رفتن به مطلب

کارت گرافیک GTX 1080 TI Lightning برای به چالش کشیدن رقبا وارد بازار شد

Recommended Posts

1.thumb.jpg.f9886ab174d0e6b02bcf57e98d934e83.jpg

پرچمدار سری Lightning شرکت MSI با پردازنده گرافیکی GTX 1080 TI به سمت تیم سبز بازگشت و اکنون از طریق وب سایت Newegg در آمریکا قابل خریداری است. در یک غافل گیری خوشایند، ظاهراً MSI تصمیم گرفته قیمت فروش آن را بسیار کمتر از چیزی که در ابتدا اعلام کرده بود تعیین کند و با قیمتی 869.99 دلاری برای یک کارت گرافیک رده بالای سری Lightning Z، حدود 170 دلار از مدل رفرنس انویدیا گران تر است.

2.thumb.jpg.d1ed9b6c377ec8d566d3b41a6a641f3a.jpg

در همین هفته ما کارت گرافیک GTX 1080 TI Lightning Z شرکت MSI را بررسی کردیم و واقعاً کیفیت ساخت و خنک کننده آن ما را شگفت زده کرد: "کارت گرافیک GTX 1080 TI Lightning Z با اشغال سه اسلات کیس واقعاً عظیم الجثه است. طول آن 32 سانتی متر و ارتفاعش نیز 14 سانتی متر است؛ پس قبل از خرید حتماً مطمئن شوید کیس شما فضای کافی برای نصب آن را دارد. همانطور که انتظار می رفت، سیستم خنک کننده قدرتمندی نیز بر روی آن نصب شده است که به نظرم یکی از بهترین خنک کننده هایی هست که بعد از مدت ها می بینم. دمای کاری واقعاً بی نظیر است و بهتر از هر GTX 1080 TI دیگر، حتی با اینکه از همان ابتدا به صورت کارخانه ای بیشتر از هر مدل دیگری اورکلاک شده است. در عین حال، نویز فن ها نیز با کم صدا ترین GTX 1080 TIها برابری می کند (33dBA) که واقعاً منجر به عرضه بهترین خنک کننده ممکن می شود."

3.thumb.jpg.d82eb20a18c5a7b816f6e908b681832e.jpg

دو مدل عرضه شده از این کارت تقریباً مشابه هم هستند؛ فرکانس های پایه / حالت بوست / و فرکانس حافظه مدل Lightning X به ترتیب در حالت کم صدا 1480 / 1582 / 11016 مگاهرتز، در حالت گیمینگ 1544 / 1657 / 11124 مگاهرتز و در حالت Lightning نیز 1569 / 1683 / 11124 مگاهرتز هستند در حالی که مدل Lightning Z با فرکانس های به ترتیب 1480 / 1582 / 11016 مگاهرتز در حالت کم صدا، 1582 / 1695 / 11124 مگاهرتز در حالت گیمینگ و در نهایت، 1607 / 1721 / 11124 مگاهرتز در حالت Lightning است.

4.thumb.jpg.2bb410418c1fd2d5834908e30eafdd4d.jpg

به احتمال خیلی زیاد تکنولوژی GPU Boost 3.0 انویدیا فرکانس های هسته را تا حدی فراتر افزایش دهد و همانند هر کارت گرافیک دیگری بر پایه معماری پاسکال انویدیا، یک دیوار سخت دما و ولتاژ فرکانس آن را در بالاترین حالت ممکن 2050 تا 2100 مگاهرتز تثبیت می کند. بنابراین شما واقعاً دارید بهای خنک کننده واقعاً عالی آن، PCB فوق العاده و پر امکانات، تعداد محدود 3000 واحد آن در سراسر دنیا و البته سیستم نورپردازی RGB زیبای آن را می پردازید.

منبع: TechPowerUp

مترجم: مجید بکائیان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_1080_Ti_Lightning_Z/

جالب که 13 جولای خبر رفتن و 12 جولای بررسی کارت رو داشتن:D

سایت guru3d هم تقریبا 2 هفته پیش از بقیه بررسی این سری رو رفته بود:
http://www.guru3d.com/articles-pages/msi-geforce-gtx-1080-ti-lightning-z-review,1.html

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، HeX گفته است :

https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_1080_Ti_Lightning_Z/

جالب که 13 جولای خبر رفتن و 12 جولای بررسی کارت رو داشتن:D

سایت guru3d هم تقریبا 2 هفته پیش از بقیه بررسی این سری رو رفته بود:
http://www.guru3d.com/articles-pages/msi-geforce-gtx-1080-ti-lightning-z-review,1.html

ممنون از لینک ها معین خان!

واقعا که کارت محشری هست! پرقدرت و کم صدا اما پر مصرف... زیبا و چشم نواز با طراحی عالی، بهترین انتخاب و یک رویای البته گران قیمت برای هر گیمر حرفه ای!

ویرایش شده توسط Saman Taji
لینک به دیدگاه

سلام.

