رفتن به مطلب

کنترل دور فن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من XFX 9600 GSO 1.5 gb دارم

درایورشو نصب کردم دایم با نرخ خنک کنندگی 30 درصد کار می کنه و کلافم کرده

می خواهم نرخ خنک کنندگی را به 15 درصد برسانم و وقتی دماش به حد مشخصی رسید 30 درصد خنک بکنه و وقتی دما پایین آمد دوباره 15 درصد کار کند

اگر راه حلی داره بگید در غیر اینصورت یک کولر براش معرفی کنید که حدود 30000 تومان باشه

ویرایش شده توسط sator
لینک به دیدگاه

با سلام

از برنامه Msi after Burner استفاده کنید ابتدا ببینید کارت شما قابلیت تنظیم دورفن به صورت manual داره یا نه؟

برای اینکار fan speed رو از حالت اتو خارج کنید و بروی مقداری تغییر بدید اگر دور فن افزایش یافت

میتونید از قسمت settings به بخش FAN برید وتیکEnable user....بزنید و سپس یک پروفایل بسازید، باتوجه به دما(محور xها) و دور فن دلخواه را (بروی محور Xyها) باتغییر موقعیت نقطعه ها در نمودار ست کنید

بعد از انجام تنظیمات به صفحه اصلی برگردید ودرکنار گزینه Fan speeds یروی دکمه user define کلیک کنید.

موفق باشید @};-

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

سلام

این روش کارایی نداشت

یه روش دیگر یا یک کولر پیشنهاد بدید

لینک به دیدگاه

دوست عزیز معمولا سرعت حداقلی که برای فن کارت گرافیک تعریف میشه 30 درصد دور حداکثر هست . آیا صدا در این حالت هم برای شما آزار دهنده هست. ؟

اگر اینطور هست میتوانید با یک کم دستکاری و تبدیل ولتاژفن از 12 ولت به 6 یا 5 ولت دور فن رو پایین بیارید ولی ممکنه به کارت آسیب برسه :-?

البته باید اضافه کنم که این روش در صورتی جواب میده که ولتاژ ورودی به فن در دور 30 درصد ، بیشتر از 6 ولت باشد. در غیر اینصور جواب گو نیست

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

صداش کمی آزار دهنده است چون محیط اطرافم کاملا بی صدا است صدای گرافیک اذیت می کند

اگر کاهش ولتاژ آسیب می رساند پس یک راه حل دیگه بگید

ضمنا چه جوری میشه ولتاژ را کم کرد چون به یکبار امتحان می ارزد

ویرایش شده توسط sator
لینک به دیدگاه

کسی نبود جواب ما رو بده

دوستان زکات علمشونو بدن.

لینک به دیدگاه

یک روش میگم ولی ریسک داره.

سوکت فن رو از کارت گرافیک جدا کن. بعد سر پین هاشو با سوزن از خود پین پلاستیکی جدا کن و با سه تا سیم ، طولش رو زیاد کن.

آخر سر اون سیم ها رو وصل کن به پین پلاستیکی و اون پین رو هم وصل کن به جایگاه فن مین بورد.

مین بورد های جدید با برنامه و بایوس دور فنشون تنظیم میشه.

قبلا 9600 داشتم و خود کارت دور فن رو بر حسب دما تنظیم نمی کرد و یکسره کار میکرد.

ولی با این روشی که گفتم میتونید توسط مین بورد دور فن رو کم و زیاد کنید.

ویرایش شده توسط central_core
لینک به دیدگاه

با تشکر

لطفا راهی بگید که ریسک نداشته باشه

ضمنا نظرتون درباره ی کولر چیه؟

ویرایش شده توسط sator
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...