رفتن به مطلب

دوستان لطفا برای خرید مانیتور راهنمایی کنید

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب

دوستان با قیمت اطراف یک ملیون تومن چه مانیتوری بخرم همه کاریم میکنم  فیلم میبینم  بازی میکنم گرافیکمم gtx هست ان ویدیا  660 بود یا 760   یه مانیتور خوب میخام  چشمم درد نیاد وسر درد نیاره خسته کننده نباشه  ممنون میشم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

سلام خب بسته به این داره که بخواید چه پنلی تهیه کنید

tn یا IPS

تی ان برای گیم های سریع مناسب هستن و ای پی اس ها برای کار های گرافیکی بیشتر مد نظر قرار میگیرن

در کل برید سراغ مانیتور های 24 اینچ فقط شرکت های الجی و بنکیو (ایسوس هم نگیرید چون قیمت هاش با عقل جور در نمیاد مخصوصا اینکه پنلشون همون پنل شرکت الجی هست)

الان دوستان خواهند آمد و هرکدوم نظر خودشون رو از دو پنل میدن ولی انتخاب آخرتون طوری باشه که حتما برید از نزدیک مانیتور خودتون رو ببینید چون این قطعه چیزی نیست که بخواید بعد 1سال عوضش کنید و حداقل میخواید 4-5سال ازش استفاده کنید پس تحقیق و دیدن این قطعه خیلی مهمه

موفق باشید ;)

لینک به دیدگاه

ممنونم از راهنماییتون  بنظرتون چه مدلی خوبه ؟ برا کارای ترکیبی

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، farshad18 گفته است :

ممنونم از راهنماییتون  بنظرتون چه مدلی خوبه ؟ برا کارای ترکیبی

والا این چند مدل رو یک نیم نگاه بهش داشته باشید

http://lioncomputer.ir/product/9815/مانیتور+بنکیو+GW2406Z/

http://lioncomputer.ir/product/4768/مانیتور+ایسوس+24+اینچ+VX248H/

http://lioncomputer.ir/product/11386/مانیتور+ال+جی+LG+24MP68VQ/

و این مدل Benq Gl2460HM

این مدل آخر رو لیون موجود نداره اما توی بازار احتمالا پیدا کنید من خودم دارم و باید بگم مانیتور بسیار خوبی هست

اما باز هم تاکید میکنم حتما قبل از خرید برید و حضوری ببینید

فرق بین پنل تی ان و ای پی اس رو میشه اینجوری طبقه بندی کرد

تی ان : سرعت پاسخگویی پایین این مدل مانیتور هارو ایده آل برای بازی های سریع میکنه (مثل بازیهای fps که شبیه کانتر باشن یا بازیهای ریسینگ در پیست واقعا محشر عمل میکنن)

زاویه دید پنل تی ان بسیار کم هست یعنی شما از بغل به مانیتور نگاه کنی تار دیده میشه (که البته فکر نمیکنم هیچکس بخواد از بغل بشینه جلوی مانیتور)

رنگ ها در پنل تی ان کمی غیر شفاف و تیره تر دیده میشن که اصلا برای یه طراح حرفه ای (تاکید میکنم طراح حرفه ای) اصلا خوب نیست و میتونه اذیتش کنه

اما ای پی اس :

خب سرعت پاسخگویی بالایی دارند پس در گیم های سریع چندان مناسب نیستن

صفحه نمایش بسیار شفافی دارن و این مزیت بزرگشونه (مثلا صفحه گوشی موبایل هوشمند رو در نظر بگیرید)

در کل اگه برای کارهای ترکیبی میخواید بسته به سلیقه خودتون هست که با کدوم پنل راحت تر هستید و من در این زمینه هیچ کمکی بهتون نمیتونم کنم مگر اینکه بگم حتما حضوری از نزدیک دو مانتیور دارای پنل تی ان و ای پی اس رو ببینید

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

ممنون بابت توضیحات کامل

من کار اصلیم طراحی هست فک کنم آِی پی اس خوب باشه برام چون هم با فتوشاپ زیاد سرو کار دارم  هم با کد نویسی و متن

بازی هم فقط یه جورایی تفریحه برام بیشتر  نهایت هفته ای یکی دو ساعت

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...