رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من تازه وارد هستم و اگه اشتباهی چیزی میکنم امیدوارم به بزرگیتون ببخشید

راستش من چند ساله یه سیستم قدیمی دارم که در حال حاضر حدود 300 هزار تومان میارزه ، خودمم حداکثر 700 میتونم هزینه کنم ، میخواستم یه مشورتی به این حقیر بدید برای انتخاب سیستم ، تا سقف ۱ میلیون تومان (میدونم خیلی کمه ولی بیشتر نمیتونم هزینه کنم) میخوام یه سیستم جمع کنم (دست دوم بودنش مهم نیست واسم) که کارای خانگی و بعضی موقع ها هم بازی در حد COD mw3 _ COD black ops I یا مثلا nfs mw 2 ، دیگه فوقش بخوام GTA V (روی هر کیفیتی مهم نیست) بازی کنم و اینکه کارای برنامه نویسی ابتدایی و سبک انجام بدم.

خوشحال میشم از پیشنهادات استادانه شما استفاده کنم .

باتشکر

ویرایش شده توسط AlirezaGT86
لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، M-yousef گفته است :

راستش با این بودجه سیستم مورد نظر شما رو نمیشه بست

حالا چرا آیه یاس میخونید؟ من فکر کنم با کمی بالا پایین بشه یه چیزی گرفت که باهاش کار کنن، توی انجمن جستجو کنند دست دوم موارد مطلوبی میتونن پیدا کنن و دوستان هم کمک میکنند... :-)

لینک به دیدگاه

درود

با این بودجه متاسفانه نمیشه کاری کرد

بهترین راه حل اینه که اون سیستم قدیمیتو نگه داری برا کارای خانگی و با 700 تومن کنسول کارکرده بخری. تنها راه حل همینه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Saman Taji گفته است :

حالا چرا آیه یاس میخونید؟ من فکر کنم با کمی بالا پایین بشه یه چیزی گرفت که باهاش کار کنن، توی انجمن جستجو کنند دست دوم موارد مطلوبی میتونن پیدا کنن و دوستان هم کمک میکنند... :-)

وزیری کاره کارگری هم کاره کارگر وزیر نمیشه ولی وزیر میتونه کارگر بشه برای بازی حداقل 1.5 لازمه برای وبگردی و فیلم دیدن از این چیزا همون سیستم قبلی جواب میده

لینک به دیدگاه

عزیز بهتره با همین پول سر کنید ، پولتون رو جمع کنید و یه سیستم مناسب در آینده بخرید . خداشکر سیستم دارید و با اون سیستم می تونید روزگارتون رو بگذرونید . باز مشخصات سیستمتون رو بگید شاید بشه یه کارایی کرد.

لینک به دیدگاه

ممنونم بابت نظراتتون ، سیستم من مشخصات پایینی داره ، حالا شاید بشه یه جوری ارتقا داد.

مشخصات سیستمم :

مادربرد : +BIOSTAR mcp6p m2

V6.2

Cpu: amd athlon II x2 240 2.8GH

2m کش

رم : 1GB ddr2 باس 800

گرافیک : آنبرد up to 512mb directx 9.0

پاور : 320W memonex

هارد : 1TB 5400rpm

(مانیتور ?CRT) 

ویرایش شده توسط AlirezaGT86
لینک به دیدگاه

در رابطه با پیشنهادی که i_Farzad عزیز فرمودند ، به نظر شما اگه این سیستم رو رم ـش رو یکم بالا ببرم واسه کارای برنامه نویسی (اندروید استودیو و غیره) جوابگو هست؟ آخه به گرافیک خاصی نیاز ندارن ظاهرا !

باتشکر

لینک به دیدگاه

سلام،رم شما برای android emulator کمه، حداقل 3 الی 4 گیگ رم نیاز دارید، درضمن پیشنهاد میکنم اگر برات مقدور هست از لینوکس استفاده کن

لینک به دیدگاه

برای گیمینگ هم پیشنهاد من کنسول دست دوم هست بسیار نتیجه بهتری میگیری تا این سیستم رو ارتقا بدی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...