رفتن به مطلب

الزامی بودن یا نبودن واتر کولر برای ۷۷۰۰ کا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، من اینطور  شنیدم و خوندم که دمای ۷۷۰۰ کا خیلی بالاست و حتی خطر سوختگی داره

برای همین برام این مسئله پیش اومده که اگه برای ۷۷۰۰( بدون اورکلاک) کا واتر کولر الزامیه که برم ۶۷۰۰ کا بخرم ،‌اما اگه در صورتی که اورکلاک نکنم ، مشکلی پیش نمیاد ، ۷۷۰۰ کا بخرم ...

لینک به دیدگاه

طبق روایات و احادیث موجود در انجمن خرید واتر کولر مستحب است اما خرید ایر کولر واجب میباشد!!

لینک به دیدگاه

برادر شما که اوور نمیکنی 7700 بخر خب کا برای اوور هست دیگه 

ایرکولر خوب هم مناسب خواهد بود اگه واتر باشه خب  بهتره 

هرچند هستن دوستانی که واتر رو کنار گذاشتن و ایر رو بهتر میدونن

لینک به دیدگاه

اگه اورکلاک نمیکنین براش یه ایر کولر خوب بگیرین

یا همونطور که دوستمون هم گفتن یه 7700 بگیرین که مصرفش کمتره و فرکانسش در حالت توربو 4.20 گیگاهرتزه

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، EhsanCPU گفته است :

اگه اورکلاک نمیکنین براش یه ایر کولر خوب بگیرین

یا همونطور که دوستمون هم گفتن یه 7700 بگیرین که مصرفش کمتره و فرکانسش در حالت توربو 4.20 گیگاهرتزه

آخه تفاوت قیمتشون خیلی کمه ...

یعنی در صورت عدم اورکلاک هیچ تفاوتی در کارایی ندارن ؟

و اینکه الان اورکلاک نمیکنم ولی سال های بعد معلوم نیست ...

ویرایش شده توسط Nvidia Soldier
لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Nvidia Soldier گفته است :

آخه تفاوت قیمتشون خیلی کمه ...

یعنی در صورت عدم اورکلاک هیچ تفاوتی در کارایی ندارن ؟

و اینکه الان اورکلاک نمیکنم ولی سال های بعد معلوم نیست ...

سلام دوست عزیز

همونطور که میدونید مدل کا 26 وات مصرفش بیشتره و  فرکانسش 0.6 بیشتره (در حالت توربو 0.3 بیشتره) و اختلاف قیمت خیلی پایینه که به نظرم ارزش این هزینه رو داره که مدل کا رو بگیرید

برای گرما هم اونقدر حساسیت لازم نیست حتما هم نیاز به واتر کولر نیست من خودم i7 930 دارم که 130 وات مصرفشه که تا 3.8 هم اور کردم نمیدونم تا اینجا چقد مصرفشه که با v10 خنک میکنم حتی tec هم روشن نیست الان (بدون اور تست کردم در حالت عادی 36-37 در لود پرایم 95 ، 52 درجه)

اگه کاملا تحت لود هم باشه این سی پی یو مصرفش 91 وات بیشتر نیست مگه اینکه زیاد بخوایید اورکلاک کنید ، به نظرم بدون اورکلاک یک نوتوس 400 گرین هم برای 91 وات کافیه و بیش از این هزینه لازم نیست...

خمیر هم چیل فکتور 3 رو با tx-4 مقایسه کردم در لود با اور 930 فقط 1-2 درجه اختلاف بود که نشان خوب  این چیل فکتور هست خمیر هم از همین مورد استفاده کنید

انشاالله که فنش براتون بچرخه ، یک تست هم بعدا برامون بزارید

با سپاس

لینک به دیدگاه

الان خرید یه خنک کننده معمولی (در صورت اورکلاک نکردن ) هزینه چندان زیادی نمیخواد.

من خودم واتر کولر هم داشتم ایر کولر هم داشتم از برند های مختلف کلا تفاوتی زیادی از نظر عملکرد با هم ندارن تنها مزیت واتر کولر این هست که زیبایی کیس رو به نظر من دوچندان میکنه و باعث میشه دیگر قطعات بهتر دیده بشن و فضای داخل کیس بازتر بشه و گرنه تفاوت دمایی که ایجاد میکنن در بهترین حالت بیشتر از 5 درجه نخواهد بود.

کلا به نظر من خرید واتر کولر یا ایر کولر اصلا ربطی به عملکرد نداره و فقط سلیقه ای هست بعضی از کاربرا ایر کولر خوششون میاد بعضیشون هم واتر کولر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...