رفتن به مطلب

استفاده همزمان از دو کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
    من یک مادربرد elitegroup مدل p45t-a دارم که دارای دو اسلات گرافیک هست
    کارت گرافیک من 9500gt 1gb ddr2 128 bit و محل اتصال پل رو نداره با  اینکه روی جعبش نوشته sli

می خواستم بدونم چطور میتونم دوتا گرافیک رو بدون پل رابط (جایی خوندم از طریق خود مادربرد میشه کاری کرد که بدون رابط کارتهای گرافیک هم از دو تا گرافیک استافده کرد)  استفاده کنم و آیا مادربرد من میتونه دو کارت رو پشتی بانی کنه؟

برای crossfire طراحی شده ولی من از Nvidia استفاده کردم
    هرچی میگردم نمیتونم دوتا کارت گرافیک 1gb ddr2 با قابلیت sli و یا  crossfire پیدا کنم

هر جا میرم میگن ddr2 ای که جفت بشه دیگه پیدا نمیشه

و یه سوال دیگه:

این مادربرد تا چه کارت گرافیکی رو ساپورت میکنه؟!(منظورم از نظر حافظه هست)

من می خوام دو گیگ استفاده کنم آیا میتونه پشتیبانی کنه؟!

نه تو دفترچه و نه داخل وبسایت سازندش چیزی ننوشته؟!

تصاویر رو هم پیوست کردم

ممنون از راهنماییتون

_0[1].jpg

DSC_4357-ok(resized)[1].jpg

ویرایش شده توسط phontomss
لینک به دیدگاه

دوست عزیز

مادربورد شما قابلیت ساپورت هرگونه کارت گرافیک را دارد حتی بصورت دو کارت همزمان با کروسفایر، چون از دو اسلات pci-e2 16x بهره میبره. پس میتوانید با نصب دو کارت گرافیک ati یا همون amd، اقدام به کروسفایر نمایید. ولی گزینه بهتر اینست که از یک کارت قوی تر بجای دو کارت معمولی استفاده شود.

لازم به ذکر است که سی پی یو نیز باید از قدرت کافی برخوردار باشه.

ویرایش شده توسط princeone
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، princeone گفته است :

دوست عزیز

مادربورد شما قابلیت ساپورت هرگونه کارت گرافیک را دارد حتی بصورت دو کارت همزمان با کروسفایر، چون از دو اسلات pci-e2 16x بهره میبره. پس میتوانید با نصب دو کارت گرافیک ati یا همون amd، اقدام به کروسفایر نمایید. ولی گزینه بهتر اینست که از یک کارت قوی تر بجای دو کارت معمولی استفاده شود.

لازم به ذکر است که سی پی یو نیز باید از قدرت کافی برخوردار باشه.

سلام

ممنون از راهنماییت

مطالبی تو اینترنت وجود داره که نوشته الزاما وجود دو اسلات کارت گرافیک به معنی ساپورت از استفاده همزان دو کارت گرافیک نیست

مثال: سایت علم فردا

.

نکته بعد اینکه در همون سایت نوشته که

بدون پل هم میشه از دو تا کارت گرافیک به صورت همزمان استفاده کرد اما دیتا از طریق مادربرد و توسط چیپست های سیستم اجرا میشه ولی سرعتش کندتر میشه

می خواستم بدونم چطور باید این کار رو بکنم.

چون گرافیک فعلی من با اینکه روی جعبش نوشته sli اما جایی برای کابل رابط یا پل نداره!!!!!!؟؟

لینک به دیدگاه

استارتر محترم از فکر SLI این کارت بیای بیرون خیلی بهتره .

اول از همه این که کارت شما از رده خارجه و براش درایور نمیاد . برای استفاده از SLI در بازی ها می بایست درایور پشتیبانی کنه که در مورد شما چنین چیزی نیست .

SLI و کراس همین الان هم با وجود پیشرفتهایی که در این زمینه داشتند با مشکلاتی رو به رو هستند و در اکثر موارد توصیه نمیشن در مورد شما که یک کارت قدیمی هستش به هیچ وجه توصیه نمیشه .