زیبایی سلیقه ای هست اما شخصا بنظرم زمان لازم برای طراحی و زیبایی ظاهری گذاشته نشده و بر خلاف مدل gaming X ظاهری بشدت پلاستیکی مانند و کمی شبیه zotac amp پیدا کرده و برای جبران  rgb بهش اضافه شده.  lightning های نسل های قبل بنظرم زیباتر بود. اما چیزی که مشخصه اینه که قطعه ای بسیار خنک و کم صدا و قدرتمند هست مثل همیشه.یکی از مزیت ها و تفاوت  فن های msi با سایرین این هست که در دور بالا صدایی مثل جاروبرقی پیدا نمیکنن و خبری از نویزهای اضافی نیست و فقط صدای جریان هواست.

درنهایت هم این قطعه بیشتر در اورکلاک با  ln2 میدرخشه ,و باید منتظر بود که آیا میتونه بازهم رکوردی رو جابجا کنه با وجود رقبایی مثل evga 1080 ti kingpin edtition و galax HoF

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، mohsen.dehvari گفته است :

سلام.

زیبایی سلیقه ای هست اما شخصا بنظرم زمان لازم برای طراحی و زیبایی ظاهری گذاشته نشده و بر خلاف مدل gaming X ظاهری بشدت پلاستیکی مانند و کمی شبیه zotac amp پیدا کرده و برای جبران  rgb بهش اضافه شده.  lightning های نسل های قبل بنظرم زیباتر بود. اما چیزی که مشخصه اینه که قطعه ای بسیار خنک و کم صدا و قدرتمند هست مثل همیشه.یکی از مزیت ها و تفاوت  فن های msi با سایرین این هست که در دور بالا صدایی مثل جاروبرقی پیدا نمیکنن و خبری از نویزهای اضافی نیست و فقط صدای جریان هواست.

درنهایت هم این قطعه بیشتر در اورکلاک با  ln2 میدرخشه ,و باید منتظر بود که آیا میتونه بازهم رکوردی رو جابجا کنه با وجود رقبایی مثل evga 1080 ti kingpin edtition و galax HoF

اتفاقا چراغ اول رو روشن کرد گینگ پین:

20017438_1183683488403757_7874464881131471929_o.thumb.jpg.438906311f61310ad5db09acd3b365e7.jpg

در مورد لایتنینگ هم اگه دوستان قدیمیتر خاطرشون باشه من طرفدار سر سخت لایتنینگ و hawk و twinfrozr بودم و اصلا یه جورایی کلکسیون لایتنینگ داشتم که عکسهاشونو گهگاه با دوستان به اشتراک میذاشتم  ، اما مسئله اینه که برای من بعد از رفتن ELMOR از MSI ، دیگه کارتهای لایتنینگ مثل قبل خط شکن نیستن و یه  اسم و ظاهرِ بورد شبیه به لایتنینگ رو یدک میکشن.....مهمترین برتری لایتنینگ ها به جز فازبندی، بایوس فوق العادشون بود برای اورکلاک subzero که در سری های اخیر -البته از نظر من- شده ضعفشون...

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Farjam گفته است :

20017438_1183683488403757_7874464881131471929_o.thumb.jpg.438906311f61310ad5db09acd3b365e7.jpg

در مورد لایتنینگ هم اگه دوستان قدیمیتر خاطرشون باشه من طرفدار سر سخت لایتنینگ و hawk و twinfrozr بودم و اصلا یه جورایی کلکسیون لایتنینگ داشتم که عکسهاشونو گهگاه با دوستان به اشتراک میذاشتم  ، اما مسئله اینه که برای من بعد از رفتن ELMOR از MSI ، دیگه کارتهای لایتنینگ مثل قبل خط شکن نیستن و یه  اسم و ظاهرِ بورد شبیه به لایتنینگ رو یدک میکشن.....مهمترین برتری لایتنینگ ها به جز فازبندی، بایوس فوق العادشون بود برای اورکلاک subzero که در سری های اخیر -البته از نظر من- شده ضعفشون...

واژه ی Z در انتهای اسمش تصدیق حرف شماست . درواقع در نسل های قبلی Gaming Z مدلی با اورکلاک پیش فرض بیشتر نسبت به Gaming X بود اما در سری جدید Gaming Z با Lightning Z جایگزین شده  که هم برای گیمرها مناسب بنظر بیاد هم اورکلاکرها. دلیل عملکرد ضعیفترش در شرایط زیر صفر هم  شاید این باشه که سری های گیمینگ بخصوص هر قطعه ای که RGB داشته باشه این روزها فروش بهتری داره و با حضور رقیب های  سرسختی مثل kingpin و hof  در بخش اورکلاک سهم msi از بازار گیمینگ بیشتر هست و تمرکزش رو در این بخش قرار داده.

ویرایش شده توسط mohsen.dehvari
لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Farjam گفته است :

تقریبا نزدیک به دو تا 1080 اسکور گرفته با اورکلاک :/

Screenshot (34).png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...