين توصيه شما چه ارتباطي با مشكل اين دوستمون داشت، اولا كه دوربين ديجيتال هست و چيزي به اسم پيچ و اينكه مستقيما كنترل دريچه ديافراگم را به عهده داشته باشه نداره، اصولا از تنظيمات دوربين امكام تغيير كاربري هر كدوم از كنترلر هاي دوربين به تنظيمات مختلفي مانند تغيير ديافراگم ،سرعت شاترايزو و... هست.

دوما با تغيير ميزان گشودگي دريچه ديافراگم تا لحظه فشردن دكمه شاتر هيچ تغييري در ديافراگ حاصل نميشه تازه بعد از فشردن دكمه شاتر دريچه ديافراگم فقط يك لحظه به ميزان تنظيم شده تغيير ميكنه و دوباره به بازترين حالت خودش برميگرده... و اين يعني اينكه مولفه ديافراگم هيييييچ تاثيري در عمليات فوكوس دوربين به هيچ وجه من الوجوه نداره...

جناب بهمنيان مشكل دوستمون خيلي ساده تر و پيش پا افتاده تر از اين حر هاست كه شما با راهنمايي اشتباه و نادرستتون نگراني براشون ايجاد ميكنيد.

لینک به دیدگاه

• 0

اولا عملكرد dslr ها همگي شبيه هم نيست اين يك.

دو اينكه جناب بهمنيان به خدا قرار داشتن تو ليست برترين ارسال كنندگان ماه وسال و... فروم هيچ افتخاري نداره كه اصرار داريد رد پاي شما تو تمام بحث هايي كه كاملا مشخص هست هيچ اطلاع و سر رشته ايي ازش نداريد پيدا باشه. 

لینک به دیدگاه

• 0
در 2 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

اولا عملكرد dslr ها همگي شبيه هم نيست اين يك.

دو اينكه جناب بهمنيان به خدا قرار داشتن تو ليست برترين ارسال كنندگان ماه وسال و... فروم هيچ افتخاري نداره كه اصرار داريد رد پاي شما تو تمام بحث هايي كه كاملا مشخص هست هيچ اطلاع و سر رشته ايي ازش نداريد پيدا باشه. 

تا جایی که به این بحث مربوطه اگر اشتباهی می کنم بگی خوشحال می شم. عملکرد کلی slr ها اینقدری به هم نزدیک هست که بشه ایرادهای مانند این رو ردیابی کرد.

درباره‌ی جمله‌ی دومت چیزی ندارم بگم. هر طور دوست داری داوری کن.

لینک به دیدگاه

• 0
در 23 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

برام جالب بود اين توصيه شما چه ارتباطي با مشكل اين دوستمون داشت، اولا كه دوربين ديجيتال هست و چيزي به اسم پيچ و اينكه مستقيما كنترل دريچه ديافراگم را به عهده داشته باشه نداره، اصولا از تنظيمات دوربين امكام تغيير كاربري هر كدوم از كنترلر هاي دوربين به تنظيمات مختلفي مانند تغيير ديافراگم ،سرعت شاترايزو و... هست.

دوما با تغيير ميزان گشودگي دريچه ديافراگم تا لحظه فشردن دكمه شاتر هيچ تغييري در ديافراگ حاصل نميشه تازه بعد از فشردن دكمه شاتر دريچه ديافراگم فقط يك لحظه به ميزان تنظيم شده تغيير ميكنه و دوباره به بازترين حالت خودش برميگرده... و اين يعني اينكه مولفه ديافراگم هيييييچ تاثيري در عمليات فوكوس دوربين به هيچ وجه من الوجوه نداره...

جناب بهمنيان مشكل دوستمون خيلي ساده تر و پيش پا افتاده تر از اين حر هاست كه شما با راهنمايي اشتباه و نادرستتون نگراني براشون ايجاد ميكنيد.

دوست عزیز اگر لنز ایراد مکانیکی داشته باشه  از کار نکردن فوکوس دستی  و دیافراگم می‌شه تشخیص داد. 

