رفتن به مطلب
  • 0

مشکل عدم فوکوس دوربین آکبند D5300 نیکون

mnbv172
 اشتراک گذاری

سوال

سلام من این دوربینو چندروز پیش خریدم روز اول خونه تست کردم با لنز 18-55 عکس ماکرو منظورم بین 15-30 سانتیمتر هست خیلی خوب عکس میگرفت و راضی کننده بود اما 3 روزه دارم سعی میکنم دوباره عکس بگیرم اصلا فکوس نمیده چه درحالت اتوماتیک و چه دستی حتی فوکوس روی اشیا و صورت کم شده 

چندین بار ریست فکتوری کردم جواب نداده به نظرتون مشکل از لنزه ؟ 

لینک به دیدگاه

Recommended Posts

• 0
در 7 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

سلام دوست من مخلصم 

فوکوس انجام میشه فقط در فاصله ای ثابت مثلا 2 مترسی سوژه خوبه ولی مثل روز اول نیست مابقی فاصله ها چه درحالت دستی و چه اتوماتیک به هیچ وجه سوژه مشخص نیست 

درحالت mf  هم با تغییر رینگ کمی فوکوس تغییر میکنه ولی واضح نیست 

دوست من رو چه مودی دارید عکس میگیرید؟ رو حالت اتومات هست؟

جای پر از خاکی بوده دوربین؟ یا جای خیلی گرم؟ هردوی این موارد میتونه به دوربین اسیب برسونه.

شما باید دوربین و لنز رو ببرید پیش یه تعمیرکار مجرب. خیلی سخته که از راه دور و با  کسی که سررشته ای تو این مورد نداره عیب یابی کرد. هم سیستم فوکوس دوربین و هم لنز باید تست بشن.

ممکنه کثیفی هم باشه که با یه تمیز کاری کاملا مشکل رفع بشه. ولی اینکه دوربین زیر 1 هفته کثیف شده باشه خیلی بده. البته امیدواریم که مشکل کثیفی باشه و سخت افزاری نباشه.

در کل شما لنز و بادی رو در اختیار تعمیرکار بزارید تا نتیجه رو بهتون بگن. فقط جای معتبر باشه با تعمیرکار مجرب. دوربین نیکن گارانتیش ایده اله توصیه میکنم به همین نمایندگی مراجعه کنید.

اینم ادرس نمایندگی های خوزستان از خود سایت ایده ال:

59626e4abe8b2_Untitled1.thumb.jpg.3d340ec0b093bc0f8929a11d23823c08.jpg

به نزدیک ترین مکان ببرید و بزارید تست و عیب یابی کنن و اگر لازم بود تعمیر.

موفق و پیروز باشید.

لینک به دیدگاه

• 0

فوکوس تو هر فاصله ای انجام نمیشه یا نزدیک‌ سوژه اتون اینطوری میشه؟

لینک به دیدگاه

• 0
در ۱ ساعت قبل، Mahdian57 گفته است :

فوکوس تو هر فاصله ای انجام نمیشه یا نزدیک‌ سوژه اتون اینطوری میشه؟

تو بیشتر فاصله ها انجام نمیشه مخصوصا سوژه نزدیک 

در ۱ ساعت قبل، Ali Subi گفته است :

دوست من رو چه مودی دارید عکس میگیرید؟ رو حالت اتومات هست؟

جای پر از خاکی بوده دوربین؟ یا جای خیلی گرم؟ هردوی این موارد میتونه به دوربین اسیب برسونه.

شما باید دوربین و لنز رو ببرید پیش یه تعمیرکار مجرب. خیلی سخته که از راه دور و با  کسی که سررشته ای تو این مورد نداره عیب یابی کرد. هم سیستم فوکوس دوربین و هم لنز باید تست بشن.

ممکنه کثیفی هم باشه که با یه تمیز کاری کاملا مشکل رفع بشه. ولی اینکه دوربین زیر 1 هفته کثیف شده باشه خیلی بده. البته امیدواریم که مشکل کثیفی باشه و سخت افزاری نباشه.

در کل شما لنز و بادی رو در اختیار تعمیرکار بزارید تا نتیجه رو بهتون بگن. فقط جای معتبر باشه با تعمیرکار مجرب. دوربین نیکن گارانتیش ایده اله توصیه میکنم به همین نمایندگی مراجعه کنید.

اینم ادرس نمایندگی های خوزستان از خود سایت ایده ال:

59626e4abe8b2_Untitled1.thumb.jpg.3d340ec0b093bc0f8929a11d23823c08.jpg

به نزدیک ترین مکان ببرید و بزارید تست و عیب یابی کنن و اگر لازم بود تعمیر.

موفق و پیروز باشید.

اهواز با ما خیلی فاصله است یک خدمات دوربین معتبری آقای بهمنیان عزیز معرفی کردن اوکی نشد میبرم اونجا 

حدود چندساعتی جای گرمی بوده حدود 35-40 درجه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...