رفتن به مطلب

مشکل با تیک و هنگ مداوم سیستم

Hassan.SK
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام ، از اول بگم : مادربرد همون موقع که سیستم سبز برفکی میکرد بردیم تست که مطمئن بشیم برد ایراد نداره ، دادایم به گارانتی آواژنگ تست کردن گفتن مشکلی نداره و بایوس سرخود آپدیت کردن ، در صورتی که خودم به آخرین ورژن اپدیت کرده بودم ، به هر حال بعد اینکه برد و تحویل گرفتم و دوباره اسمبل کردم هر کاری کردم سیستم نه کارت گرافیک میشناخت نه از خروجی hdmi تصویر میگرفت  ، و فقط از vga آنبرد تصویر میگرفت اونم تو محیط ویندوز تو بایوس باید کابلو عوض میکردم و hdmi میزدم ، خلاصه با کلی اعصاب خوردکنی و ور رفتن تونستم سیستمو درست کنم و بایوس خودمو دوباره ریختم ، از اون موقع سیستم هر از گاهی خیلی کم یا تیک میزنه یا هنگ میکنه ، تا حالا مشکلی نداشتم چون زیاد نبود یه جوری سر میکردم و فکر میکردم ایراد از ویندوزه ، اما چند روز پیش شب خوابیدم صبح پاشدم دیدم ویندوز به فنا رفته و موقع استارت آپ تصویر سیاه میشه و پیام مبنی بر اینکه دیسک بوتیبل قرار بدید و ویندوز بریزید ، ویندوز 10 که از سافت 98 گرفته بودم ( ویندوزهای قبلی هم از همین سایت گرفته بودم) ریختم البته ورژن چند ماه قبل ، دیدم سیستم هر از گاهی هنگ میکنه مخصوصا موقع گیمینگ ، گفتم شاید ایراد از ویندوزه ، اومدم امروز آخرین ورژن از دانلودها گرفتم  و ریختم ، مشکل هنگی کم نشد بیشتر هم شد و سیستم بعضا دچار تیک میشه و و قتی هنگ میکنه به مدت 10ثانیه الی  1 دقیقه ، هنگ میکنه ، آنتی ویروس نود 32 پاک کردم گفتم شاید با دفندر تداخل داره اما هیچی ، خودم احساس میکنم هارد یا ssd دچار مشکل شده ، یا ارتباط هارد با برد به همین ریخته و ... چو ن آیکونهای ستاپ برنامه ها بعضا طول میکشه تا لود کنه ، اما با این برنامه که مشکلی نشون نمیده با hd tune pro هم تست میکنم

خلاصه هر راه کاری استقبال میکنم اعصاب برام نذاشته 

1.thumb.jpg.9465203084c5231f575dadd2d8994dcf.jpg

لینک به دیدگاه

سلام. اول یه 1یا 2 بار بایوس ورژن مختلف بریزید .

در آخر هم اگه جوابی نگرفتید ویندوز 7 بریزید بعدش اگه مشکلی نبود دباره به اخرین ورژن ویندوز 10 مهاجرت کنید
.راستی مطمئنید مادربورد خودتون رو بهتون دادن؟O.oاخه از این گارانتیا هیچ چی بعید نیست.

کابل های ساتا رو هم چک کنید و یا تعویض کنید .
احتمالا مشکل نرم افزاری هستش. امیدوارم حل شه .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برد خودمه ، اما معلوم نیست چه بلایی این مهندسان مخ آواژنگ سرش آوردن که اینجوری شده ، فعلا منتظر سایر دوستان میشم ، تشکر

لینک به دیدگاه

با برنامه hdtune از سر برگhealth عکس بدین برای هارد وssd

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام. تسک منیجر باز کن بعد وایسا ببین رم یا سپیوت تا ته پر میشه یا نه؟ من کامپیوترم یه ویروس گرفته بود رم رو تا ته پر میکرد بعد هنگ شدید . بعد اویرا ریختم اسکن کردم ویروسرو پاکید درست شد. انقد وضعیت بد بود بلو اسکرینم میرفت!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 ساعت قبل، hamed_crazy گفته است :

با برنامه hdtune از سر برگhealth عکس بدین برای هارد وssd

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

سلام خدمت شما

اخطار ssd مربوط به 2 ساله پیشه

2.thumb.png.4b295fdf6ec16fa9572a40f39a5c8b3c.png3.thumb.png.0d4f2f65d86169c2fe4402988f063c70.png4.thumb.png.bedf6daf8808da59d531844136a772bf.png5.thumb.png.e24e3ceb4a51a96d82f1e17afdd8ea33.png6.thumb.png.0f1c294b55e18723040406a909af948b.png

در 4 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

سلام. تسک منیجر باز کن بعد وایسا ببین رم یا سپیوت تا ته پر میشه یا نه؟ من کامپیوترم یه ویروس گرفته بود رم رو تا ته پر میکرد بعد هنگ شدید . بعد اویرا ریختم اسکن کردم ویروسرو پاکید درست شد. انقد وضعیت بد بود بلو اسکرینم میرفت!!

سلام وضعیت نرماله ، یه بار هم بلو اسکرین شده اونم بعد تعویض ویندوز

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب دوستان به نظر میرسه که مشکل از ssd بود ، دیروز فریمور آپدیت کردم فعلا تا حالا مشکلی نبوده 

یه سوال : وقتی ویندوز عوض میکنم باید دوباره فریمور آپدیت کنم یا واسه همیشه آپ شده ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...