بسیاری از دوربینها دو پیچ برای تغییر سرعت شاتر و دیافراگم دارند و بسیاری هم مانند این یک  پیچ دارند که پیشفرض شاتر رو تغییر می‌ده و با یک دکمه مثل شیفت صفحه‌کلید عملکرد دوم رو  انجام می‌ده. چیزی درباره ‌ی این که این کارها مکانیکی هستند یا الکترونیکی نگفتم.

ایرادهای مکانیکی معمولا اینطور آشکار می‌شن که با وصل کردن لنز یا روشن شدن دوربین یا تغییری مثلا در دیافراگم دوربین پیغام خطا می‌ده. گرچه همون لحظه تغییر دیافراگم رو انجام نده. 

لینک به دیدگاه

• 0

جناب بهمنيان در جواب شما كه ميگيدعملكرد كلي dslr ها شبيه هم هستند در مورد فقط! فقط! فقط! همين يك مورد سيستم ديافراگم كه خودتون مطرح كرديد اين رو بگم كه سيستم تنظيم ديافراگم بادي و لنز هاي نيكون به صورت نيمه مكانيكي نيمه ديجيتالي هستند و در كنون كاملا ديجيتالي هستند كه از پايه و اساس با يكديگر متفاوتند. اين فقط! يك مورد بود شروع كنم به گفتن متوجه ميشيد كه پايه و اساس DSLR ها هيچ شباهتي به هم ندارند.

براي مورد دوم هم اين رو بگم من بعد حدود ١٣ سال عكاسي حرفه ايي و كار با همه نوع لنز و بادي هنوز بعد يه مدت كار با يك برند به سختي ميتونم به برند ديگري عادت كنم كه شما ميگيد پايه و اساس يكي هستند، شما نهايتا با كاركردن با يك دوربين مبتدي از يك برند اينطور راهنمايي غلط و به ظاهر حرفه ايي به دوستمون ميدي انتظار داري يكي مثل من چه فكري درباره شما بكنم؟

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 ساعت قبل، ramin9500 گفته است :

سلام

کمترین فاصله  ای که این لنز میتونه فکوس کنه 30 سانت هست

نکته دوم این هست که ببین به صورت نرمافزاری فکوس رو  روی حالت دستی نگذاشته باشی 

تو منوی اصلی  ردیف پایین  دومین گزینه هست از سمت چپ

فوکوس به صورت خودکاره الان چک کردم هم گذاشتم دستی و هم خودکار فرقی نمیکنه 

لینک به دیدگاه

• 0

دوستان چون من خود بندرعباس نیستم قرار شد ببرم جای مطمن دوربینو تمیز کنن چون الان نگاه کردم رو آینه بادی دوربین کثیفیه 

آقا علی من آیدی شما رو سرچ کردم پیدا نکردم 

فقط من بحث تخصصی دوربینو زیاد بلد نیستم و از مبتدی هم کمتر اطلاعات دارم دخالتی در مبحث نمیکنم و منتظر نتیجه میمونم 

لینک به دیدگاه

• 0

با سلام خدمت دوست عزیز صاحب تاپیک.

الان مشکلی که هست اینه که کلا چیزی به اسم فوکوس انجام نمیشه؟! حتی وقتی فوکوس رو از روی لنز روی دستی میزارید؟

یعنی کلید رو در حالت mf قرار بدید و رینگ فوکوس رو جابه جا کنید فوکوس تغییری نمیکنه؟

دوستان خاهشا تاپیک رو به بیراهه نبرید دوست عزیزمون مشاوره ای خاسته که هریک از دوستان میتونن نظرشون رو راجب مشکل دوستمون بگن.

حالا درست یا غلطش بماند ولی در این شرایط من جای دوستی که براش مشکل پیش اومده باشم ترجیح میدم همه چی رو تست کنم. چون خیلی دفعات برای هممون پیش اومده مشکلی که اصلا نظر کارشناسی لازم نداشته و نظرات دوستان معمولی بهتر جواب داده.

موفق باشید.

