رفتن به مطلب

راهنمایی خرید سیستم گیمینگ 7.5 میلیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

اول میخواستم بپرسم شما چقدر هزینه برای یک سیستم گیمینگ رو معقول و مورد استفاده میدونید

مورد دوم اینکه اگه بخوام یه سیستم گیمینگ با 1080 و یک مانیتور 2k تهیه کنم با بودجه 7,500 چه سیستمی پیشنهاد میدید

ویرایش شده توسط CleverM
لینک به دیدگاه

عزیز سیستم گیمینگ مناسب برای هر شخص فرق داره و هر کس ایده آل هایی برای خودش داره نمیشه به یه نفر یه توصیه خاص کرد. ببینید خودتون چقدر درآمد دارید و چی می خواید و متناسب با اون سیستم بخرید.

به نظر من این سیستم با توجه به بودجه شما برای گیم متناسبه با توجه به اینکه مانیتور 60Hz هست این پردازنده کاملا کافی هست و کارتون رو راه می اندازه . برای رندرینگ هم از پردازنده 7700 قوی تره .

عزیز کیسم یادم رفت بذارم کیس هم اینو بخر. http://lioncomputer.ir/product/8776/کیس+گرین+زد+4+آستیاک/

thumb_1495623464_13-128-991-V03.jpg
مادربرد گیگابایت AB350-Gaming 3
وضعیت گارانتی : با گارانتی آواژنگ - 3 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۵۳۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۵۳۹,۰۰۰ تومان
thumb_1495267265_AMD-RYZEN-5-1400-3.4-GHz-Socket-AM4-Processor-with-Wraith-Stealth-65W-cooler.jpg
سی پی یو ای ام دی Ryzen 5 1600
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین - 1 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۸۹۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۸۹۹,۰۰۰ تومان
thumb_1488620367_20-158-124-01.jpg
رم گیل EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz CL15
وضعیت گارانتی : با گارانتی ایستا - مادام العمر     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۵۸۵,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۵۸۵,۰۰۰ تومان
thumb_1421746993_850%20EVO%20-%2001.jpg
اس اس دی سامسونگ 850 EVO 250GB SATA3
وضعیت گارانتی : با گارانتی دو سال MIT     رنگ : مشکی
delete.png حذف
قیمت : ۳۸۴,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۳۸۴,۰۰۰ تومان
thumb_1457358942_p300%202tb.jpg
هارد پی 300 توشیبا 2 ترابایت
وضعیت گارانتی : با گارانتی اصلی (ماتریکس - لایف برد) 2 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۲۶۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۲۶۹,۰۰۰ تومان
thumb_1473162966_1.jpg
کارت گرافیک ام اس آی GTX 1080 ARMOR 8G OC
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین - 3 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۲,۳۸۰,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۲,۳۸۰,۰۰۰ تومان
thumb_1432196889_G650M%20-%2001.jpg
پاور کولر مستر 650 وات G650M
delete.png حذف
قیمت : ۳۷۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۳۷۹,۰۰۰ تومان
thumb_1482852301_10109_resource.jpg
مانیتور بنکیو GW2765HT 2K
delete.png حذف
قیمت : ۱,۶۹۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۱,۶۹۹,۰۰۰ تومان
thumb_1475683976_1.jpg
کیبورد و موس کوگار Cougar Deathfire Gaming Gear Combo
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین - 25 ماه     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۱۵۴,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۱۵۴,۰۰۰ تومان
  مبلغ قابل پرداخت : ۷,۲۸۸,۰۰۰ تومان

اگه به هر دلیلی اینتل می خوبد جمع کنید سیستم زیر مناسبه.

