رفتن به مطلب

نظر شما در مورد کارتهای آنبرد X3500

Recommended Posts

با سلام

به همه دوستان لطفا هر کسی اگر اطلاعاتی در مورد این کارتهای اینتل انبرد X3500 اطلاعاتی داره اینجا بزاره . اگر لطف کنید بنچمارکهایی هم در مورد این کارت بزارید ممنون میشم . من خیلی به این مسئله نیاز دارم .

دوستان اگر این مشخصات اونجوری باسشه که من فکر میکنم خیلی به نفع مشتریها و کاربرها میشه .

پیشاپیش از همتون ممنونم .

لینک به دیدگاه

با سلام

فعلا اینها پیش کش

3D enhancements enable greater game compatibility with support for hardware vertex processing, and improved realism with support for Microsoft DirectX* 10, Shader Model 4.0, and OpenGL* 2.0. Intel® Graphics also support the highest levels of the Microsoft Windows Vista* Aero experience.

لینک به دیدگاه

درود جناب حسینی

معمولا این کارت گرافیک انبورد رو در مادربردهای مبتنی بر چیپست Intel® G35 استفاده شده

dg353ec_lg.jpg

که البته از شتاب دهنده گرافیکی نسخه 10 و سایه زن مدل 4هم پشتیبانی میکنند.اطلاعات کاملتری بدست اوردم در اختیارتون قرار میدهم.

لینک به دیدگاه

با سلام

mr pc جان ممنون یه سری مادروبرد اینتل اومده ایران میخواستم بدونم که این کارتها تا چقدر قدرت داره تا بتونیم بهترین پیشنهاد رو به دوستان بدیم . .

بنچ مارک میخوام بیشتر تا بهتر تصمیم بگیرم .

ممنون

لینک به دیدگاه

Dual VGA output support: HDMI/DVI-D and RGB

Supports RGB with max. resolution 2048 x 1536@75Hz

Supports HDMI with max. resolution 1920 x 1200@60Hz

Supports DVI with max. resolution 1920 x 1200@60Hz

Maximum shared memory of 384 MB

همچنین در زیر مطالبی میتونید پیدا کنید البته ریوو هست

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=2118&page=2

لینک به دیدگاه

با سلام

سعیدجان این چیپ ها به Amd 790fx نمیرسن فعلا قوی ترین چیپ آنبورد 790fx هست اگر اون توی بازار بیاد عالی هست که اون هم بر عهده شما هست که خبر خوش رو بدین

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

mr pc جان ممنون یه سری مادروبرد اینتل اومده ایران میخواستم بدونم که این کارتها تا چقدر قدرت داره تا بتونیم بهترین پیشنهاد رو به دوستان بدیم . .

بنچ مارک میخوام بیشتر تا بهتر تصمیم بگیرم .

ممنون

درود

جناب حسینی در آدرس زیر که به صورت فایل PDF هست توضیح کلی درباره این دسته از مادربردهای اینتل داده شده.

Intel® Desktop Board DG35EC

بنچمارک هم جویا هستم. اگر پیدا کردم تقدیمتون میکنم.

لینک به دیدگاه

درود

ظاهرا چیپست G35 که در حقیقت با X3500 به صورت یکپارچه و ادغام شده در این مین بورد ها تعبیه شده دارای قدرت گرافیکی چندان بالایی نیست.

ep21.png

ep22.png

coh1.png

coh2.png

graphics processor inside the 780G is the Radeon HD 3200

لینک به دیدگاه

با سلام

من مادربورد اینتل مدل DG35Ec رو تست کردم حدودا کارت انبردش برابر بود با 8400GS البته حدودا میشه گفت تا 5 درصد ضعیفتر بود .

در کل از همه شما دوستان ممنونم .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...