به طور کلی هم کراس یا SLI رو برای رسیدن به حداکثر قدرت ممکن انجام میدن . یعنی قوی ترین کارت موجود رو SLI یا کراس می کنند ( مثلا کراس کردن 2 تا 1080Ti یا 1080برای شرایط فعلی ) وگرنه خرید یک کارت قوی تر بسیار بهتره . به جای کراس کردن 2 تا 1070 میشه یه 1080Ti خرید که مشکلات کمتری داره !!! و به طور کلی بهتره . پس کراس کردن هر کارتی زیر 1070 هم چندان توصیه نمیشه چون میشه با خرید یک تک کارت قوی تره تقریبا به همون مقدار قدرت رسید و مشکلات SLI و کراس رو نداشت !

مشکلات کلی کراس و SLI :

جمع نشدن حجم مموری کارت ( اگر شما 2 تا کارت 1 گیگ رو کراس کنید به این معنا نیست که یک کارت 2 گیگ دارید بلکه کارت شما در عمل همون 1 گیگ باقی می مونه )

در بعضی بازی ها SLI و کراس پشتیبانی نمیشن یا دیر پشتیبانی میشن

نیاز به CPU های بالا رده مانند i7 های  . ( برای بهره کامل از کراس 2 تا کارت می بایست CPU توانایی ارتباط کامل با هر دو کارت رو داشته باشه وگرنه مقداری از قدرت گرافیک به هدر میره )

2 برابر نشدن قدرت کارت ( تقریبا در هیچ کارت و هیچ بازیی کراس یا SLI کردن به معنای فریم 2 برابری نیست . اگر شما در یک بازی با یک کارت 30 فریم می گیرید با کراس یا SLI کردن اون کارت 60 فریم نخواهید گرفت و باید به فریمی در حدود 50 راضی باشید )

و ....

لینک به دیدگاه

سلام

گرافیک 9500gt شما قابیلت SLI با پل رو نداره

ولی مدلای دیگر 9500GT مثل گرافیک زیر این قابلیت رو دارن

9500.jpg.2c5c56dfb9817f408a6e326f93772001.jpg

البته گرافیک 9500GT ارزش SLI کردن رو نداره چون قدیمیه و قدرت آنچنانی نداره ...

برای SLI کردن گرافیک دیگه باید حداقل GTX 750 Ti به بالا باشه و همونطور که دوستمون گفتن CPU هم باید از قدرت کافی برخوردار باشه البته اینکار با مشکلاتی هم همراهه ...

ویرایش شده توسط EhsanCPU
لینک به دیدگاه

سلام دقیقا منم یه gt 9500 1 gb ddr2 دارم که قبلا میخواستم sli کنمش اما جایی نداشت حتی روی جعبه و توی gpu z هم میزد میشه فقط یه جایی داشت که اصلا شبیه sli نبود. من گذاشتمش برای فروش و رفتم 980 گرفتم. گفتم اگه شما میخواین من یدونه دارم 

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی همه دوستان

میدونم کارت گرافیک قدیمی هست

اما من یه سیستم گیم حرفه ای نمی خوام

خوشبختانه هنوز هم بازی هایی که تولید میشه رو می تونه جواب گو باشه البته نه روی آخرین گرافیک

مثلا DEVIL MAY CRY 5  و SAINTRAWها و CALL OF و NEED FOR SPPED  هم تا MOST WANTED2 رو با گرافیک متوسط حتی GTA  رو هم می تونه اجرا کنه حتی واچ داگ رو هم اجرا می کنه اما تعریفی نداره

من می خوام بهتر کار کنه

قصد دارم CPU  رو به intel Core2 Quad Q9650 3.0GHz 12M LGA-775  ارتقا بدم

و گرافیک هم اگه بشه دو تایی، اگه نشه به نظرتون 2 گیگ میتونه ساپورت کنه

و آیا دو گیگ DDR2 با باس 128 وجود داره؟

قیمت میدونید چند هست؟

همه DDR2 هایی که پیدا کردم باس 64 هستن

و رم هم یک گیگ دیگه اضافه میکنم و میشه 8GB

.

.

به نظرتون چطور هست

نسبت به سیستم فعلی من که CPU core 2 duo گرافیک 9500gt ddr2 128bit رم 7gb ddr2 باس 800

تفاوت خوبی پیدا میکنه برای اینکه  ارتقاء ش بدم.

