رفتن به مطلب

چطور از شبیه ساز MEMU استفاده کنم ؟

Mehrdad.93
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود، میخوام روی Memu بازی نصب کنم اما google play games میخواد و اون هم تحریمه، حتی با هات اسپات هم از تحریم رد نمیشه ؟ 

چی کار باید کنم  ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

گوگل پلی رو بصورت جدا دانلود کن و نصب کن

بر اساس اموزش که هست به dpi دقت کن و نسخه مربوط با شبیه سازت رو دانلود کن

لینک به دیدگاه

سلام. نسخه های قدیمیه بلو استک رو بگیر که فیلترشکنم نمیخوان. من خودم از نسخه قدیمی بلو استک استفاده میکنم خیلی عالیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

سلام. نسخه های قدیمیه بلو استک رو بگیر که فیلترشکنم نمیخوان. من خودم از نسخه قدیمی بلو استک استفاده میکنم خیلی عالیه.

سلام

پر باگ ترین شبیه ساز همین بلو استکس هست. کندی های بسیاری داره

از برترین ها nox هست. 

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/02, 23:16:49، MEHDI-GTX گفته است :

سلام

پر باگ ترین شبیه ساز همین بلو استکس هست. کندی های بسیاری داره

از برترین ها nox هست. 

منم میگم نسخه های جدید برعکس بدتر شدن. حجمش بالاست وگرنه قرار میدم این نسخه ای که استفاده میکنم عالیه.

لینک به دیدگاه

من از Memu  استفاده میکنم از سرعتش راضیم برا ربات  کلش بهترین و سبک ترینه سه تا اکانتمو تان 9  دیوارمکس کردم

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، micpet گفته است :

درود، میخوام روی Memu بازی نصب کنم اما google play games میخواد و اون هم تحریمه، حتی با هات اسپات هم از تحریم رد نمیشه ؟ 

چی کار باید کنم  ؟

قند شکن تست کردید؟

قبلا که جواب میداد

منظورم هاتسپات واینا نیست

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، Arash_A1 گفته است :

قند شکن تست کردید؟

قبلا که جواب میداد

منظورم هاتسپات واینا نیست

3 نوع قند شکن تست کردم ولی نشد.

در 13 ساعت قبل، MEHDI-GTX گفته است :

سلام

گوگل پلی رو بصورت جدا دانلود کن و نصب کن

بر اساس اموزش که هست به dpi دقت کن و نسخه مربوط با شبیه سازت رو دانلود کن

سرانجام نصب شد، مرسی. 

حالا یک مشکل دیگه: میخوام plants vs zombies 2 نصب کنم، از اونجایی که توی استور نیست فایل apk و دیتا رو دانلود کردم و نصب کردم ولی این خطا رو  میده : "download failed because you may not have purchased this app" و بعد هم مینویسه "license check failed"

راه حلی داره ؟

ویرایش شده توسط micpet
لینک به دیدگاه

درود

پیشنهاد میکنم اگر فقط برای اجرای برنامه ها میخواین و کار کردن با اونا نه چیز دیگه از nox  استفاده کنین که طبق کار کردنم با بیشتر این برنامه ها nox  از همه بهتر هست.

Memu  هم خیلی خوبه ولی برای کاربری عادی زیاد پیشنهاد نمیدم. خودم برای برنامه نویسی اندروید و تست برنامه ها استفاده میکنم.

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، micpet گفته است :

سرانجام نصب شد، مرسی. 

حالا یک مشکل دیگه: میخوام plants vs zombies 2 نصب کنم، از اونجایی که توی استور نیست فایل apk و دیتا رو دانلود کردم و نصب کردم ولی این خطا رو  میده : "download failed because you may not have purchased this app" و بعد هم مینویسه "license check failed"

راه حلی داره ؟

ظاهرا این بازی رایگان نیست و پیام خطا میگه شما این بازی رو خریداری نکردید، این روی گوشی روت شده نصب میشه کار میکنه درسته؟ Memu روت شده نیست اگه اشتباه نکنم،( اطلاعاتی ندارم ...)

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/03, 11:29:29، micpet گفته است :

سرانجام نصب شد، مرسی. 

راه حلی داره ؟

دادا این مشکل برای دیتا هست و حتما دیتا رو جای اشتباه ریختین. این بازیو دو چون دوال تاچ اول بازی میخواد روی شبیه ساز ها اجرا نمیشه چون شما نمیتونید اول تاچ کنید.

لینک به دیدگاه

بازی که رایگان هست، یک نسخه چینی دانلود کردم میاد بالا ولی کرش میکنه، نسخه انگلیسی هم اون خطا رو میده، دیتا رو هم درست کپی کردم. میرم nox رو امتحان کنم.

ویرایش شده توسط micpet
لینک به دیدگاه

در در 1396/05/03, 13:02:30، micpet گفته است :

بازی که رایگان هست، یک نسخه چینی دانلود کردم میاد بالا ولی کرش میکنه، نسخه انگلیسی هم اون خطا رو میده، میرم nox رو امتحان کنم.

چینی رو پاک کن ویروس داره. خودم دانلود کردم رمم سوخت. منم دیتا رو جای اشتباه ریختم اون خطارو داد ببینید درست دیختین یانه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، GRANDAM گفته است :

چینی رو پاک کن ویروس داره. خودم دانلود کردم رمم سوخت. منم دیتا رو جای اشتباه ریختم اون خطارو داد ببینید درست دیختین یانه.

واقعا ؟ چینی رو همون اول پاک کردم کلا از چینیا خوشم نمیاد. دیتا رو هم ریختم تو android/obb

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، esy2011 گفته است :

من از Memu  استفاده میکنم از سرعتش راضیم برا ربات  کلش بهترین و سبک ترینه سه تا اکانتمو تان 9  دیوارمکس کردم

سلام داداش شما از ربات استفاده میکنی اکانتت بن نمیشه؟ بعد لینک دانلود ربات میزاری؟ این شبیه سازی که استفاده میکنی چطوریه روت شدس اخه برای استفاده از ربات انگار باید روت باشه

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، (:mohammad:) گفته است :

سلام داداش شما از ربات استفاده میکنی اکانتت بن نمیشه؟ بعد لینک دانلود ربات میزاری؟ این شبیه سازی که استفاده میکنی چطوریه روت شدس اخه برای استفاده از ربات انگار باید روت باشه

MEMU به صورت پیش فرض روت شده هست.

لینک به دیدگاه

در در 1396/05/03, 13:51:10، (:mohammad:) گفته است :

نه آنتی بن هست مکانیزم  چون به حالت انسانی وهوشمند حمله میکنه من سه تا اکانت باربات ارتقا دادم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...