thumb_1487767437_1024.jpg
مادربرد ام اس ای Z270 GAMING PLUS
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین - 36 ماه     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۵۸۳,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۵۸۳,۰۰۰ تومان
thumb_1487679874_61W1gqopcvL._SY355_.jpg
سی پی یو اینتل Intel Core i7-7700K
وضعیت گارانتی : بدون گارانتی     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۱,۳۷۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۱,۳۷۹,۰۰۰ تومان
thumb_1488620367_20-158-124-01.jpg
رم گیل EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz CL15
وضعیت گارانتی : با گارانتی ایستا - مادام العمر     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۵۸۵,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۵۸۵,۰۰۰ تومان
thumb_1421746993_850%20EVO%20-%2001.jpg
اس اس دی سامسونگ 850 EVO 250GB SATA3
وضعیت گارانتی : با گارانتی دو سال MIT     رنگ : مشکی
delete.png حذف
قیمت : ۳۸۴,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۳۸۴,۰۰۰ تومان
thumb_1457358942_p300%202tb.jpg
هارد پی 300 توشیبا 2 ترابایت
وضعیت گارانتی : با گارانتی اصلی (ماتریکس - لایف برد) 2 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۲۶۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۲۶۹,۰۰۰ تومان
thumb_1473162966_1.jpg
کارت گرافیک ام اس آی GTX 1080 ARMOR 8G OC
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین - 3 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۲,۳۸۰,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۲,۳۸۰,۰۰۰ تومان
thumb_1432196889_G650M%20-%2001.jpg
پاور کولر مستر 650 وات G650M
delete.png حذف
قیمت : ۳۷۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۳۷۹,۰۰۰ تومان
thumb_1482852301_10109_resource.jpg
مانیتور بنکیو GW2765HT 2K
delete.png حذف
قیمت : ۱,۶۹۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۱,۶۹۹,۰۰۰ تومان
thumb_1475683976_1.jpg
کیبورد و موس کوگار Cougar Deathfire Gaming Gear Combo
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین - 25 ماه     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۱۵۴,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۱۵۴,۰۰۰ تومان
  مبلغ قابل پرداخت : ۷,۸۱۲,۰۰۰ تومان
ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، saeed110 گفته است :

عزیز سیستم گیمینگ مناسب برای هر شخص فرق داره و هر کس ایده آل هایی برای خودش داره نمیشه به یه نفر یه توصیه خاص کرد. ببینید خودتون چقدر درآمد دارید و چی می خواید و متناسب با اون سیستم بخرید.

به نظر من این سیستم با توجه به بودجه شما برای گیم متناسبه با توجه به اینکه مانیتور 60Hz هست این پردازنده کاملا کافی هست و کارتون رو راه می اندازه . برای رندرینگ هم از پردازنده 7700 قوی تره .

thumb_1495623464_13-128-991-V03.jpg
مادربرد گیگابایت AB350-Gaming 3
delete.png حذف
قیمت : ۵۳۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱  جمع : ۵۳۹,۰۰۰ تومان
thumb_1495267265_AMD-RYZEN-5-1400-3.4-GHz-Socket-AM4-Processor-with-Wraith-Stealth-65W-cooler.jpg
سی پی یو ای ام دی Ryzen 5 1600
وضعیت گارانتی : با گارانتی گرین - 1 سال     رنگ :
delete.png حذف
قیمت : ۸۹۹,۰۰۰ تومان تعداد : ۱   

--به نظرتون 1700 بگیرم به صرفه تر نیست؟ و زمانی که موجود بشه تقریبا چه قیمتی باید داشته باشه؟--

--و اینکه همین مدل از 1080 خوبه یا به نظرتون zotac amp! exterme بهتره؟--

--کیس z4 astiak خوبه؟--

اگه به هر دلیلی اینتل می خوبد جمع کنید سیستم زیر مناسبه.

نه دلیل خاصی برای انتخاب اینتل ندارم        

لینک به دیدگاه

***به نظرتون 1700 بگیرم به صرفه تر نیست؟ و زمانی که موجود بشه تقریبا چه قیمتی باید داشته باشه؟

من خواستم بهینه ترین حالت رو بگم . به نظرم با توجه به قیمت 1600 بهترینه. هم در بحث رندرینگ و هم در بحث گیم کاملا نیاز شما رو باتوجه به اینکه مانیتور 60 هرتز می خواید بخرید برآورده می کنه. فکر کنم بین 1250 تا 1300 قیمتش هنگام موجود شدن باشه. اما تو ایران پیش بینی دقیق نمیشه کرد.

***و اینکه همین مدل از 1080 خوبه یا به نظرتون zotac amp! exterme بهتره؟

اگه بتونید گیر بیارید بهتره. لیون موجود نیست. اما اگه تونستید حتما مدل زوتاک رو بخرید.

***کیس z4 astiak خوبه؟

با توجه به قیمتش خوبه . به نظرم نیاز شما رو برآورده می کنه و نیاز نیست بیشتر از این هزینه کیس بکنید.

