رفتن به مطلب

مشکل در نصب دو ویندوز کنار هم

arvin_393
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

اول ببخشید متن طولانیه

مشخصات سیستمم:

core i5 2310

pa65 ud3 b3   gigabyte

king max 4GB ddr3 

amd radeon hd6750

دوتا هارد (500 و 1ترا)

کامپیوترم یه مدت به شدت هنگ میکرد در روز چند بار فکر میکردم از رم جابجاش میکردم بین اسلاتا

بعدش اومدم جای کابلای دیتای هاردارو  رو مادربورد عوض کردم  الان اصلا تو ویندوز 7 32بیت مشکل ندارم اصلا هنگ ندارم 

ولی میخواستم یه ویندوز 10 64 نصب کنم هرکاری میکنم نصب نمیشه روی هردوتا هاردا امتحان کردم نشد نصب میشه تا قبل از ساخت تنظیمات اولیه برای شروع اونجا صفحه ابی میاد همیشه با هر بیلدی از ویندوز

اومدم تو تنظیمات بایوس جای بوت دوتا هارد رو عوض کردم ویندوز 10 نصب میشد ولی ویندوز 7 رو اصلا نمیشناخت تو بوت و اینکه بعد یه مدت هنگ میکنه کامپیوتر

چه قبل از عوض کردن جای بوت دوتا هارد و چه بعدش احساس میکنم وقتی ویندوز میخواد بالا بیاد یه صدایی میاد از کیس نمیدونم صدای فن که با انگار با اخرین دور میچرخه یا صدای هاردمه 

ویندوز ده رو هم اجرا میکنم اینجوری میشه و بعد یه مدت هنگ میکنه حتی بعضی وقتا قبل بالا امدن هنگ میکنه

اینم بگم یادمه قبلنا همون موقع که ورژن آزمایشی ویندوز 10 اومده بود تا یه مدت بعد حتی نسخه های رسمی رو هم داشتم بدون مشکل

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قبلا تجربه ی این مشکل رو داشتم و مشکل هم از هارد بود . هر ویندوزی که میخواستم نصب کنم ، وسطای نصب بلو اسکرین میداد . با یه فرمت کامل حل شد .

لینک به دیدگاه

سلام برای اطمینان از سلامت هاردها عکس از تب Health نرم افزار Hd tune برای هر هارد رو قرار بدین ...

ویرایش شده توسط EhsanCPU
لینک به دیدگاه

در در 1396/04/20, 19:51:56، EhsanCPU گفته است :

سلام برای اطمینان از سلامت هاردها عکس از تب Health نرم افزار Hd tune برای هر هارد رو قرار بدین ...

سلام  این عکسی که خواسته بودید

error.jpg

لینک به دیدگاه

عکس های مربوط به دوتا هاردا اونیکی دوتا ارور داده مربوط به هارد 500 گیگ 

توضیحاتشون رو هم عکس گرفتم

با تشکر

e1.jpg

e2.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، arvin_393 گفته است :

سلام  این عکسی که خواسته بودید

error.jpg

در 2 ساعت قبل، arvin_393 گفته است :

عکس های مربوط به دوتا هاردا اونیکی دوتا ارور داده مربوط به هارد 500 گیگ 

توضیحاتشون رو هم عکس گرفتم

با تشکر

e2.jpg

سلام هر دو هارد شما ارورشون مربوط به کابل و اتصالاتشون هست که در هارد 500 مشکل حادتر هست در صورت امکان کابلهاشون را تعویض کنین ببینین مشکلتون حل میشه ...

لینک به دیدگاه

مادربوردم 6 تا پورت داره ۴ تا sata2  و دوتا sata3 هاردارو به کدوم وصل کنم به نظرتون بهتره؟

عوضش کردم جای کابلارو کابل هارد یه ترا رو وصل کردم به ۵۰۰ یه کابل هم که رفته بود برا دی وی دی رایتر وصل کردم به یه ترا بازم همون ارورای قبلی همونجور دوتا ارور برای ۵۰۰ گیگ یه ارور هم برا اونیکی و وقتی ویندوز ۱۰ رو اجرا کردم کامپیوتر بازم هنگ کرد 

ممکنه از تنظیمات بایوس باشه؟  اخه چند بار بایوس  رو اپدیت کردم،میشه برشگردوند به ورژنای قبل؟

ویرایش شده توسط arvin_393
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

ببخشید بازم سوال میکنم، ممکنه مشکلم از بایوس باشه؟ pa65 ud3 b3 rev1.0 چندبار اپدیت کردم بایوس رو میگم شاید ورژن rev 1.1 رو روش ریخته باشم البته جدیدنا چند بار اخرین نسخه رو ریختم

الان ورژن f12 اگه برگردونم مثلا به f6 بایوس میخوابه کلا یا مشکلی نداره برگشتن به ورژنهای قدیمیتر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...