رفتن به مطلب

samsung or Plextor

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من میخوا یه ssd بگیر به نظر شما کدوم یک از این دو مدل بهتر است؟ و اینکه اگه سامسونگ بگیرم گارانتی mit چقدر معتبر هست؟

Plextor M7V SATA3 SSD - 256GB گارانتی آواژانگ

Samsung 850 EVO 250GB SATA3 گارانتی mit

البته از اینکه سوالم تکراری هست عذرخواهی میکنم بقیه تایپیک ها در مورد ssdها رو مطالعه کردم ولی به نتیجه مطلوب نرسیدم 

لینک به دیدگاه

ssd های سامسونگ  و اینتل بهترند. اخیرا سازگار سامسونگ  رو گارانتی کرده. من دو هفته پیش یکی خریدم.

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، amir9711 گفته است :

سلام

من میخوا یه ssd بگیر به نظر شما کدوم یک از این دو مدل بهتر است؟ و اینکه اگه سامسونگ بگیرم گارانتی mit چقدر معتبر هست؟

البته از اینکه سوالم تکراری هست عذرخواهی میکنم بقیه تایپیک ها در مورد ssdها رو مطالعه کردم ولی به نتیجه مطلوب نرسیدم 

samsung بخرید اگه قرار هست ساتا 3 باشه بدون شک. ssd گارانتی نمیخواد! اگه قرار باشه اتفاقی براش بیفته که بخواین برای گارانتی هم بفرستین یقین داشته باشین شامل گارانتی نمیشه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، hamedfazelm گفته است :

ssd های سامسونگ  و اینتل بهترند. اخیرا سازگار سامسونگ  رو گارانتی کرده. من دو هفته پیش یکی خریدم.

اینتل؟ کدوم اینتل؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، amir9711 گفته است :

سلام

جفتشون خوبن من سامسونگ رو پیشنهاد میکنم ولی پلکستور هم بد نیست گرفتی مشکلی نداره.

لینک به دیدگاه

درود 

کارایی هر دو بنا به تجربه های دوستان در انجمن بسیار به هم نزدیکه و در تصمیم نهایی چیزهای دیگری مثل اعتبار و محبوبیت سامسونگ اوو از یک طرف و گارانتی معتبر آواژنگ از طرف دیگر می تونه تعیین کننده باشه. هر چند همانطور که دوستان گفتند احتمال خرابی هر دو کمه و شاید گارانتی بیشتر سبب دلگرمی باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...