رفتن به مطلب

راهنمایی  برای  انتخاب  قطعات

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  دوستان

من چند وقتی هست که می خواستم یه سیستم  بگیرم که موقعیتش نبود (پول)9_9. حالا که جور شده موقعیتش چند تا قطعه انتخاب کردم که رو بعضی هاش شک دارم و چند تا سوال. ممنوم می شم راهنمایی کنین. کاربریم هم ۸۰٪ گیم هست (البته فعلا کارت گرافیک نمی خرم) و مثل بیشتر دوستان  رندر کار نیستم ;)و خیلی  بخوام  حرفه ای کار کنم اینه که یه فیلم  1080p بزارم کانورت شه .ظاهر سیستم هم خیلی مهمه برام. حالا قطعات:

Mother Board

ASUS ROG STRIX B250F GAMING LGA1151 B250

CPU

Intel Core i7-7700 Kaby Lake  

یا 

Intel Core i5-7600 Kaby Lake

RAM

Geil EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz CL15 DDR4

HDD

Seagate Barracuda 2TB 64MB Buffer

PSU

Cooler Master V650 80Plus Gold Full Modular

CASE

Cooler Master MasterBox 5t

Monitor

LG 24MP59G 24Inch FreeSync IPS 5ms

این قطعاتی هست که انتخاب کردم. در آینده هم می خوام یه ۱۰۷۰ ایسوس بخرم. حالا چند تا سوال:

۱-یکی اینکه کدوم سی پی یو رو بگیرم؟ میدونم فرقشون زیاده ولی اینکه لازمه یا نه رو نمیدنم. چون تقریبا ۳۰۰ تومن اختلاف قیمت دارن.

۲- و دیگه اینکه رمی که انتخاب کردم فرکانسش 3000Mhz هست. می خوام بدون مشکلی نداره با مین برد؟ چون تا 2400Mhz ساپورت میکنه بردش. 

۳-اخر اینکه از هاردی که انتخاب کردم زیاد تعریف شنیدم. می خوام بدونم خوبه واقعا؟؟ (SSD هم لازمه می دونم ولی بعدا قصد خریدشو دارم)

-مادربرد و کیس و پاور و مانیتور رو که تقریبا روشون مطمئن ام. حالا اگه بازم نظری دارید بفرمایید.

بودجه ام هم ۴ تومن هست. حالا اگه برا ۳۰۰ بیشتر ۷۷۰۰ ارزش داره که مشکلی نیست.

الان فقط منتظرم چند تاش که موجود نیست موجود بشه تا از همین لیون کامپیوتر خرید کنم.

یه سوال هم در این باره بپرسم که کسایی که خرید داشتن بسته بندیش خوبه؟؟ چون من مشهد هستم می خوام سفارش بدم و خودم اسمبل  کنم. به تیپاکس که اعتماد ندارم.پست می مونه فقط.

ممنون از همگی

لینک به دیدگاه

سلام سیپیو های i7 توی گیم از i5   قویتره . بردتون اگه بالای 2400 ساپورت نمیکنه بهتره نگیرین چون مادربرد فرکانسو خودش میاره پایین و انگار که پولتون رو دور ریختین. پیشنهاد میکنم مادربرد رو با یه مادربرد z270 عوض کنید که بتونید از رمتون استفاده کامل کنید.

هاردتون هم خوبه .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Vahid Ebadi گفته است :

سلام  دوستان

من چند وقتی هست که می خواستم یه سیستم  بگیرم که موقعیتش نبود (پول)9_9. حالا که جور شده موقعیتش چند تا قطعه انتخاب کردم که رو بعضی هاش شک دارم و چند تا سوال. ممنوم می شم راهنمایی کنین. کاربریم هم ۸۰٪ گیم هست (البته فعلا کارت گرافیک نمی خرم) و مثل بیشتر دوستان  رندر کار نیستم ;)و خیلی  بخوام  حرفه ای کار کنم اینه که یه فیلم  1080p بزارم کانورت شه .ظاهر سیستم هم خیلی مهمه برام. حالا قطعات:

Mother Board

ASUS ROG STRIX B250F GAMING LGA1151 B250

CPU

Intel Core i7-7700 Kaby Lake  

یا 

Intel Core i5-7600 Kaby Lake

RAM

Geil EVO X 16GB 8GBx2 RGB 3000Mhz CL15 DDR4

HDD

Seagate Barracuda 2TB 64MB Buffer

PSU

Cooler Master V650 80Plus Gold Full Modular

CASE

Cooler Master MasterBox 5t

Monitor

LG 24MP59G 24Inch FreeSync IPS 5ms

این قطعاتی هست که انتخاب کردم. در آینده هم می خوام یه ۱۰۷۰ ایسوس بخرم. حالا چند تا سوال:

۱-یکی اینکه کدوم سی پی یو رو بگیرم؟ میدونم فرقشون زیاده ولی اینکه لازمه یا نه رو نمیدنم. چون تقریبا ۳۰۰ تومن اختلاف قیمت دارن.