فقط می خوام سیستمم یه سر و گردن قوی تر بشه.

باز هم از همه دوستان بابت راهنماییهاشون تشکر می کنم:D

لینک به دیدگاه

یه سوال دیگه

اینکه میگن میشه بدون پل از دو کارت گرافیک استفاده کرد حقیقت داره؟!

از دوستان کسی میدونه چطوری میشه این کار رو کرد؟!!

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام دقیقا منم یه gt 9500 1 gb ddr2 دارم که قبلا میخواستم sli کنمش اما جایی نداشت حتی روی جعبه و توی gpu z هم میزد میشه فقط یه جایی داشت که اصلا شبیه sli نبود. من گذاشتمش برای فروش و رفتم 980 گرفتم. گفتم اگه شما میخواین من یدونه دارم 

سلام

همین مدلی که من تصویرش رو گذاشتم؟

چند؟

برای خودم نمی خوام یکی از آشناها همین گرافیک رو داشت 1 ماه پیش سوخت

980 مگه ddr5 نیست؟!

مادبرد ddr2 میتونه ddr5 ساپورت کنه؟!

ویرایش شده توسط phontoms
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، phontoms گفته است :

یه سوال دیگه

اینکه میگن میشه بدون پل از دو کارت گرافیک استفاده کرد حقیقت داره؟!

از دوستان کسی میدونه چطوری میشه این کار رو کرد؟!!

کارت گرافیک های جدید ای ام دی نیازی به پل ندارن و از طریق شکاف اصلی کراس میشن اما کارتهای انویدیا هنوز پل میخواد

در 5 دقیقه قبل، phontoms گفته است :

سلام

همین مدلی که من تصویرش رو گذاشتم؟

چند؟

برای خودم نمی خوام یکی از آشناها همین گرافیک رو داشت 1 ماه پیش سوخت

980 مگه ddr5 نیست؟!

مادبرد ddr2 میتونه ddr5 ساپورت کنه؟!

بله این دوتا هیچ ربطی به هم ندارن !

ما هنوز مادربرد DDR5 نداریم اما چندین ساله گرافیک DDR5 داریم .

مشخصات دقیق سیستم به همراه مقدار دقیق بودجه رو مشخص کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد .

لینک به دیدگاه

مشخصات رو که تو پست قبلی گفتم

پاور perfect 350w هستش

بودجه 200 برای cpu کنار گذاشتم که از خوش اقبالی من intel Core2 Quad Q9650 3.0GHz 12M LGA-775  دقیقا 200 تومان هست

گرافیک هم بین 200 تا  250  تومان و مادربردم هم amd ساپورت هست اینطور که تو دفترچه اش نوشته

در مورد ( کارت گرافیک های جدید ای ام دی نیازی به پل ندارن و از طریق شکاف اصلی کراس میشن اما کارتهای انویدیا هنوز پل میخواد )

می تونید توضیح بدید (آموزش) یا خود سیستم میشناسه؟!

ویرایش شده توسط phontoms
لینک به دیدگاه

سیستم شما ارزش ارتقا نداره
شما با خرید یک ps4 دست کم تا دو سال آینده میتونی بازی کنی بدون ارتقاء

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، doomhammer65ir گفته است :

سیستم شما ارزش ارتقا نداره
شما با خرید یک ps4 دست کم تا دو سال آینده میتونی بازی کنی بدون ارتقاء

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

کلا با کنسول حال نمیکنم

فعلا که بازی ها رو تا ps2 رو رو همین سیستم میارم

بازی های ایکس باکس هم که خیلیهاش رو pc اجرا میشه و من با گرافیک نه چندان خوب بازیشون میکنم

یه مقدار ارتقاء بدم گرافیک اینها هم قابل قبول میشه

cpu که نسبت به الان خیلی بهتر میشه

گرافیک هم که فکر کنم با قیمتی که می خوام هزینه کنم حداقل دو برابر الان جوابگو خواهد بود!

