رفتن به مطلب

لپ تاپ Asus V502u قابلیت نصب SSD رو داره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و خسته نباشید

یک عدد لپ تاپ Asus V502u corei7 - 8GB ram - 1TB hard + 16 gb SSD  - 4GB graphic  دست دوم خیلی تمیز که من خودم از نزدیک دیدم فکر کردم نو هست، میفروشن به قیمت 2.500.000 تومان

به همراه کیف و ماوس و سی دی رایتر پوتابل 

لپ تاپ 4 - 5 ماه کار کرده و خیلی تمیز به شرط میدن

میخواستم بخرم، قیمتش به نظرتون مناسب هست؟ و اینکه اصلا این مدل رو تائید می کنید؟

و اینکه میشه روش SSD نصب کرد؟ در این خصوص هم راهنمائی میخواستم

ویرایش شده توسط Bee5
لینک به دیدگاه

سلام اگه حافظه هیبریدی نباشه چون زده SSD داره خب میتونین تعویضش کنین . تر کجا میخواین بخرین تایید کنیم؟  بنده چک کردم چندتا سایت قیمت زده بودن 3.4

لینک به دیدگاه

درود

اگر جای ssd جداگانه نداشته باشه، می‌شه با کدی، جای درایو نوریش ssd بگذاری و هارددیسک یا ssd  کنونی هم سرجاش باشه. 

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام اگه حافظه هیبریدی نباشه چون زده SSD داره خب میتونین تعویضش کنین . تر کجا میخواین بخرین تایید کنیم؟  بنده چک کردم چندتا سایت قیمت زده بودن 3.4

قیمت زده 3.4 من دست دومش رو گفتم 2.5 

بله 16 گیگ حافظه هیبریدی SSD داره

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

اگر جای ssd جداگانه نداشته باشه، می‌شه با کدی، جای درایو نوریش ssd بگذاری و هارددیسک یا ssd  کنونی هم سرجاش باشه. 

من نمیدونم داره یا نه، من لپ تاپ رو یکبار از نزدیک دیدم، نمیدونم توش چی داره و نداره

منتها اون جور که تلفنی از لیون کامپیوتر پرسیدم گفت، یک ترا هارد معمولی داره که 16 گیگ هارد هیبرید بهش چسبیده

حالا نمیدونم

قیمت 2.5 برای این مدل لپ تاپ خوب هست؟ خیلی تمیزه و معلومه استفاده نشده

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Bee5 گفته است :

من نمیدونم داره یا نه، من لپ تاپ رو یکبار از نزدیک دیدم، نمیدونم توش چی داره و نداره

منتها اون جور که تلفنی از لیون کامپیوتر پرسیدم گفت، یک ترا هارد معمولی داره که 16 گیگ هارد هیبرید بهش چسبیده

حالا نمیدونم

قیمت 2.5 برای این مدل لپ تاپ خوب هست؟ خیلی تمیزه و معلومه استفاده نشده

اگر لینکی بدی که مشخصات دقیق داشته باشه بهتر می‌شه نظر داد. به نظر قیمت مناسب می‌آد.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

اگر لینکی بدی که مشخصات دقیق داشته باشه بهتر می‌شه نظر داد. به نظر قیمت مناسب می‌آد.

https://www.lotuslaptop.com/v-series/3536-لپ-تاپ-asus-v502ux-i7-8gb-1tb16gb-ssd-4gb.html

http://www.asg.ir/product/193/Asus-V502UX---i7---Ram8---1TB-16SSD---4GB/لپ-تاپ-ایسوس-V502UX

https://www.google.com/search?q=asus+v502u+i7+قیمت&oq=asus+v502&aqs=chrome.0.69i59j0j69i57j69i60j0l2.6201j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

قیمت مناسبه.

پس دست دومش رو که خیلی تمیزه بخرم 2.5 میلیون تومان

بعدشم اس اس دی این دستگاه از نوع هیبریدی هست و چسبیده به خود هارد(تلفنی لیون کامپیوتر گفت) میخوام کلا هاردش رو بردارم SSD بزنم روش

میشه؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Bee5 گفته است :

پس دست دومش رو که خیلی تمیزه بخرم 2.5 میلیون تومان

بعدشم اس اس دی این دستگاه از نوع هیبریدی هست و چسبیده به خود هارد(تلفنی لیون کامپیوتر گفت) میخوام کلا هاردش رو بردارم SSD بزنم روش

میشه؟

سلام این ssd هایی که که به این شکل روی هاردهای معمولی به صورت هیبرید به کار می روند عملا قابل استفاده نیستند و فقط بعنوان بافر عمل می کنند. این لپ تاپ نیز چون DVD ندارد بجای DVD هم از طریق کدی نمی توان SSD گذاشت پس درنتیجه فقط میتوانید هارد اصلی را بردارید و بجاش یه SSD بزارید.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Aria.Jafari گفته است :

سلام این ssd هایی که که به این شکل روی هاردهای معمولی به صورت هیبرید به کار می روند عملا قابل استفاده نیستند و فقط بعنوان بافر عمل می کنند. این لپ تاپ نیز چون DVD ندارد بجای DVD هم از طریق کدی نمی توان SSD گذاشت پس درنتیجه فقط میتوانید هارد اصلی را بردارید و بجاش یه SSD بزارید.

قیمتش از نظر شما خوبه؟ درسته دست دوم هست من خودم از نزدیک نگاه کردم فکر کردم نو هست

لینک به دیدگاه

اگه بخوام کلا هاردش رو بردارم و SSD بذارم، مدل هارد اس اس دی چطوری باید باشه، منظورم هر مدلی بخرم تو جا هارد قبلی جا میشه و نصب میشه؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

آخرین بار این محصول رو 3350 خریدم. معمولا دستگاههای اینچنینی قیمت دست دومش میشه 30% زیر قیمت آکشون. حالا باید دید گارانتی هم دارد یا نه چقدر کارکرده وضعیت جسمی و روحیش چطوره بین 2400 تا 2500 برای مصرف کننده قیمت خوبیه.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Bee5 گفته است :

اگه بخوام کلا هاردش رو بردارم و SSD بذارم، مدل هارد اس اس دی چطوری باید باشه، منظورم هر مدلی بخرم تو جا هارد قبلی جا میشه و نصب میشه؟؟؟؟؟

بله همه مارهای 2.5 اینچی قابل نصب هستندو SSD ها هم برندهای و دارای ظرفیتها و قیمتهای مختلفی هستند معمولا سامسونگ برند خوبی هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...