می تونید این گرافیک رو از این فروشگاه بخرید. این گرافیک هم خوبه.

https://....ir/vga-inno3d-ichill-gtx-1080-oc-airboss-x3-8gb#yt_tab_products1

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

خیلی ممنون میشم بقیه دوستان هم یه نظری بدن (چقدر تایپ کردن با تلوزیون سخته مخصوصا اگه کنترلر اسمارت نباشه)

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هر چی بیشتر بخوای سیستم ها رو بشناسی بیشتر گیجت میکنه ! از یه ادم قابل اعتماد خبره یه سیستم بپرس اونطور ک مورد نیازته ! هر چی بیشتر کامنت بذارن بیشتر گیجت میکنن! یکی میگه پاور این خوب نیس فلان بگیر یکی دیگه میگه خیلی هم خوبه من چند ساله دارم یکی میگه هارد فلان مارک خوب نیس فلانی خوبه!!!

در اخر هم اگر قصدتون فقط و فقط گیم هست میتونید یه ps4 بگیرید ولی خب بازیاش گرونن!

من خودم الان میخوام بخرم ولی گیج شدم چی بخرم! 

لینک به دیدگاه

جواب سادست

هیچ سیستمی برای گیمینگ مناسب نیست :D من خودم 26 سالمه از 14 15 سالگی که با کامپیوتر آشنا شدم کلا از قبل ترش کنسول بازی داشتم و برا بازی از کنسول استفاده میکردم. اگر سیستم داری که هیچ اگر نداری یه سیستم 2 تومنی جمع کن برادر بقیه اش هم بده PS4 بگیر . بازیو راحت میخری میندازی بازیتو میکنی آنلاین میزنی بی دردسر بهترین گرافیک و کارایی رو داری و ... 

دیگه از گیر و گورای PC Gaming نگم (البته گیر و گور اسمشو نمیشه گذاشت ولی بدیهیه به راحتی PS4 نیست)

علاوه بر اینا تعداد خیلی زیادی از بازیهای با کیفیت بالا و انحصاری فقط برا کنسول میاد . الان مثلا شما uncharted یا last of us یا حتی یه بازی فوق العاده مثل Until Dawn یا Final Fantasy و در آینده God of War و ... رو اصلا نمیتونی رو PC بازی کنی چه سیستمت 7.5 میلیون باشه چه 1 میلیون چه 500 میلیون

نگران بازیاشم نباش ، دست دوم میخری از سایتهایی مثل دیوار و بازیسنتر و اینا دست دوم هم میفروشی میره دیگه . خوب بخری و خوب بفروشی 10 15 تومن رو هر بازی ضرر میدی

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، gamer5 گفته است :

جواب سادست

هیچ سیستمی برای گیمینگ مناسب نیست :D من خودم 26 سالمه از 14 15 سالگی که با کامپیوتر آشنا شدم کلا از قبل ترش کنسول بازی داشتم و برا بازی از کنسول استفاده میکردم. اگر سیستم داری که هیچ اگر نداری یه سیستم 2 تومنی جمع کن برادر بقیه اش هم بده PS4 بگیر . بازیو راحت میخری میندازی بازیتو میکنی آنلاین میزنی بی دردسر بهترین گرافیک و کارایی رو داری و ... 

دیگه از گیر و گورای PC Gaming نگم (البته گیر و گور اسمشو نمیشه گذاشت ولی بدیهیه به راحتی PS4 نیست)

علاوه بر اینا تعداد خیلی زیادی از بازیهای با کیفیت بالا و انحصاری فقط برا کنسول میاد . الان مثلا شما uncharted یا last of us یا حتی یه بازی فوق العاده مثل Until Dawn یا Final Fantasy و در آینده God of War و ... رو اصلا نمیتونی رو PC بازی کنی چه سیستمت 7.5 میلیون باشه چه 1 میلیون چه 500 میلیون

نگران بازیاشم نباش ، دست دوم میخری از سایتهایی مثل دیوار و بازیسنتر و اینا دست دوم هم میفروشی میره دیگه . خوب بخری و خوب بفروشی 10 15 تومن رو هر بازی ضرر میدی

الان هیچی ندارم و با این تلوزیون هوشمندا دارم میام

والا فقط برا گیمینگ نمیخوام 

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/20, 09:03:06، gamer5 گفته است :

جواب سادست

این حرفتون درسته ک برا گیم ps خوبه ولی اگر سیستم نداشته باشی نه ! اونموقع فرق میکنه ، سیستم رو اولویته چون بعد یه سال کنسول دل ادمو میزنه و بازیاشم جیب ادمو خالی میکنه اگرم بخوای همشو بفروشی فقط باید همیشه یه بازی داشته باشی و اگر خواستی دوباره بازی کنی دیگه اون بازیو نداری ولی تو pc چنین مشکلی نیست و اگر هاردت خوب باشه میتونی تا ابد نگهش داری و تازه اگر دی وی دی خریدی بفروشیش !

