رفتن به مطلب

خرید بازی از Origin با روبل

Mehrdad.93
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

آیا خرید بازی از Origin با روبل یا روپیه امکان پذیره ؟ و آیا ارزون تر در میاد مثل استیم ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

امکان پذیر که هست

اما مثل استیم روپیه اوضاعش خوب نیست توی اوریجین و بعضی وقتا گرونتر هم در میاد.... مثل فیفا وبتلفیلد و مس افکت...

مشکل بعدی اینه که بیشتر بازی های اوریجین ظاهرا قفل زبانی دارن و اگه با روبل بخری مثل GTA v یا برخی بازی های بدون قفل زبانی استیم نیست که زبان انگلیسی هم بهت بده و فرقی نداشته باشه... (مثل بازی های چند سال اخیر یوپلی که روی استیم میذاره که همشون صرفا زبان روسی دارن)یکی از دوستان خریده بود و هنوز که هنوزه نتونسته کاری کنه فیفاش انگلیسی بشه ... مثلا فیفا رو با هندی بگیری زبانش انگلیسی هست اما اصلا قیمتش خوب نمیوفته با روپیه  و خیلی نزدیکه به قیمت دلاریش

البته این چیزیه که خودم دیدم و ممکنه اشتباه کنم

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، Farjam گفته است :

سلام

امکان پذیر که هست

اما مثل استیم روپیه اوضاعش خوب نیست توی اوریجین و بعضی وقتا گرونتر هم در میاد.... مثل فیفا وبتلفیلد و مس افکت...

مشکل بعدی اینه که بیشتر بازی های اوریجین ظاهرا قفل زبانی دارن و اگه با روبل بخری مثل GTA v یا برخی بازی های بدون قفل زبانی استیم نیست که زبان انگلیسی هم بهت بده و فرقی نداشته باشه... (مثل بازی های چند سال اخیر یوپلی که روی استیم میذاره که همشون صرفا زبان روسی دارن)یکی از دوستان خریده بود و هنوز که هنوزه نتونسته کاری کنه فیفاش انگلیسی بشه ... مثلا فیفا رو با هندی بگیری زبانش انگلیسی هست اما اصلا قیمتش خوب نمیوفته با روپیه  و خیلی نزدیکه به قیمت دلاریش

البته این چیزیه که خودم دیدم و ممکنه اشتباه کنم

میخواستم بگم چه حیف ولی زیاد مهم نیست وقتی Origin ما رو تحریم کرده چرا ما پول بریزیم تو جیبش، واقعا نامردیه.

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، micpet گفته است :

میخواستم بگم چه حیف ولی زیاد مهم نیست وقتی Origin ما رو تحریم کرده چرا ما پول بریزیم تو جیبش، واقعا نامردیه.

منم واقعا موندم حالا اوریجین ما رو تحریم کرده که چی؟

الآن از بی اوریجینی میمیریم؟

سنگر شکن نداریم؟

اصلا که چی؟

باید یه درخواست با لحن تند بنویسیم تحریمشون و بردارن

لینک به دیدگاه

اوریجین بر اساس قوانین آمریکا فعالیت میکنه و میدونید که تحت این قوانین ایران و تعدادی از کشورهای دیگر تحریم  هستند و تا زمانی که این تحریم ها پابرجا هستند اوریجین در کشور ما به طور مستقیم قابل دسترسی نیست!

لینک به دیدگاه

ولی لازم نبود انقدر شدید ایران رو بلاک کنن، مثل بقیه کمپانی ها فقط اسم ایران رو بلاک میکردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...