اگه نیاز به سیستم خیلی بهتر باشه

یه سیستم دیگه دارم از اونها استفاده میکنم

اما برام جالبه از حدودا 8-9 سال پیش که این سیستم رو گرفتم

میخوام ببینم تا کی می تونه منو راضی نگه داره

برام مهمه همین سیستم رو ارتقاء بدم

فوق العاده ممنون

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، phontoms گفته است :

اما برام جالبه از حدودا 8-9 سال پیش که این سیستم رو گرفتم

میخوام ببینم تا کی می تونه منو راضی نگه داره

برام مهمه همین سیستم رو ارتقاء بدم

دوست عزیز

CPU را به Q9550 یا Q9650 ارتقا بدین 

رم را هم به 8 گیگ ارتقا بدین

گرافیک را هم میتونین GT 740 2GB DDR3 بردارین GT 740 تقریبا 5 برابر 9500GT قدرت داره

و با افزایش بودجه هم میتونین GTX 750 Ti 2GB GDDR5 رو بردارین که GTX 750 Ti هم تقریبا 12 برابر 9500GT قدرت داره

ویرایش شده توسط EhsanCPU
لینک به دیدگاه

سلام. به نظرم شما به جای q9650 برو یه e5450 بگیر خیلیم ارزونتره پولشو بزار روی گرافیک . فقط برای نصب ویندوز 10 باید بایوسو مود کنی که خیلی خیلی آسونه.

منم دقیقا سیستمم مال 9 سال پیشه و دیگه بازی نبود که دایرکت 10 باشه بازی نکرده باشم و به گرافیک خورده باشه ( تقریبا ) گرافیک خیلی خوبیه asssasin iv و gta iv هم میاره و کلا خیلی گرافیک خوبی بود.  گرافیک خودمم دقیقا مدل شماست اما مارکش فرق داره  .

عجیبه برام که چیپست مادربرت p45 بعد رم ddr2 800 ساپورته !!! این الایت گروپ خیلی مدلای عجیبی میزنه !!!

درمورد گرافیکم مادربرد همه گرافیکای pci e 3 رو ساپورت میکنه و همینطور 1 ( درمورد ورژن 2 نمیدونم چون فقط شنیدم که ورژن سه قابلیت برگشت به ورژن قدیمو داره )

لینک به دیدگاه

ECS BLACK SERIES P45T-A LGA 775 Intel P45 ATX Intel

در 11 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام. به نظرم شما به جای q9650 برو یه e5450 بگیر خیلیم ارزونتره پولشو بزار روی گرافیک . فقط برای نصب ویندوز 10 باید بایوسو مود کنی که خیلی خیلی آسونه.

منم دقیقا سیستمم مال 9 سال پیشه و دیگه بازی نبود که دایرکت 10 باشه بازی نکرده باشم و به گرافیک خورده باشه ( تقریبا ) گرافیک خیلی خوبیه asssasin iv و gta iv هم میاره و کلا خیلی گرافیک خوبی بود.  گرافیک خودمم دقیقا مدل شماست اما مارکش فرق داره  .

عجیبه برام که چیپست مادربرت p45 بعد رم ddr2 800 ساپورته !!! این الایت گروپ خیلی مدلای عجیبی میزنه !!!

درمورد گرافیکم مادربرد همه گرافیکای pci e 3 رو ساپورت میکنه و همینطور 1 ( درمورد ورژن 2 نمیدونم چون فقط شنیدم که ورژن سه قابلیت برگشت به ورژن قدیمو داره )

به خاطر تغییر cpu می فرمایید. یعنی کانفیگ جدید نیاز داره

چون الان ویندوز 10 64x روش نصب هست

آره منم assasin رو تا نسخه 3 که بازی میکردم راحت اجرا میکرد. دیگه بعد از سه بازی نکردم. ببینم ساپورت میکنه یا نه.

برای من pci 2 هست

فکر نکنم بتونه گرافیک pci 3 ساپورت کنه

سه چهار سال بعد از اینکه مادربرد رو خریدم  یه بار بایوس رو آپ کردم

دیگه نمیدونم آپدیت جدید داده یا نه!!!

بازم از همه ممنون

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

پست بالا مادربرد خودمو میگم برای دوستان  سوء تفاوهم نشه

دوست عزیز قیمت گرافیک رو ندادی؟!!!