البته میشه سیستم 2 تومن بعلاوه 2 تومن کنسول گرفت ولی خب یجورایی هر دوش کامل نیست! ینی اومدیم خواستیم یکم کار گرافیکی کنیم اون موقع دیگه نمیشه از کنسول استفاده کرد و pc هم نمیدونم بکشه یا نه!

اینکه گفتید اصلا نمیشه بازی کرد به علت منتشر نشدن هست یا بخاطر افت کیفیت؟

بعید میدونم کمپانی های بازی سازی برای pc منتشر نکنن چون کلی سودشو از دست میدن مثلا منی ک سیستم 6 تومن دارم نمیرم دوباره سونی بگیرم بخاطر بازی ، فقط اون بازی رو نمیگیرم!

اگر منبع مطمئنی دارید لطفا مشخص کنید

ممنون

ویرایش شده توسط Game_Over
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Game_Over گفته است :

دوست عزیز هر چی بیشتر بخوای سیستم ها رو بشناسی بیشتر گیجت میکنه ! از یه ادم قابل اعتماد خبره یه سیستم بپرس اونطور ک مورد نیازته ! هر چی بیشتر کامنت بذارن بیشتر گیجت میکنن! یکی میگه پاور این خوب نیس فلان بگیر یکی دیگه میگه خیلی هم خوبه من چند ساله دارم یکی میگه هارد فلان مارک خوب نیس فلانی خوبه!!!

در اخر هم اگر قصدتون فقط و فقط گیم هست میتونید یه ps4 بگیرید ولی خب بازیاش گرونن!

من خودم الان میخوام بخرم ولی گیج شدم چی بخرم! 

من گیج شدنامو قبلا شدم سه چهار ماهی هست تحقیق میکنم 

و البته کل تاپیکم خوندم و برام مفید بود

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، CleverM گفته است :

چقدر تایپ کردن با تلوزیون سخته

:4_joy:

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/20, 10:46:40، CleverM گفته است :

من گیج شدنامو قبلا شدم سه چهار ماهی هست تحقیق میکنم 

و البته کل تاپیکم خوندم و برام مفید بود

کدوم تاپیک رو میگید؟

یعنی بعد از 3 یا 4 ماه برای انتخاب به نتیجه نرسیدید؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Game_Over گفته است :

کدوم تاپیک رو میگید؟

یعنی بعد از 3 یا 4 ماه برای انتخاب به نتیجه نرسیدید؟

منظورم سیستم ۶ میلیون بود

به نتیجه که تقریبا رسیدم فقط میخوام وقتی خریدم از خریدم مطمئن باشم و ته دلم نگم اشتباه کردم

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/20, 11:05:11، CleverM گفته است :

منظورم سیستم ۶ میلیون بود

به نتیجه که تقریبا رسیدم فقط میخوام وقتی خریدم از خریدم مطمئن باشم و ته دلم نگم اشتباه کردم

راستش فکر نکنم هیچ وقت بشه ادم از خریدش مطمئن بشه! مگر اینکه به انتخاب خودش واقعا ایمان داشته باشه و حرف بقیه روش اثر نذارن چون هر چی بگیری میگن عه اینو چرا گرفتی با همین قیمت میشد بهترشو گرفت!! i7 بگیری میگن ریزن 4 تا هسته بیشتر داشت اونو میگرفتی!! ریزن بگیری میگن i7 تو بازیا بهتر عمل کرده!

کلا قرو قاطیه!

ویرایش شده توسط Game_Over
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Game_Over گفته است :

منظورتون تاپیک منه؟

راستش فکر نکنم هیچ وقت بشه ادم از خریدش مطمئن بشه! مگر اینکه به انتخاب خودش واقعا ایمان داشته باشه و حرف بقیه روش اثر نذارن چون هر چی بگیری میگن عه اینو چرا گرفتی با همین قیمت میشد بهترشو گرفت!! i7 بگیری میگن ریزن 4 تا هسته بیشتر داشت اونو میگرفتی!! ریزن بگیری میگن i7 تو بازیا بهتر عمل کرده!

کلا قرو قاطیه!

