رفتن به مطلب

تهیه بازی های اورجینال استیم بصورت رایگان از طریق Merito

TechBaMohsen
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام خدمت همه عزیزان و همچنین استارتر گرامی.

من به محض اینکه برنامه رو نصب و اجرا کردم بعد از چند ثانیه AVIRA کلی ازش ایراد گرفت و حتی با این پیغام که سیستم شما در حالت خطر است و برای تعمیر لطفا ریستارت کنید مواجه شدم.

123.thumb.jpg.bcbbf2b7375ba9ead083950bb2b43a3d.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

یک سوال کسی از این برنامه تونسته بازی بخره یا نه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

سلام خدمت همه عزیزان و همچنین استارتر گرامی.

من به محض اینکه برنامه رو نصب و اجرا کردم بعد از چند ثانیه AVIRA کلی ازش ایراد گرفت و حتی با این پیغام که سیستم شما در حالت خطر است و برای تعمیر لطفا ریستارت کنید مواجه شدم.

عزیزان کسی نظری نداره؟ ?

لینک به دیدگاه

سلام من گرافیکم 1060 dual مناسب هست برای این کار ؟ تازه خریدم اصلا دوست ندارم بهش فشار بیاد (حتی یه کم)

بعد میشه با یه اکانت همزمان روی دو کامپیوترکار کنه ؟

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام ببخشید من  برنامه رو نصب کردم ثبت نامم کردم جیمیلی رو زدم که تو استیم با هاش هستم    استارت رو میزنم   starting up میاد بعد estimated monthly earnings میاد بعد دلار اصلا اضافه نمیشه  چیکار کنم    

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام به همه...من وقتی میخام استفاده کنم(چه با شبکه شخصی انتقال داده چه بدون اون)طبق شکل اتفاق میفته..کارت گرافیکم gtx 1050 هست و سیستمم خوبه////

اما نرم افزار اینطوری شده////هیچی نمیده////کمکم کنید//میخام باهاش  از استیم بازی بخرم //ممنونم

5a6a7762aa2c2_bandicam2018-01-2603-22-31-040.thumb.jpg.ae4aef5d62539eadf6eb611bea38be35.jpg

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام
از دیشب ساعت 10 تا امروز صبح ساعت 9 به مدت 11 ساعت برنامه Merito در حال اجرا بود و فقط $0.29  کارکرده . گرافیک سیستم ها GTX 1050هستش

تنظیمات خاصی میخواد که انجام ندادم؟

خیلی مبلغی که کارکرده پایین هست.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1396/11/06, 04:04:52، MarlinMarshal گفته است :

سلام به همه...من وقتی میخام استفاده کنم(چه با شبکه شخصی انتقال داده چه بدون اون)طبق شکل اتفاق میفته..کارت گرافیکم gtx 1050 هست و سیستمم خوبه////

اما نرم افزار اینطوری شده////هیچی نمیده////کمکم کنید//میخام باهاش  از استیم بازی بخرم //ممنونم

5a6a7762aa2c2_bandicam2018-01-2603-22-31-040.thumb.jpg.ae4aef5d62539eadf6eb611bea38be35.jpg

منم همین مشکلو دارم اگه کسی میدونه ایرادش چیه بگه!!!

$NAN  میزنه!!!!

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...
  • 5 ماه بعد...
  • 1 سال بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...