رفتن به مطلب
  • 0

آموزش رفتن به System Recovery در گوشی LG XPOWER

digital_2015
 اشتراک گذاری

سوال

سلام دوستان گقتم اینجا تایپکی ایجاد کنم تا ازتون بپرسم که چطور می تونم وارد System Recovery گوشیم بشم و گزینه wipe cache رو بزنم
خوب دوستان من اولین کاری که کردم گزینه پاور و ولوم پایین رو نگه داشتم وقتی لوگو الجی امده باز برداشتم و دوباره سریع نگه داشتم که System Recovery نیومد و این گزینه امد که مربوط به ریست کل اطلاعات گوشی است NO هم بزنم بیرون میره و گوشی بالا میاد

b0u8_lg-x-power.thumb.jpg.4ee78eb4ae97f03b10431df0d9611750.jpg

در صورتی که باید یک همچین صفحه ی بیاد

yjc6_lg_system_recovery.jpg.54f714664016186bcf20e4d5cdf8efb2.jpg

596d9e88a4d7c_ieh9_xandroid-system-recovery-menu.jpg.pagespeed.gpjpjwpjjsrjrprwricpmd_ic.ux3msq5y_3.thumb.jpg.037acd505caa2cfb6ee85df39d891941.jpg

هر کاری بوده کردم نشده و نتوستم از دوستان کسی بلده که چطوره؟ و چطور میشه به این بخش رفت
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق باشین:x

لینک به دیدگاه

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0
سلام دوستان بازم گفتم بگردم که به این ویدیو خوردم

http://uploadboy.me/ics9udcab14f/Recovery mode lg x power - _.MP4.html

طبق ویدیو عمل می کنم ولی هی لوگو میاد و میره و اتفاقی نمی گفته یعنی هی ریست میشه اینم اضافه کنم که تو منو ویندوز از این حالت یعنی دکمه پاور و ولوم پایین که قابلیت جدید است برای ریست استفاده میشه یعنی بعد از آخرین آپدیت یک صفحه امد که اگه گوشی هنگ کرد کیلد پاور و ولوم پایین رو بگرید تا گوشی ریست بشه به نظرتون از این قابلیت داره استفاده میشه یعنی اینو جایگزین ریکاوری کردنند؟؟؟؟:|حتی وقتی داره گوشی روشن میشه هم این حالت یعنی اجرا میشه؟؟؟:|
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...