رفتن به مطلب

مشاوره بری خرید فن برای اورکلاک- راهنمایی برای اورکلاک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . بنده یه سیستم 775 دارم که همه چیزاشو اپگرید کردم اما سیپیو برای گرافیک به نظرم کم میاره و گلوگاه هستش برای همین میخوام اورش کنم و فن استوکم خیلی ضعیفه ( دما در فول لود 85-89 ) میره بدون اورکلاک برای همین میخوام یه فن خوب بگیرم و میخوام اورکلاکشم بکنم تا 3.4 اینا میخوام کاملا خنک کنه که و اگه بالاترم خواستم یکم جواب بده. من خودم بیشتر دنبال مدل دست دو تو سایت گشتم اما متاسفانه تا اومدیم به خود بجنبیم فروخته شده بود ویا قبلا فروخته شده بود. بودجمم تا حداکثر 130 هستش و اگر دوستان واتر کولر( غیر گرین ) تا 150 دسته دو دوستان داشتن اعلام کنن تا با دوستان مشورت کنیم. اینم مشخصات سیستم بنده هستش. با تشکر.

GIGABYTE G31M ES2C

XEON E5430 2.67GHZ

GREEN 580 ES

ZOTAC GTX 980

پ.ن : اورکلاکم ازین طریقه که ضریب(CPU RATIO) رو افزایش میدم نه FSB.

یک سوالم از دوستان درمورد اورکلاک داشتم که ولتاژ رو اگه بزنم روی AUTO که خود سیستم کنترل کنه ممکنه مشکلی به وجود بیاره؟ مثلا ولتاژ کم یا زیاد بده ؟

لینک به دیدگاه

Thermalright Macho كولر خيلي خوبيه نسبت به قيمتش، براي cpu شما من ايركولر پبشنهاد ميكنم براي واتر بايد بيشتر هزينه كني كه كارايي و كيفيت خوبي داشته باشه همين ماچو عاليه..

تا اين حدي كه شما ميخواي اور كني اصلا حالت Auto خوب نيست ولتاژ بيش از حدي به سي پي يو ميده در حالي كه به صورت دستي cpu رو رو ولتاژ خيلي پايينتري خودتون ميتونيد استيبل كنيد كه هم استهلاك و هم دماي پايينتري خواهيد داشت..

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

ممنون از شما من بودجم همون حداکثر 130 هست ماچو 150 . 150 رو دوستان CM LIQUID LITE گذاشته بودن من 150 رو برای واتر گفتم برای فن حداکثر همون 130 هست اگه میشه همون 130 پیشنهاد بدین یا اگه موردی بود ( دسته دو ) اگه میشه اطلا بدین. مثلا کولر زیر .

TUNIQ TOWER 120 EXTERME  

این کولر چطوره؟

http://bia2computer.com/index.php/shop/fans-and-cooling/deep-cool-frostwin-v-2-0-intel-amd

ویرایش شده توسط GRANDAM
لینک به دیدگاه

ببخشید دوستان یه سوال دیگم دارم که چجوری بفهمم ولتاژ خود سیپیو چقدره و افزایشش بدم ؟ تو خود مادربرد نشون میده؟

و اینکه دوستان من یه بار اورکردم بعد که خاموش روشن کردم دوباره برگشت حالت قبل باید توی بایوس کدوم گرینه رو از کجا غیر فعال کرد؟ ببخشید من تو اورکلاک تازه واردم انقد سوال میپرسم

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

مثلا کولر زیر .

TUNIQ TOWER 120 EXTERME  

سلام دوست من.

تونیک رو بنده داشتم.

یه بدی داره اینه که کنترلر فن دستی داره و اتومات نیست.

ولییییییییییییییی

تو 2 سالی که این کولر رو بخاری AMD سری FX بود اونم اور شده من کلا دور فنش رو از مینیمم میلیمتری بیشتر نکردم! دما هم همیشه ایده ال و عالییییییی.
بی نهایت راضی بودم از این کولر.

اگر تمیز و خوبش رو سراغ دارید بخرید و لذتش رو ببرید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

سلام متاسفانه دوتا از دوستان برای فروش داشتن یکی یک سری مشکل داشت و نمیشد ازش خرید و یکی دیگر هم که دیر رسیدم. فقط دوست گرامی اقا حامد داشتن که متاسفانه اون موقع بودجه محدود بود و نتونستم از ایشون خریداری کنم.

در در 1396/04/25, 19:37:58، Ali Subi گفته است :

سلام

اگر تمیز و خوبش رو سراغ دارید بخرید و لذتش رو ببرید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...