ویرایش شده توسط Ali Subi
لینک به دیدگاه

• 0
در 30 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

جناب بهمنيان در جواب شما كه ميگيدعملكرد كلي dslr ها شبيه هم هستند در مورد فقط! فقط! فقط! همين يك مورد سيستم ديافراگم كه خودتون مطرح كرديد اين رو بگم كه سيستم تنظيم ديافراگم بادي و لنز هاي نيكون به صورت نيمه مكانيكي نيمه ديجيتالي هستند و در كنون كاملا ديجيتالي هستند كه از پايه و اساس با يكديگر متفاوتند. اين فقط! يك مورد بود شروع كنم به گفتن متوجه ميشيد كه پايه و اساس DSLR ها هيچ شباهتي به هم ندارند.

براي مورد دوم هم اين رو بگم من بعد حدود ١٣ سال عكاسي حرفه ايي و كار با همه نوع لنز و بادي هنوز بعد يه مدت كار با يك برند به سختي ميتونم به برند ديگري عادت كنم كه شما ميگيد پايه و اساس يكي هستند، شما نهايتا با كاركردن با يك دوربين مبتدي از يك برند اينطور راهنمايي غلط و به ظاهر حرفه ايي به دوستمون ميدي انتظار داري يكي مثل من چه فكري درباره شما بكنم؟

بستگی که داره که کلی رو چطور تعریف کنیم. و گرنه می‌‌شه طوری تعمیم داد که با منظورمون سازگار باشه.

من هم بر اساس مواردی که چنین ایرادهایی رو در دوربینهای slr دیده‌ام نظر دادم و قصدم این بود که اگر ایراد مکانیکی هست، آشکار بشه و گرنه با قطعیت هیچ تجویزی نکردم. البته برام نظر دیگران مهمه و هر کسی که بگه به نظر دیگران اهمیت نمی‌ده موجودی ضد اجتماعیه. اما انتظار دارم به جای انگیزه‌خوانی و شخصی کردن بحث چیزهایی رو که گفتم نقد کنی. کماکان فکر می‌کنم روشی که برای عیب‌یابی طرح کردم مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

• 0
در 1 ساعت قبل، Ali Subi گفته است :

با سلام خدمت دوست عزیز صاحب تاپیک.

الان مشکلی که هست اینه که کلا چیزی به اسم فوکوس انجام نمیشه؟! حتی وقتی فوکوس رو از روی لنز روی دستی میزارید؟

یعنی کلید رو در حالت mf قرار بدید و رینگ فوکوس رو جابه جا کنید فوکوس تغییری نمیکنه؟

دوستان خاهشا تاپیک رو به بیراهه نبرید دوست عزیزمون مشاوره ای خاسته که هریک از دوستان میتونن نظرشون رو راجب مشکل دوستمون بگن.

حالا درست یا غلطش بماند ولی در این شرایط من جای دوستی که براش مشکل پیش اومده باشم ترجیح میدم همه چی رو تست کنم. چون خیلی دفعات برای هممون پیش اومده مشکلی که اصلا نظر کارشناسی لازم نداشته و نظرات دوستان معمولی بهتر جواب داده.

موفق باشید.

سلام دوست من مخلصم 

فوکوس انجام میشه فقط در فاصله ای ثابت مثلا 2 مترسی سوژه خوبه ولی مثل روز اول نیست مابقی فاصله ها چه درحالت دستی و چه اتوماتیک به هیچ وجه سوژه مشخص نیست 

درحالت mf  هم با تغییر رینگ کمی فوکوس تغییر میکنه ولی واضح نیست 

لینک به دیدگاه

• 0

بهتره هر شخص بجای اثبات خودش به دیگران اگه ایده یا نظر مفیدی داره ارائه کنه . اگه با نظر کسی هم مخالف هستید در کمال احترام نقد کنید. هر کس می تونه اشتباه کنه اما قرار نیست بخاطر نظری که فکر می کنید اشتباهه فرد رو قضاوت یا حتی متهم کنید. در هر کاری اصول اخلاقی اولویت هست. علم هم که چیز با ارزشی هست همراه با اصول اخلاقی نباشه منحرف میشه و فاجعه ایجاد می کنه. سعی کنیم در هر کاری اصول اخلاقی رو رعایت کنیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...