رفتن به مطلب

مشاور برای انتخاب برند کارت گرافیک و پاور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام 

من میخواستم کارت گرافیک gtx 1060 رو بگیرم بین سه برند msi ,asusو Gigabyte  موندم میگن asus دماش بالا میره و msi هم زود خراب میشه میخواستم مشورت شمارو هم بدونم 

پاور من هم 460w کولر مستر هستش که خب ضعیف هستش میخوام یه پاوری معرفی کنید که بعدا خواستم cpu و مادربرد حرفه ای تر بگیرم نیازی به تعویض پاور نباشه(حداکثر هزینه برای پاور 400هزار تومن)

مشخصات فعلی 

cpu i5 4460 3.2gh

gtx 750ti 

12g ram 

asrock h97 performance

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، mahdiff گفته است :

با سلام 

من میخواستم کارت گرافیک gtx 1060 رو بگیرم بین سه برند msi ,asusو Gigabyte  موندم میگن asus دماش بالا میره و msi هم زود خراب میشه میخواستم مشورت شمارو هم بدونم 

پاور من هم 460w کولر مستر هستش که خب ضعیف هستش میخوام یه پاوری معرفی کنید که بعدا خواستم cpu و مادربرد حرفه ای تر بگیرم نیازی به تعویض پاور نباشه(حداکثر هزینه برای پاور 400هزار تومن)

مشخصات فعلی 

cpu i5 4460 3.2gh

gtx 750ti 

12g ram 

asrock h97 performance

به نظر من تک تک ارتقا نده خیلی ترکیب خوبی در نهایت در نمیاد بهتره افزایش بودجه بدی در طول چند ماه و بعدش ارتقا بدی . 

مثلا الان پردازنده ت واسه یه سری بازیا خوبه و یه سری بازیا ( اکثرشون ) خیلی جالب نیست و قطعا در سال اینده بازی های سنگین تری که میاد باز این ضعف بیشتر به چشم میاد ...

مثلا توی اکتبر اساسین اورجین قرار منتشر بشه شما حتی اگر 1060 هم بگیری قطعا با این پردازنده به مشکل میخوری و قدرت کارتت هم به چشم نمیاد خیلی / واچ داگز 2 همچنین و ....

پس بهتره ارتقا کلی بدی سعی قطعات فعلی رو تک تک همین جا بفروشی و بودجه رو افزایش بدی . 

ویرایش شده توسط _theghostsleader_
لینک به دیدگاه

در حال حاضر این بودجه رو ندارم که یک سیستم جدید جمع کنم به علاوه اینکه cpu نمیشه گفت ضعیفه ولی با کارت گرافیک 1060یکی دوسالی کارم رو راه میندازه تا یک بار کلا عوض کنم .الان هم بیشتر منتظر cpu های رایزن ADM هستم ببینم اون چه طور عمل میکنه 

لینک به دیدگاه

عزیز پاورتون خوبه و مصرف کارت 1060 هم زیاد نیست با پاور 460 وات میشه کارت 1080ti استفاده کرد. 

پردازنده شما برای کارت 1060 خوبه. 

این کارت مناسبه.

http://lioncomputer.ir/product/9019/کارت+گرافیک+زوتاک+GTX+1060+AMP!+Edition/

لینک به دیدگاه

پاور ماله  7سال پیشه هستش چند ماه یکبارم هم فنش صدا میده برا همون زیاد میخوام عوض کنم

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، mahdiff گفته است :

پاور ماله  7سال پیشه هستش چند ماه یکبارم هم فنش صدا میده برا همون زیاد میخوام عوض کنم

اگه می خوای عمری برات باشه و تو سیستم آینده هم از همین پاور  استفاده کنی. پاور زیر رو بخر.

http://lioncomputer.ir/product/7935/پاور+کولرمستر+وی+650+گلد+RS650-AFBAG1/

این پاور هم خوبه این رو هم می تونی بخری. من رو چندتا سیستم بسته راضی بودن.

http://lioncomputer.ir/product/5084/پاور+گرین+650+وات+GP650A-UK/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...