۲- و دیگه اینکه رمی که انتخاب کردم فرکانسش 3000Mhz هست. می خوام بدون مشکلی نداره با مین برد؟ چون تا 2400Mhz ساپورت میکنه بردش. 

۳-اخر اینکه از هاردی که انتخاب کردم زیاد تعریف شنیدم. می خوام بدونم خوبه واقعا؟؟ (SSD هم لازمه می دونم ولی بعدا قصد خریدشو دارم)

-مادربرد و کیس و پاور و مانیتور رو که تقریبا روشون مطمئن ام. حالا اگه بازم نظری دارید بفرمایید.

بودجه ام هم ۴ تومن هست. حالا اگه برا ۳۰۰ بیشتر ۷۷۰۰ ارزش داره که مشکلی نیست.

الان فقط منتظرم چند تاش که موجود نیست موجود بشه تا از همین لیون کامپیوتر خرید کنم.

یه سوال هم در این باره بپرسم که کسایی که خرید داشتن بسته بندیش خوبه؟؟ چون من مشهد هستم می خوام سفارش بدم و خودم اسمبل  کنم. به تیپاکس که اعتماد ندارم.پست می مونه فقط.

ممنون از همگی

مورد 1 چون واسه گیم می خواین 300 تومن هزینه بیش تر مطمئنا ارزششو داره.یه جور اینده نگری هم هست و در ثانی ضعیف ترین سی پی یو core i7 از قوی ترین سی پی یو core i 5. هم نسلش قویتره!

مورد 2 هم دوستمون توضیح دادن ببینید قدرت مادربوردتون چه قدره اگه رم 3200 هم بزارین ولی مادربوردتون تا رم 2400ساپورت کنه خوب مسلمه فقط میتونید تا 2400 مگا هرتزشو استفاده کنید نه بیش تر .یعنیتو مشخصات سیستمتون میزنه 2400 مگاهرتز نه 3200 مگاهرتز..یه جوری پولتون رو دور ریختین واسه یه مقدار فرکانس بیش تر

من تو سیستمم یه رم 2400 دارم ولی چون مادربوردمو عوض کردم و مادربورد رم رو  فقط تا 2133 ساپورت می کنه تو مشخصات سیستم هم میزنه 2133 هیچ مشکلی هم نیست.

واسه گیم اصل کاری کارت گرافیک هست و بعدش میزان رم . فرکانس رم چندان اهمیت نداره.اینو که میگم  مطمئن باشید

مورد اخر رو هم جواب بدم.اولین خرید من از لیون کامپیوتر بود من تا الان همیشه از دیجی کالا می گرفتم که دیگه دور دیجی کالا رو خط کشیدم.به خاطر یه خرید بد.

خریدم ازلیون  یکی ازبهترین خریدهای من بود اصلا باورم نمی شد به این سرعت برسه دستم. برعکس شرکت ها و سایت های دیگه که یک روزبیشتراز حد معمول تاخیر داشتن. 

از بسته بندیش هم اینو بگم که چون من یه پاور خریدم و اصرار داشتم که قبل از ارسال حتما تست بشه یه ذره کارتن محصول دچار له شدگی وپارگی بود که اصلا مهم نیست .کارت گارانتی محصول هم رو کارتن محصول خودشون چسبونده بودن.

قطعه ای که خریدم. هم صحیح.  و سالم به دستم رسید.

لینک به دیدگاه

ممنون از دوستان برای راهنمایی. فقط در مورد رم  چون ظاهر سیستم برام مهمه می خوام رم RGB باشه. برا همین این مدلو انتخاب کردم. با همون ۲۴۰۰ هم کارم راه می افتهB|

لینک به دیدگاه

دوستان یه سوال دیگه دارم. امروز قیمت 7700k اومد پایین و الان ۵۰ تومن با بدون k فرق داره. اگه اون رو بگیرم مشکلی که نداره با بردی که انتخاب کردم؟؟ فقط اورکلاک نمیشه کرد دیگه درسته؟ و یه خنک کننده هم می خواد:(

لینک به دیدگاه

در در 1396/04/28, 23:59:43، Vahid Ebadi گفته است :

دوستان یه سوال دیگه دارم. امروز قیمت 7700k اومد پایین و الان ۵۰ تومن با بدون k فرق داره. اگه اون رو بگیرم مشکلی که نداره با بردی که انتخاب کردم؟؟ فقط اورکلاک نمیشه کرد دیگه درسته؟ و یه خنک کننده هم می خواد:(

7700k اصن از 7700 بدون اورم بهتره برو سریع بگیر تا دوباره گرون نشده. اگه z270 که من گفتم بگیری اور میشه خیلیم خوب.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز در وهله ی اول با قیمت همین مادربردت حتی کنتر میشه z270 خرید چرا مدل پایین بگیری راجب هاردم توشیبا بگیر سرعتش بهتره
http://lioncomputer.ir/product/11819/%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF+%D8%A7%D9%85+%D8%A7%D8%B3+%D8%A7%DB%8C+Z270+TOMAHAWK/

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

هارد توشیبا تورو از گرفتن اس اس دی بی نیاز میکنه

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...