من اون موقع که میخواستم گوشی بگیرم همه میگفتن گلکسیS5 بگیر میگفتم چرا میگفتن چون سامسونگه منم اخرش Z2 گرفتم هیچوقت هم ناراحت نشدم چون نسبت به قیمت واقعا عالی بود

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، CleverM گفته است :

الان هیچی ندارم و با این تلوزیون هوشمندا دارم میام

والا فقط برا گیمینگ نمیخوام 

خب پسر خوب تلویزیون هوشمند هم که داری ،  1 تومن میدی PS4 میخری راحت میشینی بازیتو میکنی دیگه. برا چکارایی میخوای خب؟ شما همون پول کارت گرافیکی که برا سیستم بازی میخوای رو بده PS4

الان اسلیم 500 گیگ نزدیک 1 تومن هست قیمتش . اول هدفتو و کارایی که میخوای انجام بدی با سیستم رو مشخص کن بعد دنبال خرید باش که اینقدرم گیج نشی. اصن ببین اول سیستم بیشتر به درد میخوره یا نوت بوک؟ من خودم دارم سیستم جمع میکنم همه چیش هم High end هست ولی کلا کارت گرافیک نمیخرم براش حساب کردم دیدم حول و حوش 5200 پام در میاد

در ۱ ساعت قبل، Game_Over گفته است :

این حرفتون درسته ک برا گیم ps خوبه ولی اگر سیستم نداشته باشی نه ! اونموقع فرق میکنه ، سیستم رو اولویته چون بعد یه سال کنسول دل ادمو میزنه و بازیاشم جیب ادمو خالی میکنه اگرم بخوای همشو بفروشی فقط باید همیشه یه بازی داشته باشی و اگر خواستی دوباره بازی کنی دیگه اون بازیو نداری ولی تو pc چنین مشکلی نیست و اگر هاردت خوب باشه میتونی تا ابد نگهش داری و تازه اگر دی وی دی خریدی بفروشیش !

البته میشه سیستم 2 تومن بعلاوه 2 تومن کنسول گرفت ولی خب یجورایی هر دوش کامل نیست! ینی اومدیم خواستیم یکم کار گرافیکی کنیم اون موقع دیگه نمیشه از کنسول استفاده کرد و pc هم نمیدونم بکشه یا نه!

اینکه گفتید اصلا نمیشه بازی کرد به علت منتشر نشدن هست یا بخاطر افت کیفیت؟

بعید میدونم کمپانی های بازی سازی برای pc منتشر نکنن چون کلی سودشو از دست میدن مثلا منی ک سیستم 6 تومن دارم نمیرم دوباره سونی بگیرم بخاطر بازی ، فقط اون بازی رو نمیگیرم!

اگر منبع مطمئنی دارید لطفا مشخص کنید

ممنون

رفیق سیستم خریدن بستگی به هدف و کاری داره که شما انتظار داری از سیستمت . مقایسه سیستم با PS4 خنده داره به طور کلی که شما اومدی مقایسه کردی. من فقط و فقط رو جنبه گیمی که استارتر تاکید داشتن مقایسه کردم مگرنه این دو دستگاه تو حیطه دیگه ای قابل مقایسه نیستن اصن. بازیم آدم ترشی نمیندازه باهاش که، تموم کردی میدی میره دیگه ، بازی داستانی رو که آدم 10 بار تمومش نمیکنه حالا یه فیفایی تیکینی چیزی آره. بقیه بحث هم مربوط به اینه که استارتر هنوز نمیدونه سیستم رو برا چی میخواد ، آره شاید دو سه سال دیگه استخدام شرکت ناسا شد اصن مجبور شد یه سیستم قوی برا شبیه سازی منظومه شمسی جمع کنه 

در مورد بازیها هم که دیگه اظهر من الشمس هست. شما اسم بازیهایی که من گفتم رو تو گوگل بزن صفحه ویکیپدیا رو باز کن ببین پلتفرم ویندوز رو میبینی توش یا نه. عجیبه برام کسی تا حالا اسم شاهکارهایی مثل uncharted یا heavy rain یا last of us یا حتی god of war رو نشنیده باشه :35_thinking:

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، gamer5 گفته است :

خب پسر خوب تلویزیون هوشمند هم که داری ،  1 تومن میدی PS4 میخری راحت میشینی بازیتو میکنی دیگه. برا چکارایی میخوای خب؟ شما همون پول کارت گرافیکی که برا سیستم بازی میخوای رو بده PS4

الان اسلیم 500 گیگ نزدیک 1 تومن هست قیمتش . اول هدفتو و کارایی که میخوای انجام بدی با سیستم رو مشخص کن بعد دنبال خرید باش که اینقدرم گیج نشی. اصن ببین اول سیستم بیشتر به درد میخوره یا نوت بوک؟ من خودم دارم سیستم جمع میکنم همه چیش هم High end هست ولی کلا کارت گرافیک نمیخرم براش حساب کردم دیدم حول و حوش 5200 پام در میاد

رفیق سیستم خریدن بستگی به هدف و کاری داره که شما انتظار داری از سیستمت . مقایسه سیستم با PS4 خنده داره به طور کلی که شما اومدی مقایسه کردی. من فقط و فقط رو جنبه گیمی که استارتر تاکید داشتن مقایسه کردم مگرنه این دو دستگاه تو حیطه دیگه ای قابل مقایسه نیستن اصن. بازیم آدم ترشی نمیندازه باهاش که، تموم کردی میدی میره دیگه ، بازی داستانی رو که آدم 10 بار تمومش نمیکنه حالا یه فیفایی تیکینی چیزی آره. بقیه بحث هم مربوط به اینه که استارتر هنوز نمیدونه سیستم رو برا چی میخواد ، آره شاید دو سه سال دیگه استخدام شرکت ناسا شد اصن مجبور شد یه سیستم قوی برا شبیه سازی منظومه شمسی جمع کنه 

در مورد بازیها هم که دیگه اظهر من الشمس هست. شما اسم بازیهایی که من گفتم رو تو گوگل بزن صفحه ویکیپدیا رو باز کن ببین پلتفرم ویندوز رو میبینی توش یا نه. عجیبه برام کسی تا حالا اسم شاهکارهایی مثل uncharted یا heavy rain یا last of us یا حتی god of war رو نشنیده باشه :35_thinking:

ببخشید کامل توضیح نداده بودم چون تایپ کردنه سخته اکثر کارایی گیمه ولی به جز اون برای برنامه نویسی و رندرینگ هم میخوام

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/20, 12:16:13، gamer5 گفته است :

god of war رو که بچه ها هم میشناسن! اون یکیای دیگه اوالا چون سیستمم پایین بود کلا نمیرفتم سمت گیم ثانیا برای ps3-4 هستن ک اونم ندارم پس در کل شناختنش هم به دردم نمیخوره!

ولی بازم بازی هایی مثل جی تی ای رو هر وقت بازی کنید تازس یا god of war رو واسه همین باید ترشی بندازین!

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/20, 12:24:04، CleverM گفته است :

ببخشید کامل توضیح نداده بودم چون تایپ کردنه سخته اکثر کارایی گیمه ولی به جز اون برای برنامه نویسی و رندرینگ هم میخوام

اگر برای رندرینگ میخواید دیگه تکلیف مشخص شد ps4 نمیشه انتخاب کرد! چون سیستم دو تومنی هم فک نکنم از پسش بر بیاد

حالا جدی یه پیشنهاد! شما ک قراره سیستم بگیری حداقل کیبرد و موستو زودتر بگیر چیز خاصی نیس ک ! حداقل راحتر تایپ میکنی!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Game_Over گفته است :

اگر برای رندرینگ میخواید دیگه تکلیف مشخص شد ps4 نمیشه انتخاب کرد! چون سیستم دو تومنی هم فک نکنم از پسش بر بیاد

حالا جدی یه پیشنهاد! شما ک قراره سیستم بگیری حداقل کیبرد و موستو زودتر بگیر چیز خاصی نیس ک ! حداقل راحتر تایپ میکنی!

خب سیستم ندارم فقط یکی هست مال ۷ سال پیش کهروشن نمیشه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، CleverM گفته است :

هم برنامه نویسی میکنی هم رندرینگ؟جفتش هم حرفه ای؟:35_thinking: اولین باره کسیو میبینم که هم تو شاخه گرافیک فعاله هم برنامه نویسی چون این دو تا اینقدر گستره و یه جورایی در تضاد هم هستن که کسی سراغ جفتشون نمیره

با اینحال با همون نزدیک 7 تومن بهترین سیستم رو که جواب جفت کارتو بده میتونی بگیری . 

گرافیک هم 1080 بگیر ، cpu رو 7700K ، مادربورد میتونی مثلا z270 M7 رو بگیری از MSI و رم هم فکر کنم g.skill trident z 16gb 3200 برات کافی باشه

پاور هم یه 750 فول ماژولار از کولر مستر . اینا دیگه شاخای سیستم باید باشن

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...