لینک به دیدگاه

ورژن 2 هست که چه بهتر . ورژن 2 که خیلی بهتر از 1 باسش دوبرابره جرا ورژن 3 رو 2 نصب نشه ؟ میشه خیلی خوب. درمورد بایوسم نیازی نیس اپدیتی اومده باشه یا نه شما فایل بایوس اگه اخرین ورژنه رو میگیری چندتا نرم افزار هس یسری فایلو وارد میکنی تو بایوس بعدم مینصبی ! به همین سادگی. ویندوز 10 هست  هم مشکلی نیس فقط برای تعویض ویندوز ارور میده باید بایوس رو مد کنی . البته فقط نسخه 64 بیت که خودم بایوسمو با کمک یکی از دوستان خوب فروم مد کردم که ویندوز 10 دیگه ارور نمیده و میشه نصبش کرد . درمورد گرافیکم از این عمده فروشا پرسیدم چقد گرافیکو میخرن گفت 75 برای همین خودم گفتم قیمت 80 مناسبه .

اون مد بایوس برای اینه که مادربرد 775 هست و بایوسشم مخصوص همون مادربرد و سوکت 775 هس اما این زئون 771 هست که باید میکروکد هاشو وارد بایوس کنی که همه چیز حل شه و سازگاری کامل پیدا کنه( بدون تعویض بایوسم هیچچچچ مشکلی نداره و مشکل سرعت اینام نداره فقط برای تعویض ویندوز 64 بیت لازمه.

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

ورژن 2 هست که چه بهتر . ورژن 2 که خیلی بهتر از 1 باسش دوبرابره جرا ورژن 3 رو 2 نصب نشه ؟ میشه خیلی خوب. درمورد بایوسم نیازی نیس اپدیتی اومده باشه یا نه شما فایل بایوس اگه اخرین ورژنه رو میگیری چندتا نرم افزار هس یسری فایلو وارد میکنی تو بایوس بعدم مینصبی ! به همین سادگی. ویندوز 10 هست  هم مشکلی نیس فقط برای تعویض ویندوز ارور میده باید بایوس رو مد کنی . البته فقط نسخه 64 بیت که خودم بایوسمو با کمک یکی از دوستان خوب فروم مد کردم که ویندوز 10 دیگه ارور نمیده و میشه نصبش کرد . درمورد گرافیکم از این عمده فروشا پرسیدم چقد گرافیکو میخرن گفت 75 برای همین خودم گفتم قیمت 80 مناسبه .

اون مد بایوس برای اینه که مادربرد 775 هست و بایوسشم مخصوص همون مادربرد و سوکت 775 هس اما این زئون 771 هست که باید میکروکد هاشو وارد بایوس کنی که همه چیز حل شه و سازگاری کامل پیدا کنه( بدون تعویض بایوسم هیچچچچ مشکلی نداره و مشکل سرعت اینام نداره فقط برای تعویض ویندوز 64 بیت لازمه.

این مسئله که گفتید جایی آموزش داده شده بتونید لینکش رو برام بذارید؟

در مورد قیمت هم می پرسم خبر میدم

ویرایش شده توسط phontoms
لینک به دیدگاه

بله بزنید توی اینترنت خودش میاره فقط فارسی بزنی نمیاره فقط اینگلیسی

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/22, 17:21:14، phontoms گفته است :

سلام

ممنون از راهنماییت

مطالبی تو اینترنت وجود داره که نوشته الزاما وجود دو اسلات کارت گرافیک به معنی ساپورت از استفاده همزان دو کارت گرافیک نیست

مثال: سایت علم فردا

.

نکته بعد اینکه در همون سایت نوشته که

بدون پل هم میشه از دو تا کارت گرافیک به صورت همزمان استفاده کرد اما دیتا از طریق مادربرد و توسط چیپست های سیستم اجرا میشه ولی سرعتش کندتر میشه

می خواستم بدونم چطور باید این کار رو بکنم.

چون گرافیک فعلی من با اینکه روی جعبش نوشته sli اما جایی برای کابل رابط یا پل نداره!!!!!!؟؟

من بهتر میبینم که شما یا یک کارت کاملا جدید و نو (نه لزوما گرون) تهیه کنید یا اینکه با همون کارت 9500gt تا جایی که میشه، بازیهاتون رو انجام بدین خیلیم حساس نباشید. مهم اینه که توجهمون بیشتر به لذت گیم باشه تا لذت